176877
banner
  • tarti19
    Vajon miért is?:D Köszönjük ms:)
  • LeWyTy
    Hátakkor köszönöm a helpet! Holnap rendelem.
  • Dodey
    Hi all!Kérdésem az lenne:a boxomat ajándékba kaptam tehát a számlán és a garancia levelen sem az én nevem szerepel!Mostanság lenne esedékes a gari mert kezd haldokolni!Igy is él a gari vagy ez probléma lehet???
  • james69holden
    a nem Lite-On drive-al szerelt gépeket lehet még flashelni
  • LeWyTy
    De ha nem lite-on akó az mér jó nekem?Mer így van hirdetve...
    Ezt akartam kérdezni.
  • james69holden
    a drive-nak a márkája

Samsung, Hitachi-LG, Benq, Lite-On

ezekkel szerelik/szerelték az Xbox-okat eddig
  • LeWyTy
    "Nem Lite-ON meghajtóval felszerelt XBOX 360..." mi a Lite-ON?
  • SpeedXHUN
    mármint a 4 et..
  • SpeedXHUN
    Nekem is Istencsászár ajánlotta és azóta tolom:D:D
  • Istencsászár
    PGR4 sokkal jobb, vagyis a legjobb árkéd autós gém, de mégse annyira árkéd mert a fizikája sokkal komolyabb lett mint a 3nak ami valóban nagy árkéd.
  • bardocz
    PGR3 demóját próbáltam,1 kör után kikapcsoltam,valami borzasztó pocsék.Ilyen erővel tologatok kisvonatot egy sinen,váltóval meg ott is lehet keresztberakni.
  • Istencsászár
    Sima multiplayer tps lövölde, a gyengébbik fajtából... mondanám hogy a demot nézd meg, de vagy régiózáras Xen vagy egyátalán nincs, én Ps3on láttam, játszottam de igen hama kikapcsoltam ( PGR4 alkotóitól van, maradjanak csak az autóknál mert ez öngól volt... )
  • DöflingR
    szar XD
  • bardocz
    Unalmas?
  • Istencsászár
    szar:)
  • bardocz
    Club az milyen játék?Néztem róla videót,de nem tűnik annyira rossznak,bár inkább csak ilyen hentelés.
  • trogerzsiger
    stipistopi joy! na várj két darab van? inkább privátban. Küldesz képet róla(uk)
  • bardocz
    Stipi-stopi overlord!
  • dicehater
    Megválnék a következő játékakaimtól - átvétel elsősorban Sülysápon, hétvégén Bp is megoldható előzetes egyeztetés után
    3500ft: Club, Overlord. Kameo, Stranglehold, Table Tennis, Prey, X-men, Shadowrun
    4500ft: Blue Dragon, TDU

2db wireless joy 6k/db - tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit
    wired joy: 5k

30-3625769
  • Gideon Wieth
    csak kiváncsiságból az újabb xbox-okat mennyire fenyegeti a túlmelegedéses olvadásos izé ?? vagyis a ROD ?
  • bardocz
    Lehet menni nídfórszpíd fílingbe?:O
  • bence005
    na csak az a baj hogx a játék nyelve lehet angol,német,franci,spanyol....és msot spanyolon van és enmtudom hogyan tudom átállítani angolra...hogy tudom átállítani?
  • bence005
    msotmár rájöttem:D
  • arty
    jatekaim.hu
  • Istencsászár
    Hegyekbe fel lehet menni, de lényegében a városba lehet csak... amugy ott a térkép nem túl bonyolult használni:)
  • Istencsászár
    banner, jatekaim.hu
  • DöflingR
  • trogerzsiger
    Bad companyt adjatok neki, én is azt akarom megvenni :-)
  • DöflingR
    Ha újonnan veszed a boxot akkor ne akarj flesselgetni
  • qper
    melyik magyar oldalon zajlik a legnagyobb x360 játék adás/vétel?
  • bence005
    ha lesz itt valaki aki játszik a Burnout PAaradise-zel válaszoljon már arra hogy kilehet lépni onann az utcai részlegből???vagy cak ott lehet menni????mert nekem elég fontos beállítás kéne!!!
  • Ragnar360
    Hi
    BF Bad Company OR COD4 érdekelne, (sürgös) Makulátlan újszerü állapotu, karcmentes BIOSHOCK cserére (pl cod4ért) BF BC ért lehet rafizetes is.

PM plz!
  • bardocz
    Remélem az lesz.Aztán ölhetem a botokat:-)
  • Victorpictor
    Ez nagyon beteg! :)
  • Tibi7
    :S Ha te mondod............Ízlések és pofonok.................
  • bardocz
    Hát,hogyha az új karuk nagyon hajaz a régire[nemtudja],akkor a boxé fényévekkel kényelmesebb,legalábbis nekem.Már a sima is jobb volt,de a mostani helyett remélem nem találnak ki semmi újat.
  • Tibi7
    Ja és még egy. Nekem pl ami a ps-ben viszont jobban tetszik, az a kar kialakítása. XBoxhoz nem lehet másfélét, olyan elrendezésűt csatolni mint a sony-é?
  • Tibi7
    Már néztem a FAG-t, de jobb megkérdezni titeket is. Köszi a segítséget. Ha kérdésem van, hozzátok(hozzád) fordulok. Csövi
  • bardocz
    Innen szótárazd ki.Így talán menni fog.
  • deep
    Nem kell sokat várni, PS3 többet tölt. Sima DVD lejátszóként is funkcionál, ott a LIVE, ami egy zárt Xbox piactér, demokat, miegymást tölthetsz le, de olvasd el a FAQ-t, itt van fent a link.