176864
banner
  • Zozo76
    akkor meg 20 perc ejfelig naluk... :)
  • Ray Z
    Redmondban van a MS főhadiszállása, és úgy tudom 9 óra az eltolódás.
  • kill3r21
    csak nehogy betudják lesni a mikrószoftnál hogy kiaz akinek már felvolt rakva a frissités....bár ha addig nem mentem vele livera csak nem b****nak meg....:)
  • Caine
    Akkor nem izgatom magam. Majd este lejön :)
  • james69holden
    délelőtt 11-től lesz nálunk elérhető az NXE
  • Zsoltika 007
    Elvileg még 11 óra van csak a nyugati parton. Nem ott van a Ms főhadi szállása? Én úgy tudom.
  • Zozo76
    Az is lehet hogy korlatozva van talan valahogy amiatt hogy ne egyszerre kelljen sok gepet frissiteni, vagy mittudomen.
  • Zozo76
    Pedig akkor mar naluk is November 19. a datum... :(
  • Caine
    Ha jól emlékszem a keleti parton -6 óra, középidőhöz képest, tehát náluk mindjárt egy.

Viszont én londoni címmel reggeltem - beírtam a magyar nagykövetség címét és adatait :))
  • Zozo76
    Nalam sincs semmi valtozas.
    Mennyi az ido most az Egyesult Allamokban?
  • Caine
    Van már valaki, akinek elkezdte letölteni?
    Mert nálam még semmi ...
  • Zozo76
    Időzóna?
  • Zozo76
    Hat en most bekapcsoltam a BOXot csak ezert de meg semmi. Szepen automatan felcsatlakozott a BOX a LIVEra, es kesz. Maradt a regi Dashboard.

• kill3r21
    üdv....na ma már merjünk livera menni? aki feltette az uj dasht már két hete? :)
  • CSOCSO
    hat.. mindenki mashogy eli meg a dolgokat.
    szvsz is elegge keves a jatek... nagyobb a fustje mint a langja.
    ja es nem kell lebarmozni mast mert neki mas a velemenye.. ennyi erovel te is barom vagy.
  • XuChi
    Ez egy barom. Az év játéka nálam. Láttam kint a BGS08-on és toltam is és kib@szott jó.
  • PoisonChihuahua
    A warez itt TILTOTT, szal NE tegyél fel ilyen kérdéseket plz!
    Egyébként én úgy tudom, hogy speciális folyamata van ennek (a box drive-ja kell hozzá), úgyhogy házilag neki se állj.
  • kriszjoci
  • peter31
    Itt egy oldal kiválasztasz egy államot és kidob egy rakás címet. Mondjuk én egyikbe se költöznék be... LINK
  • Waczkor
    Ez az értékelés több szempontból is sántít,de mindenki máshogy éli meg a játékokat.Nem mondtam hogy tökéletes játék,de szerintem jó lett.
  • PoisonChihuahua
    Hamár Mirror's Edge: KATT
  • butyokanime
    Nekem se tetszik
  • PoisonChihuahua
    OFF

Csak egy kis érdekesség:
    Tomb Raider - Underworld, EU megjelenés: Nov. 21-22....
    O_o
  • Tomy Lee
    Nekem nem:(
  • Waczkor
    Szerintem fasza.Először havernál láttam hogy szenvedett mert ugrás közben lőtték és ha elrontott egy-egy ugrást és korrigálnia kellett,akkor lelőtték.

Én ugyanazt a pályát úgy oldottam meg,hogy lelőttem mindenki:)

Nekem nagyon tetszik,főleg amikor egyből látom hogy merre kell menni és több különböző ugrás is összejön.Néha mondjuk amikor nagyon fehér egy-egy pálya akkor majdnem kifolyik a szemem,de azt kell hogy mondjam mikor ilyen sok játék szarul lett megcsinálva a mostaniak közül,akkor igazán üde színfolt egy ilyen alkotás.
  • PoisonChihuahua
    Nekem sem jött be. Nagyobb volt a füstje mint a lángja...
  • Scooby87
    sztem is jó,de néha baromi idegesítőek a küldetések....amikor 10xer kezdesz neki ugyananak a pályának na akkor kiváncsi vagyok mit mondasz majd rá.....
  • trogerzsiger
    demo alapján nem rosz... csak most tvre spórolok.
  • trogerzsiger
    gyökéééééér
  • dienesoft
    Ez a Mirrors Edge valami hatalmas, ilyen játékkal még nem nagyon játszottam. :] Nektek tetszik?
  • Ray Z
    Eredeti lemez másolása: kell hozzá papír meg ceruza. A lemezt helyezd rá a papír lapra (lehetőleg A4-esre) majd a ceruzával, esetleg tollal határozott mozdulatokkal rajzold körbe. Ha jól csináltad, akkor egy ollóval, késsel vágd ki a vonalak mentén a papírt. Ha ezekkel végeztél, akkor keress rá gugliban hogy hogyan tudsz másolni és ne olyan fórumon keresgess, ahol ki van írva hogy warez témáért (elvileg) ban jár.
  • mateus33
    Az nem fog menni.
    Olvass utána a megfelelő oldalakon előbb.
  • deep
    Muhahaha
  • kriszjoci
    szeretném ha segitene valaki mer eredeti xbox360 disc-et szeretnék másolni de nem vagyok ebbe jártas nem tudom ,hogy milyen program és,hogy folyamatra lennék kiváncsi.
  • Zozo76
    Holnapig mar csak kibirjatok... :)
  • Gideon Wieth
    nem bannolnak csak nem mehetsz livera hivatalos megjelenésig
  • Gideon Wieth
    nem tudjátok mi van a silent hill-el ???

Már pc-re is kinnt van csak boxra nem :(
  • PoisonChihuahua
    Azóta nem merek LIVE-ra menni (nem is enged, ha jól tudom).
    Mindig kerültem a warezt, szal ha most ezért bannolnak, hogy idő előtt használtam az új dash-t...
  • PoisonChihuahua
    Csak azért kérdezem, mert hallottam, hogy múltkor sokan fölrakták közületek. :)
    Nagy hülyeséget csináltam, hogy legális boxra telepítettem?
  • Minstrel
    nem fogsz, nincs veszély