176877

-
Halljátok cod3-al hogy lehet egy gépen játszani? mert hátilján ott van hogy players 1-4, Úgy kérdem hogy még nincs meg a játék. -
60ért árkéd? 57-9ért kapsz 2008 nyarán gyártott 60 gigás 360at... mert hülye azért nemvagyok! -
Naja, azért aki nagyon akar, szeretne játékokat venni az be tudja szerezni ( itthon ujonnan boltba 12-13 ezer, de el lehet kapni hírdetéseket ahol olcsóbban is árulják, külföldről pedig pár ezerrel olcsóbb... az a 9-10 ezer igazán nem sok egy játékért megjelenéskor, idővel pedig ugyis veszít az értékéből, főleg hogy akciók mindig akadnak, aztán pedig ott a használt játékvásárlás, ami igazán kedvező már már olcsó ), aki gyenge, lusta, leszarja az pedig könnyen letölti... -
"Vagy ha boxra pénzed 5 annyiért játékra nincs? " helyesen Vagy ha boxra pénzed ötöd annyiért játékra nincs? -
háááát ezek szar érvek. Ha nincs pénzed játékra akkor ne vegyél boxot. Vagy ha boxra pénzed 5 annyiért játékra nincs? -
Nem akarlak elkeseríteni de ha boltból veszel új box-ot ami hdmi-s akkor annak nagy a valószínűsége hogy már nem törhető (Lite-on) szal muszáj vagy eredetibe venni a játékokat vagy mész PC-zni -
Lalli1423 #49330 Ahogy LordAndrew is mondta a Live-ról különböző tartalmakat lehet leszedni, de a nagy lehetőség benne, legalábbis számomra, az online játék. Kezdetben nekem is flashelt gépem volt, mondván nekem nem kell live, de aztán egyszer belekeveredtem egy vegas 2 terrorist huntba, valami hihetetlen volt (mikor üvöltöd a headsetbe, hogy vigyázz jobbról jön....). Mindjárt el is cseréltem a gépet egy új flasheletlenre, meg pár játékot beszereztem, azóta ezek bőven lekötnek, épp most fáradozok egy adag játék beszerzésében, de viszonylag szolid árakon lehet kapni a jatekaim.hu-n is, vagy akár itt a fórumban is vannak akik olcsón adnak, akár új fóliás gémet is, vagy jó állapotú használtat. Még mindig azt mondom, hogy mérlegelj, akárhogy is döntesz a lényeg, hogy később ne bánd meg. -
A live az online játék lehetőségét teremti meg elsősorban, de lehet vásárolni rajta arcade játékokat és le lehet tölteni (ingyenesen) demókat is.
A garanciánál figyelj oda, hogy mire adják. Lehet, hogy a flash-re (ami semmit sem ér). A gépre megszűnik a garancia a belenyúlástól számítva...
Én azt javasolnám, hogy teszteld a gépet 3 napig (addig kötelesek cserélni, ha hibás) és utána flasheltesd igény szerint -
De lehet majd 4 évadon át ilyen Be a Pro mondban végig játszani 1 játékossal. -
Hát én játszani szeretnék és nem egy játékkal ott a gond.
Köszönöm, hogy kifejtetted a gondolatodat erről a témakörröl.
A golemből Premium flashelt,hűtésmodolt és így adnak rá 1 éves garit.
Most már télleg elbizonytalanodtam teljesen, hogy milyen gépet szeretnék venni. Flasheltet vagy egy simát és vennék hozzá játékokat+ tudnék liveolni. Nem tudom...
Eltudnátok mondani tulajdonképpen mi is található a live-on? -
PJay #49326 Tapasztalatból mondom, nem hardcore gémerként, nekem havonta elég 1 játék (ezt használtan megveszem 3-8 eFt közti áron), és van ami live-on örök klasszikus (pl vegas 1-2, mindig lehet egy jó terrorist huntot tolni). Munka után játszogatok, ha van időm, így havonta 1 gémet tolok ki, max a 2 de akkor sokat mondtam, a régebbi gémek között is lehet találni olcsón jópár gyöngyszemet (említett vegast 5.000 ért szereztem be fóliásan,asassins creedet 6 ért, pgr4 5ért, halo 3...), és így ugye megvan a gar a boxon, nyugodtan live-olhatsz bann nélkül (bár abban egyetértek sz előző hozzászólókkal, h trógerség ms részéről, h hamis címet kell megadnunk). Szal, ha fontos az online gémelés, garos boxot akarsz és rá tudsz fordítai némi pénzt havi 1-2 gém vásárlására és nem tolsz egyszerre 8 játékot, akkor szerintem megéri flasheletlen boxot venni, de ezt neked kell eldönteni, te tudod mennyi zséd lesz rá, mennyit játszasz... -
Ragnar360 #49325 Kár, h rendes meccs közbe nem lehet igy rávaltani az emberre, pl mikor kapsz egy jó labdát, viszed a kapura, megnyomád a BACK-et és TPS nézetbe ugrana a kamera :D
Sztem nem gyengén jólenne! -
Ragnar360 #49324 Na skacok tenap énis megnéztem ezt a Fifa09 demót -
Annak ellenére, h nem szeretem a focit és nem is fogom megvenni, attól függetlenül igencsak JÓ lett ez a új Fifa...
Öcsém ma jön haza koleszból, meglepem vele :D -
Ronaldinhoval mekkora raj már lövöldözni az elején - bár ez a 08-ba is benne volt már...
LT-vel a kamera ráközelít és úgy cselezni, nagyon komoly és közbe meg GECIJÓ zene megy...
Nemtom mivolt az elöző részbe (ekbe), de ez a 10vs10 multi is komoly lehet... -
Ha veszel egy vagy két gémet most és azt majd cserélgeted 2-3 ezret buksz esetleg rajtuk havonta. Sztem az teljesen megéri minthogy itt a fleshre költessz meg esteleg utána meghibásodik és no garancia meg egyebek...
Minusz 1 buli havonta és megvan az új gémed ára ha becseréled. Ha meg sokat költessz egy bulin akkor teljesen új gémet tudsz vanni abból a pénzből:) -
és mind1ik annyit ér mint halottnak a beöntés, különösen a ventillátor pörgetés... -
Ha HDMI nélküli gépet akarsz flashelni, akkor a hűtését is érdemes módosíttatnod, mert (ahogy Arty is írta) magas a meghibásodási aránya az ilyen gépeknek. A hűtésmod a 3000 forintos ventillátor-felpörgetéstől (irtó hangos lesz tőle a gép) a 30000 forintos vízhűtésig terjed. Ez utóbbi csendesebb, biztosabb módja a gép életben tartásának. -
HDMI nélküli konzol a régi szériás, tehát a nagy meghibásodási arányu gép.
Iszonyat sok játékot megkapsz 3-5 ezerért, csekkold a jatekaim.hu -t !
mivel csak most lesz konzolod, simán kezdheted a régebbi cimekkel, mire azokkal végzel, a mostani frissek kerülnek majd 3-5 ezerbe.
Najo, befejeztem az álszenteskedést :) -
Tomy Lee #49319 Bizony!Nagyon prof lett az új rész(csakis konzolon)! -
Havi 1 játéknál többre nem nagyon lesz időd, különösen ha liveozol. -
"Nem tudod miről maradsz le."
Kifejtenéd bővebben?
"Szégyeld magad!!!! A flash teljesen fölösleges és többet árt mint "használ"!"
Szivesen megvenném a játékokat eredetiben,ha ne lennének oylan iszonyúan drágák és annyi pénzt nem tudok rájuk szánni(azért lenne kivétel:GTA4)
-
Szeszmester #49316 Szégyeld magad! :) Szerintem első körben vegyél pár eredeti játékot és hajtsad a gépet egy ideig, hogy ha vmi gáz van, azt garanciálisan javítsák. Addig a liveot is kipróbálhatod, mondjuk majd a Fable 2-vel.
A HDMi konyhanyelven azt tudja, hogy egy kábelen megy a kép és az 5.1-es hang. Ha van ilyen csatlakozó a TV-den, akkor csak ide kell bedugni, a TV meg elvileg össze van kötve az erősítővel, ha van olyan rendszered.
A HDMi szerintem ne legyen szempont, de semmiképp sem hátrány, ha van.
Szerintem jó választás, jó az a vinyó :) De ha bannolnak a LIVE-ról, akkor szinte tökmindegy, hogy van-e. 3 ropit azért megér. -
"nem nagyon izgat a live"
- Nem tudod miről maradsz le.
"mindenképpen flashelt gépet szeretnék"
- Szégyeld magad!!!! A flash teljesen fölösleges és többet árt mint "használ"!
" Nem igazán értem mi is lenne a HDMi"
- A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerű csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. Mellesleg "HDMI, wiki" kulcsszóra Google-on az első találat.....itt
"neten ekresztül backupos játékokat olcsón honnan tudnék beszerezni"
- Majd megoldod magad, egyébként is itt az SG-n: Warez = BAN !!!
szal ha megfogadsz egy jótanácsot akkor ilyeneket nem kérdezel.
-
Helyes!!!!!
Atom jó lett sztem is... Ez a jó a konzolba ide a Fifát mindig fejlett módba kapjuk és mindig meg vagyunk elégedve:)
Ez baromi jó lett ebbe az évbe!
-
Üdv!
Én a golemkonzolbol tervezem a xbox360 beszerzését, ha valakinek van szeméyles tapasztalata erről a boltról kérem ossza meg velem.
Nekem a főszempont a singleplayer game, szóval nem nagyon izgat a live. Ezért mindenképpen flashelt gépet szeretnék magaménak tudni. Nem igazán értem mi is lenne a HDMi valójában(ha valaki megtenné lécci magyarázza el nekem). Egy Microsoft Xbox360 Premium Packot néztem ki magamnak mivel az Arcade 60k-ba kerül és 3k-t nekem azért mégis csak megér az a 20gb-s winyó. Szerintetek jó választás? Ezen kívül azt szeretném megkérdezni hogy így neten ekresztül backupos játékokat olcsón honnan tudnék beszerezni? -
Na lejátszottam egy pár meccset! (FIFA09 Demo)
PFF hát valami elképzelhetetlenül jó, szuper a mozgás, az összecsapások, a cselek (Eddig sose tudtam rendessen, a bicikli csel, a Zidan csel meg ezeket), a kapura lövés is tutibb, me a kapusok hogy bokszolnak, nem csak megfogják a labdát szögletnél pl.
Meg hát nem tudom, mi van még, de nagyon bejön lassan jobban szeretem a Fifa-t mint a PES-t. -
Végre végre Fifa :D:D Nálam is rég elvan döntve a 09 :) ....xboxra csakis ;) -
Na ezt nem igazán értem, mire érted... -
Be lehet állítani, de nincs kommentátor:( -
állitólag FIFA09 demojában már be lehet állítani magyar nyelvet, a kommentátor is magyar?
(különben kik lesznek a kommentátorok??) -
Hogy a hamarosan megjelenő Force Unleashed "stílusában" mondjam:
00:28-nál:) -
nono77 #49306 eszméletlen X-en énis megveszem!
azis benne van amikor játék közbe rosszul passzolod a labdátés mutogatt...nameg amikor les van vagy nincs a védők mutogatnak hogy " les volt" nagyon jo game!! grafika is kiváló mindenkit felismerek! -
Jolcan na túl sokat Counterozok mostanság, és ott meg laggolni szokott! -
Hát igen, szebb a grafika. A mez koszolódás szerintem az EURO-ba már benne volt, esőben tuti. Dinamukis időjárásről ugy hallottam hogy az még nem lesz benne csak jövőre. -
hülye 
viszont amiket én irtam,azokat ténleg igérték -
és látszik amikor a játékosok kidobják a fikát?
-
+ténleg, időjárás változik ? koszolódnak a mezek ? -
grafika jobb lett? -
Azaz swappel!:) -
Nem laggol (egyébként is, helyesen: lag-ol). A lag hálózati játék során történő adatcsomag vesztés. Amiről itt szó van az szaggatás. No offense, csak szúrja a szemem:) -
Tuti jól hangzik, szedem már én is!
BÁr tegnap PC-re levedtem, de laggol mint az állat :D.
Igaz ratyi már a gépem a mostani játékokhoz.