176864
banner
  • Istencsászár
    Akkor meg nem teljesen mindegy? ez az a játék amit pécén játszottam volna ismerősökkel, mert a COD4 korrekten futott, és mivel ez alatt is egy az egyben ugyan az a motor van és grafban is ugyan az, igen meglepő volt...
  • akyyy
    szvsz a cod 1 a jó(illetve az united offensive) a többi szar, punktum,

• davidka003
    LOÁL. Érdekes, hogy még van olyan ember aki az SM3.0 miatt sír. Több éves technológia. Már a pár ezer Ft-os 6600GT is tudja.
    Szvsz a COD5 nem lett jó. COD4 ezerszer élvezetesebb.
  • Tomy Lee
    SM3-hoz plussz efektek is tartoznak,maradjanak csak:)
  • Istencsászár
    COD4 suhant a COD5 már nem indul el sm2es kártyán... takarodjanak a búsba.
  • Pacal17
    :D

CoD platform (sajna a WaW ot már alig viszi, szal majd boxra megszerzem :[ )
  • Freedy
    sry, hú de gáz látszik nem vagyok nagy pc-sXD
  • GP2100
    "Szvsz törölni kellene már ezt a NFS nevet(lezárni a sorozatot) és valami GT5 szerü realisztikus autoszim.gammát elkészíteni."

Szvsz az EA maradjon csak az nfs szerű casual játékoknál... GT-t megközelítő játékot szerintem soha nem tudnának csinálni, legfőképp azért, mert ilyen kaliberű játékból nem lehet évente újat kiadni és az élethű(bb) fizika+ bonyolultabb játékmenet miatt nem lenne rá akkora kereslet mint egy vérgagyi nfs-re(amivel egy agyatlan zombi is képes játszani).
    "csak x360-ra legyen már valami faja kis autos játék"
    Várjuk a Forza 3-mat... :D

BTW nem azért van bajom a nfs-el, mert arcade, hanem azért, mert egy újabb lehúzás és még arra sem voltak képesek, hogy normálisan megírják(súlyos framrate problémák...). Ott a Burnout Paradise ami nagyon jó grafikával, brutál sebességgel, 0 popup-al framrate gondok nélkül fut. Magyarul az új nfs kibaszottul össze lett csapva azért, hogy a karácsonyi szezon előtt ki tudják adni és dőljön nekik a $...
  • tesó07
    Personal az a Private...
  • Freedy
    Private Computer, azaz személyi számítógép.
  • Istencsászár
    Mi az a PC?
  • Istencsászár
    GT5 túl steril a népnek. Kell az NFS, kell a story orientált játékmenet, mert ahogy hallom imserőstől ez a része igencsak rendben van és ehhez hozzátesz egy laptáttal az élő szereplős átvezetők is. Aki szimre vágyik annak nem kell ötletes játékmenet, neki elég egy autó, egy körpálya és egy kormány, nem kellenek szórakoztató elemek, persze nem szó szerint kell érteni hiszen igényes, szép grafika és tálalás kell.
  • Pacal17
    PC-n a PES az úr.
  • Tomy Lee
    Szvsz törölni kellene már ezt a NFS nevet(lezárni a sorozatot) és valami GT5 szerü realisztikus autoszim.gammát elkészíteni.
    Akár koppintani is lehetne róla sokmindent csak x360-ra legyen már valami faja kis autos játék,bár igaz nem a stílusom de ha lenne akár előkapnám a kormányomat azt mehetne a vezetgetés:)
  • Istencsászár
    Egy szezonális sportjátéknál nem lehet nagy dolgokat mutatni évről évre, de az EA Sportsnak sikerül, a Konami meg nem bírja tartani a lépést a Fifa08, Euro, Fifa09el.
  • Tomy Lee
    Konami is beújított teljesen új csapattal mégis szinte ugyanazt adták ki mint az előd(PES)...
  • DarkSector
    :P
  • Pacal17
    "Persze vannak kivételek"

Itt pont arra gondoltam :)
  • DarkSector
    Dead Space is konzolra jobb, pedig multip.
  • GP2100
    Nem kell nekik jól megcsinálni, mert a sok hülye a nevéért megveszi(nfs).
  • Pacal17
    Én azt vettem észtre hogy a konzol exklúzív EA cuccok sokkal minőságebbiek mint a multiplatformok (lsd: skate, Burnout,)

Persze vannak kivételek, de akkor is fúrcsa.

Tud az EA élvezhető, minőségi játékot is csinálni, csak nem mindig akar...
  • deep
    Pedig hogy fogadkoztak, hogy javulni fog. Állítólag most már kettőt készítenek párhuzamosan, hogy 2 év lehessen a fejlesztési idő, és felváltva évente jönnek ki. Ez lett belőle...
  • Istencsászár
    "én az ea helyében az egész csapatot kirugtam volna a francba"

ez lenne a helyes lépés... biztos van olyan részlege akik szívesen készítenék a sorozat következő részét, én pl a Burnout készítőitől szívesen fogadnák egy NFSt, akár a Paradise motorral is hiszen minden adott lenne egy kiváló játékhoz, mert az NFS ötletei jók, csak a kivitelezés pocsék évek óta
  • jaszy
    Jó játék lenne de a szaggatás miatt elég élvezhetetlen.
  • Scooby87
    remélem sok pcs mocskosul lewarezolja az új nfs-t és konzolon meg lehetőleg senki nem veszi meg se ps3on se boxon.....nekem meg marad egy elég drága frizbim...
  • happybox
    Sziasztok!
    Mivel megjelent az Dashboard ezért sokatoknak lehet szüksége a nagyobb tárhelyre... Most nagyon olcsón hozzájuthatsz!!
    Eladó teljesen új X360 120 GB HDD, rendkívűl olcsó áron, mindössze 23.000Ft-25.000 Ft-ig!!!!!!!!!!!! Csak a winyó adó el, dokkolóegységgel Neked kell rendelkezned, kérésre, ha eljuttatod hozzánk ingyen beletesszük!!!, de, ha nem tudod, akkor leírjuk, hogy hogy kell!!!!
    Érdeklődni a [email protected] címen lehet!
  • GP2100
    Én is ezt pofázom... :D Ettől függetlenül sajnos a játékosok nagy része játszik vele(jobb esetben csak warezolja, így az EA nem keres rajtuk semmit). Tényleg jó lenne ha rosszak lennének az eladások és az EA elgondolkodna, hogy jobbat kéne csinálni. Végre jó NFS-t kaphatnánk újra...
  • PoisonChihuahua
    A FAQ-ban van róla szó, bár reference level néven. A Color Space a színtartományt állítja, úgy állítsd be ahogy a te ízlésednek tetszik. Mivel minden HDTV különböző, így én nem tudom neked megmondani, hogy melyik micsoda és hogyan fog kinézni a TV-den.
  • DöflingR
    Nekem az utolsó NFS az ami tetszett az az U2 és a MW volt :)
  • Scooby87
    kiváncsi leszek,hogy ebből mennyi bevétel lesz....remélem annyira kicsi,hogy elkezdenek gondolkozni.....,mert ,hogy a ps3as és boxos verzió is szagat így tuti sokan visszakérik a pénzüket vagy legalábbis az eladások konzolon elég gyatrák lesznek.
  • FZoleee
    ott csak a bevétel számít
  • Scooby87
    na kiprobáltam az új nfs-t is....hát tuti felesleges pénzkidobás volt....
    hogy lehet ilyet kiadni?....az ea-nél nem tesztelik a játékokat? Vagy mi van,úgy vannak vele,hogy nem érdekli őket?
    Nem értem....én az ea helyében az egész csapatot kirugtam volna a francba.
  • iguanodon
    Azt már néztem, de a kérdésemre nem találtam ott sem meg a választ ugyanis a hdmi color space-ről nem ír semmit. Egyébként köszönöm.
  • Tomy Lee
    Pedig Magyarul van a párbeszéd,könnyű jónak lenni:P

Új Gow nemtudom milyen,biztos azis jólehet.
  • Istencsászár
    Én nem tudok dönteni.

Fable 2 tény hogy igényes és rettentő szórakoztató, de kicsit rövid a főszál:( de ajáték egyátalán nem az, csak túl jó a sztori ahhoz hogy ilyen hama vége legyen:)

GoW 2 is nagyon igényes munka, de nagy ujdonságokat nem mutat fel az első részhez képest ( nem is lehet ).

Dead Space meg szinte tökéletes élményt tud nyújatani minden téren, szóval nálam ez ütött a legnagyobbat ebben az évben és persze a Lost Odyssey.
  • PoisonChihuahua
    Itt
  • Grizzly4x4
    Hát Fable tényleg állat de mióta van Gow azóta csak ritkán nyomom viszon elég sokat játszottam vele ahhoz képes hogy nem szeretem ezt a szerepjáték meg fejlődéses műfajt. Öcsém már végigtoltam olyan gonosz meg dagadt a játékba mint az állat
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Segítsetek már létszives az új dashbordban a display beállításnál a hdmi color space-en belűl mejik beállítás között mi a különbség.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • adam46
    sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni aki Debreceni tudna mondani konzolboltot mert néztem googlebe de sehol nem találtam egyet tudok a Liszt Ferenc utcán esetleg van még máshol is?
  • Tomy Lee
    Fable 2 az év játéka számomra x360-ra
    Nagyon komoly:)