176864

-
digweeeD #55464 HEllo
Nincs kiflesselve az xbox360, letöltök egy játékot felteszen pendrájvra utána meg felmásolom az xboxra. Elindul ugy a játék? -
üdv help. Segítsetek lécci .Ha én ezt katt megveszem akkor egyböl lesz xbox livem? jah és persze a ruterbe tugni xboxot és már voala xbox live? vagy még kell valami hozzá?? -
pompi60 #55462 Ok!
Kösz szépen! -
Display #55461
My own R8 from Midnight Club Los Angeles =) -
Ha azt akarod,akkor igen.... -
nem akkor nem kell venni, mert nem tudod flesseltetni... -
pompi60 #55458 ha azt akarom hogy az írott játékokat is vigye akkor flesseltetni kell? -
Vegyél Premium-ot,van hozzá 60-as vinyó,egyébként nem kell vele semmit csinálni és az új gépeken már van hdmi. -
pompi60 #55456 Sziasztok!
Szeretnék venni egy Xbox360-as gépe.
Kérdésem az lenne, hogy melyik csomagot vegyem meg? (Arcade, Premium, Elit,...) Melyik éri meg a pénzét?
és mik azok a dolgok amiket meg kell csinálni rajta hogy egy jó kis gép legyen. Gondolok itt a hűtésre, flesselésre, stb...
Ja és a másik. LCD tv-n használnám. Minden gépen van hdmi csatlakozó?
Előre is köszi! -
Tujm #55455 nem flegmázás, jobb ötletem tényleg nincs :) -
köszkösz! -
1. előfordulnak még az új szériás gépek közt is RROD-ra hajlamos gépek, de már közel sincs annyi mint az első szériások közt
(ha meg úgysem moddolod, akkor ha beszarik a 3 év alatt 3 led miatt megy vissza MS-hez gariba)
2. elvileg lehet, de csak kamu címmel léphetsz fel Live-ra (US v. UK accal)
3. kell a lemez a felmásolás után is, minden játékindításnál csekkolja h benn van e a meghajtóba -
Sziasztok! 2 kérdés (lehet 3 ne számold). Választás előtt állok. Nincs kedvem 10k éves FAQ-kat olvasgatni (pláne nem regelni, hogy elolvassam).
1 : X még mindig halálképes gép? (nem akarom majd moddoltatni, mert Live miatt jó lenne nem moddoltatni.)
2 : Most mi van ezzel a Live reggel? Viccből beregeltem gépről xbox.hu-n és van játkoskártyám meg ilyenek. Akkor most lehet tőlünk regelni vagy nem?
3 (írtam hogy lehet lesz 3 is...) : Most ez a vinyóra másolás ua, mint anno öreg x-en? (benyomod-felnyomod-jáccol lemez kuka...) Vagy a játék eredetije kell az esetleges ellenőrzések miatt? -
köszi -
Tujm #55450 akkor menj ahhoz aki csinálta ^^ -
Pont azért kellene, mert flashelt, és aki csinálta felpörgette. Épp vissza akarom állítani... -
Fleshelt a masina?
Mert ha nem akkor nem értem minek kell,enyém is birja pedig megy napi 10-14 órákat,felváltva játszik rajta a család... -
Minek akarod felpörgetni? Annyit ér, mint hallottnak a csók. -
Tujm #55446 csak hangos lesz, semmit nem érsz el vele, ha az xbox túl melegszik és kikapcsol, mint a számítógéped, mikor leáll a ventije pl. -
http://www.konzolokszervize.hu -
Sziasztok! Tudtok adni olyan linket, ahol le van írva hogyan kell a hűtőventillátorokat felpörgetni (hűtésmod)? Házilag meg lehet csinálni, vagy szakember kell hozzá? -
FoToS #55443 igaz,de beledugod a cucott és nem ki :) -
nekem meg van egy traszfer kitem eladó, ha valaki kisebb winyorol akar migrálni :))
(amugy ez a 21k jo ár, ebayről alig olcsobb és a kockázat viszont joval nagyobb) -
Fent a bannernél van egy olyan, h hazai konzol üzletek. Azokban nézelődj. -
happybox #55440 Árleszállítás!!!!
X360 HDD 120GB 21000 FT-ért!
Érdeklődni: [email protected] -
Optikai KIMENET ! nem bemenet.... -
Ha lenne 100 ft-om minden "VGA kabel hol lehet kapni?" kérdésre... -
MC2-t nézted anno? Ahoz képest azért komolyodott az irányitás?
ha már egy gta4 szintü fizikát/irányitást kapnék, ugranék, de ... DEMO-t akarok! -
FoToS #55436 VGA :) reggel van még
-
FoToS #55435 Sziasztok tudtok olyan boltot,ahol tudnék venni jó minőségű VAG kábelt amin van optikai bemenet is. -
Nekem a Classic Box csinált ilyet. Eltüntek PGR2-ből a kibaszott nehezen összeszenvedett platina érmeim. Boldog voltam. Kis híján széttörtem a boxot. -
Egyszerű a megoldás! Rakd ki öcsédet az udvarra és zárd be az ajtót kb egy hétig.
Ha azon a heten történik valami, akkor az tuti nem a öcséd volt!
(ha anyud elkezd panaszkodni es be akarja engedni az öcsédet akkor zárd őt is ki.)
Ennyi. -
ocsemre gyanakszom hogy kitorolte direkt.. de nemtom hogy lehet vmit ugy kitorolni hogy csak a story mentesed veszik el de a chaptereket ki tudod valastzani.. ergo tudja meddig jatszottam. -
Érdekes... nekem ezt nem művelte... vegyel egy mem kartyat... hatha. -
MEGORULOK! mar masodjara.. talan harmadjara csinalja az xboxom hogy eltunik a mentesem!!!!!!!!!!!!!!
megmaradnak a rekordok de nincs olyan hogy folytassam a story modot csak olyan hogy chapters meg new game!!!
persze a chaptersekbol is csak a fele van meg amig jutottam elozo heten.
ezt vhogy ki lehet torolni? csak ezt a mentest? tehat a rekordjaim megmaradnak meg a pontjaim meg minen, csak a faszom story modbol nincs meg a folytatas.. MIERT???????????????? kurvara nincs kedvem vegigszenvednem a mirrors edget a 6. chapterig. annyira nem nagy jatek:D -
Freedy #55429 Azt a monitort én is néztem, sajnos csak vga bemenet van rajta. Azért ilyen olcsó a többi monitorhoz képest. -
VGA kábel tökéletes. -
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy ilyen monitort: Benq E2200HDASajnos nem tudnám rákötni HDMI-n (nincs HDMI a boxomon), de attól még érdemes VGA-ra kötni?
A számítógépet meg DVI-n használnám. Ez megfelelne a játékokhoz? (csak mert gyanúsan olcsó egy FullHD-s monitorhoz képest, több pénzt meg nem nagyon tudok rászánni). Köszi a segítséget! -
Dokumentum tartó tasakba kell rá ragasztani. Neked kell egyeztetned az ups-es ügyfélszolgálattal kinek mikor felel majd meg. Elvileg kaptál kódot is amit majd ők kérnek. -
Attila 007 #55425 Üdvözlet Mindenkinek! Ne haragudjon meg senki a köv kérdésért, de 3 ledes lett a boxom és bereggeltem a microsoft xbox supportján, megrendeltem a szervizelést, emailbe kaptam egy ilyen UPS elektronikus visszaküldési cimket, innen mi a köv lépés?Nekem kell Vecsésre vinnem vagy telefonon kell egyeztetni mikor jönnek érte?Milyen dobozt javasoltok a csomagoláshoz?Csak ezt a cimkét kell ráragasztani?Kiszállásért kell fizetni?Nagyon szépen köszönöm ha válaszol erre valaki aki már végigcsinálta ezt a "torturát"!Kellemes estét Mindenkinek!