176864
banner
  • digweeeD
    HEllo
    Nincs kiflesselve az xbox360, letöltök egy játékot felteszen pendrájvra utána meg felmásolom az xboxra. Elindul ugy a játék?
  • tdu Toyota
    üdv help. Segítsetek lécci .Ha én ezt katt megveszem akkor egyböl lesz xbox livem? jah és persze a ruterbe tugni xboxot és már voala xbox live? vagy még kell valami hozzá??
  • pompi60
    Ok!
    Kösz szépen!
  • Display

My own R8 from Midnight Club Los Angeles =)
  • tesó07
    Ha azt akarod,akkor igen....
  • trogerzsiger
    nem akkor nem kell venni, mert nem tudod flesseltetni...
  • pompi60
    ha azt akarom hogy az írott játékokat is vigye akkor flesseltetni kell?
  • tesó07
    Vegyél Premium-ot,van hozzá 60-as vinyó,egyébként nem kell vele semmit csinálni és az új gépeken már van hdmi.
  • pompi60
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy Xbox360-as gépe.
    Kérdésem az lenne, hogy melyik csomagot vegyem meg? (Arcade, Premium, Elit,...) Melyik éri meg a pénzét?
    és mik azok a dolgok amiket meg kell csinálni rajta hogy egy jó kis gép legyen. Gondolok itt a hűtésre, flesselésre, stb...
    Ja és a másik. LCD tv-n használnám. Minden gépen van hdmi csatlakozó?
    Előre is köszi!
  • Tujm
    nem flegmázás, jobb ötletem tényleg nincs :)
  • ToshiBá
    köszkösz!
  • james69holden
    1. előfordulnak még az új szériás gépek közt is RROD-ra hajlamos gépek, de már közel sincs annyi mint az első szériások közt
    (ha meg úgysem moddolod, akkor ha beszarik a 3 év alatt 3 led miatt megy vissza MS-hez gariba)
    2. elvileg lehet, de csak kamu címmel léphetsz fel Live-ra (US v. UK accal)
    3. kell a lemez a felmásolás után is, minden játékindításnál csekkolja h benn van e a meghajtóba
  • ToshiBá
    Sziasztok! 2 kérdés (lehet 3 ne számold). Választás előtt állok. Nincs kedvem 10k éves FAQ-kat olvasgatni (pláne nem regelni, hogy elolvassam).

1 : X még mindig halálképes gép? (nem akarom majd moddoltatni, mert Live miatt jó lenne nem moddoltatni.)

2 : Most mi van ezzel a Live reggel? Viccből beregeltem gépről xbox.hu-n és van játkoskártyám meg ilyenek. Akkor most lehet tőlünk regelni vagy nem?

3 (írtam hogy lehet lesz 3 is...) : Most ez a vinyóra másolás ua, mint anno öreg x-en? (benyomod-felnyomod-jáccol lemez kuka...) Vagy a játék eredetije kell az esetleges ellenőrzések miatt?
  • Xenu
    köszi
  • Tujm
    akkor menj ahhoz aki csinálta ^^
  • Xenu
    Pont azért kellene, mert flashelt, és aki csinálta felpörgette. Épp vissza akarom állítani...
  • Smithie
    Fleshelt a masina?
    Mert ha nem akkor nem értem minek kell,enyém is birja pedig megy napi 10-14 órákat,felváltva játszik rajta a család...
  • avengir
    Minek akarod felpörgetni? Annyit ér, mint hallottnak a csók.
  • Tujm
    csak hangos lesz, semmit nem érsz el vele, ha az xbox túl melegszik és kikapcsol, mint a számítógéped, mikor leáll a ventije pl.
  • Soldiers
    http://www.konzolokszervize.hu
  • Xenu
    Sziasztok! Tudtok adni olyan linket, ahol le van írva hogyan kell a hűtőventillátorokat felpörgetni (hűtésmod)? Házilag meg lehet csinálni, vagy szakember kell hozzá?
  • FoToS
    igaz,de beledugod a cucott és nem ki :)
  • arty
    nekem meg van egy traszfer kitem eladó, ha valaki kisebb winyorol akar migrálni :))

(amugy ez a 21k jo ár, ebayről alig olcsobb és a kockázat viszont joval nagyobb)
  • mateus33
    Fent a bannernél van egy olyan, h hazai konzol üzletek. Azokban nézelődj.
  • happybox
    Árleszállítás!!!!
    X360 HDD 120GB 21000 FT-ért!
    Érdeklődni: [email protected]
  • jaszy
    Optikai KIMENET ! nem bemenet....
  • Sephi
    Ha lenne 100 ft-om minden "VGA kabel hol lehet kapni?" kérdésre...
  • arty
    MC2-t nézted anno? Ahoz képest azért komolyodott az irányitás?

ha már egy gta4 szintü fizikát/irányitást kapnék, ugranék, de ... DEMO-t akarok!
  • FoToS
    VGA :) reggel van még
  • FoToS
    Sziasztok tudtok olyan boltot,ahol tudnék venni jó minőségű VAG kábelt amin van optikai bemenet is.
  • deep
    Nekem a Classic Box csinált ilyet. Eltüntek PGR2-ből a kibaszott nehezen összeszenvedett platina érmeim. Boldog voltam. Kis híján széttörtem a boxot.
  • Sephi
    Egyszerű a megoldás! Rakd ki öcsédet az udvarra és zárd be az ajtót kb egy hétig.

Ha azon a heten történik valami, akkor az tuti nem a öcséd volt!

(ha anyud elkezd panaszkodni es be akarja engedni az öcsédet akkor zárd őt is ki.)

Ennyi.
  • CSOCSO
    ocsemre gyanakszom hogy kitorolte direkt.. de nemtom hogy lehet vmit ugy kitorolni hogy csak a story mentesed veszik el de a chaptereket ki tudod valastzani.. ergo tudja meddig jatszottam.
  • Sephi
    Érdekes... nekem ezt nem művelte... vegyel egy mem kartyat... hatha.
  • CSOCSO
    MEGORULOK! mar masodjara.. talan harmadjara csinalja az xboxom hogy eltunik a mentesem!!!!!!!!!!!!!!

megmaradnak a rekordok de nincs olyan hogy folytassam a story modot csak olyan hogy chapters meg new game!!!

persze a chaptersekbol is csak a fele van meg amig jutottam elozo heten.

ezt vhogy ki lehet torolni? csak ezt a mentest? tehat a rekordjaim megmaradnak meg a pontjaim meg minen, csak a faszom story modbol nincs meg a folytatas.. MIERT???????????????? kurvara nincs kedvem vegigszenvednem a mirrors edget a 6. chapterig. annyira nem nagy jatek:D
  • Freedy
    Azt a monitort én is néztem, sajnos csak vga bemenet van rajta. Azért ilyen olcsó a többi monitorhoz képest.
  • mateus33
    VGA kábel tökéletes.
  • dienesoft
    Sziasztok!

Kinéztem magamnak egy ilyen monitort: Benq E2200HDASajnos nem tudnám rákötni HDMI-n (nincs HDMI a boxomon), de attól még érdemes VGA-ra kötni?
    A számítógépet meg DVI-n használnám. Ez megfelelne a játékokhoz? (csak mert gyanúsan olcsó egy FullHD-s monitorhoz képest, több pénzt meg nem nagyon tudok rászánni). Köszi a segítséget!
  • Zsoltika 007
    Dokumentum tartó tasakba kell rá ragasztani. Neked kell egyeztetned az ups-es ügyfélszolgálattal kinek mikor felel majd meg. Elvileg kaptál kódot is amit majd ők kérnek.
  • Attila 007
    Üdvözlet Mindenkinek! Ne haragudjon meg senki a köv kérdésért, de 3 ledes lett a boxom és bereggeltem a microsoft xbox supportján, megrendeltem a szervizelést, emailbe kaptam egy ilyen UPS elektronikus visszaküldési cimket, innen mi a köv lépés?Nekem kell Vecsésre vinnem vagy telefonon kell egyeztetni mikor jönnek érte?Milyen dobozt javasoltok a csomagoláshoz?Csak ezt a cimkét kell ráragasztani?Kiszállásért kell fizetni?Nagyon szépen köszönöm ha válaszol erre valaki aki már végigcsinálta ezt a "torturát"!Kellemes estét Mindenkinek!