176877

-
Fájdalmasan tapasztaltam ma, hogy a arcadeos Mortal Kombat 3-mon régió zár van... (not avalable in your current location) Nem lehetne ezt valahogy kijátszani? Nagyon kéne a stuff... -
Nekem nem fáj, hogy ők előttem pörgették ki 1000 G-re, de akkor azt mondd meg nekem picim, hogy minek vannak achievement-ek és miért van G rendszer a játékokban? Egyáltalán minek vannak leaderboardok? Hmmm?
Fúúúj, száműzzük a Leaderboardokat a játékokból és mindenhonnan, mert értelmetlen versenyhez vezetnek.... lol -
csak mert reagáltál nekem így én is neked és csak neked exclusive:
ja és neked az fáj,hogy ők kipörgették 1000-re és te nem lehettél ebben a semmi értelme versenyben első
dzsíszusz fakin krájszt
ne vedd már ilyen komolyan a videójátékozást,mert hülyévé tesz
a káröröm hozzáállásodhoz meg külön gratulálok, majd hozza testvér úgy az élet,hogy rajtad fognak röhögni-ne holmi videójátékra gondolj- és remélem nem fog jól esni,hogy a te szerencsétlenséged másnak örömöt okoz
-
Sehonnan, ugyanis a Media Center nem külön letölthető komponens.
-
FireGrenade #50062 valaki tudna küldeni egy linket hogy honnan tudnám letölteni a media centert xp-re?
-
Egyébként erről a "miért jó az neked ha kibannolják a másikat" dologhoz, csak annyit fűznék hozzá, hogy megvettem eredetiben a SW:TFU játékot és olyan jól haladtam benne, hogy gondoltam megnézem a MGC.com-os leaderboard-om, hogy hanyadik helyen állok Mo-on.
Már aznap voltak olyanok akik kipörgették 1000G-re.... vajon hogyan. -
ÚGYVAN! -
Reméljük:) tiszta lájvot és törhetetlen xboxot a népnek! -
"vagy ez csa a szokásos magyar féle káröröm dolog?"
Igen az!
Egyetértek azzal, hogy végre ki kéne "tisztítani" a LIVE-ot! -
Jah a forrás:
Xbox 360-ból Windows Media Center
írd be googléba hogy "xbox 360 windows media center" millió infot találsz róla hogy ha érdekel komolyabban -
"Kevés xbox360 tulajdonos tudja pontosan, hogy az ő X-boxa mire is képes. Hisz egy xbox nem csak egy játékgép, hanem komplett média központ is. Akár, hálózaton keresztül, hallgathatjuk kedvenc zenéinket egy jól megérdemelt FIFA-zás vagy épp PGR4 közben. És persze most már avi-t is lejátszhatunk vele, ha akarunk. De ezenkívül az Xbox360, még rendelkezik egy komplett Windows Media Center képességgel is. Mindösszesen a belső hálózatunkon az egyik PC-nek rendelkeznie kell egy Media Centerrel. Tehát egy Windows Vista Ultimate, Home Premium vagy ép Windows XP WMC editionnek kell rajta futnia, és már is használható az X-box 360 Media Centerként. Így minden pc-s multimédiás tartalmat akár TV előtt is megtekinthetjük. Ahhoz, hogy ezt beállíthassuk a következő lépéseket kell elvégeznünk." -
csabika6630 #50055 http://www.xbox360hungary.org/website/content/view/139/56/
Az itt látható youtubes videoban feltűnik egy windows mediacenter menü, ez tényleg benne van? (nincs még xboxom) -
Nem egyszer volt rászólva!!! Priviben, MSN... utóbbin meg értelmesnek is tűnt... akárhol van ott ilyeneket csinál, nem értem miért nem bannoljatok ki a francba. -
peter31 #50043 Jah, hogy ez a Ragnar360 egy ilyen szokásos helyi köcsög aki bosszantja a fórumozókat? Akkor ok leszarom ezt a parasztot.
-
Így van, és szó nélkül törlöm ahogy eddig is... -
Ti vagytok a hibásak mert válaszoltok neki. Nem látjátok, hogy retardált szegény? Ha nem sért meg senkit CAPS-al akkor nem érzi jól magát.
-
Remélem igaz
-
terminator39 #50038 Hi all, nemtud vki konkrét dátumot a fall upadate megjelenéséről? napra pontosan? -
MA MIRROR'S EDGE demo elvileg -
hagyad már, régen a telepen az ilyenek ültek kint a ketrecen kívül és szaladtak el a labdáért,mikor kirúgtuk és soha de soha nem állhattak be,de mindig ott ültek és mindig hozták a lasztit
-
"Totti"
Tetszikérteni? -
Gabe18 #50033 Írtam valamit a 50018-as üzenetedre.Hogy jön ehhez a #50020 -as,amit nem is te írtál,és ráadásul később is íródott ugye?
Hát biztos én vagyok a hülye,de nem értem. -
nem járok livera te nyomi,nincs annyi időm játszani sajnos
szal bebuktad kistasi
csak érdekelt volna,mit nyersz vele -
Ragnar360 #50028 reménytelen vagy...
#50020 nézegesd ezt a hsz-t! - az hogy szerinted én wrzolok...döntsd el te magad - de ott az aláírásod is az is jó :) -
nem vágod,hogy a 50018-asodra írta?
a jobb alsó sarokban nyomon követheted,hogy ki mire válaszol cica
amúgy meg miért jó neked,ha kibannolják a moddolt gépeket?
több pénzed lesz? jobb állást kapsz? jobb csajod lesz? jobb kocsid lesz? nagyobb kéród lesz?
télleg magyarázd el miért jó neked?
vagy ez csa a szokásos magyar féle káröröm dolog?mert,hogy sokan szeretnek vagdalkozni azzal, hogy "tipikus magyar hozzáállás:lopjunk el mindent,amit lehet" akkor ez szted szép dolog,amit te mondasz?a kárörvendés? -
Gabe18 #50026 #50018 -ban mire válaszoltál?
Valahogy nem látom a "válasz xy üzenetére" részt... -
Gabe18 #50024 Xbox 360 vásárlós kalandjaid leirására visszaemlékezve te is flashelt gépet vettél,akkor minek várod azt a bannolást annyira?Vagy reménykedsz hogy te is benne leszel? -
szerintem nagy - főleg a hang butul le keményen :) de probáld ki, hátha neked megfelel. -
23 óra alatt végigtoltam a story módot.A 100%-os végigjátszást 69 órányi játékkal értem el. -
peter31 #50020 Erre a bannolásra már válaszolt a warez piac. UNBANNED XBOX LIVE -
Szerintem ez a Samsung monitor jó lenne az Xbox-hoz én egy 22"-os 226BW-t használok hozzá azon nagyon szép a kép VGA kábellel. -
Ragnar360 #50018 Remélem jön a legnagyobb banhullám amit eddig csak eltudnak képzelni egyesek :D
Vki írta tegnap, h a Halo 3 updatettel 5000 embert kiszórtak...
Most jön ez a 24 órás leállás, nagy előkészület lehet nem mondom :)
Azt írják stay tuned for more deteils features v vmi ilyesmi, meg megvan advan egy webcím is...
-
pcx.hu -n a monitorok elég kedvező árban vannak. Innen már rendeltem, csak kérdés, hogy melyik felelne meg legjobban az X-hez. -
Hol érdemes monitort venni interneten?
Ugyanis szeretnék 45k körül 22"-osat beszerezni az xboxhoz, mert TV-re nm igazán van annyi pénzem, amiből vehetnék egy jó minőségüt.
Valaki tudna ajánlani nekem? -
csabika6630 #50015 Sajnois hogy normálisan pc-ről nézzem az nem megoldható, ezért kérdeztem, hogy wmw be mekkora a minőségromlás? -
Én a Gta-t másodjára 19óra alatt vittem ki a játékban vezetett statisztika szerint. Kaptam is érte GameScore-t (30órán belül) -
20 és 70 óra között :))
ps3 - bluray, halk, megbizhatobb hw, ingyenes 'live'. -
kiprobáltam 17" monitoromon és roszabra számitottam tehát elég jo !!!ugyan olyan a kép rajta mint számitógépen csak mondom hogy tugya mindenki hogy zsir rajta a kép!!!!!!!!!!!!! -
a gta 4 et egyépként menyi idő végigvinni mert én egy hete játszom vele de nem akar vége lenni.és egyépként a ps3 miben jobb ?köszi -
Mert eljő az ő banja :D