176876
banner
  • LeventeV
    Es meg 1 kerdes: SD tv-hez lehet xbox360 kotni? Es monitort?
  • LeventeV
    Igaz az hogy egyes xbox 360-nak leeg a procija? Nektek milyen tapasztalatotok van errol?
  • arty
    Utolag is elnézést, ha a vicc is tul sok volt ... :(
  • DanielT
    Nem, mint láthatod nem értettem. Mert a kapható az azt jelenti, hogy meg tudod venni. Nem pedig azt, hogy le tudod tölteni.
  • Örm
    Szerintem pontosan tudod, hogy hogy értettem azt, hogy kapható. De ezzel várok a megjelenésig!
  • Grizzly4x4
    Ennyivel a megjelenés előtt, ennyire kiéhezve a játékra, magyar felirattal nem kicsi a kísértés vagyigy vagyugy mindenképp meglesz erdetiben is.
  • DanielT
    LOL. Azt írtad kapható. Akkor mi a franc kapható, ha nem az eredeti?
  • Örm
    Megveszem eredetibe!
  • DanielT
    Írhatod.
  • Örm
    Hello!
    Bizonyos helyeken kapható a GOW 2 magyar felírattal!
  • Eiduur14
    hm hm... rendben, úgy tűnik tényleg nincs mit tenni...

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
  • GP2100
    Valószínűleg megsült a HANA chip...
  • Istencsászár
    E74: There is high chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement (see error 0102)

nincs mit tenni, hívd az MSt holnap...
  • Eiduur14
    Most jött meg tesóm egy vadiúj kábellel, azzal se jó... Másik lehetőség mi is volt? E74? Mit is jelent ez?
  • Gideon Wieth
    igen :S

Sajnos van egy olyan rész ahol 30 majd később 50 pontot kell összegyűjteni hogy láss valami láthatatlant. vagy képességpont nevezd aminek akarod. És ezt ilyen kis fák megölésével lehet. 1 fa =3 pont.

Itt untam meg a játékot :S :(
  • galmat
    Nekem olyan volt,hogy ment az "x-doboz", hátul a képernyőnél mászákáltam a kábeleknél. Egyszer csak elment a kép...ááá..újrindít.4 piros led....na marha jó.. kicsit beparáztam,kábelt megigazít, aztán beindult.Rájöttem,hogy azé volt, mert a kábelnek nem tökéletes már az érinkezése, és amikor hozzáértem, akkor elszállt.. Mondjuk elég gázos, ahogyan alapból belepréselték a dobozba gyárilag. Én meg elég sokszor viszem haverokhoz, úgyh sokat pakolom, szal nem árt kiegyenesíteni, amennyire lehet a kábelt,mert úgy látszik előjöhet ilyen gond,mint általában a kábeleknél.
  • Eiduur14
    Köszi szépen!
  • Eiduur14
    Nem veszed észre, hogy segítséget kértem haver?
  • DöflingR
    Azt versz amit akarsz,de ne ide írd.
  • DanielT
    Ha nem nyúltak bele a gépbe(flash, hűtésbuzerálás), akkor van garanciád. Semmit nem kell bemutatni, számlát stb, csak egy telefon és jönnek érte, kapod a javítottat vagy újat 2 hét múlva kb.
  • Eiduur14
    Semmi gáz:)

Csak k**vára idegesít, főleg, hogy nálam megy tönkre...
    És mivel használtan vettük, nem hinném, hogy meglenne a garancia...

De mi a tököm már ez?! Annyira ideges vagyok, hogy mindjárt szétverem az egészet:(
  • trogerzsiger
    ja bocs hogy vaknak nézlek :D
  • Eiduur14
    E74?
  • DöflingR
    Jó kuss.. nem volt kedvem rámenni a logójára, mindegy,hogy kicsoda, akkor is takarodjon. Nemigaz mégjobban szétkell szarni a topicot. Nem is csodálkozom Tottus döntésén..
  • DanielT
    Idióták.

Én átveszem a házigazdaságot, vagy beszállok inkább, de garantálom, hogy még egy ilyen nap nem lesz... kérdés és felszólítás nélküli törlés minden marhának aki nem veszi észre magát.
  • PoisonChihuahua
    Ha 3 Led világít: Megsült
    Ha 4 Led világít: Kábel vagy E74

Az előbbi esetben a MS 3 év garit vállal. Hívd föl őket, futár hozza-viszi majd ingyenesen.
  • trogerzsiger
    akarod mondani 3 :D 3 led microsoftot hívd fel, elviszik megjavítani.. ingyér
  • Eiduur14
    Sziasztok!
    Óriási problémával fordulok hozzátok.
    Ma játszottam az Xbox360-on, amikor egyszercsak fekete lett a tv, se kép, se hang. Nyomkodtam ijedtemben a gombokat, nem reagált semmire. Újraindítottam, a bekapcsoló gomb elkezdett pirosan világítani. Gondoltam a játékkal van a baj, így kicseréltem egy másikra. Ekkor el is indult az Xbox, ám az embléma megjelenésekor halk pittyenés, majd az egész lefagyott... Ezt megjátszotta zsinórban kétszer, azóta mindig pirosan villog a gomb körül az a négy izé...
    Remélem érthetően írtam le. Aki találkozott már ilyennel, esetleg tud valahogy segíteni, nagyon megköszönném!

Eidur
  • DöflingR
    Igen van tudtommal.
  • Soldiers
    Hello tudnátok abban segíteni hogy a überkonzol-nál van e hitelre vásárlás??
  • Coco
    FAQ-kal mivan?
  • trogerzsiger
    többen vásárolnak itt játékot, ergó érdemes demót kiadni hiszen megtérül..
  • DarkSector
    180 demo van pontossan.
    Éns ez a durva ide szinte mindig jön demo ellenben pc-n!!!!!!!???????
  • trogerzsiger
    ace combat 6 demo van liveon kicsit brutál a grafja, blazing angles többet nem :D
  • vki
    Hi!

Tudnátok mondani valami jó kis repgép szimulátort, vagy valami szimulátorhoz hasonlót dobozra?
  • Gabe18
    8.9 az vicc...
    Kb 5 pont lehet arra reális.Én is a régi emlékek miatt bepróbáltam,de nagyon fapados játék.Grafika alig üti meg a "nextgen szintet",a harcrendszere meg szerintem elég idegesitő.Megtanulható,de idegesitő...
  • DarkSector
    Pontok?
  • Sephi
    Szerintem próbáld ki magad... vagy demó vagy akárhogy.
  • Örm
    Hello!
    Szerintetek a gametrailers.com értékelései mennyire objektívek? Konkrétan a GOlden Axe-ra golndoltam, mert ott 8.9-et kapott, máshol meg 3-at 5-öt.
  • Gideon Wieth
    heh :) ha itt tartunk nekem személyes kedvenceim az Assassin's Creed és az Alone in the dark is tetszett amíg nem kellett pontokat gyűjtögetni benne :D