176872
banner
  • Pacal17
    "Ha meg fos akkor NFS"

:D:D:D:D::D

(Visszasírom a NFS 1-2-3 mas időket =( )
  • Pacal17
    Szerintem is fos az Army of Two. Haverral toltuk egy kicsit coopba (neki volt meg :D) De annyira unalmas hogy áh... Egyetlen játszató EA játék "mostanság" a skate. szerintem.
  • Freedy
    Egyetértek szerintem is szartömb. Milyen játék az, manapság, ahol még sprintelni sem lehet??? Először még tetszett, aztán egysre jobban feltűntek az idegesítőbbél idegesítőbb dolgok. Fedezékrendszer sincs mint pl gowban, de még olyan sem, mint gta4-ben. szerintem nem kellett volna olyan sok erőfeszítés ahhoz, hogy egy igazán jó játék legyen army of two, dehát ez van.... van másik, jobb játék is...
  • Istencsászár
    A másik félnek nem jön be a Gears, így az esélytelen... majd a Resident Evil 5. Az Armyof2 akkor is jó
  • DanielT
    Ezt a szartömböt nyomtátok coopban a Gearst meg nem? Atyaúristen

Mi is végigszenvedtük Deeppel, nem emlékszem részre ahol nagyon jól szórakoztam volna.
  • TothLaci
    Én csak annyit mondok: Race Pro

Illetve ha arcade: Midnight Club: LA
    Ha pedig fos, akkor Need For Speed
  • Istencsászár
    Felejthetetlen élmény volt co opba kijátszani, annyit röhögtünk rajta h hihetetlen, a nyilvánvaló hibái mellett is.
  • arty
    egyetértünk, coopban rendben van :D
  • DarkSector
    Már a mirrors edge és dead space önmagában egy nagy elismerést érdemel.
  • Smithie
    Fleshhhh a kérdés...
  • Mexx
    Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy van-e valami tapasztalatok a golem konzol-al kapcsolatban? Megbízható, flesseltetett már ott valaki? Köszi a választ előre is :)
  • kebab90
    helo én azt szeretném tuni hogy segit e az uj dashnákl ha felmásolom a gamet hdd-re hogyha nekem dirty disc el néha kiszáll a játékbol?
  • Istencsászár
    Sacc/kb az enyém, meg a játékosoké, eladásoké.
  • trogerzsiger
    sztem kurva menő :D remélem ilyen collectrost kapok ma(Y)
  • Smithie
    Ezt honnan szedted?Vagy a te véleményed ez?Mert teljesen egyetértek vele!
  • trogerzsiger
    azhát.
  • Gabe18
    Az én véleményem szerint az EA az új játékaiknál szokott jó játékokat csinálni.De mikor előtör belőlük ez a kényszeres fojtatási mánia,ott jönnek a katasztrófák.
    Hát a Dead Space nagyszerü játék,de még szinte meg se jelent,már a folytatásról beszélnek.
  • Mercenaires
    "Megérkezett a Gears of War 2 Limited Edition, amely tartalmazza a kulisszák mögé betekintést engedő könyvet, egy DVD-t a készítést bemutató videókkal, kódot egy aranybevonatú Lancer puskához, amelyet a játék többjátékos részében használhatunk..."

Sztem a gameban sokkal jobb a sima festése főleg amikor fojik rajta a vér... ;)
  • Istencsászár
    Nézzük az idei évet

Dragon Age - látatlanba is minőségi
    FIFA 09™ - minőségi
    Left 4 Dead - jónak tünik
    Need for Speed™ Undercover - fosh
    Command & Conquer: Red Alert 3 - minőségi
    Mirror's Edge - minőségi
    Dead Space™ - minőségi
    NBA LIVE 09 - sport játék, konzolon minőségi
    Spore - minőségi, bár lehúzás
    NHL®09 - sport játék, konzolon minőségi
    FaceBreaker™ - bukás
    Mercenaries 2: World in Flames™ - bukás
    Tiger Woods PGA TOUR® 09 - sport játék, konzolon minőségi
    Battlefield: Bad Company ™ - minőségi
    Command & Conquer™ 3: Kane's Wrath - minőségi
    NASCAR® 09 - sport játék, konzolon minőségi
    UEFA EURO 2008™ - sport játék, konzolon minőségi
    Army of Two™ - legyen közepes:)
    FIFA Street 3 - bukás
    Burnout™ Paradise - minőségi, bár szerintem nem
  • Ragnar360
  • Istencsászár
    EA minőségi játékokat ad ki 1-2 kivételtől eltekintve.
  • Ragnar360
    látom okos vagy megint, ez a limitedhez lesz...és rohadtjó

totti: army of two egy ea minöségü fostákolmány
  • pityu7
    tudom hogy nem ide tartozik de valaki tudna segíteni?
    Vettem ma egy vga kábelt amivel össze tudom kötni az xet a monitorommal de itthon kiderült hogy nem hozzá.Most mit csináljak van hozzá vmiféle átalakító vagy bele kell törődnöm hogy nem tudom összekötni a monitorommal?:S
  • Istencsászár
    Army of Two azisten, jöhetne már a 2. rész:D
  • deep
    Ekkora buzis, hugyadék, okádék szarságot még életemben nemláttam. Illetve de, az Army of Two című emberiség elleni merényletben. De az viccnek is rossz volt. Csak ne legyen kötelező ezzel menni, könyörgöm!
  • Smithie
    Tudom!
  • koryne
    Nem, pont a a tökéletes érdektelenségemet próbáltam kifejezni az előző hsz-emmel. :)
  • Smithie
    Hölgyem ez önnek nem való semmilyen tekintetben!:D Vagy esetleg az arany vonz ennyire?
  • koryne
    Dekiráááály! -.-
  • Smithie
    Lollcsika bázzeg,mi ez a fukszos géppityú?
  • Ragnar360
  • Ragnar360
  • Smithie
  • narumon
    Oké ne menjünk bele én mint boltvezető és felhasználó irtam le az enyémet :) (és itt és most ugye nem csak konzolról beszélünk, bár ott is sokkal normálisabbak mint a konkurencia sajnos)
  • Smithie
    Ebbe most ne menjünk bele,én a tapasztalataim alapján(boltvezető,szervizes) irtam le a véleményemet!
  • narumon
    "Hülye állatok,mindig is lehúzni akarták a vevőiket..."

Hát nem tudom, én örülnék hogy ha néhány (sok) cég olyan mocsok lenne mint az MS....
  • narumon
    Nekem 2005 év végi gyártású megy hibátlanul. Készitsd a nyelved :D (vagy kezdj el keriteni :)
  • kriszadon1985
    Mondjuk ja, van benne valami, csak ennyi pénzért már maximalista az ember:)

üdv.
    Krisz
  • arty
    Miért, mit kapsz a pénzedért? Az ember mérlegel, max nem veszi meg az MS termékét, ha nem tetszik :) De nyilván mindenki megköti a kompromisszumot, különben nem topikolna itt.
  • Smithie
    Jah,csak nem mindegy hogy mit kapsz a pénzedért.Gondolom ez neked is egy fő szempont.És ha nem is konzolokról beszélünk,de meggondolandó dolog hogy MS terméket vegyen-e az ember...És ezt még lehetne fokozni sok más tényezővel.Na mindegy,nem offolok tovább!