176877
banner
  • rooney8
    Mikor lesz már flashelhető? :) Vagyis elkezdték már a "feltörést"?
  • rooney8
    Oké már leesett, csak túl gyorsan olvastam :D
  • bardocz
    "90% az esély, h egy flashelhetetlen liteonra cserélik a drájvot"

Erre kiváncsi,nem arra,hogy mi van,ha flashelt:D
  • bardocz
    "konzoljukat s mondjuk flashelhető volt"

Csak hogy tisztán láss,megvolt rá a lehetőség,hogy flasheljék,de nem tették meg.
  • rooney8
    "ms nem jön rá"

Ilyen lehetőség is van? :D
  • arty
    két eset lehetséges:

- ms rájön, h átalakitott a konzol : levesznek a futár+bevizsgálás dijára, ami valoban olyan 20k körül van
    - ms nem jön rá: megjavitják és ingyen visszakapod. 90% az esély, h egy flashelhetetlen liteonra cserélik a drájvot
  • rooney8
    Te vak vagy? Végig arrol beszéltünk, hogy ha flashelt xbox-ot küldünk el a gariba akkor mi lesz... Bár lehet félre értem, de akkor írj érthetően...
  • CzKaresz22
    Akkor ha lehet még egyszer mert ahogy néztem senki nem tud olvasni:

Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi van e valakinek tapasztalata a következőben. Van egy gépem ami 3 ledes lett. Sajnos nem tudták megcsinálni sehol sem, azok közül akik ezzel foglalkoznak így visszaalakítás után gariban visszament az MS-hez. Sok mindent hallani, hogy s miként kapják vissza a garis javításból a cuccokate. Nekem kontkrét tapasztalatra lenne .Nekem konkrét tapasztalatra lenne szükségem attól vagy azoktól akik így javíttaták a konzoljukat s mondjuk flashelhető volt, hogy is kapták vissza. Totál cserélték vagy javították benne hagyták a flashelhető driveot?

Köszönöm
  • rooney8
    Hát nem tom, de ha én lennék az MS (jó vicc :D ) akkor biztos én is "adnék valami büntit"... :)
  • Scooby87
    de miért kéne kifizetned....ha egy tv-t visznek el amin házilág volt barkácsolva a kábelezés és a gari elszáll,akkor sem kérik a szállítási díjat...csak gari levél bevonásra kerül és szevasz...köszönik szépen viszlát...(samu lcd és plazma tvknél) a szállítási költség a papír elvesztésével bevonásával kerül kifizetésre.....
  • rooney8
    Az a lényeg, hogy ki kell fizetned a szállítást
  • theone91
    A droidok viszont darabolódnak... :D
  • deep
    Több helyen olvastam, hogy így van. Ha rájönnek, hogy módosított, visszaküldik, a futár költségét meg köszönik szépen. Nemtom mennyi pontosan, mondtam egy összeget.
  • Istencsászár
    Prágába megy, oda-vissza.
  • Scooby87
    na arra lennék én kiváncsi,hogy a vevőre ráverik a szállítást egy mahis gép miatt....ilyen tuti,hogy nincs....amúgy sem hinném,hogy 20k lenne a szállítás....futárral oldják meg sztem és még ha ki is megy külföldre akkor több darab megy...ergo max 10 lehet oda vissza.....vagy annyi se.

azért hülyeségeket ne mondjunk már.
  • DöflingR
    "órákig el lehet szórakozni a katonákkal, dobálod, pörgeted, "hánytatod""

Hm, kedvet kaptam letölteni a demót! Bár megvenni nem fogom, mert nem vagyok Star Wars fan.
  • bardocz
    Akkor az "i"-skkel ugyan ott vagyok,mint a crt-vel:| Csak nagyobb,és mégjobban cseszteti a szemem.
  • rooney8
    Az nem jóó Akkor nem lesz flashelés...
  • Istencsászár
    1-2 zavaró dolog van benne, hogy a katonák nem esnek szét:) ( jó tudom ez nem 18+os, de jó lett volna ), meg hogy eltünnek miután megölted... és nemhiszem hogy ez azért lenne mert nem bírja a motor, mivel az fps atom stabil és csillog villog.
  • theone91
    *demóban... ;)
  • theone91
    Jah, van egy Republic Commando-s Easter Egg a játékban. :)
  • theone91
    Vháá... Nekem nagyon tetszik a Force Unleashed. Nem mondom, hogy nincs benne egy-két ostobaság (Force-autotargeting, lásd lejjebb), de órákig el lehet szórakozni a katonákkal, dobálod, pörgeted, "hánytatod"... :D

Egyszerűen kellemes széttépni a tonnás acélajtókat, vagy a repülő TIE-fighternek nekivágni egy ládát. A QTE-vel (Quick Time Event) semmi bajon nem volt. Már megszoktam a God of War-okból.
  • tarti19
    HD adásokat tudtommal mpeg4-be kódolják alapból. Jelen pillanatba a Sony egyes modelljei vannak csak mpeg4 belső tunerral felszerelve.
    Amúgy ebben nem vagyok biztos, de igyekszem utánanézni neked
  • Denes888
    És honnan tudom hogy mi van mpeg2be és mi van mpeg4be? És azt hogy melyik tv vagy tv tuner fogja azt?
  • deep
    Igen, visszaküldik és rádverik az egész szállítás költségét. Kb 20k.
  • tarti19
    mpeg4-be van kódolva az adás és mpeg2 nem fogja ezt...
    3-4 méterről bőségesen lehet már 40"-t is lesni
    Mai tv-k monitornak is nagyon szépen használható, csak ezt a vásárlók 95%-a nem is tudja vagy nem használja.
  • Denes888
    Nekem a sarokba van egy állványon és nincs helye :D Ha úgy nézzük egy 150cm-es tv is beférne de nincs értelme. INkább arra akarok rájönni hogyan tudnám fogni a digitális adást upc media box nélkül.
  • tarti19
    Nem is értelek hogy 24nm-es szobába nem fér be a 32"-os LCD tv... nekem 18nm-es szobám van, de oda a 40"-os is kevés érzésre...
    A monitor legalább dob a hangulaton:)
  • Scooby87
    most ez nekem is szöget ütött a fejembe...mi van ha egy darált gép meghal,de tényleg totál....ms elviszi és ott kiderül a turpisság...akkor visszaküldik?(az nekik is lové-oda vissza költség igy elesnek újabb bevételtől,plusz idő meg miegymás)....
  • Denes888
    A másik bökkenő a digitális adással, hogy nálunk UPC van, és csak tvboxal lehet fogni a digitális adásokat, pedig a tv is tudná.
  • Denes888
    Ez az a monitor ami nekem van, és kb 3-4 méterről nézem a tvt. A szoba kb 4x6-os.
  • tarti19
    hehe
    jogos
  • FZoleee
    lál, az nem setup box, hanem set top box
  • tarti19
    nem fogja tudni megmondani, egész este nem sikerült neki...
  • arty
    - mi a tévéd pontos tipusa?
    - feketeség -> a tévéd NEM fogadja az 1080p jelet, használd 720p-ben (1080i-ben NE!!!!!!!!!!)

---

SW UF nem rossz, de azért előtte a DMC4 és az NG2 -t kellene végigjátszani... szal majd jövőre, talán :)
  • tarti19
    igen csak mpeg2 tunerral sajnos nem fgosz hd adást :) példa a magyar állami tv hd olimpiai adása. Tehát setup box szükésges.
    MEkkora szoba? 6-7nm?
  • Denes888
    Ebben is digitális tv tuner van alapból szóval nem kell külső :)
    És már írtam hogy 32 már nem fért volna be. De kinek a pap,k kinek a papné.
  • rooney8
    Nincs is boxom :D Csak érdeklődök, hogy mi van iylenkor, mert tervezek venni egyet... De monnyuk elszaródik a boxom, főlhívom a MS-t, kijön a futár elviszi az MS-hez (vagy nem tom hova :D) és ilyenkor mi van? Visszaküldik, mert hogy flashelve volt?
  • Istencsászár
    Akkor nincs semmi csak megszívtad... az MS simán kicserélné egy újra, de igy marad az hogy buheráltathatod valakivel, vagy ha nem megy vehetsz újat... kellett neked warezolni.
  • rooney8
    És akkor mi van, ha flashelt? Elviszik és visszaküldik, vagy el se viszik?