176876

-
Es meg 1 kerdes: SD tv-hez lehet xbox360 kotni? Es monitort? -
Igaz az hogy egyes xbox 360-nak leeg a procija? Nektek milyen tapasztalatotok van errol?
-
Utolag is elnézést, ha a vicc is tul sok volt ... :( -
Nem, mint láthatod nem értettem. Mert a kapható az azt jelenti, hogy meg tudod venni. Nem pedig azt, hogy le tudod tölteni. -
Szerintem pontosan tudod, hogy hogy értettem azt, hogy kapható. De ezzel várok a megjelenésig! -
Grizzly4x4 #52301 Ennyivel a megjelenés előtt, ennyire kiéhezve a játékra, magyar felirattal nem kicsi a kísértés vagyigy vagyugy mindenképp meglesz erdetiben is. -
LOL. Azt írtad kapható. Akkor mi a franc kapható, ha nem az eredeti? -
Megveszem eredetibe! -
Írhatod. -
Hello!
Bizonyos helyeken kapható a GOW 2 magyar felírattal! -
Eiduur14 #52296 hm hm... rendben, úgy tűnik tényleg nincs mit tenni...
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! -
Valószínűleg megsült a HANA chip... -
E74: There is high chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement (see error 0102)
nincs mit tenni, hívd az MSt holnap... -
Eiduur14 #52293 Most jött meg tesóm egy vadiúj kábellel, azzal se jó... Másik lehetőség mi is volt? E74? Mit is jelent ez? -
igen :S
Sajnos van egy olyan rész ahol 30 majd később 50 pontot kell összegyűjteni hogy láss valami láthatatlant. vagy képességpont nevezd aminek akarod. És ezt ilyen kis fák megölésével lehet. 1 fa =3 pont.
Itt untam meg a játékot :S :( -
Nekem olyan volt,hogy ment az "x-doboz", hátul a képernyőnél mászákáltam a kábeleknél. Egyszer csak elment a kép...ááá..újrindít.4 piros led....na marha jó.. kicsit beparáztam,kábelt megigazít, aztán beindult.Rájöttem,hogy azé volt, mert a kábelnek nem tökéletes már az érinkezése, és amikor hozzáértem, akkor elszállt.. Mondjuk elég gázos, ahogyan alapból belepréselték a dobozba gyárilag. Én meg elég sokszor viszem haverokhoz, úgyh sokat pakolom, szal nem árt kiegyenesíteni, amennyire lehet a kábelt,mert úgy látszik előjöhet ilyen gond,mint általában a kábeleknél. -
Eiduur14 #52290 Köszi szépen! -
Eiduur14 #52289 Nem veszed észre, hogy segítséget kértem haver? -
Azt versz amit akarsz,de ne ide írd. -
Ha nem nyúltak bele a gépbe(flash, hűtésbuzerálás), akkor van garanciád. Semmit nem kell bemutatni, számlát stb, csak egy telefon és jönnek érte, kapod a javítottat vagy újat 2 hét múlva kb. -
Eiduur14 #52286 Semmi gáz:)
Csak k**vára idegesít, főleg, hogy nálam megy tönkre...
És mivel használtan vettük, nem hinném, hogy meglenne a garancia...
De mi a tököm már ez?! Annyira ideges vagyok, hogy mindjárt szétverem az egészet:( -
ja bocs hogy vaknak nézlek :D -
Eiduur14 #52284 E74? -
Jó kuss.. nem volt kedvem rámenni a logójára, mindegy,hogy kicsoda, akkor is takarodjon. Nemigaz mégjobban szétkell szarni a topicot. Nem is csodálkozom Tottus döntésén.. -
Idióták.
Én átveszem a házigazdaságot, vagy beszállok inkább, de garantálom, hogy még egy ilyen nap nem lesz... kérdés és felszólítás nélküli törlés minden marhának aki nem veszi észre magát. -
Ha 3 Led világít: Megsült
Ha 4 Led világít: Kábel vagy E74
Az előbbi esetben a MS 3 év garit vállal. Hívd föl őket, futár hozza-viszi majd ingyenesen. -
akarod mondani 3 :D 3 led microsoftot hívd fel, elviszik megjavítani.. ingyér -
Eiduur14 #52279 Sziasztok!
Óriási problémával fordulok hozzátok.
Ma játszottam az Xbox360-on, amikor egyszercsak fekete lett a tv, se kép, se hang. Nyomkodtam ijedtemben a gombokat, nem reagált semmire. Újraindítottam, a bekapcsoló gomb elkezdett pirosan világítani. Gondoltam a játékkal van a baj, így kicseréltem egy másikra. Ekkor el is indult az Xbox, ám az embléma megjelenésekor halk pittyenés, majd az egész lefagyott... Ezt megjátszotta zsinórban kétszer, azóta mindig pirosan villog a gomb körül az a négy izé...
Remélem érthetően írtam le. Aki találkozott már ilyennel, esetleg tud valahogy segíteni, nagyon megköszönném!
Eidur -
Igen van tudtommal. -
Hello tudnátok abban segíteni hogy a überkonzol-nál van e hitelre vásárlás?? -
Coco #52260 FAQ-kal mivan? -
többen vásárolnak itt játékot, ergó érdemes demót kiadni hiszen megtérül.. -
180 demo van pontossan.
Éns ez a durva ide szinte mindig jön demo ellenben pc-n!!!!!!!???????
-
ace combat 6 demo van liveon kicsit brutál a grafja, blazing angles többet nem :D -
Hi!
Tudnátok mondani valami jó kis repgép szimulátort, vagy valami szimulátorhoz hasonlót dobozra? -
Gabe18 #52255 8.9 az vicc...
Kb 5 pont lehet arra reális.Én is a régi emlékek miatt bepróbáltam,de nagyon fapados játék.Grafika alig üti meg a "nextgen szintet",a harcrendszere meg szerintem elég idegesitő.Megtanulható,de idegesitő... -
Pontok? -
Szerintem próbáld ki magad... vagy demó vagy akárhogy. -
Hello!
Szerintetek a gametrailers.com értékelései mennyire objektívek? Konkrétan a GOlden Axe-ra golndoltam, mert ott 8.9-et kapott, máshol meg 3-at 5-öt. -
heh :) ha itt tartunk nekem személyes kedvenceim az Assassin's Creed és az Alone in the dark is tetszett amíg nem kellett pontokat gyűjtögetni benne :D