176876
banner
  • arty
    kezdjük ott, h az egész linux valami virtualizált környezeten fut :(

ezek játékkonzolok, minden másra van jobb megoldás (pc)
  • Örm
    Már van benne vízhűtés. 2006 júniusi a gépen és a tavalyi 3LED-en kívül még nem volt semmi baja, pedig nyúzva van rendesen. Ha esetleg végleg beszarna akkor veszek egy újat és átrakom a drive-ot.
  • Cápafogxy
    Nem értem hogyha flash van miért ne lehetne 1 év MS-es garancia. Minden átalakítás visszacsinálható.
  • DarkSector
    új alaplapos x-ekkel is még vannak ilyen problémák???
    Van okom félni???
  • deep
    Majd megdöglik, ne félj:P
  • Örm
    Ezzel nem igazán értek egyet. A gépem kb 1 éve lett 3 LED-es. Flash miatt szóba sem jöhetett az MS. Az xmediánál csináltattam meg azóta megy rendesen minden hiba nélkül (átlagban napi 5-6 órat megy folyamatosan).
  • deep
    Semmilyen körülmények közt nem vállalnám be a garivesztést. 1 év után esetleg elgondolkozom rajta. Bár akkor is inkább eladom a régit és újat veszek. Kevesebbe kerül a váltás, mint egy vízhűtés és újabb 1 évig nincs probléma. Ha az MS tákolna, maga alatt vágná a fát, hisz visszakapná újra a már javított gépeket is. Mi értelme lenne? Sok fórumon olvasgattam, külföldieken is, hogy mit kaptak vissza a szervíztől. Volt közte tökúj gép is, új alaplapos is, drivecserére is számíts, ha nem lite-on lenne benne.
  • Caine
    Érdekesén pontfordítva hallottam, hogy az MS tákol (csak újraforrasszák a GPU-t). Akkor most mi az igazság ezzel kapcsolatban? RROD -> alaplapcsere?
  • Caine
    Igen, tudom.
    A másik lehetőség, hogy remélem nem fő meg a konzol és ha mégis akkor javítás után bírni fogja a strapát.

Sajnos nem nagyon tudok olyan extra hűtésről, ami ér is valamit és gari vesztés nélkül tudom használni.
    Mondjuk vehetnék egy hordozható hűtőtáskát és betehetném abba ... :)

De most komolyan, te milyen megoldást javasolnál?
  • Caine
    Az MS?
    Mikor volt ez, mennyire bírja a javított gép?
  • itharius
    csak h megnyugtassalak, nekem is és haveromnak is megvolt már az RRoD és az ms kb másfél 2 hét alatt meg is csinálta
  • deep
    2 hét max amúgy.
  • deep
    Bukod a garit. Nem ajánlom.
  • warass
    Remélem igazad lesz.
  • warass
    Igen, játék közben lefagyott, restart->3 led, pihentettem, ha bekapcsolom nincs 3 led, hanem már bootscreen befagy, kontroller csak villog körbe.
  • deep
    Ez baromság. Hibától függetlenül többnyire full alaplapot és ezzel mindent cserélnek. Ami nem az MS-hez megy, hanem "szakszervízbe" az tényleg nem lesz jó már, mert az tényleg csak tákolás.
  • warass
    Egy hónapig kering majd jobbra balra, futározni, telefonálgatni, pont a nagy kedvenc megjelenése előtt, ez nem éppen megoldott probléma számomra. És mit kapok majd vissza? Gondolom vmi tákolt fozst, ami bírja majd egy hónapot, ahogy azt többen írták már; amelyik bogz bexar az már yo nem lesz soha. Ettől félek leginkább.
  • Caine
    3 ledes lett?

Mostanában akarok én is boxot venni és komolyan gondolkodom, hogy a boltból viszem azonnal egy szervízbe és rakatok bele vízhűtést ...
  • Smuge
    Kezdjük ott hogy nem a kevés memória és a vinyo swappelés miatt lassu , hanem bizonyos procis gyorsítótárak vannak visszavéve kikapcsolva és azokhoz nem tud hozzáférni ami lassítja, így nem valami használható.
    Ismétlem , itt már rég nem a memóriáról van szó, hanem a Cell-ről! :)
  • deep
    Hekkelted? Magadra vess. Nem hekkelted? Hívd az MS-t -> problem solved.
  • warass
    Tegnap este bexart a hdmi-s, fél éves bogzom...Örömmel tölt el pont a Fable 2 és a FC2 megjelenése előtt...Kötyi MS, kötyike...Alátámasztva, ablak mindig nyitva nekije ugye, alul-felül szellőzés, akadálytalan hátsó levegőáramlás, dásbódpihentetés, kutyaretkesfaxa, megérte...
  • DarkSector
    Az, mert nekem is pont ezt mondták, mikor vettem, de ebben mi a jó, vagy mi a rossz az előzőhöz képest????
  • DanielT
    NE! Vannak erre szakosodott lapok. Köszi, NE.

Főleg ne ebbe a topikba, ahol ilyesminek SEMMI helye.
  • DarkSector
    Jah..
    nem használnám ki?
    És vajon miért nem?
  • DarkSector
    #51486-ra is válasz.

Tán bemegyek tékába, és majd kölcsönzök.
  • Cápafogxy
    Nem pajzsal kell megölni a pajzsnak kell megölnie, ha magas szintre van kihúzva a pajzs, akkor az is sebez.
  • Zozo76
    Egy hozzaszolas a "PS3 linux gond" topikbol, innen az SGrol:

"Azoknak akik forgatják a szemüket:
    A PS+ teljes értékű új genererációs PC-nek felel meg, és úgy fut rajta a linux, mint az álom. Gyakorlatilag HAsználható hibrid Konzol+PC módban.
    Persze nem árt előtte olvasni, és érteni kicsit a linuxhoz."

Erdekes, en mikor utananeztem a netes forumokban hogy megis mennyire hasznalhato akik kinlodnak vele, eleve ott kezdodik hogy lassu mint a tetu. Terheli a vinyot rendesen mert a keves memoria miatt swappel megallas nelkul.
    Szoval ne sajnald. Bar 360-on elvileg 2x annyi memoria lenne ra.
  • deep
    Spoilermenteset lehet, képeket láttunk már eleget, azzal ne fáraszd magad:) De a grafikáról, sebességről, játszahtóságról, AA-ról stb írhatsz pár sort.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Nem felvágásból és tényleg csak jó szándékból kérdezem a következőt. Valaki nem hiszi el így járt.
    Egy ismerősöm egy újságnál kapott egy teszt példányt a far cry 2ből és megengedte hogy ma délután átmenjünk haverokkal és kipróbáljuk egy kicsit.

Csináljak róla gameplay videókat, képeket és véleményt nektek vagy ne ?
  • Denes888
    Hallottatok ti is arról, hogy amikor jön a jasper, akkor jön vele a motion-ös kontroller? Mert azt olvastam hogy lesz mozgás érzékelős kontroller, mint a ps3-nál.
  • Freedy
    ó bazz hatalmas elnézést kérek!!!!!!!!! valamiért azthittem, hogy jasper-ről van szó:$
    2007 őszétől vannak forgalomban a falcon lapos gépek ha jól tudom.
  • avengir
    Igen csak falconnos gépek vannak már és nem, még NINCSENEK forgalomba a Jasperes gépek.
  • Gideon Wieth
    Nem tudom!
    Nekem egyszer megadta, de meg nem mondom miért ... Holnap megkérdem barátom hátha tudja aztán írok :)
  • trogerzsiger
    igen már csak falconosat kapsz. Asszem:D

Freedy: illene tudnia, ha írták sgn is stb....
  • signs
    De én a neten 2007 devemberi hírekben olvastam, hogy már forgalomban vannak a falconos xboxok. Most akkor mégsem?
  • Freedy
    nem... Egy jó ideig még nem valószínű, hogy jönnek új gpu-val szerelt gépek. Ne csodálkozz, hogy egy bolti eladó nem tudta megmondani. Honnan tudná az alaplapok kódnevét, és hogy hány nm-es csíkszélességgel készült a benne levő chip??
  • Celeborn
    Gondoltam rá, hogy reagálok erre, írtam is litániát, de úgyis tudom, mi lenne belőle...
    Engem csupán a felvetett problémára érdekelne a megoldás. De az írtak alapján már van elképzelésem, hogy mit kezdjek.
  • signs
    Az arcade változat már falcon chippel szerelt? Egy konzolforgalmazással foglalkozó bolt nem tudta megmondani...
  • trogerzsiger
    nézz be ide

:D :D :D
  • Celeborn
    Például nem csak játékra lehetne használni. Hanem mondjuk netezhetnék is rajta. Persze, most írják rá az internet explorer-t, de az is Live-on fog működni, ami nekem nincs.