176877

-
Alacsonyabb fordulaton megy. -
Az igaz, hogy a box ventilátorai megállnak, ha filmet nézel rajta?
Már úgy értve, hogy fícsör, nem hiba!
-
ez van még ott, olyan használtas bolt pár új cuccal -
A nyugati környékén(Westend),mellett van valahol konzolbolt?576-ot kivéve... -
Na akkor elmondom mi van.
Ő azt kérdezte, hogy mennyivel jobb a HDMI-s Xbox360 képe mint az ő nem HDMI-s Xbox360 gépének.
Te pedig arra válaszoltál, hogy az Xbox1 képe milyen a 360-nal szemben.
A nem HDMI-s gépnek is kurvajó a képe VGA kábelen keresztül, nekem a legújabb szériás van, mégis VGA-val nyomom.
Képminőség terén nincs különbség a gépek között, csak megbízhatóságban, ami a konstrukció folyamatos tákolásának köszönhető. -
figyu.
én tisztellek, de ne szarakodjunk egymással.
én nagyon is értettem miről van szó.
ha elolvasod te is, akkor levágod.
ennyi.
összehasonlító képek vannak a linkelés helyén.
vagy valami másról is volt szó abban az 1 mondatban?
mivel nem hdmi-s a gépe...remélem ezt jól olvastam, ezért geci képet kap magyarul fakóbb színekkel.
ha vga illetve hdmi-s -en köti gépét, akkor meg színgazdagabb éles képet fog kapni.
ennyi. a % meg csak körülbellüli érzékeltetés miatt volt tudom hogy nem xbox ról van szó hanem x360-ról.
remélem tiztáztunk ezzel mindent.
-
-
Nem értetted a kérdést.
Ismét tanálcsolom, hogy kicsit nyugodtabban és megfontoltabban kommentelj, megértem a lelkesedésed, de ne ess túlzásokba :) -
Na ettől jobb szemléltető ezközt nem láttam eddig.
Tán ez már többet segít!
MOZGÁS KÖZBEN NAGY KIJELZŐN TÖBBNEK LÁTSZIK AZ ELTÉRÉS MINT ÍGY DE EGYELŐRE CSAK EZT TALÁLTAM HIRTELEN.
AKÁR KIJELZŐ FAQ-bAN IS LENN HELYE!!!
-
Sima Xbox360 ----> az Xbox graf+70% (ilyen a minőség sima tv-n)
HDMI-s Xbox360 ----> az xbox graf+200% (ilyen HDMI és VGA mellett HD felbontás mellett monitoron, vagy HDTV-n)
Durván szemléltetném a különbséget. -
Ha csak a megjelenítés miatt akarod cserélni, azért nem éri meg. VGA kábellel kapod a legszebb képet különben. A megbízhatóság miatt már megérné, a nemHDMI-s boxok öngyilkos hajlamúak. -
jah egy segítség kellene reg-hez.
haverom akar profilt csinálni, de az avatar megadása után nem jut tovább, hogy az adatokat meg tudja adni.
mindig testkonnektet akar csinálni és az IP-nél azt írja hogy Fail.
Help my brother....please...!
Havernak van forcá 2 nekem project 4 ha valaki akar majd multizni. -
Én azt olvastam, hogy csak a pc-s verzióban van magyar felírat. -
far2 annyit is ér.... 

-
jogos lehet majd utánanézek.
árakkal ez úgy van, mint sok x xarezos janinál, hogy jah igen 17000 a játék...hujjujjjujjjuj!
jah nem mindegy hol veszed.
bia viszont
-
geristar #51752 Hi!
Nagy különbség van a sima és a hdmi-s xbox között?
Nekem sima van otthon hd tv-vel, gondolkozok rajta, hogy lecseréljem-e hdmi-re az xbox-omat, megérné szerintetek azt a 10-15k-t? Sokkal szebbek a játékok? Esetleg vmi linket tudtok dobni, összehasonlító képet vagy videt? -
Simán megéri, csak ezt a pécés játékostársadalom 75-80 százaléka leszarja. Itthon 90% felettire saccolom az arányt. -
Brothers in Arms: Hells Highway 6 290 Ft - még ennyit sem ér...
Far Cry 2 6 290 Ft - baromi jó ár
Stalker: Clear Sky 7 190 Ft - jó ár a bughalomért:)
Crysis: Warhead 6 290 Ft - drága
Tomb Raider Underworld7 190 Ft - jó ár
Gears of War + Unreal Tournament 3 + Fear Gold 7 190 Ft - no comment... -
"Gépfejlesztés és egyébb átbaszások miatt még 10000-ért játékot (mostanában 12-13-ra is kirúghatnak az új címek)."
Azért vannak új jó és olcsó játékok is.
Brothers in Arms: Hells Highway 6 290 Ft
Far Cry 2 6 290 Ft
Stalker: Clear Sky 7 190 Ft
Crysis: Warhead 6 290 Ft
Tomb Raider Underworld7 190 Ft
Ezek régiek, de ennyiért megéri:
Gears of War + Unreal Tournament 3 + Fear Gold 7 190 Ft
Tényleg nem mondhatja azt már senki, hogy nincs pénze legalább pár játékra.
Ezek közül a BiA: HH-t, Warhead-et és a Far Cry 2-t fogom megvenni. Ennyit simán megérnek, mert mind kurva jó játék. -
-
Ja jó, körülnéztem magam körül, és még mindíg ez az álláspontom. :) -
Bocs Fable 2-nél írják hogy hángerí.
De ettől független még bolti lehet magyar. -
Tudtommal van. -
Igen csak mielött egy szent embernek titulálod magad kicsit nézzél körül magad mellett is. A warez meg amugy egy gyüjtőfogalom és nem csak a játékiparban érvényesül. Na fejezzük is itt be, éljen az xbox360. -
Nem azt mondtam hogy a warez jó azért félreértés ne essék. Nem kéne ennyire kiforgatni az ember szavát, a cigokrol meg inkább ne beszéljünk :) -
Jó, csak hogy a vita nem abbol indult ki..Olvass vissza :) -
Ugy hogy a warez nem csak a játékiparig tart. Így jön ide. -
van magyar felirat a far cry-ban? -
Hogy a viharba jön ide a DVD meg az audió lemez? Most a játékiparról van szó. És biztos lehetsz benne,hogy minden játékom eredeti, ugyanis tisztelem a fejlesztőket :) -
Ez a JÁTÉKOSOK fóruma, azt hogy otthon kinek mennyi DVDje van kiírva/megvéve meg a többi az senkit nem érdekel itt... -
"Szóval ne azt szídjátok aki warezol mert nem itt van a probléma, ők csak józanul gondolkodnak."
ez olyan mint ha azt mondja valaki ne a cigókat szidd meg nézd le, mert a rendszer miatt olyanok amilyenek... lopnak, csalnak, hazudnak, nem dolgoznak... a francokat, egyszerűen csak semmirevaló ingyenélő kártevők, ahogy a warezpisták többsége is, és még meg is magyarázzák... -
Tujm #51736 azért azt még ki kell írni egy dl dvd -re ami 300 forint körül van
-
Van egy gomb a joy tetején, meg egy a box előlapján. Mindkettőt megnyomod egyszerre és szinkronizál... -
Na én is nemrég vettem Joy-t.
És engem is érdekelne ez.
Lehet láma duma lesz, de a 2. memoslot mellett a kis gomb nem ennek a feltérképezésére van.
Csak meg kell nyomni, és elkezd forogni a jel körbe pár másodpercig.
Próba, cseresznye. -
ibiza87 #51733 Hello!
Nem tudnátok segíteni? Vettem egy Xbox360-at, járt hozzá egy vezeték nélküli joystick. Vettem hozzá még egyet s nem tudom, hogy kell megcsinálni, hogy az is működjön. Ha bekapcsolom csak villog. Hogy kell megcsinálni, hogy ketten játszhassunk? -
Tény én PC-be max a vas részét nem warezolom, de ha lehetne letölteni procit, vagy VGA-t már mint a 120e-es VGA-t, akkor azt is warez-olnám 1000-el.
De nekem konzol többet jelent ennél.
Pc-n legalábbis sok cuccot megnéztem, de feleslegessen, mert törölhettem is le mindjárt őket.
Stalker a kedvencem. Duálkórós procin is szaggatott....
-
Tisztázzunk azért valamit. Ezt egy teljesen átlag ember szemszögéből irtam le , és az utolsó mondat elött van a lényeg :
1. mire megjelenik a játék már rég kijátszotta , mert minek várjon ha le tudja tölteni 2. teljesen ingyen van. Kell ennél több az átlagembernek ? Nem. Baromira nem érdekli hogy mi mért van..
Nálad biztosan minden eredeti , a windowsod , az audió cd-k ( amik még nem mp3-k) , nincs egyetlen egy másolt programod , FILMED . Igazi minta állampolgár vagy.
Mellesleg tele vagyok eredeti dvd-kel , és az arra méltónak talált PC játékokkal. Csak az a gond hogy ilyenből sajnos kevés van, mert mindenki a lehuzásra megy már rá és pofátlanul hülyének nézik az embereket. ( lásd darksector hozzászólása )
-
Én úgy voltam, hogy darkSector-ért elutaztam több kilómétert, hogy 9e-ért meg tudjam venni.
Ez volt az utcsó példány, amikor itthon kibontottam, és leültem játszani, már tudtam rövid idő után, hogy ez igen.
Ez megérte. Fellógtam vele x-re is, és már parányi kétségeim sem voltak.
PGR féláron használtan vettem. Nem is lett volna szívem szar warez verzióhoz.
Főleg a multi része iszonyatdurva.
The Darkness-t visszamenőleg rendeltem vatera-ról 4900ért.
Háát valszeg ez is megérte, pedig még meg sem kaptam.
-
Lehet magyarázni, ők is monnyák csak el az álláspontjukat nyugodtan.
De ne azzal jöjjenek, hogy ennek nincs hatása egy platform népszerűségére, vagy szavatosságára, meg egyébb dologra.
Igenis van.
Lelkiismeretükre van bízva.
Ráadásul a vicc az, hogy szerény véleményem szerint a jobb cuccokat warez-olják, és ezek érdemelnék meg a tiszteletet, hogy fizessünk a munkájukért.
Nemhogy ha végképp csinálnák akkor már inkább azokat, amik nem érnek esetleg egy normál bolti árral fel.
Ennyi röviden, ahogy én látom. -
Nem ott van a probléma?
Háát hol?
Tán pc-re nem éri már meg fejleszteni, mert nem akar senki rajta játszani?
Akkor az fake, mikor a warez miatt sírnak, és ezért nem dobják ki sok játékukat, meg levédik 12 lakattal?
Most őszintén.
Én is warezoltam PC-re, de én vállalom is.
Gépfejlesztés és egyébb átbaszások miatt még 10000-ért játékot (mostanában 12-13-ra is kirúghatnak az új címek).
A nagy lófaxt.
500000e-es pc-m hez vegyek még 10e-ekért játékot.
Persze ocsmány gagyi játékokat.
Ja én sem vagyok hülye.
Ott volt az egyik durva példa: CODE OF HONOR 2