176877
banner
  • trogerzsiger
    ja bocs a stílusért csak sietek.
  • mikiking
    nem flashelt
  • trogerzsiger
    Gyorsválaszt! Fifa08 v. uefa 08??
  • Scooby87
    mahis a gép?...overcool vagy hasonló van benne?
  • arty
    PGR-ekkel játszottam, nem keveset, imádom a 2. rész óta.

GT5 eszméletlen jól nézett ki, de láttam videokat a teljesen statikus, vérhülye AI-rol, a szánalmas ütközésfizikáról, a falonvégigautózó csodarealitásról :) Ezek azok a pontok, ahol egy játék elvesziti a varázsát számomra, ugyanis utálok egy unalmas versenypályán hibátlanul, egyedül körözni. Mert a GT5 erre alkalmas a jelen állapotában. Plusz kapsz pár kocsit és pályát, ami hosszabb távon kevés, valljuk be.
  • trogerzsiger
    én 40-ért premiumot:D igaz hogy nem hdmis. De jó:D
  • trick daddy
    inkább akor aszt a 30E-t
    Pfff.. te megveszed már 35-30 e -ért ,én meg 59E-ért vettem arcade pack-ot
    igaz azt boltban vettem.
  • mikiking
    természetesen először elhoznám kipróbálni :D vagy van egy 30 - 33 ért... azzal hónapja egyfolytába jáccik a csávó és semmi baja
  • Scooby87
    25ért box...?...csak saját feleőségre....az vagy volt már 3ledes...vagy nem is igazán jó...kontakt hibás....még nálunk is csak alkatrésznek kapsz ennyiért....sztem semmikép ne vedd meg...
  • theone91
    Jah. Ha valaki talál linket, a Force Uneashed demóhoz, az dobjon egy privit! Köszönöm! ^^
  • Blekk Síp
    SZEMÉLYES VÉLEMÉNY:

Ha én 25-ért vehetnék boxot, tuti hogy flasheltetném és szétjátszanám magam, rossz esetben is csak kibírja 1-2 hónapig.
    Igaz mivel ilyen már-már "gyanúsan" olcsó, az is benne van a dologban, hogy 1 hétig sem bírja.
    Minden esetre ha én ennyiért megvehetném, és kibírná vagy 2 hónapig amíg szétjátszom magam rajta és megadná magát én akkor is azt mondanám, hogy megérte.
  • Istencsászár
    senki nem megy sehova, beszélgetni lehet bármiről:) amig nincs benne személyeskedés
  • theone91
    Hát ha "nálunk" lehet szerezni akkor Szlovákiában miért ne lehetne? Van valami szlovák vatera, tesz-vesz, stb.?
  • tarti19
    előbb játszál vele... aztán írjál róla kritikát
  • mikiking
    nagyon gondolkodom rajta,lehget inkább megkénevenni egy ps2est.... chip van benne,netről töltök játékokat,viszont a box sokkal jobb,meg a ps3 is . viszont hosszutávon törés nélküli box az nem nagyon jou.... nem tudom mit tegyek..ha valakinek van valami ötlete és nem akarjaide bele irni,vagy tzippje,azirjon privátot lécci,nem akarom bannoltatni magam,sem másokat.
  • arty
    ha megbizol a haverodban, akkor hajrá, ennyiért "túl olcsó" :)

flashről, wearezról itt ne, törölnek/bannolnak érte!
  • trogerzsiger
    ja... hát figyelj keress konzolboltokat, hátha lehet ott használtan venni játékokat.
  • mikiking
    hát Szlováákiávan használtan ? :S nem tudom.....
  • trogerzsiger
    nem éri meg a flash. Használtan is tudsz játékot venni, és egy jó játékkal elvagy sokáig. Nekem az a box 25-ért bűzlik :S
  • Istencsászár
    GT5 témára majd akkor érdemes visszatérni amikor kijön a full... félkész pecsselgetésre szoruló játékkal konzolon nemkívánok játszani arra ott van a pécém ( pl rfactor ), vagy bármelyik szim... GT5nek ott van a halom fejlesztője rakás pénze és ideje, tessék összetákolni egy jó autüs játékot, töréssel, sérülésekkel, jó fizikával.
  • mikiking
    Sziasztok,bocs ha nem szabd iet kérdeznem,de gondolkodom,hogy playstation 2 őt vegyek,vagy van itt egy havernak 25000 ért egy xbox 360.... persze nincs flashelve... na most.. annyi pénzem nincs,hogy mindig vegyek bele sok sok játékot. szerintetek érdemes flashelni ??? neten nem akarok jáccani Liveon ,sem iesmi..csak itthon. és ha fleshalni akarom mennyit kell rá költeni ?
  • arty
    10 másodpercet :)

de láttam videokat az auto viselkedéséről, ütközésekről ...
  • tarti19
    Haver mennyit játszottál a GT5P-vel?
  • arty
    "PGR... GT5P féldemo szintjét se közelíti meg. "

grafikán kivül egy nagy 0 a gt5p :) igyazi DEMO, egy játék korai, kezdeti fázisban :) köszi, ilyet ingyen hamar elfelejtenék, nade 8-10 ezerért megértem, h magyarázkni kell miért is jo... ha nem GT lenne a cime, csak kiröhögted volna a boltban :)
  • tarti19
    Nos akkor ma Ninja GÁjden 2 :) Tegnapi 20 perc során már lekövetkeztettem egy s mást, de a fejlesztők lehet bevertéka fejüket vagy nem tudom:)
    Ilyen hülye játékot már rég látam:D:D:D
  • Denes888
    Hát hogy nem niormál sebsséggel tolják, hanem sokkal gyorsabban fut a játék. Gyorsan futnak az emberek gyorsabb a labda. MIndtha előre tekerve néznéd a meccset.
  • Istencsászár
    Igen Euphoria van alatta.
  • Neogan
    Így van, és ha jól emlékszem ez ugyanaz az Euphoria engine ami a GTA IV animációit is irányítja.
  • rambuu
    De nekem nem a Force Unleasheddel van dilemmám, hanem a Too Humannal!
  • theone91
    Egy pont oda..

Rambuu! Youtube-on keress SW:FU techdemót!
  • PoisonChihuahua
    "megakadt a mellette lévő dobozban, és csak ugy lógot a levegőben"
    Szerintem az nem bug, hanem direkt van benne, ugyanis most ez egy új dolog, hogy az ellenfelek "intelligensek" és megkapaszkodnak a tereptárgyakban vagy akár egymásban is, hogy elkerüljék az eséseket.
  • Blekk Síp
    Fáradj előre, én csak utánad. :D
  • theone91
    Tépj egy sorszámot haver... :D
  • Blekk Síp
    Ehh.. :D
  • Blekk Síp
    Force Unleashed demohoz nem tudtok torrentet?
  • theone91
    A Force Unleashed demóhoz tudna valaki linket adni?
  • Jimanszky
    Kicsit meglátogattam a topikot és tetszik
  • theone91
    109 új üzi... Termeltek rendesen!
  • rambuu
    Na végig nyomattam, a Force Unleashed demot...
    Pff ez valami eszméleltlen jó lessz, bár pár bugot észre vettem, volt hogy fel akartam repíteni egy csákót, és megakadt a mellette lévő dobozban, és csak ugy lógot a levegőben
    Na de mind1, akkor is érdekes, meg a star wars játékok jók is voltak mindig, a jedi outcast, meg mittom én még mik voltak az ilyesmi star warsok.

A Too Human demot meg végig vittem mindegyik castal, amit csak ki lehetett választani, és még mindég nem tudom eldönteni, me jó jó csak sose szerettem az ilyeneket, mondjukrá ugyan így voltam a Ninja Gaidennel is, az is érdekes meg pofás, de végül mégse kellett.
  • Scooby87
    eddig 55en közöltétek a korotokat.....

és az átlag 24,472 ....

legfiatalabb:14
    legidősebb:44

péntekig még változhat....
    több forum bevonásával készült!!!!

továbbra is várom korotokat pmben!
    Nem jár érte semmi plussz.