176864
banner
  • james69holden
    banner: http://xboxlive.uw.hu/
  • sonico
    Sziasztok!

próbálok regelni az xbox live-on de vmiért nem fogadja el a windows live id-met :S már regeltem újat is...és a locale-t is átraktam united kingdomra hungaryről, mi lehet a baj ?

köszi a segítséget. üdv.
  • arty
    HDD install helyfoglalás
  • arty
    NTSC az nem régio, tehát nem azon mulik, hogy lejátsza-e.

Régio pl. USA, EUROPA vagy ÁZSIA. A Tales of Vesperia sajnos USA régiólokkos, azaz a te gépeden semmiképpen nem fog menni.

---

Sephi: boltban
  • Zozo76
    RF :)
  • koryne
    Nekem nem. Én antennakábelen használom a boxot és tökéletes a képe!!44!!4
  • jaszy
    VGA kell valakinek?
  • koryne
    Nemtom, olyanról még nem is hallottam :(
    ÉS esetleg te tudsz VGA-t?
  • Sephi
    Te, nem tudom de figyelj? Nem tudod hol lehet VGS kábelt venni?
  • koryne
    És VGA kábelt hol lehet venni???
  • Inferno
    Van pár üzlet :) :P
  • rastaman
    PAL-os gép PAL-os és régiómentes játékokat játszik csak le. ugyanígy van az NTSC-s gép is: vagy NTSC-s játék, vagy régiómentes
  • Sephi
    Sziasztok!

Tud valaki mondani egy helyet ahol VGA kábelt lehet venni?????????

• Gideon Wieth
    mikor lesz silent hill homecoming Európában Xboxra ?
  • Inferno
    Nincs rá megoldás hogy le játsza ? :,(
  • rastaman
    ha a játék NTSC-s akkor nem fogja vinni a PAL-os géped...
  • Inferno
    Srácok,kapok usabol egy játékot (Tales of Vesperia),de a rokonom azt mondja nem biztos le játsza az én eu-s gépem,ez igaz ?
  • rastaman
    nekem is van vezetékes MS origi. már 3 éve használom és nem volt eddig semmi baj vele. xp alatt is működött anno amikor még nem volt meg a bogz
  • PoisonChihuahua
    Én olyat használok (Microsoft) már amióta megvan a konzol, szerintem dettó ugyanaz mint a vezeték nélküli csak nem kell tölteni...
    Szerintem ha most olcsó és nem kell neked kifejezetten vezetékmentes akkor mindenképp megéri.
    Egyébként mennyi? (jöhet pm-ben is)
    Eredeti MS vagy utángyártott? Mert ha utángyártott akkor arról nincsenek tapasztalataim!
  • akyyy
    milyen tapasztalaok vannak a vezetékes kontrolerrel kapcsolatban?

mer teszkóba most akciós olcsó, venni kéne egyet:)
  • avengir
    akkor kiírja mi a baj, de előtte olvasd el ezt
  • tdu Toyota
    mert akkor ha megnyomom hogy test connection akkor bekéne jelentkezni nem kell valahol regizni? nah majd holnap ki próbálom :)
  • avengir
    6-ot ígérték és csak úgy 6, hogyha először tolod és az 5 perc alatt végigvihető pályán másfél órát szopsz, mert nem tudod merre kell menni. Nem kell aggódni, lesz még 2 rész belőle.
  • avengir
    Mikor felmennél livera és kiírja, hogy nem tudsz csatlakozni, akkor test connection.
  • trogerzsiger
    Nem azt mondták hogy 12 óra játékidőt igérnek?:D Vagy az a magamfajtáknak van? eltüttyög, ámul, sokadszorra elbénázza otthaggya, ujramegporbálja tipusú embereknek?
  • DöflingR
    ehhe, ejnye:D
  • DöflingR
    Ezért nem vettem meg, túl rövid. Majd ha látom valahol olcsón használtan akkor talán.
  • tdu Toyota
    nah jó 7 játékom van ebböl 5 eredeti a többi másolt és a bannolást hol tudom megnézni? hogy bannolták vagy nem?
  • dienesoft
    Végigtoltam a Mirrors Edge-t. Szép volt és nagyon jó is, de eszméletlen rövid. Ennél talán csak a The Portal volt egy hangyányival. Ezen kívül meg csodás játék született a Dice-tól, úgy gondolom, hogy nagyon kéne ebből egy multival tűzdelt, és mindenképp hosszabb és velősebb 2.rész! 9/10
  • akyyy
    köszönöm szépen-.-
  • akyyy
    akkor is kell nekem egy ilyen hangfájl
  • rambuu
    Itt leszedsz akármit, ezek teszt videók!
    http://www.digital-digest.com/movies/movie_index.php?type=dolby
  • arty
    az analog kimeneteken 2.0 szól, 5.1 CSAK az optikai/digitális kimeneten jön ki a boxból
  • koryne
    Ha tényleg csak eredetivel játszol, akkor elég nagy hülyeség volt (már bocs...) flesseltet venni használtan, mert alapból lejátssza a másolt DVD-t, meg több videoformátumot is, azokat akár pendriveról. Az ip kérdést meg nem igazán értem. Nincs bannolva az a box? Mert ha igen, akkor a golddal sem fog menni a live (hint: ha silverrel nem megy, golddal sem fog).
  • koryne
    Nem.
  • akyyy
    tud valaki valami 5.1-es teszt videót vagy teszt zenét ami végigszólalatja a hangfalakat? mert nemtudom hogy most 5.1szól, vagy csak 2.1-be:S
  • tdu Toyota
    az a baj hogy én használtan vettem mert nem lehetet fleshelni újat természetesen nem töltök játékot megveszem de csak filmet nézek vagy egyéb dolgot nézek rajta ami nem eredeti.Nah akkor feszek egy ilyet és ipét kapok? mert egyszer próbáltam rá kötni xbox livet fel is ismerte a netet csak az ipé bukot meg . Ezért lennék kiváncsi hogy ezt megveszem 1 éves xbox live előfizetést akkor kapok igaz ipét vagy valami kódot? lécci írjátok le mert néztem xboxos oldalakat azt amit be linkelt :avengir de nem tudom meg sokat sajnos.
  • akyyy
    megvettem a vga kábelt (jó drága ez is) meg egy rca hoszabbitót a hanghoz.
    igy most monitoron játszok, és a hang a dvd lejátszóból szól... valami fenomenális élmény, basszus:D eddig is tetszett d e ezekután, ahhh:DD

amugy meg tök gáz hogy mediába nem volt mirrors edge:( nagyon kell az a game, mert nagyon szuper:D
  • DanielT
    Live -hez nem kell semmi. Ha multiban akarsz játszani akkor kell ez.
  • avengir
    ne vedd meg itt, drága

alapból 1 honap xboxlive gold az accodhoz

mit hova dugj