176877

-
zottyantas #49583 Szóval valaki mondja már meg lehet-e boxon nagy felbontású filmet nézni és ha igen akkor milyen formátumot. -
Hiányozni fogsz. Szerintem nem csak nekem...
Az emberi butaság milyen szórakoztató. -
Tarkón fog b@szni a banhammer :DD -
de a 3 led az már 
"3 led világit amugy az mit jelent ha még miondig nem kapcsol be?" Idéztem:D az nem 3 LED??????? -
Ne légy értetlen. Azt mondta hogy 4 led, ami nem három hanem NÉGY444, ami csak is kábel illesztési hiba... idiótákkal nem kell foglalkozni, ez egy szélhámos. -
GOndolom egy szemellenzős Sony-addikt... -
zottyantas #49570 Valaki mondja már meg lehet-e boxon nagy felbontású filmet nézni és ha igen akkor milyen formátumot. -
akkor meg mit minek bohóckodik itt?
-
A srác mindenbizonnyal "füllent"... -
teljesen igaz, csak ps3-nál nincs 3 led 
Amúgy meg ne kedvtelenítsétek már el a srácot.. most neked jól esne ha új boxod behalna az első indításnál??? Szánalom MS -
Előbb négy, most három... Még hazudni sem tudsz!
Menj már innen te alreg... Anyú!!! Az alregek ma olyan brokik! :C -
Sajtá csapdádba estél bele... meg lett kérdezve h 3 vagy 4 led, rávágtad hogy 4, ami kábel baj, erre most 3 led. Vagy tényleg ennyire hülye vagy, vagy vak, vagy direkt csinálod. Keress más fórumot avagy menj vissza pécézni, ps3azni , wíízni vagy amid van, erre senki sem kíváncsi. -
"vársz 2-3 hetet és veszel eg 60G-s törhetetlen új szériás 360-t."
Párszor földhöz csapod törik az ne aggódj.
-
Akkor az annyit tesz, hog visszaviszed ahol,vetted és visszakéred a pénzed.... vársz 2-3 hetet és veszel eg 60G-s törhetetlen új szériás 360-t.
Amúgy PROD, majd itt többen megmagyarázzák, hogy az nem is létezik csak olyan mende-monda:D:D:D:D:D:D:D -
3 led világit amugy az mit jelent ha még miondig nem kapcsol be? -
How to Transfer Files Using a Memory Card
First off, plug your Xbox 20 gig hard drive into the Elite console, and the go into Memory and select the 20 gig hard drive. Move the content you would like to move, including your gamer profile to the Memory Unit. Once the memory unit is filled, put the 120 gig hard drive in the console and begin moving everything to the 120 gig hard drive, with the exception of your gamer profile (if you have more content to move just repeat the above steps.
Once all of the content you would like to move has been moved, you can then transfer the gamer profile to the 120 gig hard drive.
A héten érkezik a HDD-m és mivel mondta itt valaki, hogy profil átmásolás után nem lesznek jók a mentések(legalábbis nem mindegyik) ezért most utánanéztem, hogy meg lehet-e oldani valahogy és ezt találtam.Azt írja, hogy először a memcard tartalmát másoljuk rá a HDD-re a profil kivételével és csak utána profilt. Az a kérdés, hogy így működni fog minden, vagy így is csak a mentések egy része? Esetleg valaki csinálta már ezt? -
az "ilyenek" nem jönnek vissza, ha megy minden :D
azér' némileg ellentmondás, h 80as IQ-val nem ps3-at vett :D -
ennyit rólad -
leégett a ház:( -
6.9... Íjj... :C -
Nagyon eltünt az emberünk, fél óra vergődés után csak rájött hogy be kellene dugnia kijelzőbe a kábelt:D -
[capslock] H.A.S.Z.N.Á.L.A.T.I U.T.A.S.Í.T.Á.S. [/capslock]
Vazzmegmár! -
[márkétnapjalátta] :) -
Kinn van a GT-n a Force Unleashed review...
[mégnemnéztemeg] -
ennyit a boxról:) -
Rosszul van bedugva a kábel... huzd ki, dugd vissza HELYESEN! -
Nálad nagyobb ökör nem sok van. Mi olyan kurva nehéz abban, hogy felfogd? DUGD BE RENDESEN A KIBASZOTT KÁBELT, kapcsold KI a gépet és kapcsold BE újra.
-
4 db ég pirosan kurva fasza kösz srácok ma kaptam fizetést és el is romlott. -
Jap. Jogos. -
Nem kell hívni. Most vette, a bolt cseréli. -
Na figyelj te zseni. Hány led ég pirosan?
Ha 3db akkor vidd vissza a boltba, ki kell, hogy cseréljék, mert annak a gépnek annyi.
Ha 4db tehát az összes, akkor nem dugtad be rendesen a kábeleket. -
Nem kell semmit sem felhívni, vigye vissza oda ahol vette, boldogítsa az ottaniakat... -
de most elromlott arra vagyok kiváncsi?segitsetek -
Honnan tudnánk hogy mire gondol:) tuti rosszul dugott be valamit... -
Tessék felhívni a telefonszámot, amit lentebb megtalálsz és mondod, hogy szarráment a boxod... -
Ha egyre gondolunk, akkor RRoD. Hívd fel az MS-t! -
Nem vagy véletlen egy PS3-fan alreg? 
Ennyire nem lehetsz tájékozatlan 360 vásárlás előtt. (Főleg nem utána.) -
tehát végzetes vagy csak felmelegedett? -
és ez baj vagy nem tudom merrt most vettem a mediábol? -
miért nem kapcsol be az x-boxom és furcsa modon pirosan világit segitene valaki?