176864

-
Display #55424 Midnight Club Los Angeles megéri az árát. Érdemes megvenni, csalódni nem fogsz benne az biztos. Hibátlan Rockstar quality as always =) -
Az az 1 biztos, hogy a nfs-nél jobb. Jól lemodellezet LA vs nagy, de kihalt fantáziaváros, nfs framrate problémákkal küzd, MC nem, MC-ban sokkal jobb a tuning, stb. Ja és inkább a R*-t támogasd mint az EA-t...
-
fasza... -
Az még casual gamerként is csak akkor jön ki, ha napi több mint 1 órát toltad. -
Én sem tudom mit lehet várni ettől az MC:LA játéktól, egyfelől nagyon szép, és az NFS vonalat viszi, csak ebbe nincs olyan komoly történet mint az Undercoverben, sajnos... de legalább nagyon szép és igényes, meg ótós, de az irányítás rejtély, ki kellene ahhoz próbálni hogy kell e vagy nem, ebből nem ártott volna demo. -
sztem igen, nekem csak jo tapasztalatom van :) -
3 hónap után -.- -
győzzetek meg a Midnight Club: LA-ról! nincs demo, látatlanba 10k nekem elég necces ...
sajnos EZ a teszt nagyon ráinditott :D viszont anno pc-n az MC2 förtelem árkádfos volt :( vagy lesz demo, nemtudni? nemértem a kiadokat ... vagy többen veszik meg látatlanban mint amennyien nem vennék meg egy rossz demo után ?
deadspace demot várom!!! asszem ideje lenne lájvozni egyet, avatarokat épp csak lekaptam, semmi időm nem volt 7végén :( decemberben csak 6 napot melozok a tervek szerint, sokat kell bepotolni ... vegas2-t kéne kivégezni ám ez az utolso pálya ez valami kíméletlen nehéz realisticen, addig meg nem is gondolok egy FC2 beszerzésére, holott joljönne vmi könnyedebb fps végre :((( -
játekaim.hu-n érdmees játékot venni vkitól jó olcsón? (gitárhíróra gondoltam
vagy colin dirt)
-
"Getalife" -
Grat.
ez összefügg a demo-val? :P -
Grat, kezd új életet
-
Kivittem a gtat!!!44444 :D -
Ha eddig még nem lett volna:
HOLNAP DEAD SPACE DEMO!!!!! -
Freedy #55410 Ha a box ki van kapcsolva igen ha be van, akkor zölden kell világítania. -
most hogy itt az új dashboard, igen is ajánlott a vinyó..(eddig sok értelme nem volt, ha nem liveoztál) -
a tápnak narancssárgán kell világítania?? -
Ha a jövőre is gondolsz, akkor inkább vinyósat veszel. De amúgy azt utólag is tudsz hozzá venni ha akarsz. -
krys002 #55406 értem miről beszélsz:) szal akkor boxal jobban járnék, van mégegy kérdésem, a vinyó mennyire fontos h legyen? nem fognak pop-up-olni a gammák ha nincsen? -
Fél év múlva ugyanaz lesz a helyzet mint most ha a sz.gépet fejleszted. -
krys002 #55404 hát.. a mostani gépemen már épphogycsak elfutnak a mai játékok, pl a far cry 2 800x600-as felbontásban is szaggat(gondolom proci limit van) -
Attól függ mivel játszol.... -
Hát a CRT tévének nincs túl nagy felbontása ergo nem lesz az igazi. Viszont gyakorlatilag a legjobb jellel küldöd meg amit a crt csak fogadni tud, tehát szebb lesz mint bármi más a crtn. -
krys002 #55401 hali all! jön a kari és elkéne döntenem mit vegyek:D szal van egyszer: tudnék venni egy Xbox 360 Arcade-ot 38k-ért, vagy a másik, h gépet újítok(intelE5200+2gbRam+alap), kb ez is 38k lenne. szerintetek melyik lenne a jobb választás? -
én is azt hittem ronda lesz, de amugy azokon is meglepően jó, bár minnél nagyobb a tv annál jobb...
de készülj fel, hogy a kiirások, betűk, nagyon aprók lesznek.
mirrors edge demojában fél orákat szenvedtem azzal, hogy ráröjjek, melyik gombbal kell épp valamit csinálni:D
majd veszek vga kábelt, lcd monitoron elvileg sokkal jobb... csak perpill még nincs rá keretem:) -
WaW azaz a Jack Baueres rész.. a víz gyönyörű meg az effektek is rendben vannak de a falak valami iszonyatosan rondák.. fel is raktam a vinyóra hogy mi lehet a probléma kicsit javult a szitu de aztán befutottam egy olyan árokba ami szinte teljesen egyszínű volt.. ki is vettem rögtön nehogy elcseszeődjön már ahangulata.. a Far Cry 2-nél (ami lényegesen nagyobb és jobban megdolgoztatja a gépet) teleptítés nélkül a legnagyobb bug az volt hogy az autóban néhol villogott a lábamon az árnyék.. de azon kívül meseszép volt.. lehet nagyok lettek az elvárásaim vagy mi ? (régen nem voltam ennyire grafika buzi örültem ha valami elindul pc-n) -
Jaám, az WaW nem 5!
Sértés egy CoD fannak!
-
Micsoda? Es ok mit mondtak?? -
nem véletlen beépítették a házba? -
Masszívan átbaszattad magad :DDDD -
liverpool123 #55394 kifejtenéd bővebben? -
Balynt #55393 Na, írtam a sendit.com-nak, hogy mi a fene van a gears 2-vel. Egész gyorsan, egy órán belűl válaszoltak. Azt írták ha december 23-ig nem érkezik meg akkor jelezzek újra aztán utánajárnak. Hát marhajó.
-
Ugyan már, biztos jó, a CC olyan szentnek állítja be magát mindenhol, hogy biztos csak véletlen :D -
Cod 5= Cod WaW?! Attöl függ min nézed sd vagy lcd tv-n.? Egy képet nem ártana betenned róla. Amugy a grafikája rendben van...a kornak megfelelö csak a Cod4-hez képest visszafejlödés. Az enyém backup :D -
copy vagy origi ? :D -
Ragnar360 #55389 nanana mikor megugattam már a CC egy fos hely - de biztos nem emlékeztek már rá -
hát olyan amilyen. -
Nekem jó, kivéve az elején amikor vernek és homályosan látsz :D -
liverpool123 #55386 képcsöves CRT tv-n milyen a kép minőség? -
na megpróbálom mégegyszer megkérdezni: a cod 5 textúrái nálatok is iszonyatosan elmosódottak, ocsmányok, etc (közelről) vagy a gépem kezd haldokolni ?