176864

-
Zsolcz #55144 jaja, 2008 májusi, és juliusban vettem, tehát gari azmég rajta van, flesselve sincs tehát nemkellfélni -
Zsolcz #55143 uefa euro 2008-azás közbe kicsit zörgött a box, utána kikapcsolom, jó 1 óra mulva megin be, uefaeuro 2008 kicsit villog a pélya meg minden, és rájöttem ho ebből valszeg 3 led lessz, csak nemtom hogy most játsazk, hogy minél hamarabb túl legyek rajta, vagy lehet ho nincsis baja, vagy bese kapcsoljam... nemtom -
miért kezd szar lenni a kép?
mennyi idős a gép? -
forza 2 vagy project.
megkapod 10-be a 2 játékot. -
a forza 2 jobb, mint az nfs :) -
Zsolcz #55139 picsába, sztem 3ledes lessz a boxom!!! 

-
carbontig végigvittem mindet pc-n, pro street nem tetszett, itt van az új nfs, gépre tuti nem szedem már le, de xboxra jó lenne már valami autós játék is, hisz pont azokat tartom inkább konzolos játéknak, mint monjduk egy FPS-t, amit egérrel jó játszani.
Meg ha azt nézzük, mennyien szedik warezon ezt az nfs-t, még a bix is behalt tőle, akkor jól jön játszani vele, majd később eladni/elcserélni. húzó név.
-
ez komoly???
-
pedig nfs-t meg akarom venni -
NFS Undercover
Legendary
Far 2
tutiszar.... -
Jogos sok cuccot nem érdemes megvenni.
én a gagyikat pc-re warezolom, és a jókat megveszem konzolra. -
nem fifázik vagy cod4-ezik valaki? -
"vidám" 2. vh játékot akarsz? Brothers in Arms! Annak nem ilyen gyászhuzsár a grafikája ... cod=sux. komolyan, mintha még mindig a fekete fehér tévék korát élnénk ... :( -

Utolsó bekezdésben a lényeg. Aki itt fennhangon védi a warezt, csak egy nagypofájú kullancs (én sem vagyok szent, az itteni definicio alapján joesetben egy kussoló biszex).
Lizardman: warezolj, senkit nem zavar. Egészen addig nem, amig ide nem jössz és benyögöd, hogy már a 3. warezos boxot veszed mert annyira sok játékkal játszol, miközben eladod a konzolokat mert nincs időd játszani. Na, erre nem kiváncsi itt senki. Meg arra sem, hogy ki hogyan NEM KÉPES warezolni. Oldja meg, informálodjon máshol.
---
ps: Lego Indiana Jones milyen? tudja vki? csak mert most 2-3 ezrekért talán hozzá lehet jutni a sok bundle miatt :) (panda tudom h szar, nekem a demo nagyon nem jött be!) -
Ha valakinek van/lesz jó áron Naruto - Broken Bond vagy Mortal Kombat vs DC universe játéka az írjon már légyszives:) 10k max. Köszi -
-
Sund #55128 Nekem csak annyi a bajom, hogy néhányan itt megpróbálják ezt ilyen racionális, már-már elfogadható cselekedetként beállítani és ennek hangot is adnak itt a fórumon.
Én inkább befognám a pofám, és mondanék egy jó hangos köszönömöt azoknak, akik megveszik súlyos ezrekért a programokat, mert MIATTUK adnak ki újabb játékokat. Nem miattad.
-
Freedy #55127 Hiába próbálom lelassítani, nem sikerül átugornom:( -
lowdog #55126 sejtettem.
"nem látom értelmét nagyobb mennyiségű pénzt erre költeni"
ez még változhat, ha majd felnősz és megtudod mit jelent a pénz és a munka
mára befejeztem a térítést :)
-
ecneb #55125 hmm ebben igazad van tényleg hülyén hangzik... akkor úgy fogalmazok.. hogy nekem személy szerint nincs 5 ropinál több pénzem de ha nagyon akarnék kisírhatnék anyáméktól kest...csakhát ők sem hülyék -
"Én csak annyit szeretnék, hogy ne nézzék már le azt, aki warezol! Semmivel se kevesebb ő emberileg, mint te, vagy akárki, aki eredetikkel játszik! Ennyi a véleményem erről!"
Dehogynem. Aki nem látja be, hogy a warez nem helyes és ezek után nem tesz ellene, az emberileg is kevesebb, játékosként meg pláne. -
lowdog #55123 imádom ezt a topikot! 
az előbb még mintha ezt írtad volna:
"nekem speciel nincs 5ezernél több pénzem már vagy 3 hónapja"
most meg:
"nem látom értelmét nagyobb mennyiségű pénzt erre költeni"
-
nem akarok semmit mellé köríteni, ez így van. Igen, szívem joga, hogy warezolok-e vagy sem, de akkor már ne írjanak le ez alapján, meg ne buzizzanak már le ezért... Könyörgöm, legyen már egy kis színvonal! Te is ugyanugy lopsz (warezolsz), mint másokebben az országban, csak te mást, és nem Xbox játékokat! Ennyi...
Én csak annyit szeretnék, hogy ne nézzék már le azt, aki warezol! Semmivel se kevesebb ő emberileg, mint te, vagy akárki, aki eredetikkel játszik! Ennyi a véleményem erről! -
Sund #55121
Nana.
Hiába próbálsz sallangot keríteni köré, nem kell kvázi elfogadható cselekedetként feltüntetni a warezolást mert "nincsen pénzed" vagy mert "csak ki akartad próbálni a játékot."
Ki nem szarja le, hogy mi volt az indítékod? Teljesen mindegy. Ha warezolsz, akkor lopsz. Ennyi. Amikor elkezted biztos megnézted, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak és úgy döntöttél, hogy ez neked megéri. Szíved joga hozzá. Csak ne költs mellé ilyen óhéber rossz dumát.
Nem kell ezt túlmisztifikálni. -
Grizzly4x4 #55120 Pedig csak simán át kell ugrani a másik vonatra, aztán megvárod míg szépen megáll utána pedig mész visszafelé a sineken és balra -
ecneb #55119 most ezt nema azért írom de ha nagyon akarnám lehetne boxom ps3am csupa eredeti játékkal 3is kb de szvsz nem látom értelmét nagyobb mennyiségű pénzt erre költeni..és nem az b@sz fel hogy ellenzitek az wrezt hanem hogy hogyan...mit kell itt buzizni...részemről off a téma -_-
-
helyes. -
Mennyi antiwarezos emberke van itt, ésbiztos, hogy TI, akik nem warezoltok Xbox-on, csak EREDETI programokat, zenéket, és filmeket vesztek, és egyetlen egy hackelt-letöltött dolog nincs a gépeteken... Az a legundorítóbb, hogy itt játszátok az istent, pedig ez ugyanolyan, mintha programot töltesz le, amihez mellékelve van a serial key! -
Én nem warezolok,de nem is veszem a szivemre ha vki igen..Amúgy mi ez hogy mindenki buzi-zik itt,pihenjetek már le.... -
danielT => hmmm... akkor várj, megmondom ezt barátnőmnek is, de lehet nem fog neki tetszeni :)
Istencsászár => az előző kettőn túladtam, mert nem volt akkoriban elegendő időm... természetesen nem egyszerre volt 2 boxom, hanem külön-külön -
-
Ez akkor is warez.
mindegy mi az okod rá. -
Bármennyire fáj, de ez igaz. -
Nekem már csak egy kérdésem maradt, miért minek neked 3 warezos Xbox?
-
ecneb #55110 hallod te hülyevagy..... áá ez kész.. jólvan gratulálok... -
Rövidebben is leírhattad volna, hogy buzi vagy. :P -
ehhez a hozzászóláshoz gratulálok! Bevallom őszintén én is warezoltam az elöző 2 boxommal, DE! nem azért, mert nem lett volna játékokra pénzem, hanem mert
-egyszerre több játékot szeretek tolni
-nem akarok 10+ ezret kiadni egy új játékért
-régi játékokat is elő akarok venni néha, ami eredeti játékoknál kurva költséges dolog, ha mindent megtartasz, és nem adsz tovább idővel
Ennyi. Most nemsokára veszem meg a harmadik boxom (jah elfelejtettem hozzátenni, hogy első kettő se ment tönkre!), és ezt is flashelve fogom megvenni.
Ezt csak azért akartam leírni, mert kurvára nem volt szimpatikus az a hozzászolásod, hogy "Ha nincs keresetük akkor ne válasszanak ilyen költséges hobby-t maguknak ezt felfoghatnád..." Te meg ne tagadd meg senkitől, hogy xbox-a legyen!
Ennyi... -
X a te baratod! Lasisd le az idot es ugorj at! -
lowdog #55106 de így legalább lehet röhögni a vergődő warezeseken :) -
Freedy #55105 Mirrors edge-el kapcsolatos, aki még a 3. chaptert csinálja, az ne olvassa!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy vonatos rész, ahol ki kell térni a táblák elől a vonat tetején. én szépen kitérek előlük, de egyszercsak bemegy a vonat a sötétbe, és meghalok. Arra gondolok, hogy átkéne ugorni a mellettem lévő vonatra, de úgy is meghalok. Akinek van valami tippje, legyen szífves segítsen!