176864

-
Nem hát, mert azt a helyet fixen lefoglalja a box a vinyón. Esetleges játéklassulásoknál szokott segíteni. -
jólvan kitöröltem a a cachet de semmivel se lett több a helyen -
Vki a cache-t azt nyogodtan lelehet törölni a winyóról?? -
Oks kösz, csak gondoltam valaki hátha használ ilyet és elmondja a tapasztalatait
Akkor lehet beújítok egy ilyenre :)
-
? -
Vehettél volna VGA kábelt, amin nagyon szép a kép, és van RCA leágazás.
kb 3000ft -
Nagy haver vagy, meg tisztelet sokszor, de bocs hogy ezt mondom....de kevessebb pia!!!!!
:P
a végén már nem lehet érteni, hogy eszik e vagy isszák-e???
-
én most vettem ilyen rca hoszabbitót, mediába van mindenféle, 1 méterestől 5 méteresig, nekem 2,5 van, 800 ft volt.
lehet máshol olcsób, sőt, biztos de most azért a 400 ftért, nem fogok körbeszaladgálni:D -
pite man #55536 hali,vettem egy hdmi-dvi kábelt az xboxomhoz hogy hozzátudjam csatlakoztatni a monitoromhoz,mukodik tokéletesen ,csak az a gond hogy nem tudom bedugni az alap Av kábelt hogy legyen hang mert nem fér oda ha a hdmi kábel bevan dugva,mit tudtok tanácsolni,valami audio kábel aminek a csatlakozoja kisebb.köszi előre is üdv -
nem hiszem, mirrors edget akarom majd megvenni, meg gta-t bár azt pcre-
tényleg jatekaimon pc játékotis el lehet adni
eladom ezt a runaway 2őt:D
vagy mégse nem ér semmit 1500 ft pfff:D -
hogyhogy nincs olyn játék ami 6.8 gigánál többet foglal? Mármint, túl sok 6.8 gigás van, az fölött nincs. -
És mennyi zseton? -
bannerben ott a live link -
okés köszi sikerült regelni egy igazán egyedi hotmailes fiókkal :D köszi üdv. -
figyeljetek. Mikor bejelentkezek xbox livere nem engedi majd megnyomom test connection.Aztán a network rendbe de a ip address nem jó. nah ezért edit settingre megyek mit írjak az ip address- hez és a Subnet Mask,Gateway- ra? lécci adjatok egy pontos leírást és ha ez megvan akkor xbox live előre is kösz ,további szép napot -
ez nemigaz! most wantedet imádtam, bár nem jutottam a végére, mert pokoli hosszú :)) (és a mostani pécémen nem indul el ... :O )
de ez a mostani rész ... az egyetlen előnye, hogy ez elindul :D -
kontroller érzékenységet csak játékon belül tudsz állítani, dashon nem
akyyy: midnight club la-n nem gondolkozol (inkább) ? én de :) holnap talán sikerül belekóstolnom és ha beválik, rendelem is! -
Ha az előz részek tetszettek ez is fog... -
Azért az, hogy "fos" elég erős jelző rá. Aki szerette a Most Wanted-et, az nyugodt szívvel megveheti szerintem. És a sebességén is csiszoltak (sokat) a Pro Street-hez képest. Szép, arcade (kicsit talán túlzottan is az), szórakoztató... Mondjuk én az első DOS-os résztől kezdve NFS rajongó vagyok, tehát kicsit elfogult :) -
ezaz..:D -
Számomra a mostani nfs-ek el vannak már ásva. -
mindenki azt monta nekem meg ne merjem venni mert nagy fos fúúúúj.... -
Need for speed Undercoverrel játszik valaki? Csak én érzem túl érzékenynek a kontrollert a játék alatt? Van valami mód dashboardban (a játék nem ajánl fel ilyet) állítani az analóg kar érzékenységét?
Amúgy kinek mi a véleménye a gammáról? Nekem kicsit rókabőr szagú. Mintha a Most Wanted-et és a Carbon-t összegyúrták volna. Újdonságot egyelőre csak az autópályás futamban láttam, ami nem rossz... -
jókat irnak róla, az ára/mérete is megfelel - mi a kérdésed ? :D
xbox immár képes a nativ méretére képarányhelyesen méretezni, tehát nyugodtan megveheted -
Hopp az lemaradt, hogy nem a HDA-t hanem a HD változatot néztem ki, abban különböznek, hogy utóbbin van HDMI bemenet is. -
Mi a véleményetek erről a monitorról? Nagyon jókat olvastam róla és az ára is kedvező, de gontoltam megkérdezek pár emberkét. Esetleg valaki használ effélét a boxhoz? -
Létezik hivatalos PS Store nálunk?
Sztem nincs miről beszélnünk ilyen téren.
-
"adjam meg a windows live id-s emailem persze ide már beírja az előbb megadott email címet, és kér egy passwordot megadom hozzá a korrekt passwordot. "
itt rontod el... mondom: kreálj ujat!
ps3 hülyeségeit most hagyjuk ;) -
ezt mindjárt az a legelején kérdezi h mi az email címem, aztán jön a második része a beállításoknak h adjam meg a windows live id-s emailem persze ide már beírja az előbb megadott email címet, és kér egy passwordot megadom hozzá a korrekt passwordot.
a windows live id-t mikor csináltam egyesül királyságra mentem, meg már az xbox.com-on is csináltam egy gamertaget sonico425-el, és most már mikor ellenőrzi az email címet még meg is kérdezi h szeretném e ezt a gamertaget használni rámegyek h igen, aztán megint kiírja ugyanazt a hibát , amit az előbb leírtam. nem értem de egyre jobban idegesít..érdekes h ps3nál hiphop csinálsz egy eus usás és japos netes reget , ez meg itt cseszekszik. a gép localeja is átvan állítva united kingdomra...semmi ötletem már...kidobom az ablakon :P:) -
hát, tuti az a gond h amit probálsz, az magyarban lett létrehozva ... probáltál ujat kreálni, full kamu adatokkal? (angol cim, irányitoszám, stb?) -
Ip alapján rangsorol és nálunk nincs hivatalos Live ezért nem is fogod tudni összekapcsolni. -
Helyett ma. -
Helyett ma. -
"XBXOX LIVE isn't currently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID." volt egy windows live id-m azzal sem ment, csináltam egy újat is, és azzal sem jó :S van ötleted? -
oksoks, pill és írom is... -
talán pontositsd a körülményeket, h mit hogyan nem fogad el ...
-
asszem 6ezer a vezetékes és 8ezer a vezeték nélküli.( -
a kérdésem továbbra is fennáll. köszi aki tud segíteni.
u.i. "james69holden" olvastam és csináltam már, volt is és csináltam egy újat is, és így sem fogadja el vmiért :S -
köszi, hogy megértetted a kérdést. -
Street Fighter Turbo 2 REMIX HD ---> elvileg holnap!!!
:P