176875
banner
  • tom235
    úgy hogy pop up nélkül játszhatok :)
  • Gideon Wieth
    Az hogy lehet hogy a 20 gigás vinyomból //Premium régiféle// csak 12 gigát érzékel a gép ?? mármint úgy értem átnézem és akárhogy nézem 12 gigánál többet nem lát szabadon.. És nem demok foglalnak meg mentések. Akárhogy nézem 7 giga eltünt
  • DarkSector
    Jogos, de arcade-hoz egyik sincs...:p
  • DarkSector
    Mármint ha netán elbassza vele a gépet...
  • Freedy
    Miért járhat vele szarul, hogy megkérdezte?
  • Freedy
    PM ment
  • kem001
    Igazából nekem meg a HDMI számít, ha már Full HD-s LCD TV-m van, vinyó az egyenlőre nem számít, konzol téren még kezdő vagyok, ezért mondják, hogy az ember a hibáiból tanul majd
  • DarkSector
    Ne nagyon kérdezd, mert szarul járhatsz vele.
  • DarkSector
    Igen avis dvdlejátszó, amin van hdmi és feljavítja a filmeket...persze aviból nem csinál blúréj minőséget, de tűrhetőbbé teszi.
    minden megy csak másolt gémszek nem, de ez nem is baj.
    Amik érdekelnek gémszek olcsón be tudom venni őket.
  • tom235
    honnan szerezted?
  • Gideon Wieth
    Nov 19 után teheted addig nem.
  • DarkSector
    Én is így tettem...mert először nem volt lóvém nagyobbra.
    Utána szereztem 10ért egy vinyot.

Monnuk az tény, hogy 54-ért mostmár premium jobb vétel.
    én ha most vennék, akkor már nem arcade-ot vennék.
    engem hdmi meg hasonló szarok nem izgatnak, csak a vinyó miatt, mert amúgy húzos árban és nehézkessen szerezhetőek be.
  • Freedy
    Én már felraktam az új dasht. Tökéletesen működik, csak nincsenek avatarok. De pont ez az, ami nem igazán érdekel:D Próbáltam *.avi filmet lejátszani, hogy hátha mennek a feliratok, de ízt írja, hogy menyjek live-ra leszedni valami update-t. úgy mint a régi dash-nál annak idején.
  • kem001
    Akkor dvd lejátszóként is használhatom, ez remek, amúgy is bekrepált az asztali lejátszóm
  • DarkSector
    Mindent...kivéve asszem az itunes hülye kiterjesztéseket.
    Avi mpg jpg mp3 mp4 bmp png meg ilyen wav ac3 meg lófaszokat mind mentek nekem pendrive-ró.
  • tom235
    Talán azért, hogy ne legyen pop up?
  • kem001
    AMúgy dvd-t, divx-et, xvid-et lejátssz az xbox360?
  • kem001
    Értem, de lehet arcade-t veszek, mert most csak arra futja, később meg veszek bele winchester-t
  • DarkSector
    Csak arcade-hoz
    Premiumhoz 60-as van alapban.
    elit-hez meg 120-as.
  • kem001
    Amúgy külön is lehet hozzá winchester-t venni ha jól tudom, nem?
  • DanielT
    Ha nem tudod elolvasni amit írtak akkor ne írd le amit gondolod, hogy írtak.

Arról van szó, hogy lehet regisztrálni, hogy részt vegyél teszterként az NXE programban és ha kitöltöd a regisztrációt pontosan minden valós adattal akkor megkapod a cuccot. Ha olyan gépre próbálják átrakni az NXE-t ami nincs regisztrálva a teszter programban, akkor november 19-ig nem fognak tudni felmenni Live-ra.
  • DarkSector
    Grat
    faxnak kell letöltögetni ilyen szarokat. atyaur isten. de minek. 19 nincs messze, és szerintem a mostani dashboard is faxa.
  • koryne
    Nem örökre, csak nov. 19-ig
  • davidka003
    Nagyon ajánlott megnézni. Kb minden fontos dolgot elmesél a játékkal kapcsolatban. Nekem tetszett.
  • Örm
    Az MS hivatalosan is bejelentette: BANN-olja azokat akik megjelenés előtt használták az új XBOX Dashboard-ot...
    Dashboard

Hivatalos email
  • DarkSector
    jó.
    csak én jártam egyszer már így, és aszittem neked is csak 2.4x-et dob ki.
    sorry
  • Gideon Wieth
    én neroval írom de sztem ez nem lényeg
  • Gideon Wieth
    mindig RW-re írom :) Az a lényeg hogy csak a content mappa legyen a lemezen semmi más ... a nullák jók... és a demóknál meg kell jelennie hogy mirror's edge
  • Cápafogxy
    annyival írja amennyivel belövöm imgburn-be semmi köze nincs most ehhez 2.4,4,8X-osan megírva semmi.
  • DarkSector
    Az a dvd íród miatt van.
    nekem is uj dvd író (kb 1 éves) tudta csak 4x-en írni az rw-t
  • DarkSector
    Igen csak felirat nincs.
  • Gyureszka
    bőven elég a Prémium, hisz egy hdmi kábelt manapság már bárhol vehetsz, az a 60 giga.. hát az meg ki hogy gondolja :D én még nemtudok dönteni. :)
  • theone91
    Hát, nemtom. Mindenhol a 4x-est ajánlják.
  • Cápafogxy
    2.4X-esen :)
  • theone91
    Én annó a Force Unleashed Demót írtam RW-re, és ment, valszeg akkor nem az lesz a gond. 4x-esen írtad?
  • kem001
    Értem, köszi a választ, akkor inkább Premium-ot veszek
  • Cápafogxy
    Ott írtam hogy ott kerestem, de nincs, nem lehet hogy az a baj hogy rw-re (újraírható) írtam ki?
  • theone91
    Games Libraryben sem?
  • Örm
    Hello!
    Ezt látta már valaki? Sok mindem liderül belőle a játék előzményéből?
    Dead Space Downfall
  • koryne
    Ha rá van kötve a netre, felajánlja, hogy leszedi a codecet, amikor rámész a filmre. Máshogy nemtom, hogy lehet-e.