176867
banner
  • koryne
    A példádnál maradva: Kovács "Templomegere" János fülét fél éve rágja a a kölök egy bogz miatt. Meglátja ezt az akciót, elbuszozik a MM-ba, közben már előre örül, hogy lesz mit rakni a fenyő alá. Öröme addig tart, amíg odaérvén azt nem tapasztalja, hogy az utolsó 5 darabot pont az orra előtt viszi el 1 ember. De ha már így belelovallta magát a dologba, megnézi az apróhirdetéseket (próba szerencse alapon) és talál is, és csak 10k-val több, mint amennyivel a bótba adták! Esélyes, hogy attól az embertől veszi meg végül, aki az orra elől vitte el az utolsó darabokat, és így ez az ember kivett 10k-t Kovács "Templomegere" János zsebéből!
  • Xtian
    Ne viccelj már!!!! Hármasával négyesével vitték a boxokat! Szerintem jobban tetted volna ha nem ilyen szar példával állsz elő!

Jóval száz fölött volt a raktárkészlet az MM-ban (ellentétben a EW 1-2 db akcióival) a sok "szegény" kereskedő meg csupán megélhetésből kapkodta szét!
  • csoola
    én azt mondom h akkor semfeltétlenül azokat kel utálni akik egy kis plusz pénzt probálnak szereni belöle... a mediamarktot viszont lehet h nem egész országos az akcioja mondjuk 1-2 ezer darab konzollal XD pedig ha belegondolsz biztos üzlet nekik még igyis, mert különben nem lett vonla akcio :D
  • koryne
    Azért ennek elég kicsi a valószínűsége... Mert ugye most hirtelen viszont volt rá 100k-ja, hogy megvegye azt a pár konzolt, amit később elad... Persze előfordulhat, de nem hiszem, hogy ez olyan gyakori lenne.
  • csoola
    bocs az OFFért, de ezt nem hallgatom, szerinted kinek ahibája hogy sokan arra a 20 000 forintra vannak szorulva akik eladnak abbol amit leáraztak? ne csak azt a felet lásd, gondolkodjatok már, persze hogy eladja, merlehet h a 100 000 forintos fizuját ki akarja egésziteni, hogy vehessen a ölöknek valamit karácsonyra mondjuk, csak egy példa volt...
  • koryne
    Kiütöttél :(
    De én is ezt mondtam, szóval nembaj :)
  • DanielT
    Beraksz egy másolt játékot és ha viszi akkor haxorolt.
  • Xtian
    Szerintem szánalmas, ebből látszik, hogy egyesek egy pár nyomorult ezresért még az anyjukat is eladnák!

Szoval ez nem "ész" kérdése! Ez az ország itt tart... sajnos

• vixo
    hy all!
    hol tudom megnézni,h módosítva van-e a boxom? :S
  • Grizzly4x4
    ha esetleg nincs lehetőséged a live-ra akkor is tudsz online nyomulni játékokkal sőt még coop-ba is az xlink kai nevű progival (nem kell a warez duma én is használom pedig még a live-om is él de ez legalább ingyen van) feltéve ha játék tudja a system link-et mert a program a boxok közötti helyi hálozatot szimulálja. Neten nézz utána ott le van írva hogy kell használni részletesen. Ugyan a live tényleg jobb a sok más szolgáltatás miatt de ha a csak a multi érdekel akkor ez is megteszi és nem kerül semmibe és a ugyanugy lehet használni mikrofont a legtobb játéknál.
  • Minstrel
    basszus, én 20.000-ért is gányolnék bele vízhűtést, sok hülyén meggazdagodnék
  • Istencsászár
    Ha online, akkor kell.
  • Soldiers
    ja ha coop-módban akarok haverral játszani akkor kell Live-hozzá??
  • Istencsászár
    Ezen most lehet hangosan röhögni?
  • Soldiers
    most a console corner-ban mennyi a vízhűtés beszereltetése mert van már annyi ár 24990Ft, 29990Ft a xmedián meg 25990FT most meik lehet
  • Gunner
    meglepő :D
  • csoola
    még tegnap este megkaptam a választ a Mediamarktbol, hogy elfogyott a box, maradjak a seggemen XD
  • rooney8
    igen? :D
  • trogerzsiger
    Mindez azért mert itthon nincs live.. Az a kép minek?:D a doboz hátoldalán sincs ott hogy liveon hogy tudod tolni..
    Ez van.
  • trogerzsiger
    Ez ész kérdése, tudja mit hogyan kell csinálni..
  • Sephi
  • arty
    allitolag 128mb hely kell a memkártyán
  • zs0ltee17
    sziasztok megin! segítsetek légyszives nagyon fontos lenne! ma reggel kaptam az üzit a live-tól hogy nincs elég helyem letölteni a new xbox experience-t! arcade packom van 256os kártyával! de egy másik forumon meg azt mondták nekem hogy elégnek kell lennie a 256 megának! most akkor mi tévő legyek? vegyek vinyót vagy nem szükséges? köszi, zsolti
  • Ragnar360
    ok.
  • Sir Quno Jedi
    Megkérnélek, hogy ITT ne szitkozódj, átkozódj, parasztkodj, stb.!!! Van erre alkalamsabb topic is...
  • arty
    nemgond, ennyi simán idefért :)

amugy ez a tévés topik
  • Ragnar360
  • Sephi
    Ragnar az ég szerelmére, ne beszelj mar ilyen csúnyán!!!! :(
  • dicehater
    Igen ez volt "nálunk" emlékszem, nem tudtam hogy otthon ezt is kiszedték
  • dicehater
    Sorry nem igazán szeretném összepiszkitani ezt, melyik az a másik fórum, mármint az Xbox technikai, vagy siman lcd vs plasma topik vagy esetleg egyéb?
  • Ragnar360
    de én ezt nem hagyom annyiba, megbaszom még az ann*ukat is, na nelegyünk MÁR MAGYAROK, hát ki a faszom nép ez te...

van ms kapcsolatom, persze ő sem duruzsolt eddig erről
  • arty
    a pana ősmodell, a samu idei - de erre van másik topik ;)
  • Minstrel
    angliában pl. (meg máshol is gondolom) a GTA IV-hez is adtak 1hónap ingyen live-ot, egy kártyát kóddal, nálunk ez se volt benne
  • dicehater
    Én talán jövő év elején tudnék venni egy alsó plasmát 150k környékén kb 500gbp mindkettő, esetleg van valakinek tapasztalata?

Samsung 42'
    Pana 42'
  • dicehater
    Jessus ez komoly? Ezt mind kivették a dobozból?
  • Xtian
    Szánalom, ez az ország de leginkább a benne élő emberek egy része!
  • Ewergo
    Szerintem nem gagyi...én is ezt néztem ki.
    Itt a legolcsobb.
  • Ragnar360
    na akkor jóleszoptatja az a magyar microsoft, mert elvileg nincsen kód a Limitedbe, se a Gold lancerhez, se az INGYENES, MINDEN EREDETI KÓPIÁHOZ JÁRÓ, 5 PÁLYA LETÖLTÉSÉRE SZOLGÁLÓ KÓD!

Dom, Maria keepshake fotó sincs benne elvileg...

Még nem jött meg nekem, de nem egy embertől hallottam már, h vmi gáz van v. csak ő nem látott kódot a dobozban ?

Hogy a lófaszba jön az köcsög kis magyar ms ehhez... na hogy - azért mert nincs magyar live és kinemszarja le, a gold lancer benne van az ÁRBA, meg a másik kód is alap dolog...

:@@@

Már elnézést!
  • deep
    Bőven elég egy 1360x768-as felbontású. LCD legyen. Vagy ha találsz értelmes áron plasmat ilyen felbontásban, akkor azt:)
  • rx7tomy
    Sziasztok.
    Szeretnék venni egy új TV-t, szeretnék véleményeket kérni, hogy milyet lenne érdemes venni(LCD-PLASMA) kb. 150eft körül, minimum 94cm képátlóval, vagy nagyobbal, és mindenképp kell-e FullHD, vagy elég a HD Ready, valamint T-home TV és DVD lenne rajta még nézve.
    Köszönöm előre is.
    Üdv.