176876

-
Régen én is pc-n játszottam, de meguntam a félévenkénti fejlesztést és inkább vettem egy boxot. Szerintem sokkal jobb játékélményt nyújt mint egy pc. Időközben a pc-t is lecseréltem egy iMac-ra, mert elegem volt a sok újratelepítésből, meg vírusból. -
arra célzol, hogy online vásárolni?
hol kell ahhoz 200e-es pc?
kell egyeltalán pc? Nekem nem van internet kávézó.
50ft és negyed óra alatt simán elintéznék mindent.
Most számolj te utána, mennyiből tartod fent a pc-det? -
Igaz, de ez a vásárló réteg elhanyagolható százalékát érintené játékok hiányában.
Ebben gondolom egyetértünk. :P -
A munkára szánt gépek meg megint más kategória, ugye abba nem is szokványos parasztvakítós VGA kell, hanem arra kitalált kártyák... -
eliza99 #51602 Használok pár programot letőltésre, kb fél éve van új gépen, nagyságrendekkel jobb így, töltés közben nyugodtan netezhetek, csinálhatok bármit, mert akadozás és gond nélkül fut! -
Használnának méregdrága, sokprocis "óriásgépeket". Mint régen. A PC ipart valóban keményen hajtotta a játékipar.
DarkSector: a játékok 99%-a 1280x720/2xAA avgy 0xAA xboxon. 1080p-re csak felméretezi a dashboard. Az igaz viszont, hogy ezt a legtöbb megjelenítőnél jobb minőségben teszi.
Egyébként érdekelne a teszt a BIA boxos és pécés verziójáról.
Grizzly4x4: van vmi linked? -
Tujm #51600 mirűbeszísz? rendereltél már? -
jó ekkora tényleg nem kéne az átlagfelhasználó számára, de azért jobb gépen gyorsabban bejönnek a dolgok, kevesebbet tölt, és elindulnak komolyabb 3D-s tervező programok stb -
Vagy blúréjre gondolsz.
legkissebb core2-es elég lenne neki.
mennyi az 15e??? -
háát legtöbben nem, de a többihez nem kellene ekkora fejlesztés.
hanem akkor az is lehetne mindig fixhardware-es. -
És a játékokon kívül valamint az irodai alkalmazásokon túl nem használják semmire a PCt? :D jajj.. -
Attól függ, mit nézünk.
BIA? az csak 1 játék.
Néztem eddig PGR4-et.
PC a közelébe sem ér az autos szarságaival.
darkSector?
Pc-sek közül örülnének sokan, ha ilyet látnának a gépükön.
Én is ezért szereztem konzolt.
Felbontás legtöbbnél 1080-as.
Élsimítást inkább ne említsük, mert lenne mit hozzáfűznöm.
Pc-n legtöbb cucc esetében semmilyen élsimítást nem lehetett elérni, hiába állította az ember 16xcq nemtuomhová.
Engem ez nagyon sokszor zavart.
Most x360-on. háát nagyon nem lehet semmien recét sem látni. Na erről ennyit, legalább valótlan dolgokat nem kéne állítni.
Monnyuk engem nem zavar, meg gondolom másokat sem, mert ha x360-on játszott eddig valaki, akkor azok úgy is vágják hogy mi a valóság.
Nekem pl darkSector, PRG4 már 22"-os TFT monitoron is sokkal szebb, mint az eddigi pc-s játékaim fullon.
Pedig nem is láttam még HDTV-n HDMI-kábellel rákötve a játékot, ami még egy fokkal szebb lenne.
Nem vitatkozni szeretnék, nehogy félre értsed, csak gondoltam leírom, hogy én meg pont ellenkezőleg tapasztaltam amiket leírtál.
Persze nincs ezzel probléma.
Ahány ember annyi véleméy.
fenetudja lehet én látom rosszul, de nekem azért szerintem nincsen szar pc-m, ahhoz hogy ezt megítélhessem.
Nem?
-
Tujm #51594 azért ez egy kicsit túlzás :D -
Hát persze. A pc SOHA nem játékra lett fejlesztve. Csak a játékok tartják életben az ipart. Tudod hol tartana ma a pc ipar, ha nem lettek volna játékok? Pentium 1 szinten, mert irodai alkalmazásokhoz annyi kell. -
Mert az FC2 támogatja az egeret? -
eliza99 #51591 Nálam az XBOX360 a nyerő, sokkal nagyobb élményt nyújt vele a játék, jobban bele tudom magam élni! A PC-nek szerintem már nem kifejezetten a játékra való, XBOX 1 dologra van kitalálva, a játékra, és ezért is jobb sztem! -
360annak vannak határai, pc-nek nincsenek. de ha ez visszatart attól, hogy ne játsz egy játékkal, mert egy fél milliós pc-n nagyobb felbontásban fut stabil 30 fps-el, akkor hajrá. amíg kikapcsolja az agyam a játék, addig semmi gond. én inkább az egér hiánya miatt vonakodom a far cry-tól. ilyenkor sajnálom hogy nem ps3-am van. -
A PC már lehagyta a 360-at. Nagyobb felbontás, több élsimítás a titok. Csak 150ezres gép kell hozzá, és pécébuzulás. Ez nekem nem kell. Épp elég szép lesz így is. -
Grizzly4x4 #51588 nem tudja valaki hogy lesz-e valami butitás grafika téren a far cry 2-ben a pc-s verzióhoz képest? csak azért kérdem mert olvastam egy tesztet a brothers in arms-ról és ott elvileg a pc-s verzió szebb mint a konzolosok. Remélem ugyanazt kapjuk mint a pc-sek grafikában és nem kell semmiből hiányt szenvedni! -
Tujm #51587 én se értem miért kell várni, akitől vettem, azt mondta nem halok bele ha megy még 5 percet a gép mielőtt kinyomom. és ha ezen múlik, tőlem mehet még 5 percet :)
signs: én is dolgozok a pénzért, várj vele inkább és vegyél vinyósat :) -
Nem kell várni semmit... -
Akkó dolgozz érte még egy hónapot. -
Valaki meg is dolgozik érte. -
Tujm #51583 fektetve használd, jól szellőző helyen tartsd, nem kell huzat, csak ne rakd be a sarokba, ne takard el a 2 szellőzőt rajta és játék után várj egy kicsit dashboardba mielőtt kikapcsolod. -
Urak, a Pure-t próbálta már valaki? Nagyon jó kis arcade quadverseny. Köze nincs a valósághoz, nem is akar még egy picit sem szimulátorosnak látszani: egyszerű fullgázos őrültködés és (számomra meglepő módon) nagyon szórakoztató. Instant sikerélmény, jó zenével, nagyon szép grafikával. Csekkoljátok. -
GTA4 jobban függ a dvd drivetól, mint a vinyótól. Láttam vinyós gépen jobban popupolni, mint vinyó nélkülin. -
Azon a 10esen mi múlik? komolyan nem értem... aki ennyire pénz szűkében van az hogy gondolja ezt?
GTA4 vinyóról vog futni a legjobban, nem a játékok lesznek installálhatók hanem az egész DVD tartalmát fel lehet másolni a gépre és onnan futtatni, ami kilővi a DVD meghajtó zajforrását illetve gyorsabban fognak töltődni a játékok... -
Én vinyó nélküli arcade változatot vennék, mert az van most jó árban. Viszont ha fontos a vinyó, akkor nem igazán éri meg. Mennyire kell az? GTA IV pl. tényleg jobban fut vele?
Arról tudok, hogy majd installálhatók lesznek a játékok, ez gondolom a zajcsökkentés szempontjából előnyös. -
Az új gépeknek minimális százaléka megy tönkre. Nem kell aggódnod. A régikkel volt gáz, az újakkal nincs. Ha most 60gigás új gépet veszel, semmi baja nem lesz. -
Caine #51577 Tehét azt javaslod, hogy vegyem meg, szellőztessem jól, ha gáz van érvényesítsem a gart?
Lehet tenni valamit gar vesztés nélkül, hogy minél kevesebb esélye legyen a 3 lednek? -
Használatra tervezték, használd csak. 0-24ben is mehet. -
jah értem. -
Isten ments.
Feleslegesnek tartom, amíg 4-6e forintért lehet a legtöbb játékot venni, amivel eredeti módjára tudsz neten nyomulni.

PRG4 nagyon odabasz fogócskában.
Jah nekem tegnap 16 órát be volt kapcsolva a játék, mikor elmentem itthonról, még akkor is csak pause-áltam 1-et.
És eddig nem vettem észre hogy szar lenne.
Sok az a 16 óra pörgés egyfolytában???
-
Nem tudom, nekem még nincs boxom. De lehet hogy nem is lesz :) Még gondolkodom. -
Nem kő' féni béke van!
Van probléma, de jóval kevesebb. Ha meg meszarik, hivod a májkroszoftot és megcsinálják. Ingyé. Persze ha nem flesselted a bágzod. -
Jah jól értetted.
Azokkal is van probléma?
-
Az új liteon-os gépeket tudtommal azért olyan drága átalakíttatni mert ki kell benne csrélni a dvd lejátszót. Vagyis szerintem csak visszarakják az eredeti lejátszót és max még az alaplapon visszaállítanak valamit rá az ms matrica és olyan mint újkorába. -
Újabb
-
nekem úgy június végén romlott el, pont 1 éves szülinapjára, azóta semmi baja, cseréltek alaplapot, meghajtót és előlapot is :)
havernak kábé 1 hete hozák vissza, az övé HDMI-s az enyém nem -
Tujm #51567 ahhoz be kell kapcsolni a gépet hogy vissza alakítsd, 3 ledes hibánál meg ugye nem lehet bekapcsolni, ugyebár. vagy nem is tudooom :P