176867
banner
  • DarkSector
    A LEFT 4 DEAD...egy nagy rakás szar. Ez most a VALVE???
    SZÉGYEN!!!
  • MaSzKa
    http://customization.madcatz.com/xbox360.html
  • MaSzKa
    hol lehet letölteni nagyfelbontású vagy jó minőségű xbox360 alkatrészképeket és modolt gépeket?

ja és van 1 felesleges ép xbox360 garancia matricám is amivel érvényesíthető a gari :D
  • DarkSector
    igen.
    mivel nem nézik, hogy ki vette. csak gondolom számla legyen, de szerintem az sem fontos.
    Csak legyen piros a led azt ennyi
  • GP2100
    GIYF...
  • tigeroo
    hi!

ha vennék egy kb. 3 hónapos xboxot (nem flashelt) akkor a garancia megmarad? tegyük fel ha hűtés probléma lenne vele, akkor a szervizesek kicserélnék ígyis?
    (számla lenne róla, 38ért adná az arcade pakkot + ezen felül még a játékok)
  • DarkSector
    légyszíves valaki monnyon (le ... :D) egy address-t, amit regisztráláskor be tudok írni, mert nem fogad el találomra szövegeket.
    :(
  • DanielT
    Igen, ez így működik. Van aki soha életében nem vesz új autót. Bűnöző? Megkárosítja a gyárat? Dehogy.
  • csoola
    erröl a használtat veszek és ezzel nem warezolok dologrol annyit, hogy annyiban segitesz, hogy valaki megveszi eredetibn, eladja neked, rak hozzá egy kis pénz és tud venni még egy eredetit, ha ö is letöltené akkor esnek el a kiadok
    viszont aki megveszi használtan, az akár a saját szemszögéböl nézve le is töltheti, hiszen a kiadonak/fejlesztöknek egy fillér nem jut abbol amit kiadott rá
    szerintem ez igy müködik
  • Zozo76
    En nagy HALO fan vagyok, megy mind a ketto (Halo Combat Evolved, Halo 2). Viszont nalam ha monitoron van az XBOX, akkor a HALO Combat Evolved nem hajlando futni. Asszem az a baja hogy a monitor nem engedi (?) a PAL50-et vagy mi... Erdekes modon a HALO 2 fut. Termeszetesen hagyomanyos TVn mindketto megy, nemtom HDTVvel mi a helyzet. Asszem a VGA csatlakozas miatt van valami. Amugy a grafika szebb lesz egy kisse. Sima XBOXon csunyabb. ;)
  • Caine
    Elvileg megy mindkét Halo, rajta vannak a kompatibilitási listán.
    Én most próbáltam a Shenmue 2-öt és lekapott hozzá valamit LIVE-ról aztán már ment is :)
  • Krisztofer45
    Olvassátok!! Írjatok!!
  • Istencsászár
    8 nap múlva itt a teljes hivatalos norbi ápdét, ennyit csak kibírsz...
  • Gordon88
    Hogy kell firmware-t frissíteni?
    Jólenne felmásólni a vinyora a lemezt:)
  • Waczkor
    Elhiheted hogy tartós a controller,párszor megcsapkodtam és semmi baja:)
    Jól bírja elemmel is,aksival is.

Amúgy meg mivel elég jól lement az ára a boxnak,vinyóval érdemes csak venni.Lehet hogy most azt mondod,csak halo meg minden,de annyival nem kapsz olcsóbban arcade-ot,hogy azt lenne érdemes megvenni.

Elite meg olyan,hogy ha kell akkora vinyó azt veszed,ha nem elég a 60-as is.Vannak olyanok,akik 20-as vinyóval tolják és mégis elégedettek.Nekem elite-m van,de csak azért mert anno a saturnban volt egy fasza akció.

Azt meg majd meglátod milyen k*rva idegesítő tud lenni,amikor folyamatosan pörög a lemez és pl egy star wars szintű játéknak én feltekertem a hangerőt mert amúgy is elég halk volt nekem hangfalon a hang és nem értettem mit dumálnak.
    Éppen elég a gép alapzaja,nekem nem fog hiányozni a dvd beregése:)
  • DanielT
    A BMW-nek saját használt autó eladási programja van. És a többi gyártónak, szalonnak is. Asszem nem sok értelme van tovább vitázni a témáról ugye?
  • davidka003
    "A Halo 1 és 2 is fog menni a 360on?"

link

Menni fog.
  • Vardar
    Aha. És megéri ez a merevlemez? Én csak Halozék a köbön:D A PC-s játékoknak leáldozott vol 2-ben volt az, hogy az utolsó pályán kívül a Halo3nál a DVD mindig gyorsabb volt. A Halo 1 és 2 is fog menni a 360on?
  • arty
    tehát tiltsák meg az embereknek a bmw-k eladását, akkor majd nekiáll mindenki ujat venni? erre viszont lehet alapozni, mi? :D
  • arty
    winyo: installálhatsz rá játékokat, igy onnan stabilabban és kevesebb töltéssel futnak a játékok és nem fog zugni sem a dvdolvaso a lemez pörgetésétől.

az átlagos müszaki terméknél még mindig megbizhatatlanabb az xbox, de 1-3 év gari van a különféle hibákra, az MS support pedig világelső
  • lowdog
    "Szerinted. Szerintem meg az ég zöld, ettől még nem lesz igazunk, mert mi azt gondoljuk.

Feltevésekre nem lehet alapozni egy marketing stratégiát. A BMW pénzügyi részlegén szted elég annyi, hogy "legtöbbször" új BMW-re költik az eladók a bevételüket? Ez olyan 15 éves szemlélet."

lásd #54266 -> remélem világos.
  • Vardar
    Hogy nem reagálnak azonnal. Na:D életemben nem láttam még konzolt se.
    De a többi kérdésemre is válaszolnátok, legyetek szívesek.
  • lowdog
    állított ilyet valaki?

reménytelen vagy. ez a sötétség már nekem is sok. veled befejeztem.
  • arty
    nem játszana, warezolna, ritkán venne 1-1 játékot és azt probálná minél jobban kijátszani stb stb stb

a használautopiacos példa tökéletes. nem furcsa, h a bmw nem áll neki lobbizni, h ne lehessen használtkocsit adni/venni? aki EL TUDJA ADNI a régi bmw-t, az vesz ujat. aki nem tudja eladni, az a régivel jár.
  • narumon
    Van itt egy Elite aminek beszart az olvasója (de legalábbis hajlik rá :D), és havernak van egy premiuma ami 3 ledes igy nem használja. Abból az olvasót simán át lehet vágni az elitebe?
  • Gabe18
    És az a "gémer" ha nem adhatná el a már megvettet olcsóbban akkor többet nem venne játékot?
  • Smithie
    Ne gondolkozz,cselekedj.Nem bánod meg.(A kontrollerek minőségi cuccok,strapabíró akkuval akár 3 hét játék is belefér)
  • theone91
    "vezetéknélküli kontrollerekről rosszakat hallottam"

Miket? Remek minőség és tartósság jellemzi őket...
  • Vardar
    Most így Karácsony közeledtével elgondolkodtam egy XBOX Arcade beszerzésén:D Ez ugyan olyan jó, mint az elite? Minek kell bele vinyó? Meg kell az arcadehoz valami kiegészítő?(vezetéknélküli kontrollerekről rosszakat hallottam) A FAQ-ban ez az legalacsonyabb meghibásodási arány elbizonytalanított... Igazi MS termék?...
  • Grizzly4x4
    Hát nem tudom olvasom a vitátokat elég érdekes. Én nem bántam meg hogy flash boxot vettem mert ami nagy kedvenc és nagyon tetszik azt ugyis megveszem újba és nem töltöm le lásd: Gears 2 vagy PGR4. Ezeket a játékokat viszont soha nem adnám el mert a pgr4 sem mai game és már kurvasok orát nyomtam online offline de a mai napig elő előveszem és játszogatok vele ha olyan kedvem van, a másik meg hogy az igazán nagy neveken kívül nem érdemes egy forintot sem kiadni semmire mert pl ilyeneket mint az új bond soha nem vennék még használtan sem mert miután kiirtam majdenm a lemezt sajnáltam annyira rétegjáték semmi lehetőség a grafon kivül a nightfire agyonvissza verte. És mielőtt nekiállnátok hogy ugrott ez meg az hozzátenném hogy a mai napig megy a live pedig több mint 1 éves a box és hála Istennek mindennemű műszaki hiba is elkerülte eddig
  • lowdog
    nyilván a gémerek többsége ha elad egy játékot, utána lámpabúrába fekteti a zsét, és többé nem vesz játékot
  • Krisztofer45
    ide is írhatok nyugodtan
  • lowdog
    ahha, kiváncsi vagyok, hogy te például mire fordítod az eladott játékokból befolyó pénzt, már ha adtál el (vettél? ) játékot valaha.

én speciel azért tartok konzolt hogy játsszak vele - amit nem tartok meg azt eladom, később veszek más játékokat. ugyan konkrétan azt a pár ezer forintot nem rakom a perselybe hogy azt feltörve majd abból vegyek játékot, ettől még a használt játék eladása hozzájárul a következő megvételéhez, és most jön a 15 évesek átka: bizony a hobbira keret van, nem lehet ám korlátlanul költeni mint a nagyoknak! az, hogy a használt game-re van piac, kibővíti a keretet.

ha ezt nem sikerül felfogni, ott nagyobb baj van, mint amit a fórumon keresztül meg tudok oldani, úgyhogy kérd szakértő marketinges segítségét.
  • Istencsászár
    A nagy frencsájzokból garantáltan elmegy több millió, a jó játékokból sok 100ezer ami kis idővel grantáltan átlépi a milliós köszöböt, a többi játék meg "szar" tehát érdektelen mi lesz velük, vagy rétegjátékok, de még azokból is összejöhet 100 ezer vagy/inkább kevesebb, ami nem rossz.

A használt termék adás/vétel elhanyagolható pl a warez mellett ami viszont nem elhanyagolható az új játék vásárlás mellett... és mint írták alant, sok esetben a használt termék ára új ( bontatlan ) játékban "térül meg".
  • Gabe18
    Hát nincs is,a kiadó érdeke az lenne hogy minden vásárló a boltból vegye meg az origi terméket,ne pedig az 5. emberen átmenve,hogy majd talán az megint játékra költi az így bejövő pénzt.
    Persze a cikkben vázolt megoldás megintcsak érdekes.Akkor onnantól minden játékhoz alap lenne a netkapcsolat mint követelmény.Ez pedig egyelőre elég merész húzás lenne még az USA-ban is...
  • DanielT
    Nem igaz amit írsz. Példaként mondanám sokezredszer a használtautó piacot. Nincs is rajta mit tovább magyarázni.
  • CaviaR
    "legtöbbször az eladó a használt játékból befolyó pénzt (kiegészítve) új játék vásárlására fordítja."
    Szerinted. Szerintem meg az ég zöld, ettől még nem lesz igazunk, mert mi azt gondoljuk.

Feltevésekre nem lehet alapozni egy marketing stratégiát. A kiadó pénzügyi részlegén szted elég annyi, hogy "legtöbbször" új játékra költik a felhasználók a bevételüket? Ez olyan 15 éves szemlélet.

Már az is csoda, hogy ma még mindig legálisan lehet üzemeltetni a használt játékok kereskedelmével foglalkozó weblapokat. Annak ellenére, hogy a játékok (és minden szoftver) megvásárlásával elfogadott általános szerződési feltételében benne van, hogy újra értékesíteni a kiadó engedélye nélkül törvénybe ütközik.
  • trogerzsiger
    ja nincs, akkor mi 14.-én kapjuk meg asszem.
  • lowdog
    ez nem igaz, hiszen legtöbbször az eladó a használt játékból befolyó pénzt (kiegészítve) új játék vásárlására fordítja.

ha például nem tudná eladni a használt játékot, akkor több idő lenne míg összegyűlik a pénz a következőre, tehát jó eséllyel kevesebbet tudna venni belőle.

tehát a konzoljátékok használtpiaci értékesíthetőségének általános keresletnővelő hatása van, olyanokat is bevon a fogyasztásba akik amúgy lehet hogy nem vagy csak kevesebbet fogyaszthatnának.
  • Waczkor
    Ja bocs ez nem a pc-s topicXD