176877
banner
  • Jimanszky
    Bocs srácok , de nem érdekel valakit Sharkoon X-Tatic 5.1-es füles?Sajna el kell adnom, mert a PSP jobban kell:(.Hibátlan,ÜK-s!!XBOX360 kompatibilis!!!Írj PM-et, ha érdekel!
  • warass
    Kamerakezelés tényleg gáz néha, de h a hangulat 0 azért erős, inkább nem jött át nektek...Nekem és sokaknak a fórumon jobban bejött mint a DMC 4, hiába, ha hekkönszless, akkor annak legyen ilyen a sebessége Kamera mellett tényleg a nehézség hozható fel negatívumnak, de az első után nem is tom, na az volt egy vérthugyozós :P
  • Snomag
    haha, mostansag mar pedig nem is annyira

amugy nem a nehezsegevel van baj, de a kamera az hihetetlen idegesito tud lenni, amellett meg valahogy nincs semmi ami arra osztonozne, hogy vegigtoljam a jatekot - ahogy mas is mondta, hangulat 0 es ez egy idegesito kamerakezeles mellett boven sok
  • ThugEdge
    annyra azért nem nehéz,de hogy a hangulata az kb zero az hétszentség
    DMC4 sokkal rajabb játék,én is inkább azt ajánlanám
  • theone91
    Hát ja. Valszeg ez a világ tájvánkonzol-depoja... :D
  • GP2100
    Ez legalább nem lesz 3LED-es
  • PoisonChihuahua
    Mellette, meg ott figyel a PowerStation2..... lol
  • theone91
    Mekorkaloálmár...
  • theone91
    Itekbedek faty-e?
  • arty
    Nem egy jó vétel... hacsak nem fillérekért jutottál hozzá. Esélyes, h még VGA-n sem megy majd a nativ hajtás - kép azért persze lesz. (ha főleg tévézésre vetted, akkor nemszóltam)

• guardian hero
    Jah, elég nagy fos tud lenni időnkénti jó pillanatai mellett.
  • PoisonChihuahua
    Inkább próbáld ki a DMC4-et!
  • PoisonChihuahua
    Nekem nincs meg, de én is úgy hallottam, hogy durván nehéz...
  • Snomag
    a Ningja Gaiden 2 dvdjet mas is szet akarta mar torni? hihetetlenul fel tud idegelni az a jatek, csak ismerosom nagyon ajanlgatta, hogy mennyire jo is az..
  • theone91
    A Scene It-hez van joy?
  • PoisonChihuahua
    Az addig oké, hogy rajta van a komp. listán, de bizonyos játékok futtatásakor hibák léphetnek fel. A Marvel vs. Capcom-ban pl. a játék alatt vonalak jelennek meg, illetve lehet látni a karakterek "széleit". Ezért gondoltam ha esetleg valakinek megvan a Merc.1 akkor megoszthatná, hogy mennyire játszható, de valószínű menni fog mert eddig nem hallottam, hogy ennél a játéknál bármi gond lenne.
  • Istencsászár
    Menni fog minden gond nélkül.

Original Xbox Games Playable on Xbox 360
  • PoisonChihuahua
    Köszi, esetleg a Merc. nincs meg?
  • partizan182
    Nem olyan gáz a helyzet. Fable 1, Buffy, Halo-k amik megvannak, mind fainul megy, egyedül a fable 1-ben fordul elő néha, hogy úgy fél óránkánt megreccsen a hang egy fél másodpercre. Meg néhol hullámzó a framerate, de sehol sem játszhatatlan.
  • PoisonChihuahua
    Valaki próbált már backward compatibility-ben hagyományos X játékokkal játszani, mennyire bugos? Csak azért kérdezem, mert most vettem egy fóliás Mercenaries1-et sima X-re. :)))))
  • Istencsászár
    Pakold fel ezeket a játékaim.hura, hama elfognak kelni szvsz:)
  • Istencsászár
    Eleget játszottam vele, de nekem nemjött át:), ahogy Flatout 1 óta az összes ilyen stílusu játékokban sem...
  • gazgoblin
    "a Motorstorm meg jó lenne, csak gagyi a fizika"

nem kötekedni akarok de hallgasd meg a review idevágó részét 3:40-től
  • dicehater
    Még jó hogy ez wireless, igy az egerektől legalabb biztoságban van ;)
  • Sir Quno Jedi
    Összerágott kontroller rulez! Nekem az egerek rágták szarrá az ezüst DulaShock2-m kábelét, de végig! Biztos örültem... :D (nem értem miért jó nekik, mivel fémfólia van belül körbe, de azt is megrágják)
  • dicehater
    Megválnék a következő játékakaimtól - átvétel elsősorban Sülysápon, Bp is megoldható előzetes egyeztetés után, csere is érdekel. Posta van, utánvétel + ajánlva min 800-900ft a postaköltség. Szombat délutántol vasárnap délutánig megoldható a Bp-i átvétel, főleg belváros/Budafok előreláthatólag. Kérlek NE írj privit, vagy mailt ([email protected]) nem vagyok egész nap a gép előtt, ott a telefon. 0630-3625769

3000ft: Club (félrerakva), Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Shadowrun, Tomb Raider Legend, The Outfit
    4000ft: Blue Dragon, TDU (nincs meg a térkép)
    4500ft: NFS Pro Street, Mass Effect
    5500ft: Scene It (kb 3 órát használt, félrerakva) - Mass Effect Fóliás, Turok FÉMdobozos
    6000ft: Frontlines - Fuels Of War (fóliás), Lost Odyssey fóliás, Kane And Lynch papirdobozos 2dvd limited edition
    7000ft: xbox live vision kamera, kb 4 órát volt használva
    1700ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
    2db wireless joy 5.500/db - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait"
    Pc-re: Company of Heroes papirdozban + WH40k - 2k
  • Xtian
    csao,
    a Dirt-öt lehet osztott képernyőn nyomni?
  • theone91
    Messze... :\
  • trogerzsiger
    Tényleg le ment az ára a 60 gigás miatt.
  • DöflingR
    Sztem nem gyanús.. újonnan 17-ért láttam :)
  • bardocz
    Oké,csak ennyiért nekem gyanús volt:)
  • havast
    semmi baja...le lehet tesztelni!
  • bardocz
    És mi baja van,hogy ennyiért adod?
  • havast
    x360 HDD 20GB : 12000HUF ha esetleg erdekelne vkit...1,5 honapos. csak debrecenben,mert postara nem adom! 06704065079
  • LeWyTy
    Nahhhh... végre:
    Xbox Live Gamertag : Lewyty007
  • rastaman
    bejön.
    árkádos egy kicsit, fizika néha nem létezik de mind1, arra jó hogy lehessen vele őrültködni
    itt vannak róla videók annak aki még nem ismeri a játékot
  • Istencsászár
    Idézem magamat a ledáldozottból

"Meglestem ezt a hájpolt Pjúrt.

Szép ( bár kicsit homályos, de szép ), folyik stabilan bármi is történjen a képen, AA van rajta dögivel. Nemrossz, talán a legjobb kvados téma, mert ha jóltudom ebben a kategóriában csak az MX vs ATV meg talán a Motorstorm szerepel. MX vs ATV egy bűn az emberiség ellen, a Motorstorm meg jó lenne, csak gagyi a fizika, túl egyszerű:(. Ez sem jobb, de látszik hogy erre van kitalálva ( kvad ) és ebben nagyon jó, jók a mozgások, trükkök, viselkedés. Az irányítás teljesen jó, a trükk rendszer, de az zavart hogy az út melletti gumik nagyobbak mint én a versenygéppel:D arányokra figyelhettek volna, persze tudom ezek lehet hogy valami traktor gumik, de akkor is) nagyobb mint én, aztán ha belemegyek meg nemlesz semmi:)

Valaki írta itt hogy ez az a gém amiből a demoi bőven elég:) hát szerintem is, még párszor megnézem majd a demot és ennyi kb:) majd valamikor ha addig nem lesz jobb 3-4 ezerér jöhet:)."
  • csoola
    de kamus vagy
    és ha MS ad joyt ingyen, akkor buták, és gazdagok
    és a robinhud is lopott a gazdagoktol és szerették a parasztok XD
    Pure jo?
  • DöflingR
    Hogy live-ozok? Bocs ember,hogy felhasználom a trial hónapokat, de akkor sem lopok.
  • trogerzsiger
    jolvan csak vmit fel akartam hozni pozitivumként :D és mond te hogy is liveozol?:D