176877
banner
  • bardocz
    Halo3-at van mód úgy játszani,hogy a multis pályákon játszok gépi ellenfelek ellen.Ilyen BF2 szerűség,ha értitek.
  • tyrant71
    mai nap rossz hire :-(

Tales of vesperia sajnos nem regiokod mentes igy nem tudjuk usabol behozni.
    EU-ban meg ugy néz ki nem jelenik meg.
    Egyelőre sajnos nem tudjuk behozni neked.
  • Speedy86
    hali! ha 1 hónapos gépet veszek akkor mit kell kapnom hogy garis legyen? mármint mit kér a microsoft? Számla is kell neki vagy csak a kitöltött garilevél? vagy hogy megy?
  • butyokanime
    OKés, köszike :)
  • CnC360
    Sziasztok! USA marketplace-ről letöltött tartalmak (pl. DlC, Rock Band/Guitar hero zeneszámok) működnek EU-s géppel EU-s játékkal, mert úgy olcsóbban kijönnék anyagilag? :)
  • bence005
    jaaj hülye vok...a marketplace az a főmenüben van pf....csak az a baj h a gépem ahol a net isvan az egy aszobába van...a box meg 1 másikba és ahol a net van ott emg nincs tv szal igy nemtok felmenni live-ra
  • bence005
    ahan értem...de én ezt ugy akarom h letöltöm gépre aztán valahogy feltolom a boxomra...összetom kötni a gépet a boxxal és akkor ugy átteni a cuccosokat vagy az képtelenség????
  • guardian hero
    Lehet, Dashboard Theme néven keresd a marketplace-en, vannak fizetősek és ingyenesek is.
  • avengir
    Ne felejtsd el bekapcsolni a micet!
  • butyokanime
    WOW!!!Dejóóóóóó akkor kérek , köszi a gyors választ!!!
  • bence005
    sziasztok!

Sztem egy oltári baromságot kérdezek msot de azért megkérdezem...a boxhoz lehet letöteni skinseket valahonnan ami a box főmenüjének a stílusát adja meg...mert ugyebár alapból van egy pár rajta...csak hogy lehet e még pluszba letöteni hozzá??
  • avengir
    lehet
  • james69holden
    nem próbáltam, de úgy tudom lehet használni a fejhallgatót hozzá
  • butyokanime
    Lehet hülye kérdés lesz ( sorry:) ) ,de lehet a Rock Band-ben úgy használni a karaoke-t hogy a mikrofon helyett a fejhallgatós cucc-ot használom amit a box-hoz adnak?Csak mert az is hangot visz be, vagyis mikrofon.Ezért gondoltam megkérdem.Nekem arcade-om van de tudok kérni és kérek ha lehet.
  • Istencsászár
    "Kár h nincs olyan béállítás, hogy üvöltsön a hajtómű"

rakd magad mellé a Xboxot és ríl tájm adja mellé a turbina hangot:)
  • theone91
    ... Távítányító és Volume Up! ;D
  • Sund
    Tegnap repkedtem az Ace Combattal, de csak ilyen gyenge pukizás hang jön a gépem fenekéből. :( Kár h nincs olyan béállítás, hogy üvöltsön a hajtómű+ ugassa le a fejem a géppuska. Lehet kezdek megsüketülni.
  • theone91
    Bvazze... :D Ezen hangosan felröhögtem... XD
  • theone91
    Rúter->Patchkábel->Fun...
  • theone91
    Jó látni, hogy ilyen sokan tervezgetik a vásárlást.
  • DJ RX7
    Köszi az infót!
  • Istencsászár
    Az elnevezés lényegtelen, Pro/Prémium szinte ugyan az, a lényeg hogy 60GBos legyen és az a legújabb gyártmány.
  • DJ RX7
    Sziasztok!

A Premium és a Pro pack között csak a winyó nagysága különbözik, valamint az alaplapon kisebb változás?
  • Istencsászár
    Igen
  • Oldman63
    Megjött a szállítólevél, beszéltem a UPS-el, már ma du. vitték volna a dobozt... holnap jönnek érte.

A cél: Frankfurt, Germany
    :-)
  • bence005
    jah akkor ezt nem a játék menüjében kell...hanem kinn a box főmenüben,igaz??
  • Istencsászár
    létrekell hozni egy profilt a 2. számú játékosnak is és ha mind a kettő bevan jelentkezve akkor mehet móka
  • bence005
    Sziasztok!

A PGR 4ben (Project Gotham Racing 4) hogy lehet 2en játszani???ugy hogy osztott képernyőn 2 vezérlővel..szoval otthon egymás ellen és nem neten...emrt ha belemek hogy többszemélyes akkor azt irja ki hogy bekell jeletkeznie a másik vezérlőnek is...
  • Tikal #48619
    wireless usb adapterrel tudok catlakozni a netre vagy ha mindenképp wireless-t akarok akkor meg kell vennem az xbox sajátját 18ezerért? :)
  • Oldman63
    Végül felhívtam a 80-as számon az XBOX supportot.
    Egy kedves (garantáltan nem magyar anyanyelvű) hölggyel beszéltem.

Az első, amiről meg kívánt győződni, hogy nem-e a tápegység a hunyó, de mivel azon ZÖLD fénnyel világított a LED, maradt a gép.

Kaptam egy Javítási kérelem sorszámot, meg ha minden igaz, még ma elküld e-mailben egy Szállítólevelet. Ha ez megvan, lehet az UPS-el időpontot egyeztetni, ők viszik/hozzák majd a gépet.

Ha jól tudom, Szlovákiába viszik!?
  • bardocz
    15-20 óra?Hát nem sok :-) Hozzá vagyok szokva a sokszáz órás játékokhoz :DDD
  • Istencsászár
    kevés???
  • Blekk Síp

Értem, köszi!
  • bardocz
    Eh,az kevés :(
  • LeWyTy
    ->!
  • DöflingR
    Pont ilyet vettem tegnap!
  • Freedy
    Tapasztaltatok már olyat, hogy elromlott a kábelen az optikai kimenet?:D
    Ráakartam kötni házimozira, de nem jön ki fény a kábelen:S Na mindegy, veszek egy új kábelt, azzal csak nem elsz gond. Nem tudtok véletlenül hogy hol lehet olcsón venni VGA kábelt?
  • LeWyTy
    Majdnem röhögtem...
  • arty
    ha hfs+/fat32-re van formazva, akkor igen, ntfs-t nem olvas
  • Istencsászár
    15-20 óra, attól függ milyen tempóba haladsz és a vége fele hogy boldogulsz, mert ott bekeményít a játék:)