176877

-
Villanyszámla nem hatja meg őket.Csak a benzin. -
Hm, csak nem azzal dicsekettél itt is,hogy lopod a joy-t?
"mentségemre szóljon hogy rendesen fizetem a live-ot" Na hát itt nagyon felröhögtem
Ennyi erővel fogom magam és ellopok egy jó kis autót,de ha elkap a rendőrség azt mondom nekik,hogy "Mentségemre szóljon,hogy a villanyszámlát rendesen fizetem"
-
jóhogy
-
Pure demót nyomjátok már? :) -
Ha rally játékot akarsz akkor szerintem a DIRT-öt vedd meg.(ki is jön max 8 ezerből újonan) Én kipróbáltam a Sega Rally-t is, de a DIRT sokkal jobban bejött. -
jó belátom nem egy etikus lépés. Ha nagyon torzítani akarok akkor mondhatom hogy ez adóság behajtás az ms felé.. de nem teljesen az.
legyen mentségemre hogy rendesen fizetem a live-ot :-) Na mindeggy ezt ne feszegssük, gondolom volt hogy csináltatok nem szép dolgokat.
Továbba van 7-8 ezer forintom tudtok valami jó játékot, tps vagy esetleg autós témában? Sega Rally revolution jó? demó alapján az :-) -
"A hiba lehet még a box vevője miatt is"
Na ez az amire gondolni sem merek, mert nem akarok napokig/hetekig gép nélkül maradni.
Másik joy-t sajnos nem tudok kipróbálni, mert nekem csak 1 van(+ ezen kívül semmi más wireless kiegészítőm sincs) és akitől tudtam volna kölcsönkérni(vagy nála kipróbálni az enyémet) az nemrég eladta a boxot.
+ teljesen kiszámíthatatlan és van amikor napokig semmi baja, máskor viszont elviselhetetlenül rossz tud lenni, szóval lehet, hogy kipróbálnám másikkal és pont akkor jó lenne, máskor meg nem...
Ha továbbra is ezt fogja csinálni akkor hívom a M$-ot és meglátom, hogy mi lesz...
-
Az OVER G Fighters-t ismeri valaki? Jobb mint az Ace Combat? Ace Combat elég arcade, főleg hogy 200rakétával is fel lehet szállni, unlimited minden stb.... over g is hasonlo? -
A kinézett TV egy Sony KDL32-L4000 (ilyet még nem láttam a sony.hu-n). Van rajta 2 HDMI, az egyik alatt jack bemenet, VGA, pár RCA, köztük Komponens, meg sima (csodálkozom, hogy svhs nincs :S), optikai bemenet, meg egy PCMCIA aljzat. Nagyjából ennyi :D. A TV jövhét kedd körül jön, addig megpróbálok a BOX-hoz egy VGA kábelt is beszerezni. -
Ragnar360 #49001 Nana, azért okosabban - nincs itt semmi átbas*ásról szó, majd titeket büntetnek meg ! (trogerzsiger, meg akik itt beszélték) -
Mármint az ő 360 án nincs HDMI.....arra gondoltam. -
elsősorban olyan tévét vegyél, amit lehet nativan hajtani a vga és a hdmi bemenetén is 1360x768-ben (ujabb samsungm lg modellek pl. biztosan jók, philips pl szinte biztosan rossz)
vga kábel jó, dashboardon beallitod az 1360x768at és kész
ha van optikai bemenet a tévén (ami a VGA bemenettel együtt is megy), akkor vidd a hangot optikán. ha nincs, akkor marad az RCA
trogerzsiger
"ez nem a magyar mentelatás kérdése hanem ész kérdése."
ügyeskedő, tolvaj, stb. tipikusan magyar mentalitás :) és sajnos a magadfajta miatt nem fog kapni egy GP2100 kontrollert, mert MS belátja h ennek a cigány népnek nem való a bizalom ...
szóval ne szépitsük, nincs mit. -
Találtam a neten egy olyan drótot, amin van VGA, 2 RCA (a hang), illetve egy optikai. A hangot mivel érdemesebb ráküldeni? RCA, vagy Optikai? -
Érdemes VGAn... de ha teheted próbáld ki az eredmény elég szembetűnő, a VGAn nincsenek recék, amig a komponenesen igen, a HDMIről meg ne is beszéljünk.. annyi hátránya van a VGAnek hogy a színek egy kicsit fakóbbak lesznek de HDtévén ezen könnyen lehet segíteni... a kép sokkal szebb, tisztább szóval egyértelmű szerintem. -
turho #48996 Igen sokan keverik a ki-és bemenet fogalmát, ez néha félreértésre is adhat okot :)
Az X360-nak semmiféle kép ill. hangbemenete nincs. -
Érdemes VGA kábellel rákötni. Sokáig én is komponensel használtam és sokkal nyugodtabb a kép VGA kábellel. -
És a kimenet???????? An nincsen neki
-
Legyen benne HDMI bemenet es minden ok. -
Hi!
Van egy XBOX360-asom, és készülök venni egy HDReady LCD TV-t. Az érdekelne, hogy milyen módon érdemes rákötni? Elég jó képet fogok kapni az eredeti kompozit kábellel, vagy érdemes VGA-n rákötni a TV-re.
A box-szal az a baj, hogy még régebbi, és nincs rajta HDMI.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Cigány mentalitás az lenne ha csoportosan bemennének vhova és ellopnák.
-
cigány mentalitás -
ha van lehetőséged sztem próbálj ki egy másik joy-t is, mielött újat veszel.
A hiba lehet még a box vevője miatt is, szal érdemes lenne kizárni ezt a lehetőséget. -
Van egy wifi router kb 2 méterre a géptől, de ez már előbb itt volt mint az xbox és ez a hiba csak pár hete kezdődött. Ha mégis ez lenne a baj akkor szerintem max valami olyan dolog miatt ami a szomszédból jön,(ami ellen nem sokat tudok tenni)mert nincs semmi új vezetéknélküli cuccom. -
Freedy #48987 Valahol olvastam, hogy összeakadhat esetleg más vezetéknélküli hálózatokkal a joy. Lehet, hogy ez a baj. -
Én m1ek majd mindenképpen :) Demo bejött, sztem nagyon zsír, viszont a 2K-s demoja nagyon gáz, egyre nagyobb a szakadék a két cím között :O -
Bárcsak az akksiknak lenne baja... Sajnos nem azzal van a gond, mert a joy nem kapcsol ki, csak lekapcsolódik a gépről és keres(villog rajta folyamatosan a 4 led)és a visszakapcsolódás ideje is változó. Van úgy, hogy 1-2 villanás és jó, de van olyan is, hogy akár fél percig is szenved vele. Ja és az sem számít, hogy friss az akksi vagy már merül(amit már jelez a joy) -
Nállam is így van.. Az új elemeket feltöltöm és akkor 1 hétig bírják, de a régebbi elemek amik már rengetegszer töltve voltak azok 1-2 nap alatt lemerülnek. -
Hát akkor passz, ilyen problémáról még nem hallottam senkitől. -
Nem. Azt próbáltam először... Ja és főleg SONY
akksikkal használom.(jó sokáig bírja..)
-
Cserélj elemet:) esetleg az elem adta meg magát? régi és sokat töltötted aztán megfáradt... -
Mekkora meglepetés? Csak nem fog működni a HDD-n vagy eltűnik a memkártyáról is és b@szhatom az egészet? 
BTW lehet, hogy nekem is kérnem kell lassan egy új joyt a géphez, mert pár hete elkezdte azt csinálni, hogy lekapcsol a gépről és keres mintha nem lenne párosítva a géppel vagy hatótávon kívül lenne, ami nem lehet, mert kb 1,5m-re van tőle és már többször is újrapárosítottam, hogy hátha... Ezt egyébként teljesen kiszámíthatatlanul csinálja, mert pl ma egyszer sem volt baja, tegnap és tegnapelőtt viszont majdnem idegbajt kaptam, mert folyamatosan csinálta.
A joynak ezen kívül semmi baja, mert nem vágtam még földhöz és semmi hasonló dolog sem történt vele...
Valakinek esetleg volt már ilyen gondja, vagy tud róla mondani valamit?
Ja és:
Micro$oft FTW!!!
-
ez nem a magyar mentelatás kérdése hanem ész kérdése. -
...ilyen a magyar mentalitás...
Amúgy ne értsd félre, nem téged nézlek le, csak sajnos sokan így vannak ezzel. Szerintem amerikában(gondolom nem a mi hozzáállásunkból indul ki az MS) nem sok embernek a fejében fordul meg ilyen. De ha ennyire LOL az MS, akkor miért ne használná ki az ember?! .... ha már pénzt kérnek h a drága játék megvétele után még játszani is tudjunk a társakkal :) -
Az kemény:D Hugommal tudnék ööö,mit is?Jah fifázni.Nah ezért nem telefonálok -.- -
csoola #48976 többen mondták h jutottak igy ingyen (?) joyhoz -
Akkor ha lemerül elem,majd hívom őket -.-" -
felhívod őket, hogy rossz a kontrollered, és küldenek egy újat cserébe postán, hogy tudj játszani tovább :) -
mér kapsz ingyé joyt?:O -
batmanka #48972 Sziasztok!
Szept. 11-én jelenik meg az NHL09 és lennénk már páran akik xboxon játszanánk. Ha valakinek lenne kedve online bajnokságban játszani nézzen el a www.hohl.hu-ra.
-
Zsíros:D De egy annyira aranyos csajszi volt. Előző tulaj regelte be a címet, és "hogy is van a mailcím?" vezetéknév és utónév fordítva :D és t-onlinos :D