176877
banner
  • DöflingR
    Nem, mehetsz ásni
  • Pacal17
    Lecsapott a bannhammer a live leállásnál?
  • joshua
    Na most nem a warez miatt írok de ha akarjátok töröljétek. Csak érdekesség:D
    Haveromnak beszart a flash-elt boxa,és szépen visszaküldte a microsoftnak. Ők pedig szépen ki is cserélték neki az alaplapot,de a drive-hoz nem nyúltak. Magyarul ugyanúgy folytathatja a warezt.
    Csak gondoltam megosztom veletek ezt a történetet,mivel hogy nem gondoltam h ilyen lazán megússza.
  • Evogordon
    Egyébként lenne egy kérdésem.

3 haverom azt mondja hogy a hdready és a fullhd között csak az a külömbség hogy mind a 2 tv féle(ready,full) 1920x1080-as felbontású csak annyi hogy a HDready 1080i a fullHD tévék pedig 1080p-sek.

Egésznap rajtam röhögtek mert azt mondtam nekik hogy az a külömbség a hdready és a fullhd között hogy a ready 7680p-s felbontású a full pedig 1080p-s.

Na kinek van igaza? Ha nem nekem megyek elásni magam mert akkor 3évig ebben a tudatban éltem
  • Evogordon
    Dani már játszott a KZ 2-vel a GC-n és igen olyan grafikája van amit videókon láthatsz.
  • theone91
    Nyugi már. És ügyes vagy amiért a büntit kaptad... ;)
  • arty
    egyébként árgépen az infok pontatlanok ... :)
  • arty
    amit kinéztél, régebbi modell (persze nem rossz!)

amit linkelte, http://avplanet.hu/LE-26A451C1 az idei modell a samubol és még olcsobb is :)

capafog: nekem 26S81 van, vga-n hajtom. HDMI-n a pécé megy. mindkettő 1:1, nativan ... ezért szeretem a samsungot :)
  • bexinho
    Jah értem. Nekem még nm volt ilyen tévém, de aztmondtak h válaszidő az sokat számít pont a játékoknál. Nos lehet h tv-n nem látszik annyira mint monitoroknál, mert tv-nél korrekt áron nem láttam egyáltalán 2-3 ms körülit, de monitort már lehet kapni 45ért 22"-ban 2ms-osan.
  • Istencsászár
    Most h 8ms vagy kicsit kevesebb mind1... ugyse látod játék közben, max ha pécére kötöd és huzogatod az egeret, és arra koncentrálsz...
  • bexinho
    Köszi az ajánlatot. Én ezt néztem ki egy jó ideje:
    http://www.edigital.hu/Samsung_LCD_televizio/Samsung_LE26R81BX_LCD_televizio-p29606.html?page=1#
    Egyetlen hátránynak talán a válaszidő: 8ms írható fel, de ennyiért sztem megérné. Nem? A kép alatt van írva h forgalmazva : .... ideig. Ez még nem jelenti azt h nem tudok ilyet rendelni itt, vagy igen? :S
  • Istencsászár
    Tökéletesen:)
  • Cápafogxy
    http://www.argep.hu/product_433122.html

Nekem ilyen van és ahogy látom valahol lehet 111k-ért kapni ás ez már 32" kk 3/4 éve van meg és kiválóan működik, holnap kiderül hogy muzsikál az xbox-al.
  • Cápafogxy
    Ebben a pillanatban rendeltem meg az új XBOX360 Pro-mat, hála annak hogy paypalról megjött a pénzem. Holnap remélhetőleg már nyomhatom is vele.
  • arty
    használt is játszik?

http://avplanet.hu/LE-26A451C1
    http://avplanet.hu/LE-32A431T2

26"-os befér 100 alá, a 32" sajnos picit több ... gyengébbet én már csak használtan vennék, mert ugy joval olcsobb és a 3 év gari miatt az 1-2 éves modellek elég jo vételek
  • XuChi
    Értem. Köszike.
  • avengir
    Mivel a mi időnk szerint 13:01ig karbantartás van ezért érthető a dolog. -.-
  • XuChi
    Hát nekem még mindig elakad az MTU test
  • XuChi
    Na jó reggelt. Remélem mostmár megy a live :D
  • BuktaXbox360
    Maradjunk annyiban, hogy a Killzone2vel akkor lesz (talán) érdemes foglalkozni amikor megjelenik és kiredül, hogy az eddigi összes bemutató fake volt...ahogy a Sonytól már megszoktuk. Lásd Motostorm és Killzone2 renderelt videói. Szóval addig ne hasonlítgassuk semmihez sem :)
    Továbbra sem értem egyébként minek járnak ide páran a PS3 topikból
  • Ragnar360
    Íme:

Vigyázat, a videó igenjól összevágott - szerkesztett, lassításokkal spékelt, s nem azért mondom de szigorúan 18+ :D
  • Ragnar360
    ÚJ Multiplayer Montage is befutott!

Idézem: "Poorly filmed, but kickass montage" - "Looks like shotty is still doing it's job."

http://uk.youtube.com/watch?v=OdTvDLgPY3E

:ASDASDA :ASDASDDASD HÁJJAL KENEGETŐS JÓSÁG
  • Ragnar360
    ÚJ Gears 2 kampány videók, hóóli sit :D KATT!

Nem gyenge, óvatosan, HUGE SPOILER szerintem, még énse inditottam el, de azért belenézek :)
  • rambuu
    November!
  • Ragnar360
  • aricsi
    Jahogy a gow agyatlan mészelőreésölsz game? Ezt nem tudtam, mekkora hülye vagyok, én meg még fedezékből lőttem,céloztam,meg flankoltam meg minden.Há bazki
  • terminator39
    Wáááááá arra mért nem válaszol senki hogy mikor jelenik meg a fall update ?????????????????
  • csoola
    akkor nem értem miért hasonlitjátok a gowhoz, tiszta kockaharc vagy én nem tudom már mi ez h egyiknek szebb a grafikája a másik meg több FPS-el fut stb
    akinek (csak) boxa van ugyse játszik vele, akkor mit erölködik rajta?XD
  • bexinho
    Hi! Szeretnék HD tv-t venni, 100e Ft-ig terjedőleg. Ha tud valaki ajánlani, megköszönném!
  • theone91
    De.
  • csoola
    de a killzone az ps exkluziv-nem?
  • Istencsászár
    Szinte egy időben jelenik meg a kettő, de hogy miért lennének egymás ellenfelei azt nem tudom hiszen az egyik fps másik tps, ami igencsak nem egy kategória...
  • Istencsászár
    Nem mintha a KZ2 nem mészelőre és agyatlent fps lenne:) mozgásban mind a két játék sokkal szebb mint holmi képeken. Amugy Kz2 biztosan jó lesz, de majd kiderül mennyire, mindenesetre grafikákban, kidolgozásban erős.
  • PoisonChihuahua
    Szerintem egy szinten vannak a KZ2-vel, képekből még ne ítéljünk!
    Egyébként én személy szerint a KZ2-t jobban várom, a GoW féle agyatlan "mészelőreésölsz" stílusú hentelés nem jön be, de ennek ellenére nagyra tartom a játékot (az 1 pl. képekből, videókból elég stílusos volt, de játszani azért nem játszanék vele).
  • avengir
    Idén megjelenik a Res2ő? Vagy miért vannak 1 partyba?
  • Evogordon
    KZ2 egy grafikai bemutató míg ez egy fasza játék kedves PS fanboy
  • avengir
    mikor voltál liveon utoljára?
  • tarti19
    igazad van sehol sincs mert a gow 2 a resistance 2-vel van pariban, míg KZ2 jóval előttük van kedves fanboy
  • Evogordon
    Fasza gears of war 2 képek itt (KZ2 sehol sincs ehez ehez képest)
  • PoisonChihuahua
    Az nem azt jelenti, hogy szar csak lassan frissül. Én is tapasztaltam már, van hogy több napig tart, de ettől még nem "láma", tekintve, hogy ez az EGYETLEN olyan oldal, ahol megnézheted/összevetheted ki hogy áll akár országra és játékra lebontva is.