176864
banner
  • narumon
    Azért kérdeztem mert olyan gép hogy PRo nincs. A 80 meg a világ legdrágább xboxa volt mi van abban benne? :D
  • mateus33
    Mit rendeltél még hozzá, h ilyen sok lett? Mert 60ért 2 játékkal van a weblapjukon.
  • Istencsászár
    80at? omg... gondolom össze vissza hekkelet, flesselt, vizhűtés meg egyebek...
  • lowdog
  • Soldiers
    Pro és 80-at
  • narumon
    Mennyit fizettél?
  • narumon
    Pro?
  • Soldiers
    bontatlan újonnan vettem a console corner-ban
  • mateus33
    Bontatlan volt és nem volt HDD?
  • Soldiers
    képzeljétek el megkaptam a boxomat erre nincs HDD hozzá mi fasz és PRO-t rendeltem ahoz meg jááááár egy kicsit ideges vok
  • Ragnar360
    JAH!
  • koryne
    "Mom! Bathroom!" :D
  • Ewergo
    Elég hiszékenyek vagytok.: Ha én azt mondom hogy csak szarni állok fel a gép mellöl, akkor azt is elhiszitek? :)
    Aztán jön valaki hogy ö még annyirasem hagyja el a gépet mert bekészit bilit. Poénnak jo de semmi több.
  • Sephi
    Nyugi na... mart megint válaszolni fog... es jaj nekünk.
  • Ragnar360
    vegyetek ugy h nemszoltam semmit es itt se vagyok...
  • Tujm
    én örülök ha hétvégén 1-2 órát tudok játszani :) néha gondolkozok is rajta hogy minek adtam akkor érte pénzt, de mikor sikerül leülni kicsit játszani akkor megértem újra és újra :DDD
  • deep
    Életben? Milyen életben? Neki nincs olyan:D
  • mateus33
    Jah akkor te vmi laborban vagy tesztalany? Vagy csinálsz vmit az életben? :D
  • deep
    De kibaszottnagy broblémáid vannak, úgy tudlak sajnálni.
  • FZoleee
    Muszáj? Tényleg? Valaki fegyvert tart a fejedhez?
  • Ragnar360
    najó mostanában déutan 2 kor kelek, mert legalább hajnali 3-ig nyomjuk délutántól :D mert muszáJ
  • Ragnar360
    Engem ne kérdezz!
  • PoisonChihuahua
    Ti napi átlagban hány órát játszotok?
  • Sephi
    Tudni :D
  • Tujm
    csak vicc volt :)
  • examinee
    Monitorn azt használom itt nincs gond vele, bár nem tudja a monitor a full-t. No majd akkor kiderül.
  • arty
    Általában nem. (nekem szellemképes volt az utángyártott, de sokan irták h náluk okés volt mindenféle kábel)
  • examinee
    Rendben! Köszi szépen!
    Mondjuk nem microsoftos a VGA-m de gondolom nem gáz.
  • arty
    Igen, mind a vga, mind a komponens kábel támogatja az 1080p-re felskálázott jel átvitelét. (én spec vga-t használok)
  • Sephi
    Boltban.
  • Tujm
    nem tudjátok véletlen RGB kábel-t hol lehet venni?
    :DD ^^
  • Ewergo
    (Tegnap az 5.1-es hangszórók hosszabbitása, forrasztása közben rájöttem hallottam, hogy Valóban Szebben szól, ha minöségibb kábelt használunk. Nem rézdrót, hanem ezüstöt.)
  • examinee
    Bocsi hogy ujra, de hátha elkerülte a figyelmet.:(

Kérdésem az lenne.
    Van egy xbox 360-om. Komponens és VGA csatlakozás lehetséges.
    Veszek egy full hd tv-t -amibe mehet a komponens is és a VGa is.
    Tudom használni a boxot full hd-n a tv-n vagy a full hd élményhez csak a HDMI kábel a jó?

• Sephi
    Ha amikor mar napi szinten 3x megkérdik... akkor mán fárasztó :D
  • deep
    Ez is bizonyítja, hogy tökmindegy. Amelyik gép meg akar halni, az meg is döglik előbb-utóbb.
  • CSOCSO
    igy van.. en is igy hasznalom a gepem mar... nem is tudom.. ket talan harom eve... nem varok soha.. igaz van xcm hutesem.

az ocsemnek is volt xcm hutese. neki viszont bedoglott a gepe par honap alatt.. LOOOOL!!!!!!!!!!!!

most az uj gepe megy non stop.. mast se csinal csak ul az xbox elott, mivel itt ahol lakunk nincs ilyen bandazos hely, meg elmegyunk ide-oda.. kocsi nelkul nincs elet.
    es most az birja rendesen. meddig? nemtom.
  • arty
    Naaa, segitsünk kicsit!

Konzolboltban.

Gondolta volna ezt bárki is?
    Baumaxban és Tescoban is néztem a minap, de nekik nemvolt. Ez is meglepett.
    Micsoda világ!

• Grizzly4x4
    jóhogynem majd azt figylegetem hogy szegény box mikor hül vissza egyik haverom is ezzel tud az őrületbe vinni mikor játszunk multiba vagy coopba aztán azt mondja hogy most át kell vinnie a boxot az lcdtv-ről a monitrojára mert megjöttek a szülei és tv-t néznének. Ezt persze ugy hogy várjunk még 20 percet nehogy valami baja legyen. Azt tudom mondani hogy több mint 1 éves a gépem és kb szarok rá hogy honnan meg mikor kapcsolom ki. van amikor közvetlen a játékból kinyomom. Jóhogynem a ló mondja meg hogy mikor szántunk.
  • CSOCSO
    pont emiatt nem vagyok mar benne a top 10 forumozok kozott... en mar nagyon lusta vagyok egyes dolgokra valaszolni. De amugy en is ezt akartam irni.

• Sephi
    Boltba.