176876
banner
  • deep
    Na, most megnéztem az első videóanyagot róla. 720p-ben. A grafika nem korszakalkotó, de elég jó. Ami borzalom, az az animációk. Annyira gázul mozognak az ellenfelek, hogy elmondhatatlan. Mint valami üzemzavaros robotok. Minden fizikának ellent mondva. GAGYI.
  • avengir
    lerágott csont, ebbe a topicba is volt linkelve a hír még múlt7en és ha jön is boxra hivatalos bejelentés leghamarabb a következő e3on várható, továbbá a hír forrása a kotaku ami köztudottan "megbízható" oldal -.-
  • Gideon Wieth
    Meg szerintem az nem warez ha megkérdezem hogy a demót le lehet-e tölteni valahonnan? :)
  • Gideon Wieth
    meddig Goldos még az End War? aki kipróbálta írna róla hogy milyen ez a hangvezérlős izé ? mennyire kell tökéletes angol kiejtés meg hogy oldották meg és ilyenek ?
  • Gideon Wieth
    elnézést igazad van :) Bár nekem tényleg bejön a grafikája, és sztem nincs szégyenkeznivalója :)

Hát én örülnék neki mert az mgs 1-el és kettővel játszottam :)
    Aki meg nem ismeri az előzményeket az meg kapna egy jo kis lopakodós akció játékot :)

• deep
    Hehe, ez már bejönne. Majd 20 év múlva...
  • arty
    illik ide, bár krizis topikból van:

sztem sokaknak ez sem tetszene :))
  • arty
    én eddig főleg a gfx méltatását olvasom mindenhol :)

(mondjuk a "népnek" a GRID is szép :D tehát picit félek ...)
  • Sephi
    Nekem akkor is ronda. Es annak a tobb száz embernek is akik ezt álitják kulombozo fórumokon (meg a itteni FC2 fórumon is)

Őszintén sokkalta szebbre számítottam, lehet azért csalódtam ekkorát.

Es fejezzük mar be ezt az személyeskedést. Ha nekem nem tetszik, nem kell itt izélni, hogy mennyek el szemészhez....
  • Istencsászár
    Az előző részek hiánya miatt szvsz értelmetlen lépés... ( 2 volt xboxra is ha jóltudom ), de ezeknek semmi értelmét nem látom, amikor a játékos belepottyan egy olyan világba melyről halvány lila fogalma sincs s lemaradt jópár részről, persze aki Psen játszotta az előző részeket és tetszett neki és ebben a generációban nem Ps3at választotta anak bodottá, már ha igaz, de csak pletyka.
  • Gideon Wieth
    Most olvastam hogy Metal Gear Solid 4 lesz majd X360ra. Hogy eddig csak pletyka volt de most eléggé biztosnak tűnik hogy megcsinálják. Még nincs megerősítve

A japán MORNINGSTAR magazin a múlt heti TGS-en kérdeztgette Yoshitaka Arai-t, a Konami szóvivőjét a témáról, ő pedig ezt válaszolta:

"Rendkívül nagy a világszintű érdeklődés az MGS4 Xbox 360 verziója iránt, jelenleg vizsgáljuk a dolgot."

Ami már csak azért is érdekes, mert a játék megjelenésnek környékén, mind Hideo Kojima (az MGS4 direktora), mind a Konami nyíltan és határozottan cáfolta az esetleges Xbox 360 verziót. Meggondolták magukat? Időleges exluzivítási szerződés köti őket? Kérdések, kérdések...

[Update]: Belsős, játékipari forrásból származó információink szerint a kérdőjel nyugodtan elhagyható lenne a hír címéből, a Metal Gear Solid 4 Xbox 360 verziója már nem pletyka, hanem tény. A végső megerősítést a hivatalos bejelentés fogja nyújtani, természetesen.
  • Gideon Wieth
    ŐŐ nem tudom hol élsz te, de aki a far cry 2re azt mondja hogy ronda menjen el szemészhez. Az al tényleg eléggé érdekes de az hogy a játék csúnya legyen...pfff.... Ha a Crysis 90 % fölött lett értékelve akkor ennek is a fölött kell lennie. Ha nem lesz az meg jellemezni fogja az tesztelőket.
  • arty
    FrameFatal- semmit nem találok róla
    Siren- OK
    FFXIII- lesz 360-ra is
    Killzone2- még nem jött ki
    GT5- még nem jött ki
    MGS4- OK
    GOW3- még nem jött ki

tehát 2 egész játék miatt ps3-at venni? ;)

és akkor a logod alapján a nagy kedvencedről két sor:
    XBOX360 - Dark Sector = 1280x720
    PS3 - Dark Sector = 1152x640
    ...
    okádék pixeles kinézet garantálva. és nem az egyetlen játék. és a ps3 nemlétező skálázási képességeiről még szó sem esett.

... mondjuk halkabb lenne a gép és ingyen multizhatnál
  • Sephi
    Gondolom te is mar legalább annyit játszottal vele mint én, hogy ezeket így meg tudod cáfolni?

Amúgy többet értek hozza mint te. Sajnos te meg mindig abban a ártatlan gyermeki tévhitben élsz, ami azt váltja ki, hogy hatsz pár jó képet és pár filmet, amik annyira felizgatnak, hogy neked ez mar "brutal" pedig hozza sem nyúltál meg a játékhoz... igen mind ilyenek voltunk... aztán felnőttünk.

(jah, és meg mielőtt elkezdenéd szólok, nem warez)
  • DarkSector
    Fable-mable?.....zúm a kukacra játék???
    Nekem nem tetszik ésmás a LBP-el is eljátszik. más az izlésem ennyi én nem mondtam hogy baj, csak nem ér pénz-t, legalábbis ennyit...
  • AntiHero
    Neked a Fable 2-se tetszik. Szval kuspicsába...
  • DarkSector
    ajánlatos játszanod vele, nem videókból, meg idegenek véleményére adni.
    LITTLE BIG PLANET .... is télleg a legeslegfaxább cucc, és kibaszott sokan megveszik.
    De mit vesznek és miért? pedig az értékelések iszonyatpozitívak.
    Én 1 forintot nme adnék érte ha ps3-am lenne, mér warez-ra sem érdemes játék.
  • Ragnar360
    Mit vettél be ? ronda játék ? szar script (btw konkrétan miből vontad le ezt a kövit)

Sokat értessz hozzá...ennyit az értelmetlen érvekkel teli hózzászólásodra:
  • Sephi
    :DDDD

1. Ennél rondább játékot rég nem láttam.
    2. A script borzalom, simán ki lehet játszani mar az első részeken.
    3. Latszik, hogy konzolra is kijött... ezert konzol2pc lett és nem fordítva.

Szóval lehet egy gyenge kozepest megér, de messze nem büntet sehol :D
  • Ragnar360
    miről beszélsz, nem nem szoktam cod4-ezni...

btw nézd már meg a játék adatlapját GT-n, nem gyengén TOP...10 ből 9-nek nagyon bejön!

Total Media Views: 8,249,176
    Current Rank on All: 1 of 7,539
    Rank on PC 1 of 2145
    Rank on PlayStation 3 1 of 434
    Rank on Xbox 360 1 of 549

User score: 9.5
    + eddigi review(ok) alapján is igenjókat kapott!
  • DarkSector
    Ne túlozzunk!!!

Te szoktál cod4-ezni???
  • Ragnar360
    Ez a Far Cry 2 nagyon büntet emberek! Be kell szereznem

Nézzétek meg az uccsó két trailert!KATT!

Csak egyet sajnálok, hogy nemsokkal a GoW 2 előtt jön, de majd meglátjuk, hogylesz... :D
  • DarkSector
    Na pont ráhibáztál. Itt a lényeg!!!
    Ezekszerint még PS2 is többet tud.
  • DarkSector
    1. a ps2-es verziót már 1 hónapja kiadták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. remélem ezt viccnek szántad!?!
  • galmat
    Amúgy ha belegondolunk az xbox hardware része már nem atomerőműnek számít, mégis ki tudnak belőle hozni olyan grafikát, amit a mostani csúcs pc-k tudnak. Ennek egyik oka, hogy 1 konfigra opimalizálnak, ami alatt nem a csodálatos erőforrászabáló windows xp, rosszabb esetben windows vista "dübörög"....
  • galmat
    Sztem tök fölösleges lenne egy ps2-es portot kiadni a SW:TFU-ból. Mert akkor mindenki rinyálna,mint a fifa-sorozat esetében. Meg kell nézni a next-gen konzol verziót. Na ilyen fizikát tényleg kisebb része tudná csak kezelni a pc-s társadalomnak. Gondoljunk bele, h a boxnak 3 magos(egyenként 3Ghz) procija van. Ebből kihozták tudásukhoz híven a maximumot. Ha most itt azt a rengeteg féle processzort kéne figyelembe venni,mondjuk a 3 ghz-es single core-októl kezdve a quad core-okig, akkor tényleg gáz lett volna, hogy a gyenge gépesek mondjuk csak az ellenfelet dobálhatják, egyel feljebb meg a hordókat is pl, aztán feljebb már üvegtörés stb.... És ennek a játéknak ez a húzó része! A fizika. Kivételesen sztem jól tették h nem adták ki ezt pc-re.
  • DarkSector
    wii = GC-botokkal
  • DanielT
    Egy rakás szar. 10 éves technológia.
  • Amadeus
    eszembe se jutott hogy vinyo nélkülit vegyek:D, amugy lenne egy olyan kérdésem, hogy xboxos aki látott már nintento wii-n gamet az milyen a 360hoz képest?Amugy már eldöntöttem hogy maradok az xbox mellett csak kérdem.
  • Istencsászár
    Teljesen mindegy mit mond egy kiadó/fejlesztő, ha odaveti hogy a warez miatt nem akarnak a pécével foglalkozni akkor az a baj, ha a optimalizálás és a mindenféle kavarás miatt akkor az a baj... valamit kell mondani, de meg lehet őket érteni, a lényeg hogy a pécével nem kívánnak foglalkozni.
  • DanielT
    Akkor úgy mondom, hogy vinyó nélkülit eszedbe ne jusson venni, tehát minimum a 60 gigás, de veheted a 120-ast is persze.
  • Amadeus
    a 60 giga az elég, mert én 120 gigásat néztem
  • DarkSector
    a kulcs a játék.
    a vga erőssebb (számításban) mint egy proci, mégis ha nincs hozzá szoftver akkor begbaszhatjuk.
  • DarkSector
    Nem erős, jól mondja, de nem azért, mert nem lenne rá képes, hanem mert nem teszik lehetővé, hogy képes legyen kihozni a teljesítményét.
  • Amadeus
    Akkor ugy mondom hogy meg kell venni azt a kártyát hogy olyan grafot kapjak mint xboxon..
  • deep
    De, ma már vissza fog. Csak játék évi 1 jelenik meg pécére, amit érdemes is visszaadnia.
  • Cápafogxy
    Azért ez erős.
  • Amadeus
    Na ja. Meg sztem hiába veszi meg az ember 80Kért a VGa kártyát a gépébe, olyan grafikát akkor se fog visszaadni mint egy xbox vagy egy ps
  • DarkSector
    Remélem ezt nem rám érted, mert én dolgozom, és senkitől nem kérek semmit, még ismerősöktől sem fogadok el pénzt.
    Ha tudom megveszem, ha nem úgyis jó.
  • DarkSector
    Én annyit mondok, hogy single-ben bőven elég lesz joy-al menned, x-live-ra meg gyakorolsz legfeljebb.
    Amúgy télleg jól teszed, mert én is fejlesztettem orba szájba, és egy rakás szar az egész, amit kb egy prémium gép árán tudnák eladni...