176865

-
BANNER -
liverpool123 #54984 Hali!
Melyik a legjobb (olcsó stb.) hazai konzol üzlet? -
tehát nincs avatar. rendben. megértettem. -
ez valahol fáj nekem :) -
-
aha :) -
ha nincs lájvod, minek avatar? nézegetni Magad? :)) -
...vagy inkább úgy kérdezném, hogy ha nincs live-om, akkor ne számítsak avatarokra sem? -
Tecsóba 2-3e-ért van. -
Ja, mobilinternet a játékos, tehát elég 1 hálókártya, ha jól gondolom. -
Bocsi, lehet én vagyok
, de mielőtt kérdeztem volna, meg akartam nézni a FAQ-ot (piros lóbetűk a banner alatt), nehogy leszúrjatok, de mintha kitschit üres lenne, ergo nem túl sok információ nyerhető ki belőle...
Ezért megkérdezem (amit már biztos leírtatok, és igen használtam a keresőt is, de volt találat), hogy milyen beállítások szükségeltetnek a box-on, ha a számítógépen csináltam internetmegosztást? (átjáró, ip, dns, egyebek). Cross kábellel kell összekötni?
köszi, előre is. -
Grizzly4x4 #54974 Köszi szépen a segítséget akkor azthiszem beruházok egy hdmi kábelre már csak egy olcsó hely kellene ahol meg tudnám venni. Intersparba láttam tegnap 3 métereset 6000-ért de gondlom ettől be lehet szerezni jelentősen olcsóbban is -
Tényleg nem aprózzák el,de ha jól megnézed X360 választék van csak,a többit nem nagyon nyomatják... -
Sziasztok!
A 120 megás dashboard update-et le lehet tölteni vhonnan, vagy csak a 7 megás van még kinn? Nincs live-om, ezért kérdezném. Előre is köszi! -
május ota minden boxban az van -
http://www.xstation.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=31&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=31&orderby=product_name&limit=50&limitstart=100
itt mekkora választék van
a premium 60GB-hdmi isekben milyen drive lehet liteon? -
olvasd el a TV leirásában, melyik hdmi fogad 1360x768-as jelet! (ha abba dugod, a box dashboardja amugy is fel fogja ajánlani, a többiben csak 720p lesz)
vga esetén a box dashboardon extendedre kell allitani a "szintelitettséget", plusz talán nem ártana a tévén is korrigálni ;) (én spec nem szeretem a mesterségesen tulszinezett képet, nekem nem sokat kellett a tévén állitgatni, de ez tipus és modellfüggő is!)
vga esetén is 1360x768-at használj, az a tv nativja -
most hanyas a legujabb Dashboard?
Illetve ezt legálisan le lehet tölteni, és frissiteni ami jelenleg az enyémbe van? -
hát én még nagoyn nagy láma vagyok boxhoz:D
itt elvileg le lehet tölteni ezt a bizonyos MCE Browser-t
de nálam 404-t ir ki és nemtudom letölteni.
Valakinek nincs meg véletlenül? -
Akinek gondjai lennének a HD filmekkel: Gotsent
Nem konvertál, csak kiveszi az mkv-ból a képet meg egy választott hangsávot és mp4-be rakja, amit a box már simán játszik. Ha FAT32-es pendrive-ról néznéd a filmet (4 giga lehet max 1 file), akkor be lehet jelölni, hogy darabolja. Feliratot ugyan ismeri, softosan bele is teszi, de azt a box nem jeleníti meg, beleégetéshez meg sok idő kell és romlik is a minőség :( Ezt még igazán elintézhetné még a M$ és teljesen boldog lennék. -
Micsodaaaaaa... huhúúúú utána tudsz járni ennek a dolognak?
Vagy végülis Liveon csak rátalálok... :D -
Grizzly4x4 #54964 Elvileg a live-on reklámoznak egy multiplayer pakkot valahogy azt kéne megrendelni 120-as vinyó ethernet kábel meg egy hedseat és 99 usd azaz kb 20-22 ezer forint lenne plusz postaköltség de az már minimális -
Grizzly4x4 #54963 AKYYY nem tudom hogy tudod-e, de a live-on az egy honapos goldot az 3x is fel tudod használni csak mindig külön profilt kell csinálni én is 3 honapig nyomtam a live-on ingyen -
Sziasztok!
Nem szokta írni ide, mert mindenki a Live-ról ír...
Nos ma én is leszedtem ezt az új Dashboardot, igaz nekem csak egy 256 Memókártáym van... Nos most már ideje venni egy 120 HDD-t , egyszerűen mikor legutóbb Lájvra néztem alig volt pár Game Addon most meg már kint van a Bournout-hoz a Bike addon...meg minden fínomság... Áhh fantasztikus , bár játszani lájvon továbbra sem fogok, mert nem szeretem ha elvernek meg amúgy se szeretek emberek ellen játszani :D...
Amúgy nem tudtok valami helyet ahol lehet olcsón 120 HDD -t venni múltkor valami 50.000 ért láttam, az egy kicsit túlzás... -
nekem minden ment automatán, az elején volt egy kis gond, hogy nem akart demotletölteni, mondván, hogy nem tud csatlakozni live-ra, de az emileket küldözgette sorba:(
ujrainditás segitett neki, és fut minden faszán, most codoztam egy jót:D kicsit elszédültem, nehéz egérről erre a pocokra szokni, meg hogy full angol az egész:(
fifába nem lehet a kommentátor hangot jobban felerősiteni? -
Grizzly4x4 #54960 Nah tök érdekes most meg sikerült az ipcím változtatással rávennem a boxot hogy kiirja a 8 számjegyű kódot ami kell neki hogy szinkronizája laptopot meg a boxot most meg a laptop nem akarja sehogy sem felismerni a boxot a hálozaton. remélem azért sikerül valahogy megoldani -
Grizzly4x4 #54959 köszi dvix-et nekem is viszi faszán azzal nincs baj csak a gépen az összes nagyfelbontásu filmem mkv-s ezekt nem lehet valahogy átkonvertálni wmw-be mert már igencsak kipróbálnám a tvm nagyfelbontáson -
luckyboi #54958 Ezt a 120-as vinyót hogy lehet megszerezni ha adatkábelt is szeretnék hozzá? Fel kell hívni az MS supportot és tőlük rendelni? Gondolom azért nem 20 rugó, hanem az ajánlott áron adják, ami 30eFt. -
Matroska konténert nem ismeri. -
Tujm #54956 én wmv formátumú hd filmet próbáltam. meg divx-es avit. ezeket lejátszotta, igaz lekellett tölteni liveról a codecet de lejátszotta. -
Grizzly4x4 #54955 Hd filmet hogy lehet lejátszani boxon mert próbáltam pendriveal van egykét 720p-s filmem mkv fájlok de meg se jeleníti őket a boxon akkor Tujm neked hogy sikerült? Meg még valami régen faszán ment a Mediacenter most meg valahogy nem tuodm összehozni a laptop egyből kijelzi hogy extender készüléket talált gondolom a box-ra gondol és amikor be akarom állítani valami kodot kér aminek a tv-n kéne megjelenni de nem jön elő semmi probáltam a boxon kezdeményezni a beállítást de ugy sem jó mert nem talál semmit. Vagy az lehet a baj hogy a laptop wirelessen van? -
Grizzly4x4 #54954 Szia megnéztem a pontos típusát tehát: sony KDL-32S4000 itt a linkje is:
http://www.sony.hu/product/t32-s-series/kdl-32s4000. Van rajta 3 hdmi is ezek közül valamelyik tudja a natív hajtást és ha igen akkor melyik és milyen beállításokat érdemes választani? Egyébként tegnap bróbáltam Vga kábellel de nekem a componensel valahogy szebbnek tűnt mert teltebbnek láttam a színvilágát, valahogy vga kábelel fakóbb volt a kép. ilyen lesz hdmi-vel is mert akkor inkább maradok a componensnél köszi a segítséget. KijelzőFAQ elolvasva -
Örömmel tölt el, hogy látom ahogy szépen bannolgatják le az embereket
(gonoszan dörzsöli a tenyerét) -
adamo911 #54952 azt mondjátok meg h h lehet letörölni az új dashboardot...először letöltöttem a 7.47 mb-osat, de most megtaláltam a teljeset, de azt már nem akarja update-olni
mit lehet tenni?? -
melyik az uj dashboard? vagy mi a szösz:D -
hm játékookb augy látom nem müködik a bill:( kár érte. az egér meg egyáltalán
nem baj msn-hez jól jön:D -
media centerbe nekem nincs semilyen böngésző:S:( -
hehe működik a billentyüzetem boxon, sirály:)
kérdés, nem lehet vhogy átváltani angolrol magyara?
a z.ket meg y-ket felcserélni, és ékezet sincs.
bár annyira nem zavaró mert igyisSOKKl konyebb szöveget beirni mint joyon:) -
Tujm #54947 woooow, tegnap este mikor hazaestem 1 körül, gondoltam megnézzük milyen az új dash ^^ bedugtam a net kábelt, join xbox live, és már nyomta is hogy új frissítés van, 128mega helyet fog foglalni, az egész megvolt 5 perc alatt, telepítéssel, letöltéssel :) aztán csináltam avatart, meg megcsináltam végre az accomat is, kaptam 1 hónap gold membert :) jó sok minden van a játékokhoz, még ingyen is :) sikerült frankón letölteni a codeceket a filmekhez, mostmár frankón játszik minden filmet a boxom ^^
néztem full hd filmet is gyorsba :) abszolút respect a microsoftnak ezen a téren :) -