176875
banner
  • DarkSector
    Nem.
    Ez nem igaz. Én próbáltam már!!!
  • DarkSector
    bőven megér 10-11-et ME.
    Vedd meg.
    www.jatekaim.hu
    10-11-ért postával együtt a tiéd.

Az év játéka megjelent (2008.11.10) !!!!! --> http://www.mirrorsedge.com/
  • DanielT
    Van akinek nem terjed eddig logikája.
  • csoola
    jo neked... viszont én találtam 56ért arcadeot két olyan játékkal amit akarok hozzá :) persze ez nem az a megoldás amit te keresel, de nekem tutira onnan lesz ha veszek, viszont volt egy vicces szolása a fickonak egy másik embernek: "azért nem bannolják a flashelt gépet liverol, mert hideolja egy program" :D remélem nem volt nagy warezság ezt leirni, sztme vicces :P (ha meg nem akkor del plz)
  • koryne
    Sztem mindketten ugyan azt mondjátok...
  • raven87
    Hmmm... Neten már fent van a Mirror's Edge. Én meg várhatok, míg lejebb megy majd az ára.

De semmi baj a lényeg, hogy ha nem b*asznk ki velem akkor holnap már egy 360 boldog tulajdonosa leszek... végre. :D
  • signs
    "Xbox 360 Noise Test with the New Dashboard. When you install games onto your hard drive it will run quieter and cooler"
  • Waczkor
    Tényleg van itt olyan aki 22-es monitoron tolja és felrakta már az update-et?
    Leírhatná a véleményét a 16:10-es felbontásról esetleg kép is jöhetne.
  • Waczkor
    Ez a lényeg:)
  • Istencsászár
    Nem igazán értem ezekben a vidikben mi a nagy ujdonság. Ugyan akkora hangereje lesz a gépnek a teljes játékokok közben mint amikor demokkal játszik valaki, se több se kevesebb.
  • Soldiers
    én már láttam
  • signs
    http://www.youtube.com/watch?v=-FbZUKgBoWs
  • signs
    Ezt láttátok már? Érdekes.

• trogerzsiger
    ez ragnar stílusa... ezvan :D ám lehet azis bazinagy gow fan, csak a futár nem hozta ki neki :D
  • DarkSector
    Naná hogy van.
    HDMI adja a legélessebb képet.
    ha van HDTV-d, akkor nem is kérdés, hogy hogy játsz a konzollal.
  • Rewmac Icon
    Most azért mert valaki nem Gears Of Warozik már noob? Érdekes. Az viszont tény, hogy jóra sikerült a játék. Bár sajnáltam, hogy collectorosból kimaradtak a kódok, de állítólag a normál földi verziók is mind kód nélküliek. Ez zavaró.
  • DarkSector
    igen de az drága.
    :P
  • signs
    Vagyis kár
  • signs
    Mekkora szar
  • DanielT
    Nem.
  • signs
    Fel tud menni az xbox 360 a vezeték nélküli hálóra egy sima wifi-usb kulcs segítségével?
  • trogerzsiger
    egyét4k vigyétek annál hamar lesz cog tagje nekem meg 5 ezrem :D
  • Gunner
    na mi nem volt a dobozba?
  • Ragnar360
    Fable 2 eladó! BONTATLAN, fóliás - PAL, magyar felirat etc.!
    i.á.: 11e (+ pk - max 1 ezres)

Ha vkit érdekel írjon privit, vagy liveon: xl Ragnar lx
  • Grizzly4x4
    köszi szépen olvastam is hogy a három közül az egyik az különbözik akkor gondolom az lehet az amelyik nativban képes használni boxot.
  • arty
    ha hdmi-n nem eszik nativ felbontást a tévéd, akkor inkább vga kábelt vegyél ...
  • deep
    Érdemes HDMI-vel rákötni, szebb lesz a komponensnél. Arra figyelj, hogy nem mindegyik bemenet jeleníti meg natívban a képet. Valószínű csak az egyik fogja 1360x768ban hajtani, a többi 1280x720-at engedélyez max, azokon csúnya lehet. Hangot is visz a HDMI kábel.
  • Grizzly4x4
    Hali megvettem életem első lcd tvjét egy sony bravia s4000-et van. csak annyi lenne a kérdésem hogy most component kábellel nyomatom a boxot de a gépem hdmis meg a tvn is van vagy hárm csati rá szóval szerintetek érdemes ilyen kábelt venni vagyis mennyivel lesz szebba kép? Eddig lcd monitoron nyomattam vga kábellel de ahhoz képest is sokkal szebbnek látok mindent és nagyon király a látvány, meg még azt szeretném kérdezni hogy a hdmi a hangot is viszi vagy ha nem akkor azt hogy oldjam meg előre is köszi. Ja és gears of war2 nagggggyyon király
  • Istencsászár
    Játékaimon 8ért vannak.
  • arty
    kösd a pécét is rá a tévére... ;)
  • DarkSector
    ha van valakinek ninja gaiden 2-je, és el szeretné adni, akkor dobjon privátot.
    THX
  • Scooby87
    üdv
    az xbox360on a hdmi az milyen 1.?
  • PoisonChihuahua
    "srt-t nem tudom melyik játsza le"

Szinte mindegyik, de hagyjuk....
  • Sephi
    :DDDD
  • james69holden
    dehogynem
  • Minstrel
    OFF: az ilyen olcsó divx-es lejátszok nem jelenítik meg feliratot?
  • csoola
    srt-t nem tudom melyik játsza le, én még olyat nem láttam asztaliban, bár biztos van valami hiperszuper fasza lejátszo :)
    amugy Örm, van olyan progi amivel a feliratot rá tudod "égetni" a filmre, VirtualDUBhoz van például olyan plugin...
  • mateus33
    DVD lejáccó?
  • Örm
    Kár, mert jó lett volna a gép helyett tv-n nézni filmeket.
  • PoisonChihuahua
    Nem.