176876

-
oké, itt nekem elég volt, ha leszarjátok azt amit mond az ember akkor csináljátok... én megpróbáltam, nem jött össze, ugytünk nem vagyok rá képes...
házigazdaságot lemondom, -fav -
basszátok meg, ha nem fejezitek be akkó átadom valakinek a stafétabotot és szórakozzon ezzel a topikkal az aki akar... -
-
Leesett vó'n a karikagyűrű a zujjadró'? -> 
-
Poisonnak mond o a Ragnar-t Védő Népe Front vezetője. Nem erti meg, hogy véleményt írtam le és nem kötekedtem. -
Majd négyszemközt, izé!
-
Talán nem kellett volna szórakozni vele és akkor nem beszélnek csúnyán a kis Sephivel, ühüm-brühüm... 

Ha nem lettél volna ennyire agresszív akkor talán hozzád is másképp szólnának.
"1. Ennél rondább játékot rég nem láttam.
2. A script borzalom, simán ki lehet játszani mar az első részeken.
3. Latszik, hogy konzolra is kijött... ezert konzol2pc lett és nem fordítva.
Szóval lehet egy gyenge kozepest megér, de messze nem büntet sehol :D"
Nem kívánok többet ragalni a hozzaszolasaidra. Kötekedjél máshol. -
KÉREMASIMISIMIT!!!!!!!!!!!!! -
Ne kezdjük előlről! -
Ragnar360 #52214 Ki anyazott ? Még mindig elvagy tévedve :) -
Mert kimoderáltak a szidkolozasait? Talán azért nem latod?
Nem kívánok többet ragalni a hozzaszolasaidra. Kötekedjél máshol.
bye -
Monnyuk egyetértek.
Mindnki megmondhatja a véleményét.
szerintem manapság nem kell attól félni, hogy ha lehordasz egy kozolt, vagy egy játékot, akkor azt valaki olyan komolyan veszi, hogy nem próbálja ki, hanem azonnal megváltozik a véleménye.
Ha egy tagnak azt mondod, hogy x játék szar, meg nem indul el, meg akadozik, monnyuk pc-n.
Akkor fix, hogy 200 tagból 201 tag nekiesik és megnézi, mert egyszerűen nem hiszik el, amíg nem látják.
Úgyhogy lebeszélni nem lehet senkit semmiről, de rá sem.... -
"én nem anyaztam, o meg azonnal"
Igen??? Én nem látom?

Ragnar360:
"Ez a Far Cry 2 nagyon büntet emberek! Be kell szereznem
Nézzétek meg az uccsó két trailert!KATT!
Csak egyet sajnálok, hogy nemsokkal a GoW 2 előtt jön, de majd meglátjuk, hogylesz... :D" -
Bocs, hogy leírtam a véleményem. De én nem anyaztam, o meg azonnal. Nem mind1.
-
hihi -
Ezennel átveszem a simi-simit
-
Vajon miért van az, ha valaki leírja, hogy neki tetszik egy játék és az neadjisten valamelyik nagytudású fórumozónak éppen nem jön be, akkor mindig le lesz ugatva? 
Ragnar csak leírta, hogy neki nagyon tetszik ez a játék és be fogja szerezni, de sebaj Sephi büszke lehetsz magadra!
Már remegő kézzel írom le, hogy én ilyen "szarokal" szoktam játszani mint az Alone in the Dark, Just Cause, BF:BC, Pure.
Persze ha leírtam volna hogy "éljen a halóhárom, gírszófvór, pégéernégy és a PS3 egy szar" akkor mindenki a keblére ölelne.... -
EZ X360 TOPIC.....
-
Nem ugy tűnik, hogy leszarod.
Én hidd el kipróbáltam. és még mindig az van amit mondtam...érdekes nem?
Jah és akik szerint én azt állítom, hogy FC2 szar, az mennyen el valahová zabothegyezni, vagy a fütykösét, mert a "húzz el a gecibe", sértő és nem a játékkal kapcsolatos, hanem személyeskedésnek minősül !!!!
Én szó szerint ezt mondtam, és még most is ezt mondom (csakhogy ne kelljen utánaolvasnod)
A Far Cry 2 nem hozta a szintet!!!
Milyen szintet?
Béna szarok a fegyverek, a karakterek, és a növényzet is hagy kívánni valót maga után...
Játékmenet?
Mi ebben olyan jó?
Mondogatták, hogy azt csinálsz amit akarsz, jah...."hehehhe":
videó szerint is 3 féle képpen lehet elkapni egy boss-t.
Vagy késsel mész, vagy szarrá lősz mindent, vagy porrá égeted a területet, és ugy jutsz el hozzá.
Háát ez világmegváltó ötlet....nemmondom...
Érdekes játék, tekintve a mai Stalker Clear Sky-hoz viszonyítva, mert ez legalább fut rendessen, és szebb is. (melyik nem szebb CS-től??? heheheh)
Ennyi.
Én valahogy sokkal többre számítottam, és szerintem sokan mások is mást vártak.
Ahogy jöttek ki a videók egyre gyengébben festett.
nézd meg GT-n a legutcsó 17-ei vagy mikori hd videót.
Karakterek, mint ha terminátorok lennének, annyira hülyén mozognek... ez fontos szerintem egy fps-ben. -
Grizzly4x4 #52204 Azt bírom ebben a topikban hogy kurvára nem a játékokról szól itt semmi hanem mindenféle 3ledről képi megjelenítőkről szól az egész, vagyis pont arról nem esik szó amire ezt a kurva konzolt kitalálták. Ha pedig ne adj ... nekiállunk beszélgetni valami friss játékról. Akkor egyből az megy hogy húzz innen warezköcsög meg hogy szar a játék így meg úgy és semelyik nem tetszik. Nektek nem konzol való baszki hanem a pöcsötök a kezetekbe és azza lehet játszani. -
Tomy Lee #52203 Na lesz valami online MMO,hogy érdemes legyen Live-ot vennem?
Régebben szó volt Age of Conan-ról X-re.Van vagy lesz valami értelmes előrelépés ez ügyben? -
Laza :D :D :D -
En próbáltam vele megbeszélni régebben és egy ideig értelmes is volt... aztán...
-
Javaslom Ragnarnak, hogy álljon le, mert puszta jóindulatból adtam csak 3 büntipontot neki!
Mostantól ÉN törlök egy ideig és ha visszaírjátok amit töröltem, repültök! A házigazdának is szót fogtok végre fogadni, VILÁGOS!
Aki jógyerek volt, annak meg simi-simi a fejére és így tovább! -
Stalker: CS-ról van szó. -
Ja szánalmas és ez már nem is az első játékuk. Igazán megtanulhatnának programozni. Jó ötletek vannak csak szar a kivitelezés. -
Ragnar360 #52197 pc-s változatba igen, meg a mindenféle ocska rlsekbe - konzolon kötve hiszem, h elöfordult ilyen súlyú hiba, meg most sem fog a konzolos változatba (fc2) -
Ohh az semmi... halottam rosszabbakról is. -
"-kegyetlen sok bug: pl nyomok egy quicksave-et és mikor visszatöltöm akkor egy régebbi helyre rak vissza emberek összeakadnak"
hogy ezek nem tudnak egy használható játékot megírni... fejlesztők szégyene -
ezt a vitát már eddig is rossz volt nézni, olvasni, 'hallani' -
Ragnar360 #52193 ? -
DarkSectornak ment. -
Ragnar360 #52191 sqj haver, őt ált. jól átlátja a dolgokat -egyetérteni semiképp nemfog velem, márcsak azért se, mivel akkor igencsak leesne a "reputaionje" (őőő mások szemében ?) -
Leszarom mit csinálsz, de felkéne már fogni, hogy senkinek nem tetszik az örökös fikázásod. Far Cry 2 topicban is a fele hsz csak rólad szól.
Mást is zavar a stílusod, írták is a FC2 topicban: "menj mar el innen a gecibe" Milyen jogon fikázol egy olyan játékot amit még ki sem próbáltál?
Akkor írj, ha tudsz mondatokban véleményt mondani a játékról. Senki nem kíváncsi az egy szavas "szar" hsz-eidre.
pl minimum ilyen szinten kéne írni egy játékról:
link -
várom továbbra is a monitorod tipusát, h előjöhessek vele h arra a ps3-at rá se tudtad volna kötni :D -
nem szar, csak DarkSector nem akarja belátni, h összességében jobban járt egyelőre a 360-al :D (hiába, a ps2 emléke kitörölhetetlen...)
más lenne, ha a hangja zavarná vagy már a második 3ledet kapná :D megérteném, h a ps3 lenne a képzeletbeli favorit... de könyörgöm!!! kisebb felbontásban fut rajta a dark sector !!! neki már ez döntő érv kellene legyen :D -
Ragnar360 #52187 Ááá dehogyis :) - csak veddúgy, h ilyenkor baromira nem érdekel kivan itt és ki figyel - úgy leugatom a pofád, h rossz lesz még nézni, olvasni, hallani is apám...
Hiába röhöfsz, meg játszod itt az EMI gyereket! -
oké, csináld ezt majd SQJ elintézi... -
Ragnar360 #52185 ez tettszik :D - jameg, h "kiakarom hozni belőle a BESTet"
Úgy elbeszélgetnék veled élöszóba - papiii -
:DDDDDDDDDD
Ez meg fog örülni :DDDD
GYÓGYSZERT :DDD