176877

-
Jimanszky #49050 Bocs srácok , de nem érdekel valakit Sharkoon X-Tatic 5.1-es füles?Sajna el kell adnom, mert a PSP jobban kell:(.Hibátlan,ÜK-s!!XBOX360 kompatibilis!!!Írj PM-et, ha érdekel! -
Kamerakezelés tényleg gáz néha, de h a hangulat 0 azért erős, inkább nem jött át nektek...Nekem és sokaknak a fórumon jobban bejött mint a DMC 4, hiába, ha hekkönszless, akkor annak legyen ilyen a sebessége
Kamera mellett tényleg a nehézség hozható fel negatívumnak, de az első után nem is tom, na az volt egy vérthugyozós :P
-
haha, mostansag mar pedig nem is annyira
amugy nem a nehezsegevel van baj, de a kamera az hihetetlen idegesito tud lenni, amellett meg valahogy nincs semmi ami arra osztonozne, hogy vegigtoljam a jatekot - ahogy mas is mondta, hangulat 0 es ez egy idegesito kamerakezeles mellett boven sok -
annyra azért nem nehéz,de hogy a hangulata az kb zero az hétszentség
DMC4 sokkal rajabb játék,én is inkább azt ajánlanám -
Hát ja. Valszeg ez a világ tájvánkonzol-depoja... :D -
Ez legalább nem lesz 3LED-es
-
Mellette, meg ott figyel a PowerStation2..... lol -
Mekorkaloálmár... -
Itekbedek faty-e? -
Nem egy jó vétel... hacsak nem fillérekért jutottál hozzá. Esélyes, h még VGA-n sem megy majd a nativ hajtás - kép azért persze lesz. (ha főleg tévézésre vetted, akkor nemszóltam)
-
Jah, elég nagy fos tud lenni időnkénti jó pillanatai mellett. -
Inkább próbáld ki a DMC4-et! 

-
Nekem nincs meg, de én is úgy hallottam, hogy durván nehéz... 

-
a Ningja Gaiden 2 dvdjet mas is szet akarta mar torni? hihetetlenul fel tud idegelni az a jatek, csak ismerosom nagyon ajanlgatta, hogy mennyire jo is az.. -
A Scene It-hez van joy? -
Az addig oké, hogy rajta van a komp. listán, de bizonyos játékok futtatásakor hibák léphetnek fel. A Marvel vs. Capcom-ban pl. a játék alatt vonalak jelennek meg, illetve lehet látni a karakterek "széleit". Ezért gondoltam ha esetleg valakinek megvan a Merc.1 akkor megoszthatná, hogy mennyire játszható, de valószínű menni fog mert eddig nem hallottam, hogy ennél a játéknál bármi gond lenne. -
Menni fog minden gond nélkül.
Original Xbox Games Playable on Xbox 360 -
Köszi, esetleg a Merc. nincs meg?
-
partizan182 #49032 Nem olyan gáz a helyzet. Fable 1, Buffy, Halo-k amik megvannak, mind fainul megy, egyedül a fable 1-ben fordul elő néha, hogy úgy fél óránkánt megreccsen a hang egy fél másodpercre. Meg néhol hullámzó a framerate, de sehol sem játszhatatlan. -
Valaki próbált már backward compatibility-ben hagyományos X játékokkal játszani, mennyire bugos? Csak azért kérdezem, mert most vettem egy fóliás Mercenaries1-et sima X-re. :))))) -
Pakold fel ezeket a játékaim.hura, hama elfognak kelni szvsz:) -
Eleget játszottam vele, de nekem nemjött át:), ahogy Flatout 1 óta az összes ilyen stílusu játékokban sem... -
"a Motorstorm meg jó lenne, csak gagyi a fizika"
nem kötekedni akarok de hallgasd meg a review idevágó részét 3:40-től -
Még jó hogy ez wireless, igy az egerektől legalabb biztoságban van ;) -
Összerágott kontroller rulez! Nekem az egerek rágták szarrá az ezüst DulaShock2-m kábelét, de végig! Biztos örültem... :D (nem értem miért jó nekik, mivel fémfólia van belül körbe, de azt is megrágják) -
Megválnék a következő játékakaimtól - átvétel elsősorban Sülysápon, Bp is megoldható előzetes egyeztetés után, csere is érdekel. Posta van, utánvétel + ajánlva min 800-900ft a postaköltség. Szombat délutántol vasárnap délutánig megoldható a Bp-i átvétel, főleg belváros/Budafok előreláthatólag. Kérlek NE írj privit, vagy mailt ([email protected]) nem vagyok egész nap a gép előtt, ott a telefon. 0630-3625769
3000ft: Club (félrerakva), Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Shadowrun, Tomb Raider Legend, The Outfit
4000ft: Blue Dragon, TDU (nincs meg a térkép)
4500ft: NFS Pro Street, Mass Effect
5500ft: Scene It (kb 3 órát használt, félrerakva) - Mass Effect Fóliás, Turok FÉMdobozos
6000ft: Frontlines - Fuels Of War (fóliás), Lost Odyssey fóliás, Kane And Lynch papirdobozos 2dvd limited edition
7000ft: xbox live vision kamera, kb 4 órát volt használva
1700ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
2db wireless joy 5.500/db - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait"
Pc-re: Company of Heroes papirdozban + WH40k - 2k -
Xtian #49024 csao,
a Dirt-öt lehet osztott képernyőn nyomni? -
Messze... :\ -
Tényleg le ment az ára a 60 gigás miatt. -
Sztem nem gyanús.. újonnan 17-ért láttam :) -
Oké,csak ennyiért nekem gyanús volt:) -
havast #49019 semmi baja...le lehet tesztelni! -
És mi baja van,hogy ennyiért adod? -
havast #49017 x360 HDD 20GB : 12000HUF ha esetleg erdekelne vkit...1,5 honapos. csak debrecenben,mert postara nem adom! 06704065079 -
Nahhhh... végre:
Xbox Live Gamertag : Lewyty007

-
bejön.
árkádos egy kicsit, fizika néha nem létezik de mind1, arra jó hogy lehessen vele őrültködni
itt vannak róla videók annak aki még nem ismeri a játékot -
Idézem magamat a ledáldozottból
"Meglestem ezt a hájpolt Pjúrt.
Szép ( bár kicsit homályos, de szép ), folyik stabilan bármi is történjen a képen, AA van rajta dögivel. Nemrossz, talán a legjobb kvados téma, mert ha jóltudom ebben a kategóriában csak az MX vs ATV meg talán a Motorstorm szerepel. MX vs ATV egy bűn az emberiség ellen, a Motorstorm meg jó lenne, csak gagyi a fizika, túl egyszerű:(. Ez sem jobb, de látszik hogy erre van kitalálva ( kvad ) és ebben nagyon jó, jók a mozgások, trükkök, viselkedés. Az irányítás teljesen jó, a trükk rendszer, de az zavart hogy az út melletti gumik nagyobbak mint én a versenygéppel:D arányokra figyelhettek volna, persze tudom ezek lehet hogy valami traktor gumik, de akkor is) nagyobb mint én, aztán ha belemegyek meg nemlesz semmi:)
Valaki írta itt hogy ez az a gém amiből a demoi bőven elég:) hát szerintem is, még párszor megnézem majd a demot és ennyi kb:) majd valamikor ha addig nem lesz jobb 3-4 ezerér jöhet:)." -
csoola #49013 de kamus vagy
és ha MS ad joyt ingyen, akkor buták, és gazdagok
és a robinhud is lopott a gazdagoktol és szerették a parasztok XD
Pure jo? -
Hogy live-ozok? Bocs ember,hogy felhasználom a trial hónapokat, de akkor sem lopok. -
jolvan csak vmit fel akartam hozni pozitivumként :D és mond te hogy is liveozol?:D