176877

-
1Obi1 #48313 Kösz, mindjárt kipróbálom. -
Hali!
Ismét a tapasztaltakat faggatnám, történt ugyanis a ninja gaiden 2 közben (10. mission) hogy egy videónál megakad a játék, se előre se hátra, kinyomni nem lehet a videót mert mindig úgy veszi h még nem láttam, visszavittem a lemezt a boltba, kicserélték, az érdekes dolog az h a kicserélt lemeznél is pont ugyan ez a baj, képkocka pontosan ugyanott akad meg a videó. Még haverom gépén is kipróbáltam, a hiba ugyan az.
Szóval, a lemezzel szvsz nem lehet gond, esetleg előfordulhat h a mentés a szar? (netán a vinyó kezd meghülyülni, bár eddig jól működött soha semmi baj, és más játéknál sincs semmi gond)
valami okosat ha tudtok mondani légyszi.. mert már minden bajom van h nem tudom tolni a játékot
-
bence005 #48311 nemtudom:D....mert szted mi a baja?? -
Amikor felvillan, egyszer lenyomod, nem kell lenyomva tartani. -
:) mindegyiknek valamiNTSC lesz a neve:) ha te arra gondolsz amire én:) vagy én gondolok arra amire te?:D -
1Obi1 #48308 Lenyomva kell tartani, vagy egymás után nyomogatni, vagy csak akkor kell megnyomni amikor felvillan a gomb? -
bence005 #48307 hát asszem ez most PAL de hát a beijing 2008 az NTSC volt és az ment!szal akkor most mivban??:S:S -
terminator39 #48306 Hi all, honnan tudok olcsón venni hdmi kábelt ? olyan 2-3 ezerre gondoltam -
elvileg sehogy se lehet -
iguanodon #48304 Szevasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy a profilom amin volt live abban van minden mentésem a játékokhoz, de csináltam egy új profilt mert a régiről lejárt live és ahoz kellene segítség, hogy az új profilba hogyan tudnám átrakni a mentéseket.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
A felvillanó gombokat kell leütni, igen hamar. Ahogy Denes888 is írta. Én is az X,A,X sorrendre emlékszem. -
hát így első olvasatra nem pal-os a játék,amit beteszel,mindig ezt írja?
gondolom tisztában vagy azzal,hogy PAL/NTSC -
bence005 #48301 Sziasztok!
Az alábbit irja ki a boxom ha beleteszek 1 játékot....de cska ennél az 1 játéknál:
This disc's region code in incorrect for this console.For more help,go to www.xbox.com/support
mi a baj????:S:S:S -
Feltünően nem... -
szted a #48208 kép mellet eredeti gamek vannak ??? -
ddig ütöd amíg ki nem írja, hogy X, utána A utána X. Asszem ez a sorrend és aztán már sét is vágja. -
jah, ezt a másik topikbeli hülyeségemre szolo reagálásra irtam volna :D -
hiába, na, én már csak ilyen vagyok :) szeretem a modositatlan INGAME, rendes felbontásu képeket ... az alapján már inkább lehet itélkezni :) -
1Obi1 #48293 Jó cikk lett, gratula.
A QTE-t hogy kell végrehajtani? A PoP3-ban gyerekjáték volt, de itt hiába nyomom azt amit kell, átikszeli a kiírt betűt, és újra kell mindig kezdeni. -
"Hát SW TFU elég tré, mondjuk játékokba nem igazán szerettem SW-t"
ezzel kezdeni nemigen korrekt, aztán a GTA párhuzam meg végkép nem korrekt... -
Szerintem amelyik játékba euphoria van azokban ugyan úgy viselkednek a karakterek. Az irányítás szerintem is tök fasza. -
ezen te is gondolkodj el mégegyszer:)
ARty bázz te is tudsz ám hülyeségeket írni:) de legalább neked van fogalmad a témáról:)
-
Az irányítás nem tudom hogy lehetne jobb, teljesen rendben van. Más kérdés, hogy én se szeretem ezt a szuperhős jedi dolgot. Nagyon erős túlzás amit művelhetünk benne, de szeretem az SW univerzumot, ezt végig fogom nyomni. Euphoria majd még beindulhat, ez egy nagyon rövid demo. -
Ragnar360 #48288 Hát SW TFU elég tré, mondjuk játékokba nem igazán szerettem SW-t (vhogy a film jobban bejött)
Most mindenki elvan szállva - jedi erö igy meg úgy (megjegyzem irányitás NEM A LEGJOBB, vagyis inkább ügyetlenül "viselkedik") szvsz GTAIV-ben messzejobb az Euphoria is :)
Végigtoltam gyorsba a demót (tutorialt is) aztán gyorsba töröltem ,- kivancsisagból megnéztem, tudtam, h nemfogom megvenni. -
720p esetén egyszerre 720 képsor info megy át a tévére (nem mellesleg a 360asodon is ekkora felbontásban fut a játék, tehát egyetlen átméretezésed lesz
1080i esetén egy képkocka 540 sor infot visz át, és ebből plusz ez előző képkocka 540 sorábol probál a tévéd ujraépiteni egy képet : fosmosottszartrágyaelkerülendőhulladék képet kapsz :D
persze, ezeket a szar felbontásokat (igen, a 720p is az!) csak akkor allitsa be valaki, ha a tévéjének nativ felbontása nem választhato ki a dashboardon! (1360x768 vagy 1920x1080=1080p)
-
Váltakozva jeleníti meg a képsorokat,bá még nem tapasztaltam,de szerintem vibrál. -
Azt a bizonyos vibrálást, csak CRT TV-re értettem. LCD illetve Plazma TV-knél 1080i-ben sincs vibrálás. Sokat számít az is, hogy MIN nézed. Én csak az elméleti működését írtam le, azt nem kell minden TV-re egy kalap alá venni. -
OLVASD MÁR EL !!! -
ezen azért gondolkodj el még1-szer:)
nagyon durva:D:DD: -
Nem vibrál.Ha jól vettem le az írásokból,akkor 1080i-vel majdhogynem ugyan ott vagy,mint egy crt tv-vel. -
terminator39 #48281 RT azt mondod hogy 720p -be jobb a kép mint 1080i -be ?? -
nem az enyém volt, ne nézz hülyének :) lehet h barom vagyok, mert flasheltem, de annyira nem, h utána még az MSnél beprobálkoznék ...
olvass vissza 600 oldalt. meg az rdi-sat forum 400 oldalát. lesz bőven tapasztalat, amit itt alant össze is foglaltunk. viszont sztem tovább nem érdemes erőltetni a témát ... tul van beszélve :) -
De... Régebben. Olvass vissza 
-
CzKaresz22 #48278 TEhát akkor még senki nem írt akinek igy lett javíttatva a gépe.
Legalább kiderült, mit irtam pár óra alatt...
Anyám, jézusom... -
Én nem, de többen mondták itt a fórumon, hogy az új cuccossal kapták vissza...mondom nekem nincs is x-em
Ja és bocsi, mert én értettem félre
-
CzKaresz22 #48276 Erre konkrét tapasztalat? Mondjuk te géped ilyen volt ?
Vagy olvastad x oldalon... -
CzKaresz22 #48275 Oké! Mint írtam konkrét tapasztalat. Tehát Te elküldted igy az MS-hez és kicserélt driveval kaptad vissza ezek szerint, vagy meg sem javították. Tehát te már küldted igy be, én ezt kérdeztem ha elolvasod, saját tapasztalat. -
Remélem soha.
-
soha -
Összeszösszentettem egy kisseb írást, a SW:tFU demóból.