176876
banner
  • LeWyTy
    Mesterek volna 1 kérdésem.
    A 360 kart rátom kötni a a PC-m re?
    Mer halottam valami hasonlóról.THX
  • Freedy
    Persze, de honnan kellett volna tudnom, hogy melyik játék milyen mérettel rendelkezik?
    Azért örültem neki, mert mindenhol azt mondták, hogy csak 1db játék fog felférni a méretük miatt, és ez meglepetés volt számomra, hogy akár 2db játék is felfér.
  • benkoszabi
    igen..a pes2009 demóját probáltam ki, mert az amugy is xbox port, ráadásul lehet választani az x360 gombkiosztását, és hát az irányitógombokkal nem megy a játék...hiába nyomom a stick-et balra, nem megy balra a játékosom...helyette elindul jobbra...
  • Freedy
    Tessék? Nem akadt meg semmi. Felment úgy, ahogy kell.
  • Gideon Wieth
    Nekem minden gamepadom ezt csinálta, de játékoknál tökéletesen működött... Nem is nagyon foglalkoztam vele csak a játékok beállításánál. Próbáltál már játszani vele?
  • TothLaci
    Úgy látszik a mérnökök így találták jónak.
  • TothLaci
    Élménybeszámolót kérek!
  • Gideon Wieth
    de mért ?
  • benkoszabi
    na sziasztok. vettem egy x360-as controllert a pc-mhez...vezetékes. namármost csatlakoztatom, letöltöm a drivert a microsoft oldaláról, telepitem..majd szeretném kalibrálni a gamepad-ot..de egyszerűen lehetetlen...a d-pad helyén lévő stick képtelen középen maradni..mármint a kalibráló képernyőn..össze vissza ugrál...a másik stick-et meg nem is érzékeli..valaki tud segiteni?
  • Cápafogxy
    Én csak azért nem rakom fel mert avi-kat azért akarok nézni addig, ahhoz meg live-ra kéne menni hogy leszedje a codecet.
  • Gideon Wieth
    Nem kell NOV 19ig Livera menni és nem lesz baj.
  • arty
    thx!

(hol a pendrájvom???!?!?!?!?!!?!!?!!?!? :D )
  • Cápafogxy
    Update!
    Saját felelőségre!
  • DanielT
    Örömmel jelentem, hogy ha egy játék 1 gigabyte, akkor 12 darabot is feltehetsz belőle. Ez egyszerű matematika.
  • arty
    engem is érdekelne az uj dash - live nekem kevesebbet ér :D

valaki dob egy linket? (sztem ez nem warez, miért ne mehetne?)
  • TothLaci
    Hiába törlöd. Csak 13GB lesz elérhető.
    Én meg azt nem hiszem el, hogy nem lehetne olcsóbb a 360 120-as HDD-je.
  • Gideon Wieth
    cache-t hogyan lehet törölni ? mert nem hiszem el hogy a 20 gigás vinyobol csak 13 legyen elérhető
  • TothLaci
    Aztán megakad a másolás, mert kiderült, hogy nem fér fel.
  • Gideon Wieth
    Nem fognak itt szeretni ezért sajnos :S Bár én azt vettem észre hogy egy játék nincs hét giga far cry 2 felmásolva pl alig van meg 5,5-6 giga
  • Freedy
    Örömmel jelentem, hogy 20gb-os merevlemezemre most másolom fel a második játékot!:D Eddig szinte mindenki azt mondta, hogy csak 1 db játék fér el rajta. Igaz, így nem férnek el a deamo-k, de szerintem a pop up mentes játék sokkal fontosabb, mint pl néhány demo.
  • Gideon Wieth
    ez az egész frissítés annyi lesz hogy lecseréli a dashboardot egy másik stílusra lesznek avatarok testreszabhatósággal meg a telepítés ami kp 7-8 perc.... Plusz a marketplace is más lesz. Semmit nem vesz el. Gametrailers-en ott a videó :)
  • GP2100
    igen...
  • Gideon Wieth
    tudod használni semmi bajuk nem lesz :)
  • Gyureszka
    nincs még meg a box-om de szerintem elég nagy k*cs*gs*g lenne a Microsoft-ol ha azokat térítés nélkül elvennék... /ez csak szerény elmém szüleménye/
  • Örm
    Hello!
    Lehet, hogy hülye kérdés, de azokat a gamerpicture-öket és témákat amiket eddig megvettem tudom majd használni az új dashboardon is?
  • kem001
    Háát, ahol nézem az Arcade-t ott GTA IV-vel és HDMI kábellel 54000
  • Pacal17
    S:D:ASD:ASD:AS::

Pupesz te láma
  • DarkSector
    54e a premium...43ezer kb az arcade....

egy 60 gb-os vinyó biztos 18-20ezer környéke, kábel 2500kb...na akkor 10ezerrel kb drágább külön.
    és premium szebb, mert fém csík van a cd slot elején.
  • Gideon Wieth
    hogy tudom megcsinálni ?
  • GP2100
    Most teszteltem egy kicsit a gta-t. popup? hosszú töltési idők? azmiafaszaz?!
  • kem001
    Az legyen a legkisebb gond, azt veszek külön hozzá, nem valami hú de drága szerintem
  • DarkSector
    Nem,... erre gondolok:
    HDMI kábel.
    Tuod az a kis vékony geci, amin hang meg kép megy egyszerre, és szemből egy kalap alakja van, mint a vadnyugaton a cowboy-oknak.
  • GP2100
    Úgy értem, hogy milyen lesz winyóról, 0 popup-al...
  • DanielT
    Jaja... ez az új warez védelem. A vinyód egyre csökken, míg végül teljesen eltűnik. Aztán egy nap arra ébredsz, hogy felmászott a seggedbe. Kemény az élet.
  • kem001
    XBox 360 Component HD AV Cable, erre gondolsz?
  • DarkSector
    Brutális...
    Maga a játék nem köt le, ahhogy az előző részek sem, de technikailag amit alkottak virtuális világot, az messze a legjobb eddig amit láttam.
  • DarkSector
    HDMI meg VINYÓ
  • GP2100
    Hmm...most telepítem a gta-t. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz... :D
  • Freedy
    Szééép:D felraktam a midnight club-ot, és eszméletlen, hogy mennyivel kevesebbet tölt!
  • kem001
    Mi nincs? :D