176865

-
Grizzly4x4 #54825 Fene tudja engem nem zavar én régi theme-t használok egyébként amit még régebben szedtem le a régi dashra. elég érdekes látszik rajta hogy nem erre az újra tervezték de még így is jól néz ki. Egyébként nem tudom mi értelme volt ennek az új dashnak mert a régi szerintem jobb és gyorsabb is volt elég lett volna csak a firssitésekkel kibővíteni. de ugy sem a dash számít hanem a játékok ugyhogy majd megszokjuk -
Grizzly4x4 #54824 Szegény Ms így jártak! Szerintem nincs esélye a per megnyerésére mert nem a dhl a hibás ha egy vonat kisiklik kivéve ha ez bennt volt a szállítmányozási szerződésben. -
Engem csak az érdekelne hogy azt a gay figurát el lehet-e tüntetni. Nem akarok ilyen kisgyerekes vackot. :/ -
afranc', hogy itt felénk nem tud kisiklani egy ilyen vonat -
Grizzly4x4 #54821 hát nekem már fennt van az új dash kb 2 hete és tetszik nem tudom hogy kinyomtak e már live-ról vagy még bennt vagyok de ha az alapok jól működnek tehát tudok másolni hdd-re meg ilyenek akkor a többi csicsa dolgot pont leszarom. Eddig a live-ot csak a demok miatt használtam meg persze kihasználtam a 3x1 honap goldokat amik jártak hozzá de ha a multi miatt szomorkodsz akkor ott van az xlink kai amivel faszán lehet multizni. én ezt használom multira pedig eddig nem voltam bannolva de jó a közösség és esténként mindig van kivel játszani -
Közel 22 ezer darab Xbox 360 játékkonzol lett áldozata egy tehervonat kisiklásának: a gépek a hongkongi boltok polcaira szállították volna Kaliforniából.
A Microsoftnak komoly vitája támadt az amerikai DHL-lel, a szállítócég tehervonat-szerelvénye ugyanis útban Texasból a kaliforniai Long Beach felé kisiklott. A rajta lévő 21 600 darab Xbox 360 konzol jelentős része a baleset során tönkrement, számos konzol elázott, sokat pedig elloptak a helyszínről.
A redmondi óriás azt állítja, hogy a DHL nem hajlandó megtéríteni a gyártó veszteségeit - ezért a Microsoft bírósághoz fordult, és 2 millió dollárra perelte a szállítót. Véleményük szerint a DHL hanyagul végezte feladatát. -
Gundark1234 #54819 Ezért is érdekel hogy a full 130MB vagy csak az alap 7MB. Mert ugye hiába töltene Live-ról ha nekem Live nuku van. Neked meg több szerencsét a box-al, mint ami nekem jutott. -
Grizzly4x4 #54818 Gundark olvass vissza egy kicsit. Elvileg amit lentebb linkeltek torrentet (7 mb) az már az eredeti alapja szóval szerintem az új játékok lemezén is csak az a 7 mb-os fájl van a többi csicsa dolgot meg le tudod tölteni a live-ről és úgy fog majd kijönni a 130 mb. De majd mindjárt kiderül amikor fellépek a live-ra. Az is lehet hogy bannoltak mert én sem vagyok voltam fedhetetlen, de eddig több mint 1 éve még mindig megy a live ugyhogy remélem most is megúszom. -
Gundark1234 #54817 A teljes frissítést? Mert ugye nekem már nem kapcsol a Live.
-
B@szhatod. Az új játékok lemeze tartalmazza az aktuális frissítést és addig nem indul el, amíg fel nem teszed. Pápá régi dash, nincs opciód. -
Szabis #54815 Van egy kérdésem feltetem a 7mb Dashboardot nem most de a mátol fogva akár mikor bekapcsolom ma a Boxot ki hoza hogy updateljem a boxot de mikor elkezdi egy böl kihoza hogy nem csatlakoza a livére hogy lehet ezt megoladni?lelehet törölni a updatét vagy mi a sz... csináljak vele ?
-
Scooby87 #54814 mégha van olyan játék ami sz.r az is ér vmennyi pénzt.....mindenki csinál rossz munkát,mégis kap fizetést,mert különben éhen hal. -
Scooby87 #54813 nem azért ,de kizártnak tartom,hogy az új frissités elrontaná a mahis boxokat...ezt a nem mahis boxosok terjesztik....gondolj bele ,hogy rontaná el???a válasz sehogy...és ezt is azért írtam csak le,hogy ne higgyetek már el minden hülyeséget és szóbeszédet. Továbbra is viszont szerintem vegyetek tiszta boxot,mert a live igen is jó dolog és mahis gépekkel nem lehet hasznáni...A játékokat meg vegyétek meg,csak gondolj bele,hogy te örülnél,ha a munkádért nem fizetnének?Na látod. -
Gundark1234 #54812 Hehe. A lelki üdvöm már meg is javult. 
-
Nem látom sehol hogy vilogna valami. De majd lefújom matt festékkel. nehogy elvakítson. ^^ -
Gundark1234 #54810 Így van. Bár hallok/olvasok rémhíreket hogy a flash-t elbaszza az új frissítés. Szal felejtős. Meg nem bejövős. Ha non-buher gépem lenne sem tenném fel. Inkább lehúznám a netről a box-ot. -
ez van, de ha úgyse használtad a live-ot, nem is fog hiányozni. az új menüt meg felteheted pendriveról. -
Gundark1234 #54808 Zsoltika 007 profilja: "8 általánost járom már 15 éve."
Neszojjá be!
Én legalább nem villogok a konfigommal az aláírásomban.
-
25-30 éves létére elég bután hazudik. :D Legalább bele gondolna előtte.
Live nélkül nem lehet ban.
-
Gundark1234 #54806 Hazudtam mi?Gyere ide és mondd a szemembe ha mered :P -
akkor hazudtál, használtad a live-ot. -
"csak egyszer használtam" Fail -
Gundark1234 #54803 Na látod ez egy érdekes kérdés. Nem tudom. De az tuti hogy nem használtam a Live-ot. Tehát nem multiztam, nem csevegtem, nem töltöttem demót, nem játszottam demót, semmi. Na jó van live acc beállítva de azt csak egyszer használtam amikor bekötöttem a box-ot, de aztán semmi. Ja és amúgy van eredeti játékom: Mirrors Edge meg Fallout 3. Tudom nem sok de van. A többi, az ilyen Far Cry 2 meg hasonlók meg nem érik meg a pénzt szvsz. -
nem
azt én is felraktam, ez meg "ráfrissített" (előbb próbáltam)
igaz, h lényeges különbséget így hirtelen nem látok az előzőhöz képest... -
Hidd el az MS jobban leszarja, h kivágott, mint amennyire téged zavar a ban :)
MS : Gundark1234
1 : 0 -
Ez szerintem ugyanaz a verzió ami már hetek óta elérhető torrent oldalakról. -
Egy kettoo haarom bannolj!! -
"mert tegnap bannolt a kurva M$. Pedig nem voltam Live-on soha"
Ha nem voltál liveon akkor hogy bannoltak? Uri Gellerrel vagy mivan? -
Zozo76 #54797 Gondolom eddig SOHA... Most az uj dashboard miatt fellepet es damoklesz kardja lecsapott ahogy kell. Ez into jel kell legyen minden flash-elt XBOXnak, meg a gazdajuknak. :) -
Zozo76 #54796 De amugy mar 1000x le lett irva hogy ha valaki masolt jatekkal jatszik es mondjuk nem megy LIVEra nem bannoljak, mivel nyilvan nem tudnak rola, de mihelyt fellep a LIVEra, azonnal ki lehet vagni orokre. Az hogy ez mikor kovetkezik be (rogton az elso fellepesnel vagy akar 1 ev mulva az talan csak az MSen mulik). De a lehetoseg adott barmikor. Nem az a baj hogy flasherlt a gep, hanem ha 1x is masolt jatekot inditasz el rajta. Marpedig aki flash-elt gepet tud magaenak az nyilvan azert teszi hogy ne kelljen eredetit megvenni penzert. -
honnan tudod hogy bannoltak ha nem voltál live-on soha? -
Zozo76 #54794 Flash szagot erzek...
-
Zozo76 #54793 EUROSCART csatlakozon is atviheto a komponens video-jel? Nem csak az RGB/S-VIDEO/COMPOSITE? -
Gundark1234 #54792 Nekem mindegy. Csak itt sirtak egy páran hát beraktam a linket. Ami engem illet én nem váltok. Nem is tudnék mert tegnap bannolt a kurva M$. Pedig nem voltam Live-on soha. Még az egy hónap ingyen Gold acc sincs aktiválva. Szal felőlem az M$ bekaphatja. A régi DASHBOARD amúgy is jobban tetszik. -
Már kibírom ezt az 1-2 órát, de azért köszi!:) -
ez az alap
a többit Live-ról húzza le (pl. avatarok) -
ez szar mert a rendes full verziónak 130mb-nak kell lennie -
Gundark1234 #54788 Nesztek full verzsön. Bannolt boxok előnyben.NXE Final -
FoToS #54787 NXE a népnek :) -
Zozo76 #54786 En becsuletesen kivartam, nem csaltam, a jatekok is eredetiek. NXE-t akarok!!!