176877
banner
  • Caine
    Ilyen van az Elite csomagban is, ha jól látom.
  • Istencsászár
    Miféle 2 évvel ezelőtti? nyitó címekre gondolsz?
  • dienesoft
    Akkor most hol van?:D
  • trogerzsiger
    ja igen:D
  • DöflingR
    ott a pont xD
  • trogerzsiger
    itt a pont!
  • PoisonChihuahua
    Akkor legalább kvittek a 360-al. ;)
  • dienesoft
    Ugyanazt tudom mondani mint mindig és ugyan oda lyukadunk ki: Aki X-et akar venni (mert azt tetszik neki) az X-et vesz, akinek a PS tetszik, az PS-t vesz.
  • DanielT
    LOL. Mondod ezt úgy, hogy még mindig jönnek akkora okádék portok PS3-ra, hogy rossz nézni...
  • PoisonChihuahua
    Tapasztalat haver, tapasztalat! :))
  • PoisonChihuahua
    "Kb 200al van több cím x360ra"
    Ja, hogy te azokra a 2 évvel ezelőtti címekre gondolsz..... (-_-)
    Azokért aztán tényleg megéri boxot venni.
  • deep
    Meg különben is, nem tudom honnan veszed hogy a PS3 játékok olcsóbbak. Melyik címet tudod megvenni PS3-ra 2-3ezer forintért? Mert boxra van jópár. Még 4-5ért sem láttam PS3 játékot sehol. 6-7 körül kezdődnek. 7ért boxra már GTA4et is kapsz. Épp azért olcsóbb, mert van alternatíva. PS3-on nincs, sokkal lassabban mennek le az árak.
  • avengir
    Ugyanannyi 1 cím mind2 konzolra. Kb 200al van több cím x360ra, mint ps3ra, nekem ez számít, én játszani veszem a konzolt és nem foldingolni.
  • BuktaXbox360
    Ne haragudj de szerinted ez kit érdekel a 360as topicban?
  • PoisonChihuahua
    Nem értem miről beszélsz, a PS3 játékkínálata megegyezik a 360-éval, csupán abban a néhány exkluzívban különböznek ami van az adott platformra. A "nagy" játékok így is, úgy is kijönnek mindkét gépre.
    Nekem jelenleg 360-om van, de engem olyan dolgok győztek meg egy esetleges PS3 vásárlás mellett mint az ingyenes online, stabil működés, tudod.... ;)
    Mellesleg a PS3 használtjáték-kínálata is sokkal olcsóbb mint a 360-é, mert ugye sokan idehaza lewarezolják a cuccost, aki meg megveszi eredetiben az meg méregdrágán próbál túladni rajta. Viszont PS3-ra nincs warez, így a PS3-as gammák ára sokkal emberbarátibb! Hoppá!
  • jaszy
    A ps3 tényleg nagyon jó gép, én nagyon szeretem de a játékfelhozatala valóbban jobb a 360 nak.
    Ezzel billen sokaknál a mérleg a 360 ra, érthetően.
    No és a konzol ára is kellemesebb.
  • Zetorg
    hopsz, már látom.
    sry, törölhető a két kommentem...
  • Zetorg
    hogyan másolod le az eredeti lemezt?
    nehogy én is pórul járjak
  • testerlnx
    és ezt is úgy árulják, hogy email-ben vagy message-ben átküldik a kódot mint a GOLD előfizuknál?
  • testerlnx
    Az angol ebay.co.uk-ról nyugodtan rendelhetek marketplace point-okat? Esetleg tud vki ajánlani seller-t? PAL-os gépem van és a profile-omról azt írja a gamercard, hogy magyar, bár szerintem még angol címmel regisztráltam (a profile címét meg tudom még vhol nézni?).
  • avengir
    Ugye tudod, hogy én potenciális vásárló vagyok és mondjuk egy ps3as játéklistának kellene meggyőznie arról, hogy nekem olyan is kell. De ezzel a hozzáállás amit te képviselsz, csak rontod a potenciális ps3om vásárlók körét és ugyanúgy végzi majd a ps3ad, mint a Dreamcast.
  • Caine
    Köszi a gyors választ!
  • bexinho
    Azt én se nagyon szeretem. Tényleg sok embernek van úgy h 20 játéka. Külföldieknek is. Bár lehet cserélik, 2005 óta van boxuk. Mit tudom én. De amit megveszek, azt úgy veszem, hogy előre utána nézek h megéri e, meg h van e live szolgáltatása.
  • trogerzsiger
    de az a kevés is lopás...
  • PoisonChihuahua
    Miközben HDMI/DVI kábelt használsz akkor a hangot a 360 A/V kimenetén vezesd ki azzal a kábellel amit adtak hozzá, viszont sajna fizikailag nem fér be egyszerre a két kábel úgyhogy "szét kell vágni" az A/V kábel végét (le kell szedni a műanyag borítást) és úgy már be fog férni.
    Másik lehetőség, ha veszel egy ilyet (itthon nem tudom kapni lehet-e, de külföldön tuti):

Az Elite és a Premium csomag meg csupán felszereltségben különbözik.
    Extra hűtés felesleges, csak a garanciát játszod el így. Az új szériás gépek meg már amúgy sem mennek tönkre. Árcsökenés meg a hetekben volt hivatlosan asszem, azt meg, hogy a magyar boltosok ehhez hogyan viszonyulnak az már egy másik kérdés....
  • kisgabo
    warez okozta "túlfogyasztás".... láttam olyant, akinél már hengerben áll a film, sztem meg se nézi, csak ingyé van... emberi ostobaság?
  • tarti19
    de figyi ha nincs ps3-d akkor milyen jogon ócsárolod? Hivatalosan is ott van a lista ami megjelent PS3-ra és még idén mennyi fog:)
  • DöflingR
    Amúgy én is így csinálom.. nem futószalagon veszem a játékokat az tény.De azt bírom mikor látom azokat akik mindenfélét lewarezolnak de egyiket se játszák végig. Én inkább megveszek 1 játékot és rongyosra végigjátszom minthogy lewarezoljak 15-öt és egyiket se játszam ki :)
  • lowdog
    OK :)

"mindenaron megszivassak a masikat, akarmit mond."
    ha nem igy lenne, mi lenne benne a móka?
  • bexinho
    lehet, csak felhúz h egy véleményt egy senki leszóljon ok nélkül.
  • avengir
    Néztem és még mindig nincs rá semmi, de veled értelmesen nem lehet vitatkozni, mert neked csak az jó amit te gondolsz. Kívánom, hogy megértő főnököd legyen majd a munkahelyeden vagy nem fogsz nagy karriert befutni...
  • DöflingR

(anyázni azért nem kéne:D )
  • kisgabo
    " Az meg, hogy hogyan masolom le... legyen az en dolgom :D "

privátban várom szeretettel.
  • Sephi
    Valojaban igazad van, az en hibam, hogy lealtam vitatkozni. Sajnos itt az emberek meg mindig abbol elnek, hogy mindenaron megszivassak a masikat, akarmit mond.

De ahhoz meg mindig tartom magam, hogy nekem igenis csak azert van masolt jatekom Boxra mert egyszeruen nem akarom koptatni a eredeti lemezt.

Az meg, hogy hogyan masolom le... legyen az en dolgom :D

• Caine
    Sziasztok!

Éppen konzol vásárlás előtt állok és szükségem lenne néhány tanácsra, tapasztalatra.

Először is elvégeztem a házi feladatot, utána olvastam egy-két dolognak és itt is elolvastam a faq-t és a kijelző faq-t is.

Mégis maradt még néhány kérdésem, de az is lehet, hogy nem voltam eléggé körültekintő. Tehát:

Először is a box-ot egy 22-es Samsung LCD-re szeretném kötni, világos, hogy a hdmi/vga vagy a hdmi/dvi a legjobb megoldás, ezek közül fogok választani.
    Próbált már valaki dvi átkapcsolót (mert a pc is erről megy és csak egy dvi bemenete van az LCD-nek) vagy egyszerűen használjak egy hdmi/vga kábelt a monitor másik (vga) csatijához és nem kell átkapcsoló?

Jól sejtem, hogy a box a hdmi kábelen képet és hangot is ad le?
    Ha hdmi/dvi kábelt használok, akkor elvész a hang.
    Ebben a megoldásban hogyan tudok hangot "kicsiholni" a gépből?
    Vagy létezik valami olyan kábel, aminek az egyik fele egy hdmi a másik egy dvi+jack(vagy 2rca)?

Ok ez a kettő lehet nagyon láma:
    Az Elite színében, HDDben és tartozékokon kívül különbözik-e bármiben a Premiumtól?
    Kell extra hűtés? Milyen?

És végül:
    Várható mostanában új box modell megjelenése vagy árcsökkenés, ami miatt érdemes lenne elhalasztani a vásárlást?

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál.
  • lowdog
    sephi nem kell a siránkozás, és ne csodálkozz ha beléd kötnek azok után hogy legalábbis istenként adod elő magad itt úgy általában, bár engem nem zavar, de azért szórakoztat, ez ugye nembaj?

még ha nem is látod be, akkor is hülyeség volt behozni a warezról szóló társalgásba a devkitet mert egyszerűen nem releváns, evvan.
  • Sephi
    Írtam én bárhol is, hogy otthon van DevKit-em?

Ja nem? Néha elfelejtem, mennyire szeretnek itt az emberek kötekedni.

DevKit-et főleg a játékfejlesztésben használnak.

Többet erről a témáról nem szeretnek beszelni, mert itt akármit ír az ember, abba is belekötnek mindjárt, hogy miért nem írok németül :D

• DirtyGab3sz
    Előljáróban csak annyi,hogy ha valaki nálam nagyobb Sony fan az festi magát, viszont a PS3 jelenleg vegetál....legalább is nálunk!
    A Metal Gear-on kívül ütős...jónevű...igazán fasza játékot tudsz mondani???
    Mert nekem nem jut eszembe....
    talán jövőre ősszel már megéri beruházni rá szerintem!:D
    Talán.....
  • lowdog
    hagyd, ő igz devkittel küldi otthon mint bárki más :)
  • Sephi
    Jaj...