176864

-
Zozo76 #54944 Na meg egy:
MII zombi
-
Zozo76 #54943 Most nezem hogy a YouTube tele van olyan tutorial videokkal amikben azt mutatja be hogy a WII-ben levo MII-kbol (avatarokbol) mit lehet egy kis ugyesseggel es kreativitassal kihozni. A Dart Vedertol kezdve a Marion at Kenny-ig van ott minden. Lassan gondolom XBOXon is beindul ez a "mufaj"... :)
MII mario
MII minotaur
MII jesus
MII kenny
MII donkey kong
MII alien
-
Ott írja, hogy a tűzfal blokkolja a netedet. -
Nekem megvan, csak még nem tudtam feltenni, mert dolgoztam.
:( -
ilyen tévé nincs :))
vga vagy hdmi kábelen kapod a legjobb minőséget, ha olyan felbontást állitasz be a dashboardon, ami a tévéd nativ felbontása
a hang hdmi-n átmegy a tévébe, vga esetén a kábel analog kimenetét kötheted a tévére
KIJELZŐFAQ -
HA EZT LÁTOD, BANNOLVA VAGY!
"Z: 8015-190D"
MIÉRT KELL ÉRTETLENKEDNI ??? -
Zozo76 #54938 Azert egy kis bongi elfert volna az uj update-ben. Artani nem artott volna. :( -
olvastam azt, az alapján inditottam el a konzolt, és tök lol, hogy teljesen máshogy van, kicsit elavult oldal lehet.
De nem árt egy kis angoltudás.
Messengerre már rájöttem, csak kicsit nehéz írni.
Holnap(azaz ma) kipróbálok jópár ötletet, mit tud a kis masina, majd elkezdek játszani a két vett játékommal.
Jut eszembe, hol lelhetek magyarokat?:) -
z FAQ -t !!
nem jönbe -
Bourne demóhz tudna valaki linket adni? Sajnos a live nem engedi leszedni. :(
Előre is köszi. -
Én nállam is ugyan ez van...
És dunctom sincs hogy mi lehet ez! -
Na, legalább őszinte a gyerek.
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Minden újonnan regisztrált Gamertag 1 hónapos LIVE Gold-ot kap, szal igen, ha van multis játékod 1 hónapig nyomhatod. Lejárta után fizetős, 12+1 hónap kb. 8-9k körül van. Neked is ajánlom a bannerban lévő oldalt: Link -
Az új dash-nál a Community menüpontnál, a régin Xbox Live fül/Chat/Messenger. -
Link
Egyébként ott a bannerban... -.- -
Vardar #54929 Na akkor most újra elvesztem az XBOX lapok között. Ha multizni akarok akkor kell ez a Live izé. Ennek 2 típusa van az ingyenes(?) Silver és a fizetős Gold. Jól mondom? -
nah most mi?:D
és hol van az msn?:D mert nem találom:(
meg most mintha 1 hónapig ingye gold tag vagyok, ez igaz? akkor mehetek netre játszani?:D -
Akkor elmondom szépen. :)
Alpári, neveletlen, unintelligens vagy. Nem hiszem, hogy egy közösségi oldalon lenne a helyed, próbálj meg a tv-d és az xboxod előtt maradni. :)
Üdv.
-
Msn van net nincs. -
Messenger alapból van benne, hisz Windows Live ID-vel jelentkezel be(ami ugye a Windows Live, MSN és Microsoft Passport webhelyeken használható).
Netezni, nyakatekert módon, de lehet:
Link -
XD Az az mond meg neki, csak hogy meg súgjam ő az SG egyik legnagyobb nagyképű sz*rházija, azt iszi neki mindent szabad... -
Mert beteg. Mert neveletlen. Mert nem érzi jól magát ha nem anyázik... mert debilis.... soroljam meg?
Nem kell ráfigyelni. Csak azt nézi ki kott beléje és mar támad is.
-
lehet vhogy netezni, msnezni xboxon?XD -
hát akkro ez FAIL XD
nem baj tvre rákötöm fülesemet, csak az átalakitós dugaszát kéne meglleni mert a régi szar és csak azt leltem meg igy hirtelen:S
-
legnagyobb bánatodra abbo nem is fog semmi szolni, max a játék közbeni beszégetés, ha majd live-n nyomod... ugyanis ez arra lett kitalálva. sajna ez van... -
nah megvettem az xboxomat eddig nagyon zsir:D
monitoro ra nemtudom rákötni, asszem venni kell valami vga-s átalakitót, pff
kérdésem a következő
van hozzá ez a kis szerencsétlen fülhalgató, szeretném használni már igy este, de hiába dugom rá a joyra, semmi hangot nem kap, továbbra is a tv ordit, a szomszédok legnagyobb bánatára.
HELP -
Már megint miért kell ez Ragnar? Most ahogy olvastam kivételes módon senki nem szolt be neked, akkor meg minek szítod itt az indulatokat? Kicsit vegyél vissza az arcodból azt javaslom... -
Megígérem, hogy soha többé nem beszélek csúnyán! [moderálva]
(Elnézést, lehet adni a büntipontot, de kicsit felháborítónak érzem, hogy hetente kettőt kommenttel és mindkettő próbálkozásával gyalázni akarja az embereket.) -
még most lett boxom és nem vok regelve live-ra, gondoltam regelek és leszedjem a frissítést. Rányomtunk a Join xbox live-ra, és mivel volt internetkapcsolat, leszedte egyből. A reg már csak utánna következett az uj dashboardról. Így elvileg nem is kell regelni. -
bannolva van -
Ugyanez a bajom, kivéve, hogy az sor 001C-F003 és az ID: FFFF-FFFF....sztem ÉN vagyok bannolva. -
Ragnar360 #54913 Nóném kötsög vagyok! 
[Kedves Ragnar, mivel nem vagy képes emberi módon kommunikálni, ezért eztán az ilyen jellegű hozzászólásaidat moderáljuk, hasonló módon. Jó szórakozást! SQJ] -
Valami tűzfallal van baja. -
Freedy #54911 100%, hogy nem bann. Valami beállítási probléma. -
te bizony bannolva vagy -
Nem kell félni, mert a november 19. után megjelenõ játékokon is rajta lesz ez a frissítés, ha máshonnan nem akkor onnan tuti betudod szerezni -
Meglehet, hogy bannolva vagy, azért próbáld meg később. -
Hello!
Nem tudok kapcsolódni a Live-hoz. A következő üzenet jelenik meg a test connectionnél a more info-nál:
kép1
kép2
Ha bannoltak volna akkor nem az lenne itt,hogy bannolva vagyok? A status code pedig ez:
W: 0000-000B
X: 0000- F001
Y: 00A8-6840
Z: 8015-190D
ID: 0006-0000 -
http://www.youtube.com/watch?v=sfkDxF2kn1I&feature=related -
Hát nem tom nálad mi lehet a gond, nem egy másik profillal jelentkeztél be véletlenül?
Grizzly: Pontosan már nem emlékszem, de asszem a What's new menünél van ilyen menüpont, hogy "Replay intro movie", vagy ilyesmi. Szóval meg lehet nézni.