176877

-
Halo3-at van mód úgy játszani,hogy a multis pályákon játszok gépi ellenfelek ellen.Ilyen BF2 szerűség,ha értitek. -
tyrant71 #48646 mai nap rossz hire :-(
Tales of vesperia sajnos nem regiokod mentes igy nem tudjuk usabol behozni.
EU-ban meg ugy néz ki nem jelenik meg.
Egyelőre sajnos nem tudjuk behozni neked. -
Speedy86 #48645 hali! ha 1 hónapos gépet veszek akkor mit kell kapnom hogy garis legyen? mármint mit kér a microsoft? Számla is kell neki vagy csak a kitöltött garilevél? vagy hogy megy? -
OKés, köszike :) -
CnC360 #48643 Sziasztok! USA marketplace-ről letöltött tartalmak (pl. DlC, Rock Band/Guitar hero zeneszámok) működnek EU-s géppel EU-s játékkal, mert úgy olcsóbban kijönnék anyagilag? :) -
bence005 #48642 jaaj hülye vok...a marketplace az a főmenüben van pf....csak az a baj h a gépem ahol a net isvan az egy aszobába van...a box meg 1 másikba és ahol a net van ott emg nincs tv szal igy nemtok felmenni live-ra -
bence005 #48641 ahan értem...de én ezt ugy akarom h letöltöm gépre aztán valahogy feltolom a boxomra...összetom kötni a gépet a boxxal és akkor ugy átteni a cuccosokat vagy az képtelenség???? -
Lehet, Dashboard Theme néven keresd a marketplace-en, vannak fizetősek és ingyenesek is. -
Ne felejtsd el bekapcsolni a micet! -
WOW!!!Dejóóóóóó
akkor kérek , köszi a gyors választ!!!
-
bence005 #48637 sziasztok!
Sztem egy oltári baromságot kérdezek msot de azért megkérdezem...a boxhoz lehet letöteni skinseket valahonnan ami a box főmenüjének a stílusát adja meg...mert ugyebár alapból van egy pár rajta...csak hogy lehet e még pluszba letöteni hozzá?? -
lehet -
nem próbáltam, de úgy tudom lehet használni a fejhallgatót hozzá -
Lehet hülye kérdés lesz ( sorry:) ) ,de lehet a Rock Band-ben úgy használni a karaoke-t hogy a mikrofon helyett a fejhallgatós cucc-ot használom amit a box-hoz adnak?Csak mert az is hangot visz be, vagyis mikrofon.Ezért gondoltam megkérdem.Nekem arcade-om van de tudok kérni és kérek ha lehet. -
"Kár h nincs olyan béállítás, hogy üvöltsön a hajtómű"
rakd magad mellé a Xboxot és ríl tájm adja mellé a turbina hangot:) -
... Távítányító és Volume Up! ;D -
Sund #48631 Tegnap repkedtem az Ace Combattal, de csak ilyen gyenge pukizás hang jön a gépem fenekéből. :( Kár h nincs olyan béállítás, hogy üvöltsön a hajtómű+ ugassa le a fejem a géppuska. Lehet kezdek megsüketülni. -
Bvazze... :D Ezen hangosan felröhögtem... XD
-
Rúter->Patchkábel->Fun... -
Jó látni, hogy ilyen sokan tervezgetik a vásárlást. -
Köszi az infót! -
Az elnevezés lényegtelen, Pro/Prémium szinte ugyan az, a lényeg hogy 60GBos legyen és az a legújabb gyártmány. -
Sziasztok!
A Premium és a Pro pack között csak a winyó nagysága különbözik, valamint az alaplapon kisebb változás? -
Igen -
Oldman63 #48623 Megjött a szállítólevél, beszéltem a UPS-el, már ma du. vitték volna a dobozt... holnap jönnek érte.
A cél: Frankfurt, Germany
:-)
-
bence005 #48622 jah akkor ezt nem a játék menüjében kell...hanem kinn a box főmenüben,igaz?? -
létrekell hozni egy profilt a 2. számú játékosnak is és ha mind a kettő bevan jelentkezve akkor mehet móka -
bence005 #48620 Sziasztok!
A PGR 4ben (Project Gotham Racing 4) hogy lehet 2en játszani???ugy hogy osztott képernyőn 2 vezérlővel..szoval otthon egymás ellen és nem neten...emrt ha belemek hogy többszemélyes akkor azt irja ki hogy bekell jeletkeznie a másik vezérlőnek is... -
wireless usb adapterrel tudok catlakozni a netre vagy ha mindenképp wireless-t akarok akkor meg kell vennem az xbox sajátját 18ezerért? :) -
Oldman63 #48618 Végül felhívtam a 80-as számon az XBOX supportot.
Egy kedves (garantáltan nem magyar anyanyelvű) hölggyel beszéltem.
Az első, amiről meg kívánt győződni, hogy nem-e a tápegység a hunyó, de mivel azon ZÖLD fénnyel világított a LED, maradt a gép.
Kaptam egy Javítási kérelem sorszámot, meg ha minden igaz, még ma elküld e-mailben egy Szállítólevelet. Ha ez megvan, lehet az UPS-el időpontot egyeztetni, ők viszik/hozzák majd a gépet.
Ha jól tudom, Szlovákiába viszik!?
-
15-20 óra?Hát nem sok :-) Hozzá vagyok szokva a sokszáz órás játékokhoz :DDD -
kevés??? -
Értem, köszi! -
Eh,az kevés :( -
->
!
-
Pont ilyet vettem tegnap! 
-
Freedy #48611 Tapasztaltatok már olyat, hogy elromlott a kábelen az optikai kimenet?:D
Ráakartam kötni házimozira, de nem jön ki fény a kábelen:S Na mindegy, veszek egy új kábelt, azzal csak nem elsz gond. Nem tudtok véletlenül hogy hol lehet olcsón venni VGA kábelt? -
Majdnem röhögtem...
-
ha hfs+/fat32-re van formazva, akkor igen, ntfs-t nem olvas -
15-20 óra, attól függ milyen tempóba haladsz és a vége fele hogy boldogulsz, mert ott bekeményít a játék:)