176876

-
nyugi ez mindig igy volt... -
Gordon88 #53267 Látom egyből hülyének kell nézni az uj konzolos tagokat, most tértem át PC-ről szerinted profin tudom kezelni a konzolt?
Nalátod....máris nemolyan vicces -
Akkor olvasd el újra, hogy mit kérdeztél:
"Hogy tudok másólni xboxrol pcre LAN-en (hálózaton)?"
BOXRÓL PÉCÉRE. Ez meg igenis vicces volt.
Pécéről meg naná hogy nem fogsz tudni rámásolni semmit, örülnének redmondban, ha a gépükre pakolnád az összes waez filmedet, motyódat. Egyébként stream-elni azt lehet, de annak meg semmi értelme. -
Gordon88 #53265 Nemtudom mi viccesvan ebben amit kérdeztem...számos előnye lenne ha tudnák LANen át másólni PCről XBoxra...nemkellene DVDket írnom patyára -
Tudok... Csak kurvára idegesít hogy ilyen pénzsoher a microsoft...
Érdekes a PS3 nál demo multi minden ingyen van... -
MIlyen lemezeidet? Filmeket, ilyesmit? Sehogy. Xboxról mit akarsz pécére másolni?:D
Amúgy nem lehet. -
benkoszabi #53262 azt mondjátok hogy amiket felsoroltam mindegyiknél megvan rá az esély, nadehát ezek nem egyformák nem? hiszen más időpontban jöttek ki, más alaplappal is vannak szerelve, például a legujabb 60gigás prémium (pro) abban már uj belső van nem? -
Gordon88 #53261 Nagy konzolos mindenki és senki nemtud választ adni a 2 kérdésemre? -
Minél újabb, annál kisebb az esély. De van esély:) -
mindegy, mindegyiknél ugyanakkora az esély (feltéve ha HDMI-s, csak olyat vegyél :)) -
Maga a gép, minden pakkban ugyan az, kivéve ugye a felszereltséget, a küllemet (Az Elite sötét, az Arcade DVD-tray előlapja pedig mattfehér (mint a ház))... -
benkoszabi #53257 üdv. melyik, vagy melyek jelenleg a piacon kapható legbiztonságosabb xbox variánsok? mármint amiknél egyáltalán nem jelentkezhet a 3ledes probléma, vagy nagyon kicsi erre az esély, tehát fektetve, jól szellöző helyen (NEM MODDOLVA!!!) nagy biztonságban lehet használni a gépet:
- Arcade
- régebbi Premium
- új Premium 60 gigás vinyóval
- Elite
??? -
És most nem tudsz várni egy hetet? Ekkora koczka nem lehetsz. -
hát most megnéztem és csak goldosoknak van demo...ennyit erről... -
Gordon88 #53254 Üdv!
Hogyan tudom a lemezeimet felmásolni az xbox winchesterére?
Hogy tudok másólni xboxrol pcre LAN-en (hálózaton)? -
A demót nem csak goldosok tölthetik le.
Már végig is vittem. Nagyon pörgős és rövid a demó. -
mirror's edge demo . 1006.43 mb
-
qper #53251 Media Markt:
Panasonic Viera 82 cm LE7 (2007-es modell9 bemutatódarabok - 89.900 Ft
Ugyanez 2008-as modellben (annyi a kül. hogy a 07-esen 1 HDMI port van a 08-on 2db) ugyanitt 99.900 Ft-ba kerül, nem bemutatódarab offkorz.
Én még a nyáron vettem ilyet, a szüleim pedig tavaly, (akkor még 180 körül volt ha jól emléxem), sztem a legszebb képe ennek a TV-nek van az olcsó modellek közül. -
már fennt van? és csak goldosoknak ? -
Most próbálom. -
Gordon88 #53248 Üdv!
Hogyan tudom a lemezeimet felmásolni a vinyora?
Hogy tudom elérni winXP PCmet (másolás vagy bármi) LAN-en (hálózaton át)?
-
Még a vinyót is kapd le róla. A gép tetejére ragasztott papírra írdd rá a hibajelenséget. Jól dolgoznak egyébként. Nekem 3 nap alatt összedobták a megpusztult DVD meghajtót a boxban és azóta is megy... -
A TV-n látok Scart bemenetet. Lehet olyan csatlakozó-átalakítót kapni olcsón, ami a 3 normál RCA csatiból egy Scartot csinál. Így a káposzta is jóllakik és a kecskét sem b@ssza senki...
-
peter31 #53245 Szerintem soha ne vidd el olyan szervizbe ahol a gép javításához kérik a tápot meg a joy-t! -
És még mindig nincs Mirror's Edge demó.... -
Okok -
Freedy #53242 http://x-media.xel.hu/page.php?2 piros batűs rész. Kábelek stb nem kellenek. -
Akkor túl kell élni az új dashboardig, a HDTV-n meg s zéthúzott képű monitoron xP. Azért köszi! -
Ha viszem Console Cornerba a gépet javításra, akkor csak a gépet kell magammal vinnem, ugye? Vagy vinnem kéne hozzá a többi szarságot? (táp, kábelek stb) -
Az a baj,h nem tudom elindítani a filmet sem,mivel a videók menüpontba belépve nincs ott egyik videó sem,ez miért van? :S
Ha pl képet rakok fel usb-re,akkor látja a képeket,csak a videókat nem :S -
vista alatt is széthuzathatod a képet, driverben lehet ezt átállitani (gondolom pcről DVI-on hajtod és nincs GPU-s méretezés allitva), tehát ez szinte biztosan nem a monitor képessége: menüben kellene találnod 'ASPECT' szót tartalmazo beallitast, ha mégis tudá
box egyelőre biztosan széthuzodik :) -
Gyureszka #53237 http://konzolokszervize.hu/ -
Akkor azért szokott nagy pofád lenni mert úgyis valami spanod leszedi rólad a büntipontokat? -
Gyureszka #53235 Valaki ismeri a 'Konzolok Szervize' oldalt?
Megbízhatóak? :P Valószínűleg onnan rendelem. -
A kijelzőfaqban csak azt írja hogy drágább monitorok nem húzzák szét a képet, és nálam az a helyzet, hogy XP alatt a monitor széthúzza a képet, de Vista alatt már nem, és ezért kérdeztem. Az rendben van hogy az új dashboard támogatja majd a 16:10, de addig is csak 16:9 van ami szóba jöhet, és érdekelne, hogy hátha van valakinek ilyesmi típusú monitorja, és tudna válaszolni. -
GP2100: ős funai 51cm tévénken is fogad a scart RGB-t :) innentől nagyon őstv kell ahoz h ne menjen ...
Ray Z: kijelzőfaq? ;) amugy ki fogja tölteni a képet az xbox, de a novemberi frissités előttig torzul tőle a kép!
darksector: sztem is szép a CRT tévén is az xbox360 képe. RGB kábel és jó tv kell hozzá. igen, hdtv-n még szebb - és? sztem a ronda kategoria az a kompozit átvitel ... (igen, sok sok honapig nyomtam 72cm 100hz panán a 360at és nagyon elégedet volnam vele - a méret sokmindenért kárpotol) -
Ragnar360 #53232 far cry 2 topik, egy köcsög beszólt erre visszaírtam, hogy: Okosabban + egy köcsög smile (innen SG-ről!!!)
Ezért wazze, hova tart a világ...btw nyugi nem sokáig lesz rajtam :P -
vagy nincs fent a kodek ... (live kell hozza! ha csatlakozva vagy, inditsd el az egyik filmet, ha jo a formatuma, leszedi hozza a kodeket) -
Avit és wmv-t lejátszik. Frissíteni kell netről és gond nélkül megy. -
gondolom nem jó formátumba vannak a filmek.