176877

-
novemberben jön az opcionális install és kussolni fog a turbina -
Xtian #48929 mielött sírva összeborulunk, én is visszavonom a "parasztot" :D -
igen.. szóval bocs. Na meg komor a hangulatom.. tudod a suli.. :D -
Csak tapasztalt már... :D -
Xtian #48926 látom séróbol megy az oltás :)
egy igen is elég lett volna! Akkor legalább nem tünsz parasztnak!
amugy kizárólag a hangja miatt érdeklődtem! -
igen szóval nem tudod flesselni. -
Xtian #48924 hi,
a 60gb-os prémiumokban már mindben az uj drive van? -
semmi baja nem lesz ha benne hagyod, én is benne szoktam, így kisebb az esélye a karcolásoknak
és minden xbox dvd drive hangos amikor felpörög 12x-es vagy 16x-os sebességre :) -
Itt -
...és még 1 kérdés:
Ha szeretnék venni 60gb hdd-t(az milyen árban van amúgy?), akkor a 20gb-osról áttudom tenni a profilomat, ugye? Lehet hülyeség, de mintha régen valahol azt olvastam volna, hogy kap a vevő a vinyóhoz valami kábelt, ami segítségével át lehet tenni egyikről a másikra az adatokat. -
Hi!
Nemsokára kijön a Fifa 09. Gondolom nem sok embert hagy hidegen.
A kérdésem csak annyi, hogy aki megakarja venni, az hol szándékozik? Úgyértem, hol érdemes viszonylag olcsóbban hozzájutni? -
qper #48919 elég keveset tudom tolni a GTA4-et, mint ahogy általában kevés időm van játszani, de azért lehetőleg naponta bekapcsolom fél/egy órára a gépet, egy-egy küldit lenyomni.
Kivegyem a DVD-t a gépből a köztes időre amíg nem játszom, vagy benthagyhatom a Box-ban?
illetve:
most nézem hogy a 60 gigás verziót halkabb működéssel aposztrofálják az egyik oldalon. Az ez előtti verziók ennél is hangosabbak voltak? Mert azért van egy fajta hangja amikor a DVD felpörög :) -
2004 szept 19 - DEMO
2004 augusztus 3 - megjelenés -
csoola #48917 de volt doom3 demo -
kisebb kiadások esetén valoban kétélű fegyver a demo. ha látja a kiado, h jo a játék, sztem alap h legyen demo, azzal vesziteni nem lehet! rossz játék + kis kiado esetén én sem tenném ki, ill. rossz játék + nagy hype mellett sem :)
pl egy doom3 demo után sem lettek volna milliós eladások (vagy mégis?) a full játékból szvsz -
ja vagy eszembe jutott még mi lehet ugye a hátsó gondolat
pl:
egy gow2-nek biztos nem kell majd ahhoz demo,hogy kapásból 1 hónap alatt több milla elcsússzon belőle
de mondjuk egy kissebb költségvetésű nem ismert játék esetében ugye akár még kockázatos is lehet kirakni egy demot,mert még a végén pont amiatt esnek el néhány 10e vásárlótól...szal ilyen is lehet ám:)
persze nem biztos -
arra céloztam, h ez sztem a fejlesztő érdeke is lenne, hiszen a videok sem mindenhatóak :) -
Drága... már platinumshop ftw:)
Pl Too Human
platinum : 12500.- Ft.
über: 13900.- Ft.
Baszki mire fel??? hülye aki ott vásárol... jó hely, sokszor vettem ott, de már nemfogok, mert drágák.
És akkor most emlékezzünk meg azokról a lükékről akik az 567ban veszik meg 14.399,- forintért és még van képük kirakni az ár mellé hogy AKCIÓS!!
Az osanba, teszkóbameg a hülye vagyokban gondolom 16-7 ezer, mert a barmokkal mindent meglehet tenni...
és akkor a körkép végére érve nézzünk egy game.co.uk árat...
10205 forint avagy 35 Font... postával is OLCSÓBB mint itthon bármelyik üzletben...
hányok
-
Árkédokból kivétel nélkül vannak szerencsére, nekem autómata letöltésen van, bekapcsolom a gépet leszippantja a napi termést és megnézem mit alkottak:) -
Ragnar360 #48911 ÜBERKONZOL FTW !!! :P -
demo kell
Braidről anno láttam videokat és totál nem keltette fel az érdeklődésemet, mig a trial óta biztos jövőbeli vásárló lettem :) (ms pont vagy megveszem pécére ha megy a laptopon, nagyon szimpatikus a készitője is - remélem jól megszedi magát belőle, elég sokat kockáztatott, mondhatni mindent erre tett fel) -
Igen, minden demót akarok, de ha nincs hát nincs, maradnak a videók, tesztek, másoktól a visszajelzések stb... nem tragédia, olyan játékot még nem vettem ami nem tetszett volna a végigjátszás után:) tudatos vásárló vagyok, azt veszem amiről tudom hogy nekem jólesz, ami meg nem győzött meg az infók alapján elkerülöm örökre. -
így van ezekkel mind tisztában vagyok,de sztem biztos te is voltál már úgy játékkal,hogy az igazi próba a saját próba lett volna:) -
tyrant71 #48907 überkonzol
-
Majd az okosok megmondják melyik patagrafus vonakozik erre, de azt hogy lesz e demo az a fejlesztőkön múlik, illetve azon hogy mennyi idejük van arra hogy demokkal szórakozzanak a kiadás előtt... vannak olyan esetek ahol a demo csak a megjelenés után után jön hetekkel... amugy egy jrpgből ritkán van demo, de hát ott vannak a HD videók, abból meglehet tudni szinte mindent, pl ebből is van videó bemutató. -
amúgy honnan szerváltad be? még ki se jött nem? -
tehát káosz úgy értendő, hogy nem látni ki-kit csapkod már?:)
és a tápolással mi van?csak magamat:) kell vagy a társakat is? vagy ott még nem tartasz:)
ui: miért nem tudja ez a fosadék m$ kötelezni a kiadókat, hogy tegyenek fel demokat, persze a végfelhasználót ott szopatja ahol tudja..kicsit off volt vagy mégse(?) -
Semmi bajod nem lehet belőle. -
Elég 1 szó is:
TILOS -
Bakegér #48901 Hali!
a külső ventilátorról mondana pár szót valaki?! Kösz -
Nem hiszem,pl GW-nél mindenki a megjelenés előtt egy héttel regelte az accountjához a kiegészítést.És senkinek sem volt belőle baja. -
hát gázos... -
tyrant71 #48898 2 battle-t nyomtam eddig, de tényleg káosz, aztán lehet belejövök
kombókat meg kell tanulni
kérdés: nem lehet gáz abból (ban), hogy 5-én van a megjelenés én meg tolom a játékot? -
jaja írjál már róla,mert azt olvastam,hogy a battle egy rohadt nagy káosz, meg érdekelne,hogy a party membereket kell tápolni? me ha igen akkor részemről felejtős is-az má nekem szöszmötölős:) -
Kicsit gyakorolgattam ma a Racéval, ez a köröm elég jól sikerült s kis mentettem videóba... x360as Race Pro ilyesmi lesz, csak sokkal szebb.
WTCC RACE MACAU egy kör velem:)
/ hangulatos pálya, PGR4ben is bennevan! / -
Ragnar360 #48895 Soha nem kötöttek le ezek a trialok, öszintén szólva nagy részüket nem is ismertem -
Tegnap megnéztem a Castle Crashert, minöségi cucc, sok minden van benne, jópofa, 1200 pontot nem ér, meg vhogy nem jáccanék vele, nem is az, h ezek a arcade gémek nagy része gyerekes, csak úgy vhogy mégis...
-
Majd irj róla kérlek, hogy mik az első benyomások. -
tyrant71 #48893 most értem haza az infinite undiscovery-vel
egyel gyarapodott a többlemezes játékok száma -
Amikor vezethettem a kocsinkat én nagyon élveztem a h váltót:) A dilemma,hogy akkor ez most 3 vagy 5?:D De egyszer sem váltottam el,meg tolatásnál fullasztottam csak le,mert emelkedőn kellett:D Amúgy meg visítósváltó rulez^^ Gyors váltások,kuplung nélkül.Az a lényeg nekem,hogy ne automata legyen:D -
Lehet, csak mondtam két példát... ferrarikban is gondolom pillangó volt, nade mindegy lassan már mindenki arra fog áttérni mert gyorsabb és kényelmesebb a pilótának is és örvendetes hogy utcai kocsiknál is egyre szélesebb körben elérhető, aztán mire saját autóm lesz nekem mindenkép olyan kell, de autómata az 100%:) H váltónak leáldozott:)