176877

-
Kár,hogy nem a te hangod van benne :( Az mekkorát ütne:D -
Nah kipróbáltam a world at wart.
Ez a game ütni fog... Olyan feelinges mint a cod4
Kiefer Sutherland hangja meg üt :) -
Hello!
Lesz mostanában olyan játék ami magyar felíratos lesz? -
Ragnar360 #51284 + money :P -
Ragnar360 #51283 Hát amekkora Gears fan vagyok, gondolhatod...
Sokan nemtudják értékelni a dolgot, de már az egész poén, ahogy kivan vitelezve...szatelit, több helyen a Földön, megszervezés, terepmunka stb stb stb :P -
és mit érsz vele? mit nyertél ezzel? -
Ragnar360 #51281 - HELL YEA! 
TÖrténelmi pillanat :D
EREDETI ACÉL COG TAGET találtunk Magyarországon!
A sztori röviden: ugye javába tombol a Gears 2 marketing kampánya, van a hiv. oldalon egy mini site, ahol háttérsztorikat stb.-t lehet megtudni, namost az elesett COG katonák maguk után hagyva ezeket a cédulákat lehet begyüjteni!
Minden COG tagen, van egy KÓD SZÁM (CSID code) amolyan azonosító, belegravírozva! Ha ezeket a kódokat beírjuk a hiv.oldalra, különböző jóságokat kapunk, meg persze sok egyéb infó...
Jópár COG tag kódra már fény derült, mivel néhány külföldi tag, MS-es v mittudomén, kaptak ilyen COG cédulát, ingyé' :)
A dolog most kezd érdekes lenni, mivel a Hiv. oldalon,néhány napja közzétették a maradék COG tagnek az elérhetési pontját, KOORDINÁTÁKKAL meghatározva, ezeket a Satelite (googlemaps pl) segítségével lehet beazonosítani, hogy a Földön HOL TALÁLHATÓK MEG a "lelőhelyek".
Néhány Amerikában, UK-ban, Kínában, gyk. a világ minden pontján van/volt belőle, és LÁSSS CSODÁT
HUNGARY/Budapest-en is megtalálható volt egy. Már csak volt ;) Nem semmi kis kaland volt megtaláni, Budapest külvárosi részén, a Balatoni útnál, a Szoborparknál volt elrejtve :D -
Hát ő másra gondolt :)
Gondolom a régi XBOX bol indul ki:) -
"És hogy lehet összekötni a PC-vel az x-et?"
,
,
,
,
,
Az őrület határmezsgyéjén járok....

UTOLJÁRA leírom, hogy lehessen erre hivatkozni:
Ha összekötöd az Xbox360-at a PC-vel akkor két dolgot tudsz csinálni:
1. Internetmegosztás:
Kapcsolódási lehetőségek
A crosslink kábeles megoldás ábrája
A router-es megoldás ábrája
Közvetlen modemkapcsolat & MAC address klónozás
Hivatalos support (angol)
2. Médiamegosztás:
Médiamegosztás (WMP11 & Media Center)
Internetböngésző Media Center segítségével
Hivatalos support (angol) -
igen, csak az MS winyo jó az xboxhoz
konzolboltokban nézelődj
etehrnet kábellal összeköthető az xbox a pécével, csak szvsz semmi értelme. inkább kösd a pécét is arra a megjelenítőre, amire a boxot ;) -
Nézz be a topicomba ;) -
Off:
Az nem egy Patrick Brown-féle rajz a logódban?
On. -
-s -
jash -
Th0m #51273 kezdődik -
Hy!
Csak a Microsoftos hdd-t lehet rákapcsolni az x-re?
Ha igen akkor küldenétek 1 olyan linket ahol olcsón lehet kapni?
És hogy lehet összekötni a PC-vel az x-et? -
-
Hát megpróbáltam kunyerni. Remélem megszánnak :D -
aha -
ja hogy emailben kaptad? -
Ezt nem tudom.Én ezen a héten regeltem be,de nem hiszem hogy vip tagságot kaptam volna azonnal.Mondjuk az e-mail tetején van egy ilyen hogy Attention CallofDuty.com VIP!
totalcod.hun van pár ember,aki szintén regelt,de nincs xboxa és kapott kulcsot.Pc beta miatt regeltek,de előbb jött az xboxos.Mert még nem tudja nagyon senki hogy pc-s betahoz mi kell.
Lehet meg kéne próbálni,hátha adnak kulcsot. -
elég az ha most reggelek a CoD.com-ra?
vagy VIP nek kell lenni? -
úúúú hogy..... (mindenféleszépszóÖ
:D -
Oldman63 #51264 20GB -os HDD-t 120-asra adatátmentéssel csinálnak még valahol?
Mennyibe fájna egy ilyen akció? _Csak_ a HDD elég hozzá?
-
Már hajnalban letöltöttem. -
Most akkor te töltöd? :O -
Because of your commitment to our community, you've been selected to participate in the Call of Duty: World at War Xbox 360™ Multiplayer Beta*! The below code will get you access to this beta before everyone else.
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
In order to participate in the Xbox 360 Demo:
1)Receive your Xbox Live® Marketplace Token (above) and write it down.
You will not be able to download the Beta without it
2)Log into Xbox Live with your gamer profile
3)Access Xbox Live Marketplace through the Xbox 360™ Dashboard
4)Click Redeem Code
5)Enter your Xbox Live Marketplace Token when prompted
6)Start the download
7)Join the fight!
Valaki kédezte:callofduty.com-on regeltem .
-
Freedy #51260 Köszönöm, közben sikerült megtalálni:D -
matchmaking --> kiválasztasz egy játékmódot felül --> majd vársz kicsit és megjelenik a start game felirat (emlékeim szerint, bár lehet már nem vagyok pontos :) ) -
Freedy #51258 Lenne egy elég láma kérdésem:S Halo 3-ban hol lehet csatlakozni szerverhez? Mert én csak hostolni tudok játékot:S -
Olvasgass: X-Media -
-
Jópár ember rájött hogy több pénzbe került a javítás és az új gép vásárlás, mint hogy azt a pár játékot megvegye és élvezze rizikó nélkül... majd rájössz ha párszor megdöglik és költheted rá a tizeseket... -
De szoktak és ha flashelt akkor nincs gari. -
Be kell írni a kapott kódot a deshbordba ( Reedem code ) és ha rendben van akkor beadja a letöltés..., máskép nem látod sehol, mert nem publikus. -
Gordon88 #51252 nemszoktak***.. -
Gordon88 #51251 Nemtom hogy itt van-e valaki akinek már ment tönkre flashelt 360a..nemszoktam gondok adódni velük? -
Mint kiderült jó hozzá a sima patch kábel, mert okos csatlakozó van a gépben. -
ha pedig csak két gépet akarsz összekötni, akkor switch sem kell, simán 1 kábellel összekötöd a két boxot (azt mondjuk nemtom h keresztkábel kell-e vagy jo a sima, amit eleve kapsz a boxhoz) -
Gordon88 #51248 Akkor veszek "vélanokkponthún" egy 2000ft os 5port switchet, meg mellé 1-1db hálókábelt és minden ugyanúgy megy multiban mint a PCknél....ez nagyszerű :)