176877
banner
  • Istencsászár
    novemberben jön az opcionális install és kussolni fog a turbina
  • Xtian
    mielött sírva összeborulunk, én is visszavonom a "parasztot" :D
  • trogerzsiger
    igen.. szóval bocs. Na meg komor a hangulatom.. tudod a suli.. :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak tapasztalt már... :D
  • Xtian
    látom séróbol megy az oltás :)
    egy igen is elég lett volna! Akkor legalább nem tünsz parasztnak!

amugy kizárólag a hangja miatt érdeklődtem!
  • trogerzsiger
    igen szóval nem tudod flesselni.
  • Xtian
    hi,
    a 60gb-os prémiumokban már mindben az uj drive van?
  • Minstrel
    semmi baja nem lesz ha benne hagyod, én is benne szoktam, így kisebb az esélye a karcolásoknak

és minden xbox dvd drive hangos amikor felpörög 12x-es vagy 16x-os sebességre :)
  • Istencsászár
    Itt
  • bexinho
    ...és még 1 kérdés:
    Ha szeretnék venni 60gb hdd-t(az milyen árban van amúgy?), akkor a 20gb-osról áttudom tenni a profilomat, ugye? Lehet hülyeség, de mintha régen valahol azt olvastam volna, hogy kap a vevő a vinyóhoz valami kábelt, ami segítségével át lehet tenni egyikről a másikra az adatokat.
  • bexinho
    Hi!
    Nemsokára kijön a Fifa 09. Gondolom nem sok embert hagy hidegen.
    A kérdésem csak annyi, hogy aki megakarja venni, az hol szándékozik? Úgyértem, hol érdemes viszonylag olcsóbban hozzájutni?
  • qper
    elég keveset tudom tolni a GTA4-et, mint ahogy általában kevés időm van játszani, de azért lehetőleg naponta bekapcsolom fél/egy órára a gépet, egy-egy küldit lenyomni.

Kivegyem a DVD-t a gépből a köztes időre amíg nem játszom, vagy benthagyhatom a Box-ban?

illetve:

most nézem hogy a 60 gigás verziót halkabb működéssel aposztrofálják az egyik oldalon. Az ez előtti verziók ennél is hangosabbak voltak? Mert azért van egy fajta hangja amikor a DVD felpörög :)
  • arty
    2004 szept 19 - DEMO
    2004 augusztus 3 - megjelenés
  • csoola
    de volt doom3 demo
  • arty
    kisebb kiadások esetén valoban kétélű fegyver a demo. ha látja a kiado, h jo a játék, sztem alap h legyen demo, azzal vesziteni nem lehet! rossz játék + kis kiado esetén én sem tenném ki, ill. rossz játék + nagy hype mellett sem :)

pl egy doom3 demo után sem lettek volna milliós eladások (vagy mégis?) a full játékból szvsz
  • ThugEdge
    ja vagy eszembe jutott még mi lehet ugye a hátsó gondolat
    pl:
    egy gow2-nek biztos nem kell majd ahhoz demo,hogy kapásból 1 hónap alatt több milla elcsússzon belőle
    de mondjuk egy kissebb költségvetésű nem ismert játék esetében ugye akár még kockázatos is lehet kirakni egy demot,mert még a végén pont amiatt esnek el néhány 10e vásárlótól...szal ilyen is lehet ám:)
    persze nem biztos
  • arty
    arra céloztam, h ez sztem a fejlesztő érdeke is lenne, hiszen a videok sem mindenhatóak :)
  • Istencsászár
    Drága... már platinumshop ftw:)

Pl Too Human

platinum : 12500.- Ft.
    über: 13900.- Ft.

Baszki mire fel??? hülye aki ott vásárol... jó hely, sokszor vettem ott, de már nemfogok, mert drágák.

És akkor most emlékezzünk meg azokról a lükékről akik az 567ban veszik meg 14.399,- forintért és még van képük kirakni az ár mellé hogy AKCIÓS!!

Az osanba, teszkóbameg a hülye vagyokban gondolom 16-7 ezer, mert a barmokkal mindent meglehet tenni...

és akkor a körkép végére érve nézzünk egy game.co.uk árat...

10205 forint avagy 35 Font... postával is OLCSÓBB mint itthon bármelyik üzletben...

hányok
  • Istencsászár
    Árkédokból kivétel nélkül vannak szerencsére, nekem autómata letöltésen van, bekapcsolom a gépet leszippantja a napi termést és megnézem mit alkottak:)
  • Ragnar360
    ÜBERKONZOL FTW !!! :P
  • arty
    demo kell

Braidről anno láttam videokat és totál nem keltette fel az érdeklődésemet, mig a trial óta biztos jövőbeli vásárló lettem :) (ms pont vagy megveszem pécére ha megy a laptopon, nagyon szimpatikus a készitője is - remélem jól megszedi magát belőle, elég sokat kockáztatott, mondhatni mindent erre tett fel)
  • Istencsászár
    Igen, minden demót akarok, de ha nincs hát nincs, maradnak a videók, tesztek, másoktól a visszajelzések stb... nem tragédia, olyan játékot még nem vettem ami nem tetszett volna a végigjátszás után:) tudatos vásárló vagyok, azt veszem amiről tudom hogy nekem jólesz, ami meg nem győzött meg az infók alapján elkerülöm örökre.
  • ThugEdge
    így van ezekkel mind tisztában vagyok,de sztem biztos te is voltál már úgy játékkal,hogy az igazi próba a saját próba lett volna:)
  • tyrant71
    überkonzol

• Istencsászár
    Majd az okosok megmondják melyik patagrafus vonakozik erre, de azt hogy lesz e demo az a fejlesztőkön múlik, illetve azon hogy mennyi idejük van arra hogy demokkal szórakozzanak a kiadás előtt... vannak olyan esetek ahol a demo csak a megjelenés után után jön hetekkel... amugy egy jrpgből ritkán van demo, de hát ott vannak a HD videók, abból meglehet tudni szinte mindent, pl ebből is van videó bemutató.
  • ThugEdge
    amúgy honnan szerváltad be? még ki se jött nem?
  • ThugEdge
    tehát káosz úgy értendő, hogy nem látni ki-kit csapkod már?:)
    és a tápolással mi van?csak magamat:) kell vagy a társakat is? vagy ott még nem tartasz:)

ui: miért nem tudja ez a fosadék m$ kötelezni a kiadókat, hogy tegyenek fel demokat, persze a végfelhasználót ott szopatja ahol tudja..kicsit off volt vagy mégse(?)
  • DanielT
    Semmi bajod nem lehet belőle.
  • deep
    Elég 1 szó is:
    TILOS
  • Bakegér
    Hali!
    a külső ventilátorról mondana pár szót valaki?! Kösz
  • bardocz
    Nem hiszem,pl GW-nél mindenki a megjelenés előtt egy héttel regelte az accountjához a kiegészítést.És senkinek sem volt belőle baja.
  • FZoleee
    hát gázos...
  • tyrant71
    2 battle-t nyomtam eddig, de tényleg káosz, aztán lehet belejövök
    kombókat meg kell tanulni

kérdés: nem lehet gáz abból (ban), hogy 5-én van a megjelenés én meg tolom a játékot?
  • ThugEdge
    jaja írjál már róla,mert azt olvastam,hogy a battle egy rohadt nagy káosz, meg érdekelne,hogy a party membereket kell tápolni? me ha igen akkor részemről felejtős is-az má nekem szöszmötölős:)
  • Istencsászár
    Kicsit gyakorolgattam ma a Racéval, ez a köröm elég jól sikerült s kis mentettem videóba... x360as Race Pro ilyesmi lesz, csak sokkal szebb.

WTCC RACE MACAU egy kör velem:)

/ hangulatos pálya, PGR4ben is bennevan! /
  • Ragnar360
    Soha nem kötöttek le ezek a trialok, öszintén szólva nagy részüket nem is ismertem -

Tegnap megnéztem a Castle Crashert, minöségi cucc, sok minden van benne, jópofa, 1200 pontot nem ér, meg vhogy nem jáccanék vele, nem is az, h ezek a arcade gémek nagy része gyerekes, csak úgy vhogy mégis...

• Istencsászár
    Majd irj róla kérlek, hogy mik az első benyomások.
  • tyrant71
    most értem haza az infinite undiscovery-vel
    egyel gyarapodott a többlemezes játékok száma
  • bardocz
    Amikor vezethettem a kocsinkat én nagyon élveztem a h váltót:) A dilemma,hogy akkor ez most 3 vagy 5?:D De egyszer sem váltottam el,meg tolatásnál fullasztottam csak le,mert emelkedőn kellett:D Amúgy meg visítósváltó rulez^^ Gyors váltások,kuplung nélkül.Az a lényeg nekem,hogy ne automata legyen:D
  • Istencsászár
    Lehet, csak mondtam két példát... ferrarikban is gondolom pillangó volt, nade mindegy lassan már mindenki arra fog áttérni mert gyorsabb és kényelmesebb a pilótának is és örvendetes hogy utcai kocsiknál is egyre szélesebb körben elérhető, aztán mire saját autóm lesz nekem mindenkép olyan kell, de autómata az 100%:) H váltónak leáldozott:)