176876
banner
  • eNorti
    Basszus ezt nem hiszem el. Sehol nem találok HDMi-s premium boxot használtan. Valakinek esetleg nincs eladó? :)
  • tibitoth
    akit erdekelne 3ds munka londonba, (jatekfejlesztes) nagyon jo modellezo(maya)+ texture artist, vagy fx artist jelentkezzen.
  • MaSzKa
    Az interneten keringő nem hivatalos hírek szerint, hamarosan külső Blu-ray-meghajtót jelent be a Microsoft a konzolhoz. Alapot a spekulációra egy állítólagos szerződés szolgáltat, melyet a Microsoft és a Toshiba Samsung Storage Technology (TSST) kötött. Ennek értelmében a TSST hamarosan Blu-ray-meghajtókat gyárt az Xbox 360 számára. Az információk szerint a Blu-ray-egység külseje a korábban piacra dobott HD-DVD-meghajtóra fog hasonlítani, vételára pedig 100-150 dollár körül várható. A hivatalos bejelentésre – egyes hírek szerint – akár már a karácsonyi hajrá előtt, novemberben lehet számítani, más források inkább a 2009 januárjában megrendezendő Las Vegas-i CES játékkiállítást valószínűsítik.
  • Istencsászár
    "Halo 3: Recon egy különálló játék lesz, tehát nem kell majd hozzá a Halo 3. Másodszor, az események a Halo 3 előtt játszódnak majd, és azokat az eseményeket mesélik el, amelyek Master Chief megérkezése előtt történtek a földön. Harmadszor, a Bungie szerint bár a játékmenet alapvetően nagyon hasonlítani fog a többi Halo játékhoz, a Recon-ban többet kell majd lopakodni, és sunnyogni mint eddig( a videóban is hangtompítós puskával nyomulunk). A multiplayer móka egyelőre négy személyesnek tűnik, de hogy ez co-op kampányt jelent, még nem tudni. Fontos még, a teljes "Forge" hozzáférés, ami talán azt jelenti, hogy végre saját magunk alkothatunk akár egyjátékos küldetéseket is, de ez még messze nem biztos."

2009 ősze:(
  • Istencsászár
    Ennyi... japók ehhez nem értenek.
  • rambuu
    Na kipróbáltam a PES 2009 Demot!
    Hát én még Sose voltam Fifa párty, de hogy most ez egy mekkora sz*r PES lett, az valami hihetetlen, a Fifa09 meg hihetetlen hogy mennyire eltalálták!
  • theone91
    Hát ha te azt várod, akkor PM-ben gratulálok neked. ;)
  • DanielT
    Igen, menni fog.
  • csabika6630
    Mert pc-ről megy natívba.
  • csabika6630
    Ezekszerint HDMI-n menni fog?
  • avengir
    a pc-s verzioba
  • DanielT
    720p ben mindenképpen szarabb mint 1366x768-ban.

A boxot is fogod tudni a natív felbontásában használni, de csak azon a bemeneten amin a Pc is megy.
  • Örm
    Hello!
    A Falout 3-ban lesz magyar felírat?
  • csabika6630
    Valami nagyon nem tiszta ebbe a képernyő témába. :(
    Ha PC-ről hajtva dvi-hdmi kábelen hajtom a tv-met 1360*768-as felbontásban, akkor gyönyörű éles képet kapok. (a tv-men 2db hdmi bemenet van az egyik fölé fel van írva, hogy dvi-hdmi => ezért éles és szép a kép.)1280*720 (sima 720p) felbontásba a tv-m képe szétcsúszik! :(

Ha laptopról hajtom a tv-t (rajta csak VGA kimenet van), akkor homályosabb, árnyékosabb a kép. => vga-vga (a tv-men is van sima vga bemenet).

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy x360at akkor mekkora az esélyem arra, hogy a hdmi-n tudom használni a tv-t? (1360*768 felbontásba).

Erre a kérdésre azért volt szükség, mert nem szeretnék vga kábellel játszani, mert sajnos a tv-m nem hozza ki a maximumot belőle.
    Tv-m LG 37 LC51
    Netán valakinek van hasonló tv-je?
  • DöflingR
  • Istencsászár
    DOA6ot jelentésk má be:)
  • DöflingR
    újabb exkluzív címtől esett el a Sony
  • LeWyTy
    köszi
  • davidragon
    Tekken 6 jön Xboxra is!!!
    link
  • GP2100
    November 21-én.
  • LeWyTy
    Az undercover mikor jön boxra?
  • Pacal17
    télleg?
  • DanielT
    Felfogtuk.
  • Pacal17
    tehát 5:4 es moncsin rakjon bele 2 fekete csikot.
  • Pacal17
    Arra gondoltam hogy már a Dashboard is 16:9 legyen.
  • Sephi
    Jah tenyleg!

Errol beszeltem. BUZIEK SPEMMEREK VAGY :DDDD
  • avengir
    Honnan tudod, hogy a retial version és nem a demo disc?
  • Sephi
    O is kovetlet tolem a mutltkor magyarazatot. En is megtehetem. A Fallout 3 GOLD lett ezert nyugotan lehet az is. o meg beirta, hogy nem retail. Szeretnem tudni, honnan tudgya.
  • theone91
    Kissé megrögzött vagy, nem?
  • Sephi
    O is ugy irta be, mintha bisztosan tudna nem?
  • DöflingR
    Mért, létezik?
  • theone91
    Biztos nem létezik más oldal az sg.hu/forum.php-n kívül.
  • DöflingR
    löklek* :D
  • DöflingR
    Hihihi:D bele lökéel asdasd
  • trogerzsiger
    köszi :D
  • Sephi
    Igen? Honnan tudod, hogy nem a retail verzio? Kivancsian varom a valaszod! Jah es a "forumon olvastam" mondtat nem kielegito valasz.

• teddymac
    Eladó egy ramhibás Xbox 360 Premium alkatrésznek
    Teljes csomag ár: 35.000ft
    Alapgép
    + kábelek
    + táp
    + 2db vezeték nélküli joystick
    + 20GB winchester
    + fejhallgató
    pm,pls
  • DöflingR
  • Toopac
    Rainbow Six Vegas 2-vel rendelkező kollégákat keresek Coop játszmázásokra vagy BAd Company-val rendelkezőket netes gammázásokra!!!!!! Ha kedved van írj privit!
  • eNorti
    még jó, hogy rákérdeztem itt. :)