176877
banner
  • trogerzsiger
    Halljátok cod3-al hogy lehet egy gépen játszani? mert hátilján ott van hogy players 1-4, Úgy kérdem hogy még nincs meg a játék.
  • Istencsászár
    60ért árkéd? 57-9ért kapsz 2008 nyarán gyártott 60 gigás 360at... mert hülye azért nemvagyok!
  • Istencsászár
    Naja, azért aki nagyon akar, szeretne játékokat venni az be tudja szerezni ( itthon ujonnan boltba 12-13 ezer, de el lehet kapni hírdetéseket ahol olcsóbban is árulják, külföldről pedig pár ezerrel olcsóbb... az a 9-10 ezer igazán nem sok egy játékért megjelenéskor, idővel pedig ugyis veszít az értékéből, főleg hogy akciók mindig akadnak, aztán pedig ott a használt játékvásárlás, ami igazán kedvező már már olcsó ), aki gyenge, lusta, leszarja az pedig könnyen letölti...
  • trogerzsiger
    "Vagy ha boxra pénzed 5 annyiért játékra nincs? " helyesen Vagy ha boxra pénzed ötöd annyiért játékra nincs?
  • trogerzsiger
    háááát ezek szar érvek. Ha nincs pénzed játékra akkor ne vegyél boxot. Vagy ha boxra pénzed 5 annyiért játékra nincs?
  • Evogordon
    Nem akarlak elkeseríteni de ha boltból veszel új box-ot ami hdmi-s akkor annak nagy a valószínűsége hogy már nem törhető (Lite-on) szal muszáj vagy eredetibe venni a játékokat vagy mész PC-zni
  • Lalli1423
    Ahogy LordAndrew is mondta a Live-ról különböző tartalmakat lehet leszedni, de a nagy lehetőség benne, legalábbis számomra, az online játék. Kezdetben nekem is flashelt gépem volt, mondván nekem nem kell live, de aztán egyszer belekeveredtem egy vegas 2 terrorist huntba, valami hihetetlen volt (mikor üvöltöd a headsetbe, hogy vigyázz jobbról jön....). Mindjárt el is cseréltem a gépet egy új flasheletlenre, meg pár játékot beszereztem, azóta ezek bőven lekötnek, épp most fáradozok egy adag játék beszerzésében, de viszonylag szolid árakon lehet kapni a jatekaim.hu-n is, vagy akár itt a fórumban is vannak akik olcsón adnak, akár új fóliás gémet is, vagy jó állapotú használtat. Még mindig azt mondom, hogy mérlegelj, akárhogy is döntesz a lényeg, hogy később ne bánd meg.
  • LordAndrew
    A live az online játék lehetőségét teremti meg elsősorban, de lehet vásárolni rajta arcade játékokat és le lehet tölteni (ingyenesen) demókat is.

A garanciánál figyelj oda, hogy mire adják. Lehet, hogy a flash-re (ami semmit sem ér). A gépre megszűnik a garancia a belenyúlástól számítva...

Én azt javasolnám, hogy teszteld a gépet 3 napig (addig kötelesek cserélni, ha hibás) és utána flasheltesd igény szerint
  • rambuu
    De lehet majd 4 évadon át ilyen Be a Pro mondban végig játszani 1 játékossal.
  • skyman14
    Hát én játszani szeretnék és nem egy játékkal ott a gond.
    Köszönöm, hogy kifejtetted a gondolatodat erről a témakörröl.
    A golemből Premium flashelt,hűtésmodolt és így adnak rá 1 éves garit.
    Most már télleg elbizonytalanodtam teljesen, hogy milyen gépet szeretnék venni. Flasheltet vagy egy simát és vennék hozzá játékokat+ tudnék liveolni. Nem tudom...
    Eltudnátok mondani tulajdonképpen mi is található a live-on?
  • PJay
    Tapasztalatból mondom, nem hardcore gémerként, nekem havonta elég 1 játék (ezt használtan megveszem 3-8 eFt közti áron), és van ami live-on örök klasszikus (pl vegas 1-2, mindig lehet egy jó terrorist huntot tolni). Munka után játszogatok, ha van időm, így havonta 1 gémet tolok ki, max a 2 de akkor sokat mondtam, a régebbi gémek között is lehet találni olcsón jópár gyöngyszemet (említett vegast 5.000 ért szereztem be fóliásan,asassins creedet 6 ért, pgr4 5ért, halo 3...), és így ugye megvan a gar a boxon, nyugodtan live-olhatsz bann nélkül (bár abban egyetértek sz előző hozzászólókkal, h trógerség ms részéről, h hamis címet kell megadnunk). Szal, ha fontos az online gémelés, garos boxot akarsz és rá tudsz fordítai némi pénzt havi 1-2 gém vásárlására és nem tolsz egyszerre 8 játékot, akkor szerintem megéri flasheletlen boxot venni, de ezt neked kell eldönteni, te tudod mennyi zséd lesz rá, mennyit játszasz...
  • Ragnar360
    Kár, h rendes meccs közbe nem lehet igy rávaltani az emberre, pl mikor kapsz egy jó labdát, viszed a kapura, megnyomád a BACK-et és TPS nézetbe ugrana a kamera :D

Sztem nem gyengén jólenne!
  • Ragnar360
    Na skacok tenap énis megnéztem ezt a Fifa09 demót -

Annak ellenére, h nem szeretem a focit és nem is fogom megvenni, attól függetlenül igencsak JÓ lett ez a új Fifa...

Öcsém ma jön haza koleszból, meglepem vele :D -

Ronaldinhoval mekkora raj már lövöldözni az elején - bár ez a 08-ba is benne volt már...

LT-vel a kamera ráközelít és úgy cselezni, nagyon komoly és közbe meg GECIJÓ zene megy...

Nemtom mivolt az elöző részbe (ekbe), de ez a 10vs10 multi is komoly lehet...
  • examinee
    Ha veszel egy vagy két gémet most és azt majd cserélgeted 2-3 ezret buksz esetleg rajtuk havonta. Sztem az teljesen megéri minthogy itt a fleshre költessz meg esteleg utána meghibásodik és no garancia meg egyebek...
    Minusz 1 buli havonta és megvan az új gémed ára ha becseréled. Ha meg sokat költessz egy bulin akkor teljesen új gémet tudsz vanni abból a pénzből:)
  • avengir
    és mind1ik annyit ér mint halottnak a beöntés, különösen a ventillátor pörgetés...
  • LordAndrew
    Ha HDMI nélküli gépet akarsz flashelni, akkor a hűtését is érdemes módosíttatnod, mert (ahogy Arty is írta) magas a meghibásodási aránya az ilyen gépeknek. A hűtésmod a 3000 forintos ventillátor-felpörgetéstől (irtó hangos lesz tőle a gép) a 30000 forintos vízhűtésig terjed. Ez utóbbi csendesebb, biztosabb módja a gép életben tartásának.
  • arty
    HDMI nélküli konzol a régi szériás, tehát a nagy meghibásodási arányu gép.

Iszonyat sok játékot megkapsz 3-5 ezerért, csekkold a jatekaim.hu -t !
    mivel csak most lesz konzolod, simán kezdheted a régebbi cimekkel, mire azokkal végzel, a mostani frissek kerülnek majd 3-5 ezerbe.

Najo, befejeztem az álszenteskedést :)
  • Tomy Lee
    Bizony!Nagyon prof lett az új rész(csakis konzolon)!
  • avengir
    Havi 1 játéknál többre nem nagyon lesz időd, különösen ha liveozol.
  • skyman14
    "Nem tudod miről maradsz le."
    Kifejtenéd bővebben?

"Szégyeld magad!!!! A flash teljesen fölösleges és többet árt mint "használ"!"
    Szivesen megvenném a játékokat eredetiben,ha ne lennének oylan iszonyúan drágák és annyi pénzt nem tudok rájuk szánni(azért lenne kivétel:GTA4)
  • Szeszmester
    Szégyeld magad! :) Szerintem első körben vegyél pár eredeti játékot és hajtsad a gépet egy ideig, hogy ha vmi gáz van, azt garanciálisan javítsák. Addig a liveot is kipróbálhatod, mondjuk majd a Fable 2-vel.

A HDMi konyhanyelven azt tudja, hogy egy kábelen megy a kép és az 5.1-es hang. Ha van ilyen csatlakozó a TV-den, akkor csak ide kell bedugni, a TV meg elvileg össze van kötve az erősítővel, ha van olyan rendszered.
    A HDMi szerintem ne legyen szempont, de semmiképp sem hátrány, ha van.

Szerintem jó választás, jó az a vinyó :) De ha bannolnak a LIVE-ról, akkor szinte tökmindegy, hogy van-e. 3 ropit azért megér.
  • PoisonChihuahua
    "nem nagyon izgat a live"
    - Nem tudod miről maradsz le.

"mindenképpen flashelt gépet szeretnék"
    - Szégyeld magad!!!! A flash teljesen fölösleges és többet árt mint "használ"!

" Nem igazán értem mi is lenne a HDMi"
    - A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerű csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. Mellesleg "HDMI, wiki" kulcsszóra Google-on az első találat.....itt

"neten ekresztül backupos játékokat olcsón honnan tudnék beszerezni"
    - Majd megoldod magad, egyébként is itt az SG-n: Warez = BAN !!! szal ha megfogadsz egy jótanácsot akkor ilyeneket nem kérdezel.
  • examinee
    Helyes!!!!!
    Atom jó lett sztem is... Ez a jó a konzolba ide a Fifát mindig fejlett módba kapjuk és mindig meg vagyunk elégedve:)
    Ez baromi jó lett ebbe az évbe!
  • skyman14
    Üdv!

Én a golemkonzolbol tervezem a xbox360 beszerzését, ha valakinek van szeméyles tapasztalata erről a boltról kérem ossza meg velem.
    Nekem a főszempont a singleplayer game, szóval nem nagyon izgat a live. Ezért mindenképpen flashelt gépet szeretnék magaménak tudni. Nem igazán értem mi is lenne a HDMi valójában(ha valaki megtenné lécci magyarázza el nekem). Egy Microsoft Xbox360 Premium Packot néztem ki magamnak mivel az Arcade 60k-ba kerül és 3k-t nekem azért mégis csak megér az a 20gb-s winyó. Szerintetek jó választás? Ezen kívül azt szeretném megkérdezni hogy így neten ekresztül backupos játékokat olcsón honnan tudnék beszerezni?
  • rambuu
    Na lejátszottam egy pár meccset! (FIFA09 Demo)
    PFF hát valami elképzelhetetlenül jó, szuper a mozgás, az összecsapások, a cselek (Eddig sose tudtam rendessen, a bicikli csel, a Zidan csel meg ezeket), a kapura lövés is tutibb, me a kapusok hogy bokszolnak, nem csak megfogják a labdát szögletnél pl.
    Meg hát nem tudom, mi van még, de nagyon bejön lassan jobban szeretem a Fifa-t mint a PES-t.
  • bexinho
    Végre végre Fifa :D:D Nálam is rég elvan döntve a 09 :) ....xboxra csakis ;)
  • rambuu
    Na ezt nem igazán értem, mire érted...
  • examinee
    Be lehet állítani, de nincs kommentátor:(
  • Johnny23
    állitólag FIFA09 demojában már be lehet állítani magyar nyelvet, a kommentátor is magyar?

(különben kik lesznek a kommentátorok??)
  • deep
    Hogy a hamarosan megjelenő Force Unleashed "stílusában" mondjam:

00:28-nál:)
  • nono77
    eszméletlen X-en énis megveszem!
    azis benne van amikor játék közbe rosszul passzolod a labdátés mutogatt...nameg amikor les van vagy nincs a védők mutogatnak hogy " les volt" nagyon jo game!! grafika is kiváló mindenkit felismerek!
  • rambuu
    Jolcan na túl sokat Counterozok mostanság, és ott meg laggolni szokott!
  • examinee
    Hát igen, szebb a grafika. A mez koszolódás szerintem az EURO-ba már benne volt, esőben tuti. Dinamukis időjárásről ugy hallottam hogy az még nem lesz benne csak jövőre.
  • Johnny23
    hülye

viszont amiket én irtam,azokat ténleg igérték
  • Minstrel
    és látszik amikor a játékosok kidobják a fikát?
  • Johnny23
    +ténleg, időjárás változik ? koszolódnak a mezek ?
  • Johnny23
    grafika jobb lett?
  • examinee
    Azaz swappel!:)
  • deep
    Nem laggol (egyébként is, helyesen: lag-ol). A lag hálózati játék során történő adatcsomag vesztés. Amiről itt szó van az szaggatás. No offense, csak szúrja a szemem:)
  • rambuu
    Tuti jól hangzik, szedem már én is!
    BÁr tegnap PC-re levedtem, de laggol mint az állat :D.
    Igaz ratyi már a gépem a mostani játékokhoz.