176877
banner
  • arty
    ... és most már a többi demo között ott lesz az SW is :)
  • Victorpictor
    Ott lesz a Games Library-ben.
  • FZoleee
    próbáltam, de nem működött...
  • Victorpictor
    ipconfig /renew
  • Sam87
    Igen
  • FZoleee
    bocs a hülye kérdésért, de melyik a hálókábel? :D az ethernet csatlakozó alatti kábel?
  • Sam87
    húzd kia modemetből a hálókábelt, majd indítsd újra amodemet a rajta lévő kis gombbal, aztán dugd vissza a kábélt. Elvileg így jónak kell lennie!
  • FZoleee
    Na, lenne egy újabb kérdésem...
    Szóval most megy a live, van öröm, bódottá... Úgy sikerült az internetre csatlakoztatnom, hogy előtte a gépen a parancssorba beírtam, hogy ipconfig /release. Szóval az a gondom, hogy ha megunom a live-ozást (:D), és netezni akarok a gépen, akkor nem akar kapcsolódni a netre, azt dobja ki folyton, hogy a kapcsolat korlátozott vagy nem elérhető (vagy valami ilyesmit)... ilyenkor várok pár órát és magától helyrejön. Nem tudjátok mi a gond? jó lenne, ha ez a probléma megoldódna :(
  • Sam87
    Kiírtam, de ha verakom az XBOX -ba csak annyit ír hogy Mixed Media Dics!
    Mit lehet akkor vele még csinálni?
  • avengir
    Az is jó ha pendrivera másolom?
  • PoisonChihuahua
    Igen, csak simán írd ki a mappát. A lényeg, hogy a Contenet mappa (és a tartalma persze) rajta legyen a lemezen, ennyi.
  • marcimilan
    imige burnel írd ki
  • Sam87
    csak simán adatlemezként? Mivel írjam ki?
  • PoisonChihuahua
    A Content mappát kell csak simán kiírni.
  • marcimilan
    bocs nem az xbox 360-tól hanem az ea sports-tól
  • marcimilan
    Lesz 2 új sportos játék az xbox 360-tól, nem folytatás teljesen új sport.
    Szerintetek melyik 2 sport lesz????
  • Sam87
    Ha letöltöttem a Star Wars TFU demóját hogyan tudom a gépre felrakni vag kiírni, mert csak a Content könyvtár jött le amibe betűkből és számokból álló fájlnevű fájl jött le és nem tudok vele mit kezdeni.
  • tarti19
    eddig vajaztam az ellent, de valami mókát be kell vetnem ellene:P
    na megyek hátha sikerül:)
  • trick daddy
    annál inkább a kard a jobb én is ugy gyöztem le 8.-jára XD,de ha téged enyire megfog elárulok 1 titkot ez a boss 3x lesz a game-ben
  • tarti19
    2. boss Áhhhhhhhh MAjdnem megöltem boxot egy rúgással:)
    REndben van, hoyg erős egy boss, de hogy ennyire sebaj túljárok az eszén:)
    én is a bottal megyek, nekem ez jön eba legjobban:D
  • trick daddy
    sohanapján
  • theone91
    Nyereményét valamikor postázzuk... :D
  • trick daddy
    dezsö bátya a szomszédbu .
    gondolom a GOW ?!
  • trick daddy
    hát a pes 5 naon bejött és most az euro 2008 is kiri :) várom a fifa 09-et:)
  • theone91
    Ha kitaláljátok, akkor már fél siker. :D
  • Istencsászár
    A japók ehhez nem értenek... a pes demóját 1 meccs után az örök uninstalláltak mezejére küldtem, messze elvan maradva a fifátó minden téren.
  • trick daddy
    nemrossz a fifa 08 de a pes-is király.
  • trick daddy
    ja a bottal a leggkeményebb (tipp: vizalatti csatákhoz az a legmegfelelöbb,hiába a keményebb fegyverek ,ott az a legjobb).
  • GP2100
    Hát sajnos sok hülye van... Mondjuk nekem nem volt meglepő, hogy képes volt 82000-et elkérni érte, mert pl. régen a PS2-jét is elég "jó" áron rásózta vmi szerencsétlenre, aminek a nem túl jól működő olvasófejét előzőleg pálinkával tisztítgatta
  • theone91
    Bazze... Vett volna újonnan Elite-et...

Csak sajnálni tudom a "vásárlót" a tájékozotlansága miatt.
  • GP2100
    Egy haverom pár napja adta el !!!82000!!! Ft-ért a nem HDMI-s premiumját (pár karcos wrz lemezzel,aminek egy része nem is működött régóta,mert olyan szar a lemezek nagyrésze...)amit már ő is használtan vett + már több hónapja szarakodott benne a drive... Kíváncsi vagyok arra a hülyére aki ennyiért megvette(na persze a gép a neten volt hirdetve teljesen hibátlanként, de 82000Ft akkor is sok ha tényleg hibátlan) Szóval ha 25000-ért b@sznák utánam a boxot akkor valszeg megvenném, mert ez nem sok érte(persze csak ha működik )
  • Istencsászár
    Én a bottal megyek, felpörgetem azt mindenki megőrül:), de a ninja kard se rossz, 1-2 bossnál azt használtam, de aprításra a bot a legjobb nekem ( igaz később lesznek durvábbak is:) )
  • theone91
    Konzolstúdióból már elszálltak a 20 GB-os Premiumok. Már csak 60-as van 62 ezer. Az Arcade-nak meg egy ezressel lement az ára (43990,-).

Így már hülye az akinek ne érné meg újonnan!
  • Istencsászár
    Egy gond van a magyar szinkronnal meg a többivel, hogy egyikük sem ér fel a Spanyol kommentárok szintjére, valami hihetelen beleéléssel darálják a meccseket, ordibálnak ujjonganak stb... 1szer átraktam azóta csak azt használom:) ( kicsit furcsa volt először a spanyol menü, de megszokható:) )

( Euróba nincs magyar kommentár!!, csak a FIFÁba )
  • Istencsászár
    FIFA 2008 kiváló játék a nextgen focis belépőszintre, az EURO 2008 szebb, finomítottabb, még jobb, játékmenetben és körítésben is ( pl ebbe van eső a fifába még nemvolt ), de a FIFA 2009 lesz a nextgen focis játék, a FIFA és az Euro minden jó tulajdonáságval + mégszebb, még reálisabb még aprólékosabb:)

Ha a klub csapatokkal szeretnéd játszani akkor FIFA, ha Európai orzságokkal akkor Euro, de mind a kettő kiemelkedően a legjobb focis téma, olyan 5 ezerért bármelyikhez hozzá lehet jutni, szóval nemsok, lassan 1-2 hónap mulva meg jön a Fifa 09:)
  • arty
    ha csak kocagamer, a fifa08 a szinkron miatt garantáltan nagyobb fun lesz neki :)
  • avengir
    Vegyél k***szott sok hp regent a boss harchoz.
  • tarti19
    Ninzsáááááááááááááá
    Valaki mesélje el nekem mir eéredmes gyúrni? Chapter 2 jön de mondom kicsit lepihenek előtte:P bár még nem haltam meg, de ilyen hülye vérbeli ninjával nem is találkoztam még. SEmmi köze a ninjához, de mókás:)
    KOmbók viszont nagyon jók. Tippet trükköt elfogadok báerkitől:) Milyen fegyóval pörköjem az ellent? Esetleg ellenfelenként érdemes váltnai afegyót?
  • trogerzsiger
    igazándiból nem nekem lesz, csak nővérem pasija totál rákkantatnt azt megakarja venni :-)
  • arty
    fifa08, ha csak szorakozni kell :) sztem a magyar szinkron iszonyat hangulat, ha többet toljátok egy gépen, nagyon jó "buli"

ha meg komolyabb, vérfifás vagy, akkor talán uefa - allitolag finomodott a játékmenet, a foci rész maga :) majd istencsászár megirja, neki mindkettő volt, én csak a 08al játszogattam (ill picit többet a 07el még xbox1-en, szintén magyarul)