176864
banner
  • ShadowNinja
    az XBOX360 arcade-ot lehet HDD-vel bővíteni később?
  • Ray Z
    Tulajdonképp most iz ez megy, csak a legtöbben nem a warezról kérdeznek hanem valami másról, amit ők is meg tudnának válaszolni, ha mondjuk 3 kemény hsz-t elolvasnának...
  • lowdog
    tévedsz, kajakos.
    az antiwarez azért van, hogy ne mindnen második hozzászólásban valamelyik jóképességű azt kérdezze hogy hogyan lehet warezolni az xy konzolon, mert sokáig ez ment itt a fórumon, és marha unalmas volt.
  • kratoska
    Sziasztok!
    Nektek MediaCenterből lejátszik a box divx vagy xvid tömörítésü avi-t?
  • MaSzKa
    http://www.vatera.hu/hdmi_dvi_atalakito_4nz_105998165.html

azért köszi

ez jó lenne de fogalman nincs hogy érjem el az illetőt
  • MaSzKa
    az ár az jó de a szállítási ftg 1500Ft!! :(

vaterán van 1950ft.ért + szállítás 350Ft

ez jó is lenne

csak a vaterát nem ismerem
    gondolom reggelni kell és az is +200Ft
  • PoisonChihuahua
    Ez jó?
  • PoisonChihuahua
    Mekkora kéne? Az 1m-es 2000Ft.
  • PoisonChihuahua
    Ha nincs keresetük akkor ne válasszanak ilyen költséges hobby-t maguknak ezt felfoghatnád...
    Senki sem kényszeríti őket, hogy warezoljanak.
  • shenmuedc #55095
    Nem tudom én bemenem egy híradástechnikai alkatrészboltba és a 10m-es hdmi volt 5000ft a 9 egykicsit tényleg lehúzás.
  • shenmuedc #55094
    Ja bocsi elnéztem ami nekem van azon hdmi alj van nem apa.
  • gizzda
    Sziasztok....

Lenne egy kérdésem...
    Most veszem meg a második xet mert az első végleg megatta magát....ez már HDMI-s
    A kérdésem az lenne...Hol lehet olcsón kábelt venni hozzá?
    Mert körül néztem és 9ezer kürül láttam csak hozzá....nem hiszem el hogy egy szaros kábel ennyibe kerül!

Lehet valahol ólcsóbban venni ilyet?

Köszi
  • shenmuedc #55092
    Nekem van egy felesleges. Mit adsz cserébe?
  • Fido4life
    na végre valaki normálisan gondolkodik :)
  • ecneb
    amúgy nekem erről az egészről az jön hogy kajak itt divat antiwarezosokodni :D vagy mivanitt :D van 10 ember aki hűde warezellenes azt ennyi.. nemtom mit kell erőltetni.. ahelyett hogy itt buziztok max annyi lenne hogy megadtok neki egy linket menny oda... azt meg ne mondja nekem senki, hogyha valaki tényleg eljár bulizni meg nemtom ad magára és nem vesz ruhákat , olvas könyveket, egyszerkétszer elmegy vacsorázni annak van pénze pluszba eredeti játékra... nekem speciel nincs 5ezernél több pénzem már vagy 3 hónapja.. elég szar de elvok ígyis...az meg hüyleség hogyha boxra van pénzed akkor eredetire mé nincs...itt sztem nem a dolgozó emberek varezolnak hanem akiknek nincs keresetük... úgy nehéz eredetizni ezt felfoghatnátok...

fogalmazás egyes... üljön a helyére...
  • butyokanime
    Na felraktam énis a NXE-t és nem csalódtam :) ez az avatarosdi is jópofa szerintem!
  • MaSzKa

ilyet nem tud valaki olcsón szerezni?

• Fido4life
    gyerekek most a COD 5-nek tényleg ennyire szomorú grafikája van vagy csak nálam bugos ? kurva hangulatos lenne kiefer sutherland üvöltéseit hallgatva rohamozni a japcsikat, de így hogy közelről mint textúra ps2 alatti szintet nyújt hát eléggé feelingromboló.. messziről még szép minden de közelről elmosódott shit..
  • arty
    vagy a gyárilag kapott kompozit kábelt használod és akkor fos lesz a kép, vagy veszel egy Scart/RGB kábelt a 360-hoz!
  • arty
    az olcsóság egy huszezres flasheltetéssel kezdődik :)

pár hét/hónap után bannolnak lájvrol

végül fél év mulva 3ledes lesz a boxod, javithatatlanul -> kuka

---

biztos warezolni akarsz?
  • LordAndrew
    Oh yee. Már ugrik is fel a pendrive-omra a frissítés. Nagy segítség ez a DVD meghajtónak. Az enyém egyszer már beadta a kulcsot, ez az update remélem meghosszabbítja az élettartamát.

PoisonChihuahua, köszönöm szépen a gyors választ
  • PoisonChihuahua
    Miért, te mindenkit személyesen ismersz itt a fórumon? Kétlem...
  • PoisonChihuahua
    -Igen, ez egy új funkciója a dashboardnak.
    -Maga a dashboard 7,5 MB (ezt letöltheted LIVE-on keresztül vagy ha nem akarsz felmenni vagy nincs neted, akkor torrent), ha avatarok is kellenek akkor ahhoz kell net, ez kb 130MB.
    -Nem, de miért is jelentkezne nem értem?
    -Mérettől függ, van játékom ami 4GB-ot, van ami 7GB-ot foglal. A 20-as hdd-ből 13GB szabadon felhasználható. Számolj.
    -Persze, hogy megmaradnak.
  • LordAndrew
    Képmutatás rulez
  • Ewergo
    Ne aggodj itt tutti mindenkinek van illegális programja. Nem is az a lényeg hogy ne warezolj, hanem az, hogy NE EMLITSD itt a forumon és akkor te is rendi vagy. Igy akarták mondani itt a többiek.
  • PoisonChihuahua
    Egyszerű, válasszanak másik hobby-t. Akár egy autónak a konzolnak is vannak "fenntartási költségei". Mivel én speciel nem tudnék finanszírozni egy autót, így BKV-zom. Ha nincs pénze valakinek eredeti játékokra akkor az NEM jogosítja fel őt, hogy warezoljon.
    A progik, filmek pedig mellébeszélés, ne tereld a témát!
    Az meg már csak egy logikai érdekesség, hogy ha valakinek van 45k gép+10k flash-re pénz, de eredeti játékokra nincs....
  • peti193
    úúúú látom h elfajultak a dolgok...elindítottam a lavinát
  • LordAndrew
    Pontosítanám kérdéseim sorát:

-Ez az az update, amivel játékokat lehet futtatni a merevlemezről?
    -Offline profilnál (moddolt gép, soha nem voltam live-on) is működni fog vagy kell bármilyen netkapcsolat neki?
    -Telepítésekor nem jelentkezik-e probléma (elveszett játékállás, eltűnt mentések, pontszámok stb)
    -20 gigás vinyóra hány játék fér egyszerre? (Lemezméretből kiindulva én kettőre saccolok, de javítsatok ki, ha tévedek)
    -Ha uninstallálok (vinyóról leszedek) egy játékot, attól a pontok, mentések azért megmaradnak? (Ha később játszani akarok vele)
  • berihamper
    Helllo

Panasonic TX-32PS12P

Erre a TV re hogylehet csatlakoztatni Xbox 360 Elite ?
  • Zsoltika 007
    Ha ez a best akkor a többit inkább nem akarom látni :DD
  • deep
    Játékokról beszélünk. Márpedig a játékot ha megveszed, ugyanannyiért el is tudod adni. Ezt kéne megérteni és nem rákönyökölni a download gombra. Egyébként a programjaim 99%-a legális, vagy freeware. A filmeket moziban is megnézem ami tetszik, de ez off.
  • Istencsászár
    Már megint témánál vagyunk:)

Rakat játékot lehet kapni 3000 forint körül ami pécére sose fog kijönni, és igen igényes, szórakoztató gémek a nextgen éra kezdetéből, 5-6-7 ezer környékén már 1 éves gémeket lehet tonnaszám kapni... aki akarja az meg tudja venni, nem kell hülyeségekre költelni a zsebpénzt, nem kell minden hétvégén elbulizini egy 10est stb... máris ott a pénz játékra, minden más csak kifogás.
  • LordAndrew
    Ez az update tartalmazza azt a Dashboard-ot, amivel vinyóra lehet telepíteni a játékokat?

A telepítése nem okozhat gondot offline profilnál? (Azaz nem vesztek-e el játékállást, pontokat stb)
  • PoisonChihuahua
    Na arra kiváncsi vagyok, privátba jöhet a link.
  • peti193
    igen utána néztem lite-on amit most egy blogon néztem h megoldható nemrég sikerült a srácoknak...
  • rx7tomy
    Azért ez minősít téged, hogy buzi aki warezol.
    Nagyon örülünk neki, hogy neked a számítódépeden az oprendszertől kezdve minden segédprogramig minden eredeti, se egy másolt filmed, se egy másolt programod nincs.
    Irigyelném a fizudat, ha ezt mind meg tudod tenni.
    Ha nem akkor szerintem lehet leszálni a warezolókról, mert nekem ne mondja senki ezen a fórumon, hogy neki soha semmi nem volt meg nemhivatalosan.
    Ha esetleg mégis akadna olyan, annak minden tiszteletem, de a többi szerintem ne ossza az észt, amikor neki is van mit rejtegetni.
    Nekem van ilyen is olyan is, de ezért még nem húzom le egyik tábort se, és el kéne fogadni, hogy nincs mindenkinek pénze eredetire mindenből.
    Ennyivel én be is fejezném.
  • peti193
    jol van szerintem napestig vitázhatnánk warez kontra original.valamilyen szinten megértelek de szerintem nem a majomságom hanem inkább az új játékok olcsón beszerzése fog itt dönteni.hello
  • PoisonChihuahua
    Deep-nek igaza van, egyébként moddolni te azt nem fogod, mert valószínű már Lite-On meghajtó van benne azt pedig módosítani nem lehet. :)))))
  • deep
    Nekem ne meséld be, hogy nincs 2-3-4 ezer forintod 1 játékra, amivel hónapokig játszol. Még ha szüleidtől kell is kérned, ennyit szerintem ők is rád szánnak. Mert ennyiért is lehet vagy 10-15 játékot megkapni, régebbieket.
  • peti193
    hát hallod és télleg ajándékba kapom és nem is nagyon vagyok valami nagy játékos aki megfogja venni eredetibe vagy külföldröl rendelget majd játékot de ha viszont olcsón megszerzem akkor fogom használni és azt ugye tudjuk h lehet...vagyis én nem csak szeretném ami csak idő kérdése...és ajándékot nem akarok eladni használni pedig csak úgy fogom ha télleg olcsó lesz a játék lehet h te tele vagy pénzzel eredetizni te dolgod de nekem nincs annyi rá!köszi(majom)