176876
banner
  • DarkSector
    Jah nem gond...
    Atom a StarWars....Facture....és ...To Human....
    Már kezdem megérteni, hogy ez a 3 konzol játék miért nincs pc-re. :P

Persze pc-re ps2 ről lehett volna egy másolatot készíteni, de így ahogy x-en megnéztem ha a To Human nem is annyira, de a másik 2 teljessen odabasz.

Érdekes hogy Facture régen videók alapján nem tűnt ennyire szépnek élőben viszont...

Jah Star Wars demo-ban hogy kell lenyomni a lépegetős gecit, mert ha védekezek, akkor támadni nem tudok, és ígyen fordítva is.
  • Istencsászár
    jaa, bocs láttam h irtál lájvon:) csak má nem voltál fent...

Mert régiózáras... sajnos nem tudod leszedni.
  • DarkSector
    Miért nem tudom letölteni live-ról a Ninja Gaiden2-őt, meg a Bourne Conspiracy-t (vagy hogy írják)...???????????????
  • csum666
    Nah akkor beszerzem a dark sectort remélem tényleg jó lesz...
  • theone91
    Akkor szüneteltesd a letöltést... :D

Iken. Metyek én is a pincébe. ;D
  • Gideon Wieth
    szóval megyek a sötétbe és ami él és mozog gyilkolom ész nélkül ? Nem az én játékom lesz :S :-)
  • theone91
    Annyit mindenképp!
  • deep
    Teljesen rendben van, hasonlít a Gears of War-ra, megspékelve a dobálható pengével.
  • Istencsászár
    Dead Space = Event Horizon + Alien + The Thing
  • theone91
    Egy-két elakadásjelző... Hurrá!
  • theone91
    IGN? GameSpot? GT?

• csum666
    Dark Sector jó játék?? megér 5 ezret??
  • deep
    Nemtudom, de én megveszem:) Holnap mondok róla véleményt. Egyébként Lipcsében már próbáltam augusztusban, szépnek szép volt már akkor is, de az intro-n nem jutottunk túl, sok volt a látnivaló:)
  • DanielT
    Töltsed le szépen, írjad ki Princóra és nézd meg. Küldjem át azt az 500 Ft-ot a lemezre, hogy ne legyen semmi kockázata a dolognak?

Ja, aztán ne felejtsd el elmondani mi lett a sztori vége a spoiler mentes beszámolódban! Már nagyon várjuk!
  • Gideon Wieth
    valaki aki jártasabb a témában tudna valamit mondani mitől olyan nagyszám a Dead Space ? mert nagyon reklámozzák
  • bexinho
    Többségével igen. Nekem 2006.03.27-ei kiadású konzolom van, mellesleg 2007. nov. 29-én vettem :S No comment... Dobozra nem volt írva, de ha rá lett volna, akkor se figyeltem volna, mert akkor annyira nem voltam tájékozott h melyik hibás melyik nem.
    Lekopogom, eddig nagy probléma nem volt vele. Egyedül csak a drive hiba lépett elő pár hete, de azóta cserélték szervizen keresztül.
    Remélem továbbra is szépen muzsikál (hisz azért lett véve).
  • arty
    mobilinterneted van? ahoz USB-s vevő van, azt nem tudod a boxhoz csatlakoztatni, csak pécével megy.
  • geristar
    Sztem a mobilinternethez is kell pc, vagy laptop. De ha nem nagyvárosban laksz, akkor meg úgy is nagyon lassú lenne és csak laggolnál.
  • geristar
    Nem a buhera miatt halt meg. Azért nem csodálkozom rajta, mert a 2006-os az 1. kiadás és ez a legrosszabb "időzített bomba" a legtöbb gond ezzel a szériával van.
  • kriszadon1985
    Köszi!

De nálam most otthon nincsen PC csak a box, így hogyan tudom megoldani?Mobilinternettel?
  • arty
    a legegyszerübb, ha a netet routerre hozod be és arrol viszed tovább a pécére és az xboxra is. természetesen a modemből is mehet közvetlenül a boxba a kábel, de ehez a boxon kell kicsit bonyolultabban belőni a dolgokat, ill. a kábelt is cserélgetned kell a pécé és a box között ...
  • kriszadon1985
    Srácok, még anniyt kérdeznék, hogy csak szélessávú internettel megoldható az online kapcsolódás, vagy van rá valami más módszer?(usb-s vagy network adapteres?)Vagy hülyeség?
  • kriszadon1985
    :)
  • deep
    Tökmindegy ebben az esetben, a kiterjesztett gari csak a 3 ledes hibára vonatkozik. Ez már nem lenne garis amúgy se.
  • Smithie
    És 2 évet kell bírnia egy über konzolnak?Ezért nem kell a buhera...
  • geristar
    Hát berhelt volt jah. De nem csodálkozom hogy meghalt mert 2006-os volt.
    Jah és a linket köszi RT!
  • deep
    Nem, azt nem lehet:)
  • kriszadon1985
    Akkor gondolom halkabb is, de akkor az nem oldható meg, hogy a DVD ne kelljen hozzá,felmásolom és kész?Vagy azt nem lehet?
  • deep
    Demókat, letölthető tartalmakat menthetsz rá, valamint nov. 17-től felmásolhatók teljes játékok is ra. Természetesen a lemeznek bent kell lennie ellenőrzés miatt, de nem pörgeti a lemezt játék közben.
  • kriszadon1985
    gyorsabb? több minden fér rá?
  • kriszadon1985
    Még annyi lenne, hogy mivel lesz nekem jobb, ha vinyóm van, mint ha dvd ről nyomnám a játékot?
  • kriszadon1985
    köszi!
  • deep
    Persze.
  • kriszadon1985
    Sziasztok!
    Egy alap jellegű kérdésem lenne miszerint lehet x360 arcadeba vinyót tenni?
    Köszi,
    üdv.
    Krisz
  • Ewergo
    Nekem is hdmi-s kimenetü. Sokkkal hallkabb mint a prémium. Gondolom azé mert jobban levették a fordulatot a ventiröl mert hogy ez a keskenyebb procis.?
  • arty
    ha már nem garis, akkor itt talán meg tudják javitani
  • deep
    Hát annak annyi. Asszem a scaler chip halt meg. Berhelt? Akkor szívás, mert nincs gari.
  • geristar
    Félreértettél, eddig is x360-am volt csak nem hdmi kimenettel, most sajnos olyanra kell leváltanom.
    Nem tudjátok mi baja lehet az x360-amnak? Az xbox megy, de kép nincs, nem jelez semmi hibát (nincs piros led). Először csak néha bezöldült a kép, de tegnap már be sem jött semmi. Próbáltam öcsém TV-jén az ő xbox-ának a kábeleivel és ott sem jön semmi, tehát biztos hogy a box rossz nem a kábelek! Vagy tudtok mondani egy konzoljavító boltot Borsodban?
  • DöflingR
    Nem, csak bannolják le :)
  • rastaman
    az. minden felirat a játékban magyar nyelvű