176877
banner
  • DöflingR
    Hát én a Sporet toltam hétvégén. Boxra a Rock Band 2-t várom már, bár még nem tudom,hogy a hazai boltok mikor fogják árulni.:S

<Ha valaki tud vmi infót, jelezze>
  • Snomag
    hat Istencsaszar, a lost odyssey erosen jo tipp volt, igy utolag is kosz erte, sikerult rombadonteni vele a hetvegem jelentos reszet :D
  • DöflingR
    Kérdezd trogerzsigert, Ő ingyért szerzi a kontrollereket
  • Rincewind
    eBay
  • Torry
    Hi all!
    Új Wireless kontrollert hol lehet most a legolcsóbban kapni?

Előre is kösz!
  • Balin
    okés köszi szépen!!:)
  • trogerzsiger
    Hello!

Jót választasz :-) Rá lehet kötni bármilyenre, de igazán szép hd tévéknél lesz valóban és lcd moncsiknál. Divxet lejátszik de hozzá a feliratot nem kezeli, dvdt viszi mkvt asszem nem. Meg olvasd el a kijező faq-ot.
  • Balin
    hello!
    xbox vásárlás elött álllok és érdeklődnék hogy meiket érdemes venni?én ezt néztem ki: Xbox360 Pro Pack (HDMi-s!) eztis kileht nyomni bármiyen tv-re vagy csak hd?(bocsi ehez annyra nemértek:D)
    éshogy láttam h divx-et lejátszik ha töltök le rá vi codeket...és azt szeretném kérdezi hogy dvd-t is legyátszik vagy esetleg mkv-t?
    előreis köszi a válaszokat!!
  • trogerzsiger
    ha a hülye nővérem ordít velem és anya is Laci meg viccből beszáll, akkor igen :D
  • DöflingR
    2 perc alatt ilyen nagyot változik a hangulatod?
  • LeWyTy
    Np!Megesik :D
  • trogerzsiger
    bocs a stílus miatt csak az előbb felidegsítettek, de már lenyugodtam :D
  • trogerzsiger
    hát bazmeg ha oda van írva hogy ne warezolj akkor mért warezolsz?
  • Istencsászár
    Tökéletesen működik a cucc!
  • bardocz
    Biztos így védekezik a warez ellen
  • trogerzsiger
    Hát jó lenne ha lenne, be állítaná akkor az időt :D
  • LeWyTy
    Bocsimá!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon picit warezolnék...csak egy érdekesség erejéig :
    2x is kiírtam 1-1 memorex lemezre az acecombat6-ot...
    Az egyik lemez 100% hibátlanul megy(3 napos )és karcmentes...
    A másikra meg 4-5 környi szép karcot húzott a gép az eső 1 percben amint beraktam...

Télleg bocs a warezé!!!!
    De ez LOL vagy mi?
  • Rincewind
    Engem kevesbe nem is tudna erdekeni, hogy van-e Mo.-n Live vagy nincs. Csak az itteni IP cimeket ne a cenzurazott Nemetekhez sorolja ennyi. Tovabbiakban teszek arra, hogy van-e hivatalosan vagy nincs.
  • bexinho
    érthetetlen miért nincs live magyarországon. bár engem már nem is nagyon érint, mert akkor új accot is kéne csinálni, ami már felejtős eléggé nálam:D ....2.-kal tolom, most próbálom behozni a gamescore-okat.:S
  • davidka003
    Szerintem már megvette. :)
  • tarti19
    Ember ezt véletlenül se vedd meg ennyiért...
    110K-ba kapsz már 82-es LCD Samukat
  • Torry
    Hi all!
    Olyan kérdésem lenne, hogy eddig VGA kábelen használtam boxot tft-n, 1280x1024-es felbontásban.
    Most viszont szeretném rákötni erre a tv-re, de azt írja a tv, hogy nem támogatott üzenmód. GOndolom még az 1280-as felbontás van benne. Hogy lehetne ezt módosítani? MIvel ez a tv ahogy láttam 640x480.

Előre is köszi!
  • Denes888
    A legjobb az lenne ha lenne levi hivatalosan magyarországon. Itt úgy se tiltanak be semmit.
  • Rincewind
    Nemreg csatlakoztam a Live-hoz es nagyon nem tetszik, hogy automatikusan Nemetorszaghoz vagyunk sorolva es az ottani cenzura miatt nehany tartalom a Live-on szamomra nem elerheto. Ez kimondottan a kozelgo GTA IV DLC miatt idegesit, mert felek, hogy esetleg az is zarolva lesz elolunk.

Ezert arra gondoltam, hogy mivel a rendszer IP alapjan azonositja be a felhasznalot, biztos valahogy meg lehet buheralni, hogy ugy erzekelje mintha Amerikabol vagy valahonnan Nyugat Europabol csatlakoznek. Csak sajnos fogalmam nincs hogyan kellene ehhez hozzakezdeni. Van ezze valakinek tapasztalata?

Vagy ha mas nem, mi a legkozelebbi orszag, ami mar cenzura mentes? Tehat ha teszem azt kiugranank Horvatorszagba, Szlovakiaba, esetleg Olaszba, akkor ott mar le tudnam tolteni a most zarolt tartalmakat?
  • Istencsászár
    A skate "szimulátor" a másik nem.
  • Kalozoner
    skate
  • Denes888
    TH: Proving Ground, vagy Skate a jobb szerinteteK?
  • Vinsanity15
    koszi
  • Minstrel
    nyomj a boxon egy keresést, a kis kör alakú gombot a memóriakártya nyílások mellett
  • Vinsanity15
    szasztok, vettem még1 kart és sajna nemtom beallitani h mukodjon.egyfolytában csak villog .de nemtom mér .pls vki help
  • Ragnar360
    Ahune - Gears, one of the BEST sniper montage(s) ever!
    MUST SEE!

Presented by NIZMOJOE & OoP Throwback [Metallica & Nelly ROCKS!)

• itharius
    igazából elég könnyű aza boss, a kasza jó választás, és az ultimate techniq kezdés is jó, ha viszont elkapna mert rosszul időzítesz akkor tolj be 1 nimpo-t és máris megáll, ha jól elkapod 1 kombóból meg lehet ölni acolyte-on
  • dienesoft
    Köszönjük.
  • rastaman
    -.-
  • deep
    Van sajnos. Ellenben vannak olyan játékok, amelyek NTSC-sek ugyan, de elindulnak PAL gépen is, ezeknél úgy van jelölve, hogy NTSC-region free. Szóval jól nézd meg mit veszel:)
  • Istencsászár
    Az EA féle konzolos sport gémekkel nincs semmi baj, nemrég néztem meg ezt az NBAt, habár azt se tudom hogy kell játszani:) talán ez az első rész amivel toltam... elég kellemes, szép, a mozgások korrektek, látványos. Majd a FIFA 2009:)
  • Display
    NBA Live 09 demo egész jónak tűnik így első ránézésre (bár ez még nem végleges) és a Pure demo sem rossz, aki szereti a light-os könnyed játékmenetet, annak mindenképp ajánlom. A grafika is rendben van.
  • zsoltez
    Biztos nagyon láma kérdés, de az xbox 360-as játékoknál van régiókód?

Mert USA-ból hozatnék játékot, ha esetleg nincs.

Köszi szépen.
  • Istencsászár
    Ha fps akkor a Black is másztszí.
  • bardocz
    Köszi!