176876

-
Nekem 2005 év végi gyártású megy hibátlanul. Készitsd a nyelved :D (vagy kezdj el keriteni :) -
kriszadon1985 #53867 Mondjuk ja, van benne valami, csak ennyi pénzért már maximalista az ember:)
üdv.
Krisz -
Miért, mit kapsz a pénzedért? Az ember mérlegel, max nem veszi meg az MS termékét, ha nem tetszik :) De nyilván mindenki megköti a kompromisszumot, különben nem topikolna itt. -
Jah,csak nem mindegy hogy mit kapsz a pénzedért.Gondolom ez neked is egy fő szempont.És ha nem is konzolokról beszélünk,de meggondolandó dolog hogy MS terméket vegyen-e az ember...És ezt még lehetne fokozni sok más tényezővel.Na mindegy,nem offolok tovább!
-
ha nem csak a konzolt, de a játékokat és a kiegeket is beker áron adnák, akkor miből élnének? :D ez a cég sem más, mint a többi: profitmaximalizálás a cél, nem jótékonysági intézmény ...
---
kriszadon1985: hát erre a szinhuzásra nemtok mit mondani ... lehet te látod az 5-6ms utánhuzást? mert azzal nem lehet mit csinálni, ilyen ez az LCD panel :) -
Minden banda lehúzós. Pénzért csinálják, nem azért, hogy neked jó legyen. Ott a Nintendo. 8 éves technikát ad el neked 4x-es áron. Csak hogy mást ne említsek. -
Most nem csak a box-ra gondoltam,nekem az is van és "imádom",jó gép,de más téren eléggé lehúzos egy banda ez a Redmondi... -
Igen pont ez a lényeg engem is ez érdekel jobban, hogy kiméletessebb.
Az sem lenne gáz, ha néhány másodpercel lassabb lenne, de szerintem full hülyeség az a videó. -
Ja. Azért adják a legolcsóbb áron a konzoljukat. Szemét mocskok! -
Hülye állatok,mindig is lehúzni akarták a vevőiket... -
kriszadon1985 #53858 Hali!
A Low-t mondtad, de ez így teljesen jó. Majd még én is próbálgatom, még arra lennék kiváncsi,hogy a színeket hogyan állítottad be? Asszem azt nem írtad le...ha gyorsan mozgok (a játékban:)) akkor egy nagyon picit húzódik vele a szín is, pedig nincs beállítva semmi extra "képjavító mód" Ha van valami ötleted?... -
nem. az csak pletyka. -
csoola #53856 már az van augusztus ota, nem? -
Én sem értem miért nem hagynak fel a konzolbiznisszel és hallgatnak a net nagy prófétáira. -
egyetértek veled, illetve hozzá tenném,hogy az sem baj,ha kushad a drive,addig sem kopinak benne a mechanikus részek, bár ez szinte mind1 mert sajnos nem egy olyan gépről beszélünk,amit megvett vki launchkor és a kövi generációig szépen el is ketyeg
ha lesz ilyen annak majd kerítek vkit aki benyal..nyilván nem én:) -
Sebaj, majd az Xbox360 v3.0, a Jasperes. :))) -
Igen. Egy újabb fogás. Legalább mert nem süketül meg az ember, csak a gépet kell szervízeltetni.
Még mindig szánalmas a konstrukció minősége. -
bárki is volt, azota a forint bedőlt és 1500ért nem éri meg hongkongbol rizikozni :( szerintem. -
"A HDD install lényege NEM a rövidebb töltési idő. Hanem a turbina hang kiküszöbölése."
Akkor ez az install tulajdonképpen az MS újabb fogása a 360 hardwarehibáinak kiküszöbölésére? Pompás, az MS még mindig "készíti" a 360-at....
[IMG][/IMG]
-
A videón 5-6 töltést látunk, amiből mindegyiknél gyorsabb volt a HDD. Egyedül a végén akadt meg valamiért, de ez lehet bármi más probléma.
HDD-vel ugyan gyorsabb a töltés, de olyan kicsi a különbség, h már nem is számít (2 óra játéknál nyerek vele 10 másodpercet, hagyjuk már a hülyeséget). GTA pedig továbbra is pop uppol, de ezt már tudtuk előre.
Az NXE ezek ellenére egy óriási előrelépés volt, hiszen a sok rizsa helyett elég elindítani HDD-ről egy akármilyen játékot. A jól megszokott kerregés sűvítés kattogás le-fel pörgetés helyett a gép síri csöndben dolgozik. :) Semmi kőkorszaki lemezpörgetés, karcolódás mozgatás közben, lézerfej kiégés, tálca beragadás, sorolhatnám.
Szerintem ez az amit a nextgentől el kell várnunk, és szakmailag teljesen meg vagyok elégedve ezzel az updattel. -
Ne egy 2 éves játék nyilvánvaló hibájából ítéld már meg...
A HDD install lényege NEM a rövidebb töltési idő.
Hanem a turbina hang kiküszöbölése. Minden esetleges egyéb pozitívum csak plusz.
Ha választanom kellene, inkább választanám a NÉGYSZER LASSABB töltést, mint az igénytelen zajt. -
Miről beszélünk.
Van végleges NXE?
Nincs...Akkor meg??? -
Erről beszéltem múltkor. Ennyit a "nagy" HDD installról....
-
Kb. mennyi idő mire visszaérkezik az xbox a javításból?
-
köszi az infót ! -
Én elején kaptam elemet.
Bírta egy hétig.
Most a fényképezőnkből raktam bele az aksikat, és azokat töltöm... -
Bármilyen doboz jó, csak szórd tele papírhulladékkal, hogyha belerúg a gls futársrác akkor se sérüljön. -
feedbacket csak kaptál tőle... -
Vezetnélküli joy meddig bírja?Amúgy adnak hozzá töltőt vagy venni kell hozzá tölthető elemet...? -
Iiih...nem igazán, ez már volt vagy 4-5 hónapja :S... ne haragudj. -
nem tudod belinkelni az eladót? -
szuper, örülök, ha tetszik! (már nem rémlik, h a dinamikus kontrasztot mire mondtam, néztem low és mediumon is azóta, tulképpen a mediumot is elbirja, nem veszik el tul sok részlet - állj be valami sötét helyre egy játékban és kapcsolgasd és nézd meg h eltünnek e részletek, ha igen, hagyd low-on ott is elég "fekete" végülis, én nemtok dönteni egyelőre, igy kapcsolgatom, hol ez tetszik, hol a low :D ) -
igen..valami hongkongi bolt/ember árulta, aztán sikerült időben lecsapni rá. :] -
mind1.... ne sérüljön 360, ahhoz jó egyedi is -
Azt vágom hogy csak a gépet kell küldeni(vinyót levettem),de engem az érdekel hogy a saját dobozába küldjem ,vagy kerítsek valami karton dobozt? -
ebayről talán?
ott épp ma nézelődtem wireless joy után, de árba olyan 7,5-8K-ra jött ki... -
csak a gépet, a fehér dobozt küldd! -
Saját dobozában visszaküldhetem? Csak azért kérdezem mert régebben mintha azt olvastam volna hogy nem javasolt. -
akkor még szerencséd van:D -
sztenli #53829 Hát igen, nekem kb. 1 hete lett 1. ledes a gépem (E 74)....és az enyém is tavaly decemberi volt, szal még 1 évet se bírt ki. ennyit az új gépekről.
[/IMG]