176876
banner
  • Tujm
    én kb 1 hónapja nyúzom az igszbogszomat, múlthét vasárnap volt az első olyan eset, hogy betudtam ülni 9körül a babzsákomba, kezembe vettem a kontrollert, és elkezdtem játszani. délután 5kor álltam fel, akkor is csak leszaladtam a közeli éjjelnappalihoz kávézni meg cigizni :)
  • arty
    ismerem az érzést :)

azt is megmondom, mi lesz, ha van elég időd: végigrohansz mindegyiken, anélkül h különösebben élveznéd, legalább nyomhatod máris a következőt ...
    ha meg nincs elég időd, a szabad óráidban belekóstolsz mindbe, anélkül h bármelyikben is jobban elmerülhetnél, beleélhetnéd magad

igen, magamból indulok ki, azt is el'tom képzelni h másnál máshogy máködik (pl egy tizenpárévesnél). én mindenesetre változtatok az eddigi meneten és semmit se szedek le, majd megveszem ha épp ráérek vagy épp belefér a keretbe és kiélvezem :) 2 honapja nem ültem a box előtt, nincs az az időmennyiség, ami elég lenne h élvezzem is most ...
  • tarti19
    Vegyetek PS3-t:P
    Amúgy Fable 2-t GoW 2-t biztos meg kell venni... Kis szerencsével 20-22K körül már megkapod és ahogy elnézve a médiában hangulat, szavatosság, játszhatóság akár 1-2 évet is simán kihúzna...!!!
  • Istencsászár
    kezd azzal hogy pénteken megveszed az egyiket...
  • DanielT
    Ha kiadtad volna rá a 65,000 Ft-ot amibe ez a pakk kerülne, máris könnyebb lenne a döntés. Pláne, hogy meg sem jelent még mind. Ez a warez egyik legnagyobb átka: nem becsülsz meg semmit, csak töltöd-próbálod ami jön, futószalagon.
  • Rena11
    jaj istenem gow2 fable2 far cry2 midnight club los angeles vagy dead space azt sem tudom mivel játszak
  • jaszy
    60GB os wincsi eladó
    Részletek a weblapomon...
  • Cápafogxy
    Igaz!
  • Gideon Wieth
    nézzétek meg az uj Alan Wake videót! Mondhat bárki bármit szerintem nagyon jó kis game lesz
  • Gideon Wieth
    Már csak két nap és mehetek a Limited Editionomért :D Kár h Far Cry 2ből nincs ilyen :(
  • Örm
    Hello!
    Igaz az, hogy Guitar Hero World Tourt nem lehet majd joyal játszani, csak gitárral?
  • Örm
    Akkor, hogy lehet az, hogy már többen is kiszedték belőle az 1000 pontot?
  • DarkSector
    SZAR?
    jah akkor jó.
    már aszittem lemaradok valamiről.
  • Ragnar360
    s*ar.
  • DarkSector
    Jah.
    Én elhiszem... és jó?
  • Ragnar360
    -.-
    szerinted minek van oda irva, "...while connected to the xbox live"
    Boxon azt állítasz amit akarsz :P
  • Ragnar360
    gears 2 agyonüt mindent - nem, nem én játszottam, csakmár elég sokan tolják :D
  • DarkSector
    BMF?
  • PoisonChihuahua
    Vaze, most látom csak az adatlapodon, hogy a BMF-re jársz! Nekem meg nem szólsz...
    Keblemre testvér!
  • DöflingR
    Ja bocs
  • DarkSector
    naná.....
    állítsd 2009 februárra, akkor a Resi is lejön.
  • Örm
    Szerintetek ha átállítom a boxon a dátumot akkor kilehet szedni a 100 napos és a szeptember 17.-ei achievmentet?
  • peter31
    Egyébként meg 3695 az a pontszám.
  • peter31
    El se tudod képzelni hogy hónapokra ne kapcsold be a dobozod mi? Nem nagyon vadászok pontokra és csak nagyon ritkán játszok. Nem vagyok olyan Hardcore mint ti.

Én úgy hallottam, hogy abba az irányba mennek mint a pck-nél a multihoz cdkey kell majd.
  • Smithie
    És mint lentebb írtam,remélhetjük csak hogy lesznek még magyar forditások...
  • Örm
    De gondolom azt aki kivár a megjelenésig azt nem fogják tudni bannolni. Nekem is nagy volt a kisértés, hogy letöltsem, de ezt megveszem eredetibe! Ha már valaki warezol akkor legalább várja meg a megjelenést és csak utána menjen fel Live-ra!
  • peter31
    Kampány része szokott lenni a kilopták megjelenés előtti műbalhék. Így a hírekbe kerülnek be ingyen főműsoridőbe. (megfizethetetlen)
  • DöflingR
    Remélem jól megbaszták a seggét!
  • DöflingR
    De :) Jó a profilod:D 57650 GameScore-ból csak 3005 GS-t sikerült összekaparni?:D
  • dienesoft
    Elméletileg már bannolgatják azokat is, akik felmennek GOW 2-vel meg Fable 2-vel live-ra és természetesen már elkapták azt az embert aki kihozta a GOW-ot a Microsofttól...
  • peter31
    Ne reménykedj!
  • DarkSector
  • DöflingR
    Hááát, sokan akik flesselik a boxot azok nem mernek felmenni live-ra.. De a többség felmegy :D Remélem lecsap a bannhammer :)
  • DarkSector
    jah vágom. így már más.
    Én csak azt hallottam "flash után ugrik a LIVE"....
  • kriszadon1985
    köszi akkor így megprobálom!
    Köszi mindenkinek a segítséget.
  • DöflingR
    ugyan úgy lehet lájvozni.. Vagy lebannolnak, vagy nem.. ez már más kérdés.
  • DarkSector
    Jah mennyen csődbe a Gearbox...
    Faxa lesz.....
  • Smithie
    Én nem is akarom megérteni őket...
  • DarkSector
    Én leszarom (már bocs), én azt nem vágom, hogy van egy ex játék X360-ra.
    Majdnem a legjobb a piacon.
    És a gecibazdmegfaszkalapok lewarezolják!
    Na ezt nem értem....
  • Smithie
    Ezt nem hiszem el,a sok hülyegyerek még fel is megy Live-ra az írott lemezével...Ez tényleg világválság!