176864

-
Zozo76 #54784 akkor meg 20 perc ejfelig naluk... :) -
Redmondban van a MS főhadiszállása, és úgy tudom 9 óra az eltolódás. -
csak nehogy betudják lesni a mikrószoftnál hogy kiaz akinek már felvolt rakva a frissités....bár ha addig nem mentem vele livera csak nem b****nak meg....:) -
Caine #54781 Akkor nem izgatom magam. Majd este lejön :) -
délelőtt 11-től lesz nálunk elérhető az NXE -
Elvileg még 11 óra van csak a nyugati parton. Nem ott van a Ms főhadi szállása? Én úgy tudom. -
Zozo76 #54778 Az is lehet hogy korlatozva van talan valahogy amiatt hogy ne egyszerre kelljen sok gepet frissiteni, vagy mittudomen. -
Zozo76 #54777 Pedig akkor mar naluk is November 19. a datum... :( -
Caine #54776 Ha jól emlékszem a keleti parton -6 óra, középidőhöz képest, tehát náluk mindjárt egy.
Viszont én londoni címmel reggeltem - beírtam a magyar nagykövetség címét és adatait :)) -
Zozo76 #54775 Nalam sincs semmi valtozas.
Mennyi az ido most az Egyesult Allamokban? -
Caine #54774 Van már valaki, akinek elkezdte letölteni?
Mert nálam még semmi ... -
Zozo76 #54773 Időzóna? -
Zozo76 #54772 Hat en most bekapcsoltam a BOXot csak ezert de meg semmi. Szepen automatan felcsatlakozott a BOX a LIVEra, es kesz. Maradt a regi Dashboard.

-
üdv....na ma már merjünk livera menni? aki feltette az uj dasht már két hete? :) -
hat.. mindenki mashogy eli meg a dolgokat.
szvsz is elegge keves a jatek... nagyobb a fustje mint a langja.
ja es nem kell lebarmozni mast mert neki mas a velemenye.. ennyi erovel te is barom vagy. -
Ez egy barom. Az év játéka nálam. Láttam kint a BGS08-on és toltam is és kib@szott jó. -
A warez itt TILTOTT, szal NE tegyél fel ilyen kérdéseket plz!
Egyébként én úgy tudom, hogy speciális folyamata van ennek (a box drive-ja kell hozzá), úgyhogy házilag neki se állj.
-
kriszjoci #54767 #54751 -
peter31 #54766 Itt egy oldal
kiválasztasz egy államot és kidob egy rakás címet. Mondjuk én egyikbe se költöznék be... LINK
-
Ez az értékelés több szempontból is sántít,de mindenki máshogy éli meg a játékokat.Nem mondtam hogy tökéletes játék,de szerintem jó lett. -
Hamár Mirror's Edge: KATT -
Nekem se tetszik
-
OFF
Csak egy kis érdekesség:
Tomb Raider - Underworld, EU megjelenés: Nov. 21-22....
O_o
-
Tomy Lee #54761 Nekem nem:( -
Szerintem fasza.Először havernál láttam hogy szenvedett mert ugrás közben lőtték és ha elrontott egy-egy ugrást és korrigálnia kellett,akkor lelőtték.
Én ugyanazt a pályát úgy oldottam meg,hogy lelőttem mindenki:)
Nekem nagyon tetszik,főleg amikor egyből látom hogy merre kell menni és több különböző ugrás is összejön.Néha mondjuk amikor nagyon fehér egy-egy pálya akkor majdnem kifolyik a szemem,de azt kell hogy mondjam mikor ilyen sok játék szarul lett megcsinálva a mostaniak közül,akkor igazán üde színfolt egy ilyen alkotás. -
Nekem sem jött be. Nagyobb volt a füstje mint a lángja...
-
Scooby87 #54758 sztem is jó,de néha baromi idegesítőek a küldetések....amikor 10xer kezdesz neki ugyananak a pályának na akkor kiváncsi vagyok mit mondasz majd rá..... -
demo alapján nem rosz... csak most tvre spórolok. -
gyökéééééér -
Ez a Mirrors Edge valami hatalmas, ilyen játékkal még nem nagyon játszottam. :] Nektek tetszik? -
Eredeti lemez másolása: kell hozzá papír meg ceruza. A lemezt helyezd rá a papír lapra (lehetőleg A4-esre) majd a ceruzával, esetleg tollal határozott mozdulatokkal rajzold körbe. Ha jól csináltad, akkor egy ollóval, késsel vágd ki a vonalak mentén a papírt. Ha ezekkel végeztél, akkor keress rá gugliban hogy hogyan tudsz másolni és ne olyan fórumon keresgess, ahol ki van írva hogy warez témáért (elvileg) ban jár. -
Az nem fog menni.
Olvass utána a megfelelő oldalakon előbb. -
Muhahaha -
kriszjoci #54751 szeretném ha segitene valaki mer eredeti xbox360 disc-et szeretnék másolni de nem vagyok ebbe jártas nem tudom ,hogy milyen program és,hogy folyamatra lennék kiváncsi. -
Zozo76 #54750 Holnapig mar csak kibirjatok... :) -
nem bannolnak csak nem mehetsz livera hivatalos megjelenésig
-
nem tudjátok mi van a silent hill-el ???
Már pc-re is kinnt van csak boxra nem :( -
Azóta nem merek LIVE-ra menni (nem is enged, ha jól tudom).
Mindig kerültem a warezt, szal ha most ezért bannolnak, hogy idő előtt használtam az új dash-t...
-
Csak azért kérdezem, mert hallottam, hogy múltkor sokan fölrakták közületek. :)
Nagy hülyeséget csináltam, hogy legális boxra telepítettem? -
nem fogsz, nincs veszély