176864
banner
  • Kaplan
    Gyáááá, giccs, de mekkorraaaa!
  • FoToS
    ez kibaszott jó drága lehet :)
  • Riddick73
    Aki tud kamat mentes részletre XBOX360-at kérem jelezze.

Használt is érdekel, ne legyen flash-elve. Feltétel a HDMI csati és természetesen a LIVE.

Köszi!
  • ecneb
    kell kell kell kell kell :D
  • Soldiers
    ez nézzétek meg a videót
  • ecneb
    Splinter cell .... GoW1-2 asszem
  • LeWyTy
    ?
  • arty
    Nekem van. Fos monitor alapu "tv", szar tunerrel. Felejtsd el.
    Akkor inkább vegyél egy jó, 22"-es monitort meg egy tunert a pécébe. DVI-ra bekötöd a gépet, VGA-ra a boxot (1680x1050 felbontás nov. 19 után támogatott, tehát nem lesz rossz a kép)

Ha tévé, akkor 32" alatt nem fogsz olyat találni, ami jó is. 26"-ba mamár istentelen gagyi panelt raknak, rossz alektronikával. Egy huszassal többért ott a 32", aminek a belével már lehet is valamit kezdeni ...
  • Soldiers
    ien dugóm pont van
  • Vardar
    Sziasztok!
    Az "XBOX-ot Vardarnak" hadművelet folyamatban van:D Már csak a játékok érdekelnének. Halo 1-2-3 hol kapható a legolcsóbban? Megéri külföldről rendelni? És a GoW 2-t?
  • LeWyTy
    Ha szépen megkérek valakit sorolna nekem offline Co-Op mod os játékokat?
    Köszi.
  • Pacal17
    Azt is tengerészcsomóval
  • Minstrel
    ha van a hifinek rca bemenete akkor csak össze kell csatlakoztatni, ha nem rca akkor veszel egy kis bigyót ami közösíti egy jack dugóra. ilyet [kép]
  • butyokanime
    Azt írták hogy flashelt sajnos, meg 2006os a picike. Engem az se érdekelne ha a ms elvinné és ugy hozná vissza, hogy nem flashelt, sot örülnék is neki. De nem látok sok esélyt arra hogy ms csinálna vele valamit. Consolecorner csinál 3 led-es hibát, remélem ezzel is tudnak majd valamit kezdeni. Köszi a segítséget, de tényleg.
  • Soldiers
    Hifit hogy lehet rákötni az xbox-ra??
  • Minstrel
    ha nem flash-elt akkor küldjed el MS-hez, ha az akkor meg vannak konzolszervizek ahol megjavítják esetleg, de lehet annyiért, hogy jobban megérné ha újat vennél

lehet csak a belső AV csatlakozója ment tönkre vagy ilyesmi
  • butyokanime
    Hm... köszi. Ez érdekes, én nekem azt mondták, hogy annak a gépnek pápá van, alaplap behalt és csak ms tudja javítani. Ha csak ennyi a baja akkor az nagyon jó lenne. Ha viszont valami más (lehet más még ezen kívül?) akkor van rá esély hogy valahol megcsinálják nekem X összegért?!
  • Minstrel
    Xbox 360: Négy vörös fény villog a fénygyűrűn
  • trogerzsiger
    ja remélem ünnepekkor levágnak belőle pár 10 ezret..
  • butyokanime
    Köszönöm a sok-sok választ...
  • Minstrel
    80.000 körül, akkor bocs, mégis jóval drágább
  • trogerzsiger
    mé mennyi a huszonhatos?
  • Minstrel
    ja azt én is láttam itt, de szerintem akkor már a 26"-os jobban megéri, mert nem sokkal drágább, igaz én is 19"-esen tolom, de csak mert nagyobb nem férne ide:)
  • trogerzsiger
    26"os tévéket nézegetem, de nincs vkinek tapasztala 19"-es szamszung tévékkel? 50-ért van az itteni euronicsben ilyen eksön.
  • trogerzsiger
    Sok..... :D
  • Minstrel
    elég olcsó? :P
  • trogerzsiger
    Figyuzzatok mondjatok nekem valami olcsó lcdtv xboxhoz
    Megköszönném.
  • arty
    Javagyugy. Live-rol 19.-e után tudod majd frissiteni.

Pendrájvrol már most is.
  • csum666
    De úgy gondoltam ha rákötöm netre akkor magától felajánlja az X vagy pendrivról kell.. vagy mittomén hogyan...
  • arty
    mindig az volt. csak ha már most felrakod, nem lájvozhatsz nov. 19.-ig
  • arty
    használtan 7-8 ezrekért mennek. többet szvsz nem is ér!
  • csum666
    Már legális az xbox dash frissítés? vagy mikortól lesz az??
  • butyokanime
    Valaki válaszoljon már légyszi a | #54579 kérdésemre. köszönöm
  • Tujm
    köszi, akkor szerintem nekem elég lesz egy 20 gigás. van valakinek tippje honnan érdemes venni?
  • Istencsászár
    kb 8 perc
  • Tujm
    mert ha mondjuk gyorsan felrak egy játékot akkor elég a 20 giga mert nem játszok sok játékkal, egyszerre max 1-2vel, szóval ha gyorsan felrakja akkor nem kell nagyobb ,mert mielőtt játszok felrakom és kész.
  • DanielT
    A 20 gigából kb 13 elérhető, a többit másra használja a gép, tehát 2 nagyobb játék nem fér fel rá, de 2 kisebb igen.
  • Tujm
    szerintetek elég egy 20 gigás vinyó? mármint 20 giga, az 2 8,5 gigás játék, ugye? vagy mennyit tesz félre töltésnek a box?
    vagy még várjak vele szerdáig hogy mennyivel gyorsabb, mennyi idő míg felrak egy gémet? ja és ha valaki tud olcsó vinyót, az szóljon :)
  • DöflingR
    Nem lehet acsikat kópizni másik profilra.
  • peter31
    Mennyiért milyen kiadás?