176875

-
csoola #54350 nekem lenne egy buta kérdésem, biztos volt már, de azért hátha leirjátok/mutatjátok hogyan lehet megoldani
szoval az a lényeg, h teszem azt, veszek egy LCD monitort, ami HDMI-s, plusz ugye a box is az, szoval ha én mondjuk HDMI kábellel összekötöm (de akár lehet DVI-HDMI kábel is a monitorhoz), akkor a 2.1es hangfalamat a jack dugoval hogyan tudom összehozni h rendben müködjön? -
Itt minden le van írva
A drágább és a gányolós megoldás is. -
Ez olyan dolog,hogy attól hogy kibannolják még úgyis osztja majd az észt.Regel egy másik accot.
Ez ilyen dolog,ő már gyakorlatilag benne van a fórumban mint egy hiba,szal legjobb ha csak átsiklik felette a szemetek mit ír:)
A friss regesek lehet felháborodnak rajta mekkora paraszt,de akik régebb óta vannak azok már nem is látják mit ír.Ahogy a mátrix se csak egy kódsor egy idő után:P -
Tujm #54347 figyelmeztetést kapott már egy párat :D -
Van akinek 1-2 nem volt tiszta pl nekem... pl a foto feltöltés meg egyebek, de örülök hogy te tudod, ezek szerint neked nem kell még a linkre sem kattintanod. -
kiváncsi vagyok mikor kapja a ban-t 
-
Ez kész. Szerintem Ragnar beteg :( -
elég sok helyen írnak erről hogy szétkell vágni valamit... -
hamar meglesz a permban -
Na megint belefutottam egy érdekes dologba. Havernak monitora van és most vette az xboxot mellé, vettünk is hozzá annak rendje és módja szerint egy HDMI-DVI kábelt amivel nincs is gond, gyönyörű képe van a monitoron. A gond csak az, hogy ugye a hangkimenet a másik csatin van az meg nem fér be a HDMI mellé (rohadt közel rakták a lukakat) Megoldás? -
Ne baszogasd, még a végén elharapja a torkod.. -

-
Kicsit könnyenbaxható a természeted, nem? :D -
nekem van :D -
Ragnar360 #54336 idiota - csak a hozzadhasonlo kis nooboknak kell ehhez acsigajd...nincs benne olyan amit ne lehetne megérteni, megcsinálni ráadásul 80%-uk sztori alatt megnyilik, ugyhogy takarodj SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és neki szóljál be te kis fasz.anyadba -
Gyááá
-
ja tudjuk, mert Neked már azelőtt megvolt az 1000G mielőtt megalkották volna az acsikat
-
Ragnar360 #54333 Hát nekem pl nincs rá szükségem :P -
Display #54332 Got a Modified Console? Watch Your Back!
Written Wednesday, November 12, 2008 by James Parkin
First off, Xbox 360 Achievements in no way condones piracy, but this is news that we feel should be brought to the masses.
According to Major Nelson, Xbox Live Director of Programming, a fresh new wave of console bannings has went out to modified Xbox 360s. Here's the official post from Major Nelson:
"I’ve gotten a few messages and seen some forum threads pop up on console bannings so I thought I’d post and let folks know what’s up. In our our continued effort to keep gameplay safe and secure for our community of more than 14 million members, Microsoft has taken action against a small percentage of Xbox 360 consoles that have been illegally modified in order to play pirated games. You should know that modifying your Xbox 360 console is also a violation of the Xbox LIVE terms of use, will void your warranty and result in a ban from Xbox LIVE. The health of the video game business depends on customers paying for the genuine products and services they receive, both from manufacturers and the local companies that support them. We will continue to employ and bolster anti-piracy security measures to counter piracy in the gaming industry and improve security in the Xbox LIVE community. "
There you have it, watch your back modders, MS is yet again on the prowl. -
xata #54331 raven87 probáld meg itt, http://konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543 -
Isten se akarja, hogy 360-am legyen. 
Tegnap megtudtam volna venni, de anyámék elfelejtették elküldeni a csekkeket. Ma megjött, megyek be az 576-ba, erre nincs Árukölcsön igénylő lapjuk, mert tegnap elfogyott az utolsó is.
Lefogadom, haholnap bemegyek akkor meg rohadtul nem fogok sorra kerülni a sok WOW-os miatt.

-
Valakit ha érdekel
Gears Of War 2 - Magyar Achievement Guide -
Még 3 évet legalább kitart, de inkább több. -
DarkSector: Engem érdekelnének azok a demók.
Honnan tudnám leszedni őket?
A Mirror's Edge kivételével, mert azt már metaláltam a neten. :) -
Igen. -
Vardar #54325 Akkor játékokkal együtt olyan 65-70. Ezz azz:D
Stratégiai játékot lehet rendesen játszani rajta? -
1.) lehet venni, az x360 oldalára kell felpattintani a winyot (ami egy müanyag keretben van)
2.) léteznek "csomagok", amikor az alapgéphez adnak 1-1 játékot is - nyilván ez drágább, mint az alapcsomag játék nélkül, de olcsobb, mint ha külön vennéd őket
3.) még 2-3 évet tippelnék -
1:Vehetsz hozzá később is, de legjobban szerintem egy 60Gb-os premiummal jársz. 53-4 ezres körül lehet kapni.
2:Leütheted. Bár vannak ún. bundle packok, amikhez jár játék is. Azt hiszem most Lego Indiana Jones + Kung Fu Panda bundlet lehet kapni.
3:Kitart még jó darabig. 2011 vége előtt semmiképp nem jön még új gép. -
memkártya nemjo, mert bizonyos mentések nem másolhatóak/mozgathatóak - gondolom az adott eszközre szignálja őket a játék :( de probáld ki, mert van mentés amit szabadon lehet másolgatni, lehet pont nem érintene a gond!
amugy "véletlen" van egy transzfer kitem is, privi ha érdekel :) -
Ez a baj... Mert ez pcn elmegy, de cs:s hangok fegyverek vannak benne, ezt így nem jó konzolra átültetni, csalódtam benne :-( -
Vardar #54320 Még akkor 2 kérdésem lenne és akkor utána csak max amikor beüzemelném:D
1. Ha megveszek egy arcade-ot akkor lehet belevenni kiegészítő merevlemezt? USB-vel vagy be kell szerelni? Ez így olcsóbb, mint a Premium?
2. Valami olyan sötét dolgot hallotta, hogy minden XBOX360hoz 1 "nagy" játékot lehet választani. Igaz ez vagy leüssem a gyereket aki mondta?:D
3. A 360 még meddig tart ki? Mikor jön a következő generáció(kb.)? Ergó meddig tart majd ki? -
1. Igen
2. pl.: GolmeKonzolba 43490Ft ; Konzol Stúdióba 41990Ft -
#54318 Szevasztok lenne egy pár kérdésem
1.Az arcade packban van hdmi kimenet?
2.Hol és menyiért lehet nagyon olcsón arcade packot kapni? -
Amikor én felhívtam az ügyfélszolgálatot, fél perc beszélés után a nő elkérte a vásárló nevét. Elmondom a nevemet, erre mondja h nem az van ott. Jó, akkor apám nevét elmondtam(mert ő nevén vettük), így már egyezett. Utána cím, sőt még egy telefonszámot is kért(reméltem h apámé van megadva :D). Tehát ha veszel, érdemes elkérni a blokkot. Bár lehet hülyeség, de lehet nekem nem lehetett volna érvényesíteni ha nincs meg a lapom. Bár ha mondod h vetted használtan, lehet elnézik. Nem tudom... -
jah mikor a társaimBA sétáltam szószerint, és a testrészei eltűntek, akkor hánytam el magam. -
Sziasztok!
Most akarok beruházni egy 60gb-os winyóra. Most 20asom van, amin rajta van sok játékom mentése. Na most ha megveszem a 60asat, akkor hogy tudom átrakni?
Azt hallottam, hogy a mem kártyára másolás, és onnan a másik winyóra másolás nem jó megoldás, mert a mentés betöltésekor hibásnak véli a gép. Azonban hallottam arról a kit transferről (nem tudom h ez e a neve), amivel át lehet mozdítani/tenni az adataimat egyikről a másikra. Viszont ezt nem lehet csak úgy boltba kapni, vagy beszerezni.
Tehát ha én átszeretném tenni, akkor honnan szerezzek be ilyet, vagy tényleg nem jó a mem kártya ?!? ... -
Felejtős, bugos, értelmetlen cucc... max egy source mod, amit teljes áron adnak ( bő 10 ezer pécére ... ) vicc kategória. -
igen ismerem. -
Háát igen.
Viszont ez nem warez, ráadásul másképpen nem lehet kipróbálni. (még monnyuk van 1-2 ilyen játék ami nem letölthető, de ezek a jobbak)
Nekem kb 1-1 hétig tartott leszedni!!!
De megérte.
Tudom már ezek megjelentek, de aki még nem vette meg az lehet előtte ezek segítségével tudna dönteni.
Én mindenesetre elkezdem gyűjteni őket.
Ráadásul vinyó sem kell, mert lemezről fut.
Én feltöltöm majd valahová, ha kell valakinek, mert publikus torrenteken kínos 1-2kb/s-el szedegetni.
FONTOS HA KIÍROD !!!:
A "CONTENT" MAPPÁBÓL CSAK 1 LEHET A LEMEZEN, ÉS AZ IS SZABADON (NE ALMAPPÁBA)
MÁS (FILM-ZENE-KÉP-ADAT) LEHET A LEMEZEN A "CONTENT" MAPPA MELLETT -
torrent?