176877
banner
  • trick daddy
    késöbb mégerösebb lesz
  • Istencsászár
    Hirdető topik, de mivel oda is bebökted, ide felesleges és tilos ( főleg hogy warezos )
  • Kalozoner
    kelleni egyikhez sem kell, max pl burnout mltihoz kell, gta4 használja (de nem kötelező hozzá), xbox játékok csak vinyóval indulnak stb, majd még kiegészítenek...
  • Speedy86
    Régen írtátok, hogy valamelyik játékhoz kell vinyo. pls írjátok már le melyekhez
  • Istencsászár
    14
  • tarti19
    Hány misszzió van benne ha te a 10-nél jársz?
    Én az 5. missziót kezdtem el ahol vérfaraksok jönnek, de kicsit kezd erőssé válni a dolog, bár a 2. misszió után a kövi 2 főboss elsőre sikerült:)
  • theone91
    A borító hátulján. Google.
  • trogerzsiger
    attól még ott van az a két kiírt baszod...
  • bence005
    öhöm!!!!!10 eredti játékom van és 2 kiírt!!!....asszem ez elég sok pénzbe került nekem....éniss buktam már elég zsetont
  • bardocz
    Tudod,van aki meg megveszi eredetiben,mondjuk külföldről,és 10x annyi pénzt bukik rajta,mint te
  • bence005
    hát eléggé 700 forintért veszek DVD...várok nagycsomó időt míg lejön a játék...erre nem emgy...elég bosszantó
  • bence005
    ez már nem kapható...vagyiss eddig sehol se ahol néztem.... theone91: nem 2es régiójú??azt hol tudom emgnézni hogy hanyas régiójú stb??
  • bardocz
    De ez a régiós dolog mekkora cigányság már:D
  • theone91
    Megvenni? :D
  • bence005
    akkor ezzel enmtudok csinálni semmit??CD kukába??
  • Freedy
    Már válaszoltak!! Valószínűleg az a probléma, amit kiír a box...
    Nem megfelelő régiókódú az a játék. gondolom külföldről rendelted a játékot, vagy rossz verziót töltöttél le....
  • theone91
    Nem 2-es régiós a játék.
  • bence005
    Sziasztok!

Az alábbit irja ki a boxom ha beleteszek 1 játékot....de cska ennél az 1 játéknál:
    This disc's region code in incorrect for this console.For more help,go to www.xbox.com/support

mi a baj????:S:S:S

help plíz!!!:S
  • theone91
    Igen én "nextgen"-ről inkább a "HD-konzolra" tértem át. :)
  • rooney8
    És télleg... Mért kéne nextgenezni mikor ez a jelen? Majd az xbox 720 lesz a nextgen :D
  • LeWyTy
  • csoola
    nem szeretem a suzukikat xD de a boxot kiszedném belülle xD
  • vgabesz93
    Hello! A Logitech Formula Force EX és a Logitech Chillstream működik X360-al?
  • trogerzsiger
    mert kérlek ezt jelenleg nextgennek hívjak :D
  • Freedy
    U.i.: nem rosszindulatból mondom, de sajnos nagyon sokan rosszul használják/butaságot mondanak.
  • Freedy
    Légyszíves haggyátok már abba, hogy "szép éles grafika ( igazi nextgen )" stb. Mi a francért lenne következő generációs a grafika a jelenlegi konzolgenerációban??? a next azaz következő még nincsen!! jelenleg jelen van...
  • bardocz
    Lehet akkor megmondom hugomnak,hogy akkor most rajta a sor:D
  • bence005
    ha msot itt ien aktív mindenki akkor valaki emgnézheti a nemrég feltett kérdésemet:D:D....tenksz:D
  • Istencsászár
    Akció játék, hatalmas területtel, városokkal, amiben megy az élet, nagyon szép éles grafika ( igazi nextgen ), a mozgások, és az irányítás pedig a legjobb amit TPS játékba láthattunk. A háztetőkön való kommandózás nagyon jól meglett csinálva. Lovaglás is nagyon élethű. A harc nem túl nehéz, a játék sem túl összetett, csak egy kellemes akció gém, érdekes történettel vagyik körítéssel, gyönyörű grafikával, mivel trilógia lesz érdemes beszerezni, remélhetőleg a 2. részben a tartalomra mennek majd rá, több féle köldetés, bonyolultabb harcrendszer stb...
  • Ragnar360
    ps(2): BIOSHOCK IZ DÖ BESZT !
  • Ragnar360
    Most vagy az olvasással van gondod v a szövegértéssel :)

PS: 1ébként nyílván nem összehasonlítható, mint játék :)
  • trick daddy
    az 1 xar , vagy lehet hogy nem a stílus-om. DE nekem nem jön-be
  • rooney8
    Én pc-n játszottam vele.. Nem rossz, de egy idő után elég unalmas tud lenni... Mindig ugyanazt kell csinálni, csak más városba...
  • Istencsászár
    Ez már nagyon régi 2005-6os kb:) de kő keményen meglett csinálva.
  • bardocz
    Assassin's Creed-ről vélemény?Gametrailersen lévő pár videó alapján jónak tűnik,bár ott nem tudom melyik konkrétan 360-as videó.
  • trick daddy
    ez cool XDXD de a suzu-t nem ps3 editionra kellet volna tervezni mivel mind a 2 japán ??? az x-nek + valami amcsi verdához kellet volna szerelni magát .
  • rooney8
    neszop@ss :D :D
  • LeWyTy
    Ezaztán...
  • LeWyTy

• trick daddy
    fura nekem mem.karis a gépem de a NG2 nekem soha-sehol nem akadtmeg. + az is fura hogy a másik cd-is ugyanot akad el .
    DE ha haverodnál is akad akko miért a hdd-re gondolsz ,tán az övéjére is a te hdd-ed raktad v-mi ??