176876
banner
  • Szeszmester
    A PC-t apuci vette, de játékra már nem ad lóvét :)
  • DarkSector
    A szmájli nem neked megy, hanem kb így érzek a lukácstárs-aság ellen, ha szóbajön a téma...
  • DarkSector
    Lukácsártcs kijelentette:

Régebben így nyilatkoztak:
    "a legtöbb pc nem képes futtatni a SW FU effectjeit, eredeti minőségükben, és nem szeretnének kompromisszumokat! NO PC VERZA!

Később:
    "Mégis megjelenhet PC-re a SW Unleashed"

Legújjabb megszólalás (az kérdés, hogy végleges-e):
    "a pc-k nagy része képtelen futtatni a SW FU fizikáját, ezért a játékélményt nem csorbítva nem ADJÁK KI"

ERRE eljött 2008 szeptember közepe:Ehhez télleg bivaj pécé kéne...
  • DanielT
    Jó döntés. Csak 60 gigás vinyóval szerelt verziót vegyél. És hajrá!
  • Amadeus
    Aham ,na igazából erre lettem volna kiváncsi hogy mennyire pontos, gondoltam amugy hogy nem pontosabb, de ha ti azt mondjátok hogy van olyan jo mint a pcs kezelhetoség akkor biztos ugy van. Amugy azért is akarok xboxot venni mert már a fasz kivan hogy állandoan ujitani kell a gépeket, mert kijön egy bika játék és nem birja már a gép csak alacsony grafon, felbontáson...
  • DarkSector
    Nem olyan pontos, de gyorsan lehet vele nyomatni azért, meg ha netán összemérnéd az erődet úgyis csak konzol-konzol, pc-pc lehetőség van....

Ha jól tudom csak egy-két kivétel van ahol PS3 tud PC-vel nyomni.
  • trogerzsiger
    Na várj ezt nem értem :D
  • DarkSector
    Hidd el...nem a pc a hibás, hanem a fejlesztők.
    Lásd ...Lukászártcs
  • DarkSector
    Fable 2

GoW 2 -
    Dead Space - nem fog remegni a kezem a RE5-ig.
    Silent Hill - detto
    CoD 5 - JÖHET!!!- ne
    Fallout3-GTA4-FarCry 2 - langyossak, 1-2 órát kipróbálom őket.

Pár játék meg beszerzés alatt van visszamenőleg...

• trogerzsiger
    annyira szerintem nem, hiszen az egereknél vannak rohadt érzékenyek..
    De jobb így játszani eltunyulva a kanapén.. :D
    Ám valaki tud oldaltfekve játszani?
  • DanielT
    Több millióan játszanak vele. Szerintem élvezetesebb is mint görnyedni az asztalnál és ugyanúgy játszani mintha excelben dolgoznál.

Nem pontosabb, mert az egérnél nincs jobb mutatóeszköz. De a játékélményt nem csorbítja és ez a lényeg nem?
  • trogerzsiger
    hát mondjuk :D de ott a high end pcd.. : D
  • Amadeus
    és van olyan jo kezelhetősége mint egér bill kombinak?
  • DarkSector
    kb 1 évig kéne gyüjtenem csak gépre, és utána játék?
  • dienesoft
    Igen, gamepadon. Megszokható szerintem, nekem sikerült 10 évnyi gépezés után.
  • Amadeus
    Hi. Nekem lenne egy kérdésem, én nem vagyok konzolos ,de most akarok venni egy xbox-ot.Kérdésem az hogy egy fps játékot hogy lehet játszani xboxon, mert pcn ugye az egér+bill, de xboxon csak gamepad?
  • DöflingR
    mert nem -.-
  • PoisonChihuahua
    ,,,,,,

Lassan összejön a tíz...
  • trogerzsiger
    ügyesgyerek, mért nem gyüjtöd akkor tovább a pénzed?:D
  • DöflingR
    GoW2 tutira belesz :)
  • tarti19
    360-ra idén van 2 komoly ex cím, a FAble 2 és a GOW 2... ezeket mindenképpen érdemes beszerezni...
  • DarkSector
    Most itt arra céloztam, hogy az azon lévő ex-ek érdekelnek jobban, mert azokkal lennék el jobban. Teszem hozzá PS2-őn kezdtem.

FrameFatal-Siren-FFXIII-Killzone2-GT5-MGS4-GOW3 stb.

Ez nem sértés töbi platform részére, csak engem ezek nagyon érdekelnének...
  • DöflingR
    "nem 1 ps3, de pc-nél fényévekkel jobb"

Hát még szerencse,hogy nem ps3 :)
  • DarkSector
    Igen itt látszik igazán, de lehet hülyeség, mert én karimat nem mutatja ki az evereszt, de amikor megláttam, hogy mittomén hány billio meg nemtuommekkora pixel/ms...háát nem vagyok ebben guru, de mintha kicsit sokat tudna számok alapján nem?
  • DarkSector
    XD

ha kell elmesélhetem:

1.Vettem PC-t fejeszgettem, mert akkor egyben nem volt lehetőségem PS3-ra.
    2.Meguntam, és láttam x360 árát (nem 1 ps3, de pc-nél fényévekkel jobb). (darkSector, Resident Evil 5, The Darkness, Force Unleashed, stb ...MUST HAVE)
    3.Ps3 még mindig jobban kellene, de még mindig drága...

Vázlatossan ezért van ez az értelmetlen "comment"..
  • Istencsászár
    Egyes dolgokban többet tud... de nem is a lényeg hanem hogy kihasználják a benne rejlő lehetőségeket, a pécés vgakból pedig nem... ott nem optimalizálnak hiszen a legújabb kártyákon ugyis elfut a program, az más kérdés hogy a progi fele annyi povát sem igényel.
  • DöflingR
    Megkérdezném,hogy mi ez az aláírásodban:

X360 GamerTag: darkSectorxxx
    PS3 ... FOREVER !!!

??
  • marcimilan
    xbox 360 on a gta 4 nél MÁR LASSABAN TÖLTŐDI K BE A PÁLYA VAGY EGYÁLTALÁN NEM. eZZEL MIT LEHET CSINÁLNI???
  • DarkSector
    Jah na ezért érdekes, hogy x1900 ugye mai szemmel már lószart nem ér, akkor ez hogy lehet, hogy ilyen durva játékokat lehet futtatni vele?
  • arty
    én majdnem fél évet nyomtam a 72cm 4:3 CRT/hagyományos tévén - ezek alapján mondom h a nyomába sem érhet a ps2 (előtte xbox1 volt, ami a psnél szebb képet ad, de még ahoz képest is elég drámai az előrelépés 360on)

amugy hol lehet 22 ezerért (x360 félára) ps2-t kapni? ;)

x360 gpu-ja talán az x1900as ATI ... de rengeteg területen előremutatóbb, ill. van amiben viszont még annál is lassabb
  • DarkSector
    lenne 1 iszonyat hülye kérdésem.
    ADATOK alapján az x360 vga-ja mihez hasonlít legjobban a mai piacon lévő vga-k közül?
    Tudom nem ugyanaz a kettő, cska kiváncsi lennék.
  • DarkSector
    Nem vettem észre
    pl autós gémek ps2-őn gt4 ugyanaz volt, mikor x360-ast tettem be.
    Mármint jó nem fix ugyanaz, de 2x annyiért hááát
  • DarkSector
    Ha nem tft-zel akkor kár azon izgulnod, hogy 60-70 vagy 200Hz-es, ne pazarold a pénzedet.
    Vagy monitor, vagy HDTV!!!

Ha pár hónap múlva pótolod a kijelzőt, akkor érdemes tv-re rákötni valami uton módon, de különben maradj pc-nél, vagy kissebb konzolnál. szerintem.
  • arty
    mi a tv pontos tipusa? (hátlapon ott lesz)

amugy ha 1 éves, akkor szinte biztosan megy a PAL60, azaz a 60hz, ami kell is a legtöbb játéknak. esetleg olvasd el a használati utmutatóját ;)

ps2nél fényévekkel szebbek lesznek a játékok 360on, még a sima CRT tévén is.
  • deep
    Majdnem annyi egy 360 is, mint egy ps2. A minőség meg azért ég és föld a box javára... Ne a mediában vedd, mert drágák. A garit az MS-nél érvényesíted, futár viszi-hozza.
  • trogerzsiger
    nemnem te küldöd vissza de neked ez semmibe se kerül.
  • Kongy
    akkor ők küldik vissza a microsoftnak. Adnak garanciajegyet,nem?
  • trogerzsiger
    ott speciel ne. A garanciát a microsoft csinálja nem a media markt.
  • Kongy
    Én a Media Markt-ban fogom venni. Ott értenek hozzá vmennyire,és visszacserélik,hogyha szarakszik + javítják,ha garanciális és berosált. Majd tőlük megkérdem milyen TV-t ajánlanak hozzá. Tudom,Bravia HDTV-t,de majd mondom nekem milyen van. xD

Lehet,h inkább PS2 lesz ebből az X360-ból,mert nem szeretném,ha szar lenne a Box a Tv-men.
  • Istencsászár
    Eljött az idő 2szer is h töröltem a komentedet... warezosokból nem kérünk, érdeklődj máshol.