176877

-
ha Wadarr se tudta megoldani akkor nagyon csúnyán szétégett a GPU meg ami körülötte volt... flashnek lőttek akkor nagyon csúnyán -
ha flashelt, akkor szívsz, elvesztetted a garit.. -
CzKaresz22 #48229 Köszöntem válaszod, de a kérdésem nem erre irányult. Xmedia se tudta megjavítani ők a legnagyobb s legjobbak... -
3 led-es gépeket lehet javítani... és ebből 90% stabilan működik tovább... csak rossz helyen kerested a javítást
-
CzKaresz22 #48227 Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi van e valakinek tapasztalata a következőben. Van egy gépem ami 3 ledes lett. Sajnos nem tudták megcsinálni sehol sem, azok közül akik ezzel foglalkoznak így visszaalakítás után gariban visszament az MS-hez. Sok mindent hallani, hogy s miként kapják vissza a garis javításból a cuccokate. Nekem kontkrét tapasztalatra lenne .Nekem konkrét tapasztalatra lenne szükségem attól vagy azoktól akik így javíttaták a konzoljukat s mondjuk flashelhető volt, hogy is kapták vissza. Totál cserélték vagy javították benne hagyták a flashelhető driveot?
Köszönöm -
Scooby87 #48226 65en közöltétek a korotokat.....
és az átlag 24,676 ....!!
legfiatalabb:13
legidősebb:46
több forum bevonásával készült!!!!
leggykoribb:17 és 24evesek bizonyultak
mindenkinek köszönöm!
további szép napot! -
Kipróbáltam az ÚJ SW - The force unleashed-ed, és hát tényleg nagyon jó játék!!!:) Eléggé RÖVID a demo, de nagyon jó!Érdemes kipróbálni -
A szám (480, 720, 1080) a sorok számát, a betű (i/p) pedig a megjelenítés módját jelölik.
Interlaced (i) azaz váltottsoros képmegjelenítés azt jelenti, hogy a kép két félképből tevődik össze. Először a páratlan utána pedig a páros sorok váltják egymást:
Interlaced megjelenítést minden TV tud, ez a váltogatás okozza pl. a vibrálást is ha egy kicsit "félrenézve" tekintünk a szemünkkel a TV-re (CRT azaz katódsugárcsöves TV-n pl.).
Progresszív (p) megjelenítés esetében a kép egyetlen képként jelenik meg, így sokkal nyugodtabb hatást kelt:
Nincs vibrálás, így valóban csak az mozog a képernyőn aminek mozognia kell, ez ugye előnyös videojátékok esetében ahol vannak pl. álló elemek (kijelzők, életerő, célkereszt, stb.). Progresszív képalkotást használnak pl. a számítógép monitorok is (nézzük meg például egy laptop kijelzőjét). Ezt a megjelenítési módot viszont nem minden TV támogatja. (LCD, illetve Plazma TV-k tudják a progresszívet, meg néhány drágább CRT is.)
"A HD Ready logót a 720p és 1080i felbontású videókat DVI vagy HDMI-csatlakozón keresztül fogadni és lejátszani képes tévék viselhetik, a HD Ready 1080p (azaz Full HD) esetében pedig az utóbbi felbontású videoformátummal boldoguló megjelenítők." forrás: Origo.hu
HD Ready TV-nél 1080i/p-ben tehát vagy nem jelenik meg a kép, vagy leskálázza kisebb felbontásúra.
Remélem így már érthető. :) -
terminator39 #48223 ohhh megvan a megoldás, thx mindent mindenkinek -
terminator39 #48222 félre ne értsetek, próbáltam megérteni de egyszerűen olyan szavakat használtak benne amit képtelen vagyok megérteni és minden egyes szót sok idő lenne megkérdeznixD:D -
terminator39 #48221 elolvastam azt a kijelző faq-t már 2szer és ugyanúgy nem értek belőle semmit ezért kérlek titeket hogy mondjátok el leegyszerüsítve csak annyit kérdeztem hogy 1080i és 1080p között mi a külömbség és hogy mért nem tudom felrakni 1080p-be? -
Már több játékot rendeltem onnan, és az ismerőseim is onnan rendeleik a játékokat. -
Baszki,ez fail:D
De sok ember nem nézi meg az oldalt,csak ha olyan néven van,amit éppen keres. -
háááááát... :D -
Köszi!Ki kell rakni bannerba,és akkor megtalálják az emberek:) -
Nesze, itt a Backward Compatibility List, már nem számolom hanyadjára.
-
mikiking #48215 holnap kiderül -
Öcsém, az valószínű egy sima Xbox nem Xbox 360.....
-
mikiking #48213 360 as kell nekem,szoval ha nem az,akkor nem is kell -
Jó ez is,csak 360-as játékok nem futnak rajta:) Azért nézd meg,hátha 360-at ad ennyiért,de ha átlátszó,akkor szerintem ez.Amúgy ugye sima boxos játékok gond nélkül futnak 360-on?Mert lehet be kéne szerezni halo1-2-t
-
mikiking #48211 akkor ez nem jo igaz ? -
Petyka... ? -
Jühhűű 
És 1Obi1-nak is
-
Ilyen. -
Szürke átlátszó valószínű sima Crystal változat. -
mikiking #48206 szevasztok,utánajkérdeztgettem,pontosan 26250 forintért adja... ( 3500 sk) flashelt xbox..... de nem tudja ,hogy x box,vagy 360 .... azt mondta van hozzá 2 kar,és az egész x box szürke átláccós...gondolom az a 360 .... hétfőn megnézem,ha flashelt megveszem -
Ezt nem értem, direkt erre a célra készült az egyébként marha jó Kijelző FAQ, hogy itt a fórumon az ilyen faszságokkal ne kelljen foglalkozni, de senki sem használja..... 
Most komolyan, túl apróbetűs a link vagy mi???
-
Privi ment...
[Special thank to 1Obi1 :D] -
Ha szeded a demot, segíthetnél rajtam.
-
Olvasd már el azt a rohadt Kijelző FAQ-t! -
1Obi1 #48201 Kva jó lett az új SW játék, nagyon élvezetes a játékmenete. De nagyon bugos. Az intro videó az elején 2 másodpercenként akadt, így a fél perces bevezetőből lett 5 perces. Egyéb apró hibák is gyakran lépnek fel.
Még egy dolgot szúrtak el még nagyon, az irányítást. 10 percig xarakodtam hogy végre ne a földön heverő ládákat auto-célozza mindig, hanem az ellenfeleket is. A Demo végén például jön egy At-St, de az istenért se akarja becélozni a gyerek, így mindig csak az előbb említett dobozokat találja el. Aztán rájöttem hogy közel kell menni hozzá, és felugrani rá (vagy valami hasonlót kell), erre PoP3 stílusban írogatja ki hogy "most nyomd meg az X gombot, most az Y-t", de a fenének engedelmeskedik a játék, és 10 másodpercen belül lelő az At-St. Idegesítő tud lenni..
De a grafika pompás, sokkal jobban tetszik mint a GTA4-é. És mivel John Williams szolgáltatja még mindig a dallamokat, a zene is kitűnő. -
play asia nem szállít mora -
Középáron 157 :-) 161-ért árulják.Ilyenkor lenen jó bankkártya,nem kéne itthon venni dolgokat ötszörös áron. -
190-el számoltam a dollárt, mert nem tudom a pontos árfolyamot. -
Nincs az 8ezer se:) -
Én nem akarom megvárniaz eu-st, mert a play asias régió független és csak 50 dollár (kb 9000ft). -
Passz,nem tudom:\ Majd holnap megnézem,mára már kikészült s szemem,vörös,néha ömlik belőle a könny,marha szar :\ -
majd ha megjelent az eu version -
Hello!
Too Human-t nyomja már valaki? Érdemes megrendelni a play asiaról? -
1Obi1 #48192 Köszönöm szépen a segítséget.
Írok pm-et.